View Full Version : Защо съм такъв?
Autobild
09-02-2009, 18:21
Напоследък излизам с момичета само за бройката... или кажи речи само за секса... Искам да променя това да имам сериозна връзка
maybelline
09-02-2009, 18:25
Искаш да имаш сериозна връзка или да разбереш защо сега не е така?
Ако искаш и двете, напиши повече за себе си, за миналите си връзки, защо искаш да промениш това и т.н. :)
Assshley
Защото всички момчета сте такива . :)
teenmenie
:razz: :razz: :razz: :razz:
...намери си сериозен човек ,в който наистина да видиш потенциална сериозна връзка.....все пак никой не те кара да правиш секс и да бройкаш
ThePowerOfLove
09-02-2009, 19:04
Всичко зависи от теб! :)
То и аз искам мноо неща, ама няма нали?
не ти трябва майна, не си го причинявай.
Не си намерил правилното мопмиче, което да ти грабне вниманието за по - дълго време ...
adrenal1n
09-02-2009, 19:45
Явно момичетата са кифли, затова :oops: 8-)
vagarious
09-02-2009, 19:46
не ти трябва майна, не си го причинявай.
Ти с тея "майни" ще ме побъркаш. :D
Ами ако спреш да търсиш - любовта сама ще дойде.Иначе, според мен е много хубаво, че си осъзнал, това което си правил, че е грешно.Ако и останалите момчета бяха така...ехе ... 8-)
...намери си сериозен човек ,в който наистина да видиш потенциална сериозна връзка.....все пак никой не те кара да правиш секс и да бройкаш
+1
Думаш глупости недей моля те :-o
GregoryHouse
09-02-2009, 20:03
Не е трудно...просто трябва да ти пука за хората...
Както ти отговориха някои, може би не си попаднал на сериозното момиче, опитай се да намериш момиче което да не ти служи само за секс, а за добра връзка. Може би към сегашната си нямаш чувства и на това се дължи това нещо.
mynichka09
09-02-2009, 22:55
...намери си сериозен човек ,в който наистина да видиш потенциална сериозна връзка
DoYouLoveMe
09-02-2009, 23:13
+1
Бракът (Гаджето) = Край на играта :razz: :razz:
Еми промени го ние ли да ит набиваме акъл в главата престани да бъдеш курвар и си хвани едно свестно гадже и го дръж!!!!
valdesbg
09-03-2009, 05:13
Ако и момичетата са съгласни да има само секс къде е проблема?
А иначе - ми промени го бе. Позволение ли чакаш?
Напоследък излизам с момичета само за бройката... или кажи речи само за секса... Искам да променя това да имам сериозна връзка
като излизаш с парцали така ще е , сигурно никое сериозно момиче не те поглежда
ImmortalForever
09-03-2009, 06:20
Казаха ли ти го?
pe4enkata
09-03-2009, 06:38
момчетата са сган мрасна шеговам се ами не пробваи да излизаш оо нз не сам много по съветите :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ми недей си хваща курвички :) Толкова много има :)
anonimchetou
09-03-2009, 07:09
аз разбирам темата на автора така че той сам избира да е с момичета за една нощ а после пита как да промени това.. ами спри да излизаш с момичета за 1 нощ и потърси сериозно момиче.
недей променя нищо после така или иначе ще се върнеш пак на това положение не си заслужава усилието
Приятел гей си не се притеснявай намери си момче :razz:
Що си мислиш че трябва да си по различен като го правиш много ясно че ше излизаш за броика неска една утре друга :P
lipsvashh_mi
09-03-2009, 18:58
абе я се забавлявай бе....живота се живее 1 път,така че направи си кефа докато можеш...за сериозна връзка има време винаги :-D
TheBlueAvalanche
09-03-2009, 21:26
А аз защо съм смешник без личен живот? Всеки си има сила, явно, а твоята е да чукаш евтинки момичета.
Но ако държиш да се промениш, гледай да потърсиш момиче, което ще ти откаже на първата нощ. Това значи, че не е лесна. Което от своя страна значи, че е добра за сериозна връзка. Опознай я. Ако не върви, оправи я и пробвай със следващата. Ще върже все някога.
chervenia
09-03-2009, 21:33
Само от теб зависи да промениш това, т.е. да започнеш сериозна връзка.
А аз защо съм смешник без личен живот?
То от името ти личи - щото си говедо. :D
TheBlueAvalanche
09-03-2009, 21:37
То от името ти личи - щото си говедо. :D
А според мен си личи, че някой малчуган е изпуснал Сънчо и понеже е толкова тъп, не може да се сети да заспи сам, и сега е влязъл в един от сайтовете, където голямата му изнасилена 13-годишна сестра моли за помощ и се чуди как се прави тест за бременност.
П.С. Сори за офтопика.
chervenia
09-03-2009, 21:40
Станиславе - не се прави на голям по форумите - смешен си. :)
TheBlueAvalanche
09-03-2009, 21:45
Кой се прави на голям, че не разбирам? Аз съм голям само между краката. А тук просто изразих мнение. Това, че свинщината е навсякъде, не е мой проблем. А аз слагам край, защото не мисля, че на момчето му е приятно да му спамим темата. Ако свинският грип не ти е изцедил мозъка до край, ще ме разбереш. Слагам точка и ти казвам "чао" на твоя език - грух, грух, груууууууууууух.
0nem0retIme
09-03-2009, 21:46
Трябва да си готов за сериозна връзка..
Ако още ти се живее,не си готов,а ако искаш да се промениш,просто не си срещнал момичето..
Не е нужно да излизаш с момичета,ако не ги харесваш.. :)
chervenia
09-03-2009, 21:47
Много навътре го взе бе, душицо. Само се ебавах, като и изразих мнение, но както и да е...
AraBella
09-03-2009, 21:50
Такъв си,защото така гледаш на жените.Като на парче месо.Промени мирогледа си и средата,в която си търсиш момичета.
Такъв си,защото така гледаш на жените.Като на парче месо.Промени мирогледа си и средата,в която си търсиш момичета.
Тва беше особено смислено :) Трябва да извлечеш поука брат от този пост на АраБелла
BlueFace
09-03-2009, 23:08
Такъв си защото господ така е решил .Имаш 2 опции да се примириш или да се самоубиеш :)
Your Choice , Have Fun ;)
AraBella
09-03-2009, 23:49
Тва беше особено смислено :) Трябва да извлечеш поука брат от този пост на АраБелла
Радвам се,че ти хареса мнението ми :-)
thespark
09-04-2009, 00:05
ти май живееш в аквариум
montana6
09-04-2009, 01:24
Е ти ако не знаеш защо си такъв, кой да знае?! :D
nicolepcd
09-04-2009, 05:42
Хаха, горкия 8-)