View Full Version : Промените
Одобрявате или не промените в училище? Под това имам предвид - камерите,без грим и диколтета,къси поли, без телефони и ако има такива то да са на бюрото на учителя.Възможност за въвеждане на униформи навсякъде и всякакви такива неща, за които в момента не се сещам или просто незнам.
Ако искате изкажете мнението си по въпроса,по възможност да е без обиди... :)
YouCantStopMe
09-02-2009, 16:54
Едва ли всичко ще се спазва,но-да,одобрявам.[/i]
rauwkost
09-02-2009, 17:15
Да, макар че няма да си оставям телефона на бюрото и т.н., к'вато съм отвеяна ще взема да го забравя. 8-)
Не правя простотии в коридорите че да ми пречат камерите, също така и не нося нито грим, нито поли, нито дЕколтета.
maybelline
09-02-2009, 17:19
Догодина завършвам и не ме вълнуват някакви 9 месеца без къси поли (каквито не нося), грим (какъвто не използвам), с камери (и без това има много по-хитри начини за наблюдение, така че някакви камери...). Само това за телефоните мисля да не го спазвам. Ще го крия сигурно.
Не мисля, че тези промени ще се спазват. Всяко чудо за 3 дни.
smiLexaga1n
09-02-2009, 17:47
Да, макар че няма да си оставям телефона на бюрото и т.н., к'вато съм отвеяна ще взема да го забравя. 8-)
Не правя простотии в коридорите че да ми пречат камерите, също така и не нося нито грим, нито поли, нито дЕколтета.
Напълно съгласна. 8-) Само телефона няма да го давам.. защото всевъзможни неща съм си забравяла.. от учебници, ключове и телефона съм го забравяла 8-) 8-) до дрехи :D . Поли нося само лятото, когато вече ще сме завършили, деколтета също не нося и грим не използвам. Ако успеят да се наложат наистина тези забрани, може и България да потръгне малко напред.. лека-полека. :D Следователно подкрепям на 100% промените :}
мм да видях си грешката :D
еми то всички които сме за промените сме писали, другите само са гласували и не обесняват какво не одобряват.аз единствено бих имала проблем с телефона, защото не си представям как ще ни ги вземат.Ще видим какво ще стане.:)
Все ми е тая, но знам че няма да се спазва всичко това :)
pe4enkata
09-03-2009, 07:13
Да
аз съм безразличен, каквото и да въведат, все ще има идиоти, които да не го спазват, които ше се противят... аз грим и къси полички не носа :D телефона и да го забравя, няма кой да го вземе... въпроса е да не забранят плеърчетата, че не знам кво ше правя в даскало :D
faststep
09-03-2009, 07:33
Да, подкрепям. Що да не? :D
П.П. Имаше такава тема.
yambolov
09-03-2009, 07:48
мисля че вече се уляха с тези нови правила в училищата,първо,бяха джапанките и метъла,после слагането на камери по стаите>късите поли>късите панталонки>грима>въвеждане на униформи във почти всички даскала в българия и най фрапантното е това че вече в Пловдив когато влизаш в час.трябвало да си изкючиш телефона и да го оставиш на бюрото-предвиждат го до края на тази календарна година да стане навсякаде...извинявайте много но затворник на усилено строг режим има повече права от учениците в днешно време.
каде се намираме в затвор,казарма или училище,поне като е тръгнало така да забранят и фешано гейските прически,какво е това момичетата да не се гримирват и т.нт а педалите да си ходят свободно...вярно някой женски прекаляват,но предимно започнах да виждам хюмнета по даскалата...ние в гейска държава ли живеем?
явно за пореден път се убеждавам че сме шибан народ!!!
не разбирам защо забраняват метъла, а за чалгата не съм чула нищо да се споменава.мен това не ми харесва и не го разбирам.( метълка съм, да)
faststep
09-03-2009, 17:35
не разбирам защо забраняват метъла, а за чалгата не съм чула нищо да се споменава.мен това не ми харесва и не го разбирам.( метълка съм, да)
Как да не я забраняват, нали всички ще са без без голи пъпчета, тонове грим, къси панталонки...?
angelkata_dqvolkata
09-03-2009, 17:40
ужасс...не че нося къси поли /освен вкъщи/.. обаче се гримирам и ако телефона не е у мен психясвам..супер тъпо е това..аз съм против :?
Докато вземат да се спазват всички тези работи ще минат доста години.Не ме вълнува особено.
Одобрявате или не промените в училище? Под това имам предвид - камерите,без грим и диколтета,къси поли, без телефони и ако има такива то да са на бюрото на учителя.Възможност за въвеждане на униформи навсякъде и всякакви такива неща, за които в момента не се сещам или просто незнам.
Ако искате изкажете мнението си по въпроса,по възможност да е без обиди... :)
Бря, бря.. Ябах тия диколтйета, ябах.
И аз подкрепям промените що-годе . . .
Това с телефоните съм убедена, че никой няма да го спазва. . .
Късите поли и грима - никакъв проблем . . .
Камерите . . . Отначало може би ще ми е гадно, ама после ще спре да ми пука. . . :D
Как да не я забраняват, нали всички ще са без без голи пъпчета, тонове грим, къси панталонки...?
това не означава че забраняват чалгата,а поведението и облеклото им.не се споменава никъде за ''музиката'' им...
lunichkaaa
09-03-2009, 19:35
Аз съм ПРОТИВ! Какви са тези забрании... че аз да не съм ЗАТВОРНИК!?!На мен никой не може да ми забрани да се гримирам и да ме накара да си оставя телефона на бюрото!Дори това да се наложи аз не мисля ад го спазвам!
peteto_love
09-04-2009, 01:39
мисля че вече се уляха с тези нови правила в училищата,първо,бяха джапанките и метъла,после слагането на камери по стаите>късите поли>късите панталонки>грима>въвеждане на униформи във почти всички даскала в българия и най фрапантното е това че вече в Пловдив когато влизаш в час.трябвало да си изкючиш телефона и да го оставиш на бюрото-предвиждат го до края на тази календарна година да стане навсякаде...извинявайте много но затворник на усилено строг режим има повече права от учениците в днешно време.
каде се намираме в затвор,казарма или училище,поне като е тръгнало така да забранят и фешано гейските прически,какво е това момичетата да не се гримирват и т.нт а педалите да си ходят свободно...вярно някой женски прекаляват,но предимно започнах да виждам хюмнета по даскалата...ние в гейска държава ли живеем?
явно за пореден път се убеждавам че сме шибан народ!!!
Съгласна съм..В крайна сметка нали сме в 21 век,какви са тия мерки,все едно сме престъпници :-x И аз мисля,че няма да се спазват мн мн тия правила,а докато почнат да са в сила както трябва(ако стане някога)аз вече ще съм вън от даскалото :D Така че ми е все едно..не правя нищо нередноо...
sladi4ka_qni4ka
09-04-2009, 12:09
до някъде одобрявам.. то на нас ве4е ни въведаха уноформите ..(ужасни са ) ... за грима .. тфа си е простотия ... никое моми4е не може без дори не6то леко ..за грим..
за телефоните ..донякъде да .. но пове4е клоня към не ... достатъ4но е да си ги изклю4им..така на никой не пре4ат ...
за полите .. и тфа са глупости ..през лятото така се седи с панталони ... :-o :-o :o
на нас ако ни въведата униформи ще искаме да са подобни на Бета Хаус :D пък за метъла... мисля, че се забраняват само разните аксесоари... ако забранят мп3ките, аз ше стачкувам сам пред входа ше легна...
faststep
09-04-2009, 14:23
това не означава че забраняват чалгата,а поведението и облеклото им.не се споменава никъде за ''музиката'' им...
1. Пиле шарено, кой те излъга, че забраняват да се слуша метъл, ограничението се отнася за облеклото.
2. Ти отиваш на даскало, за да(само не се шокирай) учиш, все някак ще издържиш, без да слушаш метъл.
да си оставя телефона?
аре не :razz: :razz:
ужасс...не че нося къси поли /освен вкъщи/.. обаче се гримирам и ако телефона не е у мен психясвам..супер тъпо е това..аз съм против :?
+1 :? :? :?
1. Пиле шарено, кой те излъга, че забраняват да се слуша метъл, ограничението се отнася за облеклото.
2. Ти отиваш на даскало, за да(само не се шокирай) учиш, все някак ще издържиш, без да слушаш метъл.
внимавай как ме наричаш.нито пишеш по темата,а само критикуваш.ясно е че се ходи на училище за дас е учи! и тези коментари са безмислени,още повече че го казваш на човек,който въобще не познаваш.... :x
WaterLilly
09-04-2009, 16:13
Не се гримирам, не се обличам разголено, не слушам музика и рядко си използвам телефона в училище, така че не ме засяга пряко, но не одобрявам.
На нас ни въведоха униформи, засега за празници само, но са действително отвратителни. Не виждам защо искат така да ни унижават. Не съм длъжна да нося пола, ако не искам. С тези поли провокират толкова подигравки към по-закръглените момичета, че всички ще страдат от това. Нашите са като от миналия век - някакви карирани жълти поли като одеала и жълтеникави ризи от един повехнал плат сякаш не са прани, които смениха с по-прилични след петицията, която направихме учениците от цялото училище.
За телефоните съм донякъде съгласна, но само с това, че не трябва да се използват. НЯМА да си дам телефона на учител, моя собственост, ди енд, финито, точка! По-съгласна съм да ги изключваме. На мен ми купиха телефон още като малка, защото майка ми и баща ми като бяха на работа аз оставах сама. Знаят ли дали няма нещо да ми стане. Както когато във втори клас си ударих главата и звънях по съседите, че да ме заведе някой в спешното. Сега училището ми е на центъра и ако се случи да съм сама може да се наложи да звънна на някой, така че не е опция да не го нося.
Гримовете... признавам, че се дразня на някои наклепани момичета, но все пак си е наше право да решаваме дали ще се гримираме и колко. Ами ако имам рожден ден примерно и искам да съм по-хубава?
Не сме престъпници, за да ни ограничават така.
WaterLilly добре го каза.ние сега ще имаме униформи,но ще са малко по-хубави от вашите и няма да сме задължени да ги носим всеки ден... :)
WaterLilly
09-04-2009, 16:40
И защо не вземат да се позаинтересуват от по-важни неща от това дали Пешо носи джапанки или Мария е с къса пола? След онази статистика със самоубийствата на тийнейджъри в България би трябвало малко повече да им пука. Нищо не правят по въпроса, че някои ученици обиждат други и им се присмиват. Не виждам да са направили да кажем някоя лекция по тази тема, да говорят за важни неща като депресията и агресията и да опитат да помогнат. Знам, че ще кажете, че за това е часа на класа, но ние примерно нищо такова не сме обсъждали и се съмнявам другите да са.
ние правихме такива "ЛЕКции" ама то смешна работа... аз съм от неутралните и нямах участие, амаа... има тормозени и тормозещи... и тия дето са тормозени, не говорят в присъствие на тормозещите... и трябваше да се намесим неутралните (тия, дето не се занимават много с дейности в класа) и класната и тя една.. каза "ше говоря с тях" и нищо не направи... таа искам да кажа, че то не зависи от Фандъкова, нито от директорите, нито от облеклото, грима, телефона, аксесоарчетата... (сега се сетих - защо не забранят златни и сребърни ланци и синджирите на казанчетата)
зависи от манталитета на учениците в класа, зависи от класния им (все пак той определя правилата за държанието), зависи и от финансовото и социалното състояние на тормозещите ;)
faststep
09-04-2009, 18:54
Какво се шашкате? Да не мислите, че даскалките не носят грим или телефони? Даже много пъти на учителката и е звънял телефона и не тръгваме да я портим на директорката, защото е минала наредба. Същото става, като на нас ни звъннат. Струва ми се, че журналистите са чули-недочули и преувеличават. :)
Монси, не виждам нищо лошо в мнението си, нито съм те обидил, нито съм ти изнесъл лекция за ползването на главни букви и препинателни знаци в изречението.
angel4eto7
09-04-2009, 19:16
Да - одобрявам ги! :)
MrUndaztood
09-04-2009, 19:42
ужасс... ако телефона не е у мен психясвам..супер тъпо е това..аз съм против :?
yambolov
09-04-2009, 20:39
ужасс... ако телефона не е у мен психясвам..супер тъпо е това..аз съм против :?
и аз съм така но е по лошо да е в теб да ти трябва и да нямаш батерия особенно ако си с 2 телефона и 2та са в такова положение напрао ми е идвало да се хвърля от някаде........а иначе никой не може да ме накара да си остая телефона на бюрото на даскала....се едно той да си остави телефона при мен.живеем в демократична държава(ако можем да я наречем така) и много вероятно тази година да има стачка на учениците(това в кръга на шегата) но не мисля че трябва да има чак такива ограничения това е...........нз нямам думи просто
Moonchild
09-05-2009, 12:53
Докато вземат да се спазват всички тези работи ще минат доста години.Не ме вълнува особено.
+1