.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Направих го с ..

Направих го с един от най-добрите ми приятели (К-17),след около седмица скъсах с гаджето ми , просто тайната ми натежа много ... знаеха много малко хора броещи се на една ръка ... Както всяко момиче аз споделих с най-добрата ми приятелка която знае абсолютно всичко за мен , а (К) каза ,че не е казал на никой ... таа след известно време (около месец и половина ) аз се запознах с едно момче (Р) от групата на (К) и нещата потръгнаха много добре , НО какво разбирам въпросния (К) му е бил казаааал .... и момчето решило да ме попита , аз отрекох разбира се и в най-удобния момент попитах (К) защо му е казал след като знае ,че можеше да се получи нещо с (Р)... Сега (К) е сърдит на това момче ,че го е издал ... аз съм обидена на (К) , а другото момче ми е сърдито на мен ,че съм казала на (К) ....

Който си е направил труда да прочете всичко това моля да ми отговори на няколко въпроса които ме тормозят ...

(К) от ревност ли е казал на (Р) ,че съм спала с него за да го изолира от мен и да съм само за него ? ( Аз и (К) няма ме връзка)

Дали (Р) ще ми проговори някога ?

И защо прояви такова голямо доверие да ми сподели ,че знае за мен и (К) ?

Знам ,че това никои не го интерсува ,но това е форум за тийнейджари които да споделят и аз споделих това с вас дано да ме разберете ...

а Ш е сърдитн на Ю защотото е в цикъл

Цитирай Първоначално написано от thespark
    а Ш е сърдитн на Ю защотото е в цикъл

дамм по-добре лягай да спиш ,че сънчо мина вече

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Vij, prochetoh go cqloto i razbrah za kakvo stava vypros. Na (R) nishto mu nqma i shte ti progovori. No po drugiq vypros nikoi nishto ne moje da ti kaje. Govori otkrito s momcheto.

P.P. Mnogo syjalqvam, no imam problem s kirilicata ....
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Vij, prochetoh go cqloto i razbrah za kakvo stava vypros. Na (R) nishto mu nqma i shte ti progovori. No po drugiq vypros nikoi nishto ne moje da ti kaje. Govori otkrito s momcheto.

P.P. Mnogo syjalqvam, no imam problem s kirilicata ....
    Благодаря за мнението ти

За кирилизата - поне на мен не ми пречи и не обвинявам хора който не пишат на нея

с Р нещата предполагам ще се оправят, едва ли ще ти се сърди дълго. А К може би се е похвалил на Р че е спал с теб, а ако има ревност от негова страна предполагам ще си проличи и ще разбереш и си поговори с него какво ти е отношението към него, че го считаш за приятел и искаш това, което се е случило да си остане между вас. Но според мен веднъж прекрачи ли се границата с някой приятел нещата не могат да бъдат същите.

Р М Х П Ш С нищо не разбрах можеш просто да си измислиш имена вместо на помна какво беше за Р кво за Б и такива

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И какво му пука на новото момче с кого си го правила преди него? Да не очаква да идваш от манастир или девическо училище.

Събираш цялата азбука на едно място и се изяснявате.

хмммм... мисля, че или се е похвалил или е видял на къде отиват вашите неща с Р и за това му е казал...
    ...
    Don't let them say you aint beautiful...
    They can all get fUcked, just stay true to you..!

Супер фен
    Заключена по желание на авторката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си