View Full Version : възможно ли е?
respect877
09-02-2009, 11:07
преди 3 дни правих секс с презерватив но като сваршихме видяхме че спермата е излязла малко навън.. но може и да не е свършил в мен.. знам признаците за бременност и всичко но възможно ли е да съм бременна след като цикала ми доиде на следващия ден след като правихме секс .. мисля че не съм но въпроса ми е ако бях бременна на този цикал ли щеше да повлияе или на другия ...
zvezdii4kaa
09-02-2009, 11:14
малко вероятно е,но ако все пак се притесняваш може да си купиш тест за бременност от аптеката и да се увериш със сигурност.
възможно ли е да съм бременна след като цикала ми доиде на следващия ден след като правихме секс ..
Напълно НЕвъзможно е да си забременяла!
MiglenaK
09-02-2009, 12:33
Щом ти е дошъл сега как ще повлияе на следващия.Абе мислете преди да пишете, то 10000000 теми има по тоя въпрос вече и все едни и същи :booooomb:
gLoRiToO
09-02-2009, 12:46
Нещо нищо не разбрах ама нищо :-o
преди 3 дни правих секс с презерватив но като сваршихме видяхме че спермата е излязла малко навън.. но може и да не е свършил в мен.. знам признаците за бременност и всичко но възможно ли е да съм бременна след като цикала ми доиде на следващия ден след като правихме секс .. мисля че не съм но въпроса ми е ако бях бременна на този цикал ли щеше да повлияе или на другия ...
Току-що метнах едно таро и ми се появи поп купа като бебе, така че рабираш нали?.... Ай честито. Ще е русичко със сини очи. Успех на младото семейство. :smt006 :-k
therichbitch
09-02-2009, 13:50
зависи какъв е цикълът ;)
Хах...и кажи какъв може да е цикълът, че да забременее...умнице?
respect877
09-02-2009, 13:56
зависи какъв е цикълът ;) ами минаха два дни вече и си е напълно нормален като всеки път
Казах ти, няма ка да си забременяла.
Няма как да си овулирала 2 дни преди да ти дойде.Няма как да си забременяла по това време.Няма как една яйцеклетка преди да се изхвърли от тялото, ти вече да овулираш с друга.
Образовай се и няма да трябва да разчиташ на глупави коментари, като на това момиче.
Swingswing
09-02-2009, 14:54
възможно ли е да съм бременна след като цикала ми доиде на следващия ден след като правихме секс ..
Напълно НЕвъзможно е да си забременяла!
+1
Току-що метнах едно таро и ми се появи поп купа като бебе, така че рабираш нали?.... Ай честито. Ще е русичко със сини очи. Успех на младото семейство. :smt006 :-k ее метни едно и за мен и кажи кфо ще ми случи в близкото бъдеще :lol: :lol: :lol:
http://s17.rimg.info/908854ad67a5c011cce057b917c64d13.gif
dreaml1nd_
09-02-2009, 21:07
чакаййййййй чакай ... как така малко сперма била излязла :-o презервативът не се е скъсал, но спермата излязла ....... ъъъм бих казала, че по - скоро тва е било от теб ... когато момичето изпитва удоволствие отделя течност, която е слузеста и бяла, прозрачна ... и друг път е имало подобен въпрос ... предполагам, че е било това ... ако приемем, че е било сперма...дошло ти е на другия ден и вероятността тогава да си била в оволация е минимална, така че дишай :grin:
BlueFace
09-02-2009, 21:14
:smt067 :smt021 :smt021 :smt068 :smt076
По темата: Ще са тризнаци!!! :?
хахахах разбирачи :razz:
Колкото до темата НЕВЪЗМОЖНО е да си забременяла при тея обстоятелства ;) нема страшно ама може да внимавате се пак а ако някой път стане гаф има - ескапел ;)
therichbitch
09-02-2009, 21:44
Хах...и кажи какъв може да е цикълът, че да забременее...умнице?
но може и да не е свършил в мен..
това ми звучи сякаш, може да не е свършил,АМА може и да е и ако е- защо да няма цветна бременност, затова попитах какъв е, УМНИКО, ако е нещо подобно на цикъл, демек не толкова червено и не толкова обилно, а е само зацапване, може и да е бременна, но щом каза ,че й е нормален- не е, но аз точно затова попитах и айде помислете малко преди да апострофирате, по- точно прочетете малко литература по въпроса :-x :-x :-x
therichbitch
09-02-2009, 21:45
хахахах разбирачи :razz:
Прочети ми горния пост
therichbitch
09-02-2009, 21:52
Какво представлява цветната бременност?
За цветна бременност говорим, когато всеки месец в периода, когато трябва да й дойде цикълът, бременната жена получава кръвотечение, подобно на менструацията. Консистенцията му обаче се различава - по-слабо е, по-бледо на цвят и трае по-кратко време.
Какви рискове крие цветната бременност?
Първият проблем който може да създаде една цветна бременност е това, че жената може да не разбере, че е бременна, тъй като се заблуждава, че цикълът й е редовен. Често, когато не очакваме или нямаме желание да забременеем, ние не се замисляме и не следим тялото си. В такива ситуации бременността може да не бъде хваната навреме и жената да разбере, че е бременна на по-късен етап, когато вече не може да прекъсне бременността си.
==>>> ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО, ЗА ДА СЕ ОБРАЗОВАТЕ И ДА НЕ ПЛЕЩИТЕ ГЛУПОСТИ
Явно си вярваш?..да си ОБРАЗОВАНА и да си прочела нещо, са две различни неща!
Пишеш за "цветна бременност"...,обаче първо трябва да се съсредоточиш върху БРЕМЕННОСТ!!!.., защото преди да има такава(без значение, нормална, ЦВЕТНА, извън маточна)...трябва да има ОВУЛАЦИЯ.Такава, обаче, не може да има 2 дни преди да ти дойде!!!
И ако ТИ беше ОБРАЗОВАНА..., ако беше помислила, щеше да се сетиш, че няма значение какъв и е цикъла.Защото няма как да е бременна.
therichbitch
09-03-2009, 13:04
Явно си вярваш?..да си ОБРАЗОВАНА и да си прочела нещо, са две различни неща!
Пишеш за "цветна бременност"...,обаче първо трябва да се съсредоточиш върху БРЕМЕННОСТ!!!.., защото преди да има такава(без значение, нормална, ЦВЕТНА, извън маточна)...трябва да има ОВУЛАЦИЯ.Такава, обаче, не може да има 2 дни преди да ти дойде!!!
И ако ТИ беше ОБРАЗОВАНА..., ако беше помислила, щеше да се сетиш, че няма значение какъв и е цикъла.Защото няма как да е бременна.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
за да забременееш НЕ е нужно да си в овулация, винаги има риск,има поне 10 теми за това,пеочети ги
за да забременееш НЕ е нужно да си в овулация
:shock: :shock: :shock:
Ти си тотално неграмотен човек.Явно просто не знаеш какво е овулация.Не знаеш нищо, всъщност...
Но ако успееш да ми намериш и покажеш информация, която твърди, че не се забременява само по време на овулация...ще си постна снимки, как си ям дипломата 8)
mechtaq_za_teb
09-03-2009, 13:21
Не си бременна!
Оплождане (на латински: Fecundatio), се нарича процесът, при който в яйцеклетката прониква сперматозоид. Започва да се формира нов индивид, това е началото на бременността. Зачеването е сложен процес. В месечния цикъл на жената, единствено по време на овулацията може да се осъществи зачеването. А овулацията е много кратък период от време. Шансът на жената да зачене се свежда в рамките на 12 - 24 часа.
Ето това е първото нещо, което излиза с едно чукване в нета.
Сега, разбирайки колко си глупава...ще се посмееш ли пак?
krasivia
09-03-2009, 13:39
НЕ :)
therichbitch
09-03-2009, 14:35
Оплождане (на латински: Fecundatio), се нарича процесът, при който в яйцеклетката прониква сперматозоид. Започва да се формира нов индивид, това е началото на бременността. Зачеването е сложен процес. В месечния цикъл на жената, единствено по време на овулацията може да се осъществи зачеването. А овулацията е много кратък период от време. Шансът на жената да зачене се свежда в рамките на 12 - 24 часа.
Ето това е първото нещо, което излиза с едно чукване в нета.
Сега, разбирайки колко си глупава...ще се посмееш ли пак?
не, ще ти кажа,че вече е научно доказано,че има шанс да се забременее, докато не си в овулация и има толкова много жени, които са забременели в ден, извън овулацията, та даже и по време на цикъл и лично познавам няколко, така че не е невъзможно (просто овулацията е настъпила не в периода,в който трябва), а педполагайки за каква диплома ми говориш,ще ти кажа,че половината лекари в Б-я трябва да си изядат дипломите, защото са некадърници ;)
therichbitch
09-03-2009, 14:37
а, да ще потърся в една сладка книжка на майка ми дали има информация и ако я намеря, лично ще дойда да ти блъсна тоя том по медицина в главата
а, да ще потърся в една сладка книжка на майка ми дали има информация и ако я намеря, лично ще дойда да ти блъсна тоя том по медицина в главата
Ама чети...питай я...каквото поискаш...
Пишеш глупости!!!
За да си бременна, трябва да имаш оплодена яйцеклетка, нали(кажи ако и за това бъркам)..Да, но преди овулацията, яйцеклетка НЯМА!
Има фоликул!А овулация се нарича момента, в който фоликулът се пука и освобождава яйцеклетката!!!...Преди този момент, той даже не се намира на място, до което може да достигне сперма!
След като яйцеклетката се освободи от фоликула, живее до 24ч.Ако през това време не бъде оплодена, ЗАГИВА!..
Моля те, кажи ми сега, как можеш да забременееш преди или след овулация...когато САМО ТОГАВА има нещо в теб, което може да бъде оплодено!!!!
Ти си идиот!..чистокръвен!
Поне да се беше поинтересувала преди да спориш.
И не съм лекар...Просто съм информиран.И съм такъв от както бях на твоите години.
therichbitch
09-03-2009, 15:19
тогава защо има немалко случаи,в които жена е забременяла по време на цикъл например?
тогава защо има немалко случаи,в които жена е забременяла по време на цикъл например?
Къде са тези "немалко случай"?..из темите по този форум ли?...
Има такива случай, да.Много малко и много рядко.Това е аномалия.
Случва се на жени с проблеми с хормоните.И нередовен цикъл.
Но ще ти кажа как се получава.
До като си в мензис(т.е. изхвърляш неоплодената си яйцеклетка), междувременно новата ти яйцеклетка е зряла и овулира.
Ще те разочаровам, но пак има овулация ;)
Но както казах...това не е просто "малко вероятно"..., а почти изключено.
При момиче с редовен цикъл...невъзможно.
respect877
09-03-2009, 15:38
[quote=therichbitch]
При момиче с редовен цикъл...невъзможно. моя е редовен винаги
therichbitch
09-03-2009, 17:45
Къде са тези "немалко случай"?..из темите по този форум ли?...
Има такива случай, да.Много малко и много рядко.Това е аномалия.
Случва се на жени с проблеми с хормоните.И нередовен цикъл.
Но ще ти кажа как се получава.
До като си в мензис(т.е. изхвърляш неоплодената си яйцеклетка), междувременно новата ти яйцеклетка е зряла и овулира.
Ще те разочаровам, но пак има овулация ;)
Но както казах...това не е просто "малко вероятно"..., а почти изключено.
При момиче с редовен цикъл...невъзможно.
а кое момиче на 13-4-5 е с цикъл каато по часовник бе, умен и ако не си прочел, бях написала,че овулацията е настъпила по др време, демек по време на цикъл
и не-не говоря за случаИ (още не можеш да пишеш, драги, а говориш за биологични процеси) из форумите, а за зрели жени , които си имат редовен цикъл и въпреки това са забременели по този начин, факт е,че не е невъзможно, не ми цитирай, ако обичаш назубреното от учебника по биология, това,което каза е така, НО човешкият организъм е една мн по- сложна структура и не може да се подчинява само на тези правила,които ти изброи
По темата: Ще са тризнаци!!! :?
funny http://s17.rimg.info/38dad73b932de2a6eed3ba9bb63238b7.gifhttp://www.amperordirect.com/mm5/website_v3/images/emoticons/bigsmile.gif
Ето това написа ти ;)
И именно то показва, че говориш за случаИ.., които си чула от неверен източник.Ако някога беше чела, интересувала и проверявала, нещата, които те интересуват...отдавна щеше да знаеш какво е овулация и, че няма как да се забременее без такава.
И още нещо...имаш ли приятелка, на която и идва през 14 дни?!...
therichbitch
09-04-2009, 11:32
Ето това написа ти ;)
И именно то показва, че говориш за случаИ.., които си чула от неверен източник.Ако някога беше чела, интересувала и проверявала, нещата, които те интересуват...отдавна щеше да знаеш какво е овулация и, че няма как да се забременее без такава.
И още нещо...имаш ли приятелка, на която и идва през 14 дни?!...
1. да, когато още не е редовен цикълът, защо да не идва когато си иска
2. другото, което споменах е както казах аз жени, на които им ер едовен и въпреки това са забременели по този начин ;)
няма да споря вече, факт е, че е възможно всичко, не само това, което си назубрил от учебника ;)
bitchwolf
09-04-2009, 12:01
по темата: No way!
rozova_lady
09-04-2009, 12:59
:shock: :shock: :shock:
Ти си тотално неграмотен човек.Явно просто не знаеш какво е овулация.Не знаеш нищо, всъщност...
Но ако успееш да ми намериш и покажеш информация, която твърди, че не се забременява само по време на овулация...ще си постна снимки, как си ям дипломата 8)
Ей хора я спрете да спорите,квото е станало станало ще разберем ако авторката след време пак пусне тема само че: Моля ви дайте ми съвет кои памперси са по качестеви на New baby ,Baby-Dry или Pampers-newborn :)