View Full Version : За цветни кичури?
simit0o14
09-03-2009, 11:30
Хора знаете ли с какво мога да си направа цветни кичури(зелени,сини,розови) .. но НЕ с боя .. :oops:
Добре дошла във форума!
Прочети и спазвай правилата : http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Писането на кирилица е задължително!
Заглавията трябва да са пълни описателни,за да може останалите да се ориентират и да ти се помогне по-бързо.
Моля следващия път да е написано,както трябва и в правилния раздел. ;)
Punisherrr
Still1ME1Still1HERE
09-03-2009, 11:51
x0ra znaete li s kakwo m0ga da si naprawa cvetni ki4yri (zeleni,sini,rozovi) .. n0 NE S BOQ .. :oops:Хммм,с флумастер? :lol:
SomewhereInTime
09-03-2009, 11:52
1во - Кирилица.
2ро - объркала си раздела.
3то - цветни кичури може с къна, но разнообразието от цветове не е толкова голямо и не знам дали ще стане толкова добре. Ако се чудиш отиди до фризьорката си и я питай с какво и как.
ПП: още повече зелени, сини и розови - не знам с какво друго освен боя.
idioticallystupid_
09-03-2009, 18:09
Със спрей /като се измие косата и пада/, както и една приятелка имаше такива които се залепват и се носят до 6 месеца /къпеш се, сушиш се с тях../ и само ако се вгледаш в корените се вижда че са изкуствени.
bloodymirror
09-05-2009, 16:18
а аз се интересувам С боя къде мога да си направя,предложения? :D
happyfacex
09-05-2009, 19:43
Със спрей /като се измие косата и пада/, както и една приятелка имаше такива които се залепват и се носят до 6 месеца /къпеш се, сушиш се с тях../ и само ако се вгледаш в корените се вижда че са изкуствени.
точно и аз тва щях да кажа :D
vampire_girl_
09-05-2009, 20:36
а как така изкуствени,които се залепят? :-o
d3sincet0y
09-05-2009, 21:37
заинтригувахте ме с тези залепващите... аз отдавна мисля да си правя някакви цветни кичури, но майка ми е твърдо против... може би ще я убедя с тези лепящите...
xHARDCANDYx
09-06-2009, 19:27
Червени,лилави,розови и зелени могат да се постигнат с лекарства от ветеринарните аптеки ...
billytalent
09-06-2009, 19:29
Червени,лилави,розови и зелени могат да се постигнат с лекарства от ветеринарните аптеки ...
Определено...иначе се продават изкуствени цветни кичури,които се закрепят чрез силикон в косата и са ефтини
amazonian
09-06-2009, 19:45
Аз преди доста време си бях купила един спрей,обаче ме заваля дъжд и кичурите се разтекоха по мен :D
а какви точно са тези лекарства, какво да търся :oops:
dead_princess
09-07-2009, 07:55
а аз се интересувам С боя къде мога да си направя,предложения? :D
:arrow: питай фризьорката си.
xHARDCANDYx
09-13-2009, 10:30
Значи или бягай към ветеринарната-те ще ти кажат или потърси..Пускала съм такива теми тук :-D
x0ra znaete li s kakwo m0ga da si naprawa cvetni ki4yri (zeleni,sini,rozovi) .. n0 NE S BOQ .. :oops:Хммм,с флумастер? :lol:
Оф, спри да дразниш по темите, бе!
Ем не знаеш, ем се обаждаш. Супер досадното същество.
Пробвай със спрей, ама няма да трае дълго. Или пък с оцветители.
InisMona
09-13-2009, 11:09
Лекарствата:
Розово-Фуксин
Лилаво-Пиоктанин
Зелено-Гранофорин
Червено-Незнам...и на мен ми е интересно ... :D
незнам как можеш да си ги направиш без да се боядисаш освен с прикачени кичури кадето един кичур струва около 8 лв ,но не ти препоръчвам,защото се срастват с косата и след това неможеш да ги махнеш,освен да си одрежеш целия кичур
ThedramaQueen
09-13-2009, 13:10
Хора знаете ли с какво мога да си направа цветни кичури(зелени,сини,розови) .. но НЕ с боя .. :oops:
Добре дошла във форума!
Прочети и спазвай правилата : http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Писането на кирилица е задължително!
Заглавията трябва да са пълни описателни,за да може останалите да се ориентират и да ти се помогне по-бързо.
Моля следващия път да е написано,както трябва и в правилния раздел. ;)
Punisherrr
s lekarstva. ne pomnq za drugite, za6toto ne sum gi izpolzvala, no za rozovi ki4uri boqta se kazva фуксин. hubavo e da ti e rusa kosata predi tova za6toto ina4e ne hva6ta i lesno se izmiva. razrovi se za lekarstvata koito ocvetqvat v google. ina4e za fuksina - smesva6 go s balsam i se maje6 kato s boq. bezvredno e :)
InisMona
09-13-2009, 14:32
^не е вярно въобще... и моля те,пиши на кирилица :(
всмисъл,не е вярно че трябва да е руса....виж на тъмен кестен-->[/link] (http://i30.tinypic.com/2cf3o6.jpg)
а за отмиването-зависи от много неща...колко често се къпеш,колко фуксин си намажеш,колко време стоиш с него,каква ти е косата,какъв шампоан използваш,дали го подлагаш на топлина(сешоари,преси,маши. ..etc.)...
а и само фуксин да намажеш,нищо няма да ти стане...аз лично си намазвам хубаво кичура само с фуксин и после си правя смес балсам+фуксин и с него мажа....за да е равномерен цвета...и така...
ThedramaQueen
09-13-2009, 14:37
на мен не ми хвана фуксина, една приятелка Лили ме боядиса, а тя си разбира, кви ли не кичури не си е правила. мен косата ми беше тъмно руса като ме боядиса :?
InisMona
09-13-2009, 14:43
ъм...тука повечето сме си правили какви ли не...пък и аз няма да ти казавм че е така,ако не съм го тествала 8-) (качество от Хенкел)
...а ти пробва ли само със фуксин да се намацаш?
п.п.това е моята коса...така че си хваша много добре на тъмен кестен :-o
vampire_girl_
09-21-2009, 18:09
Лекарствата:
Розово-Фуксин
Лилаво-Пиоктанин
Зелено-Гранофорин
Супер,че си ги събрала на едно място - утре може и да ги изпробвам всичките xD
Някой да се сеща за синьо?
FuCkInBuBbLeGuM
09-21-2009, 18:19
Лекарствата:
Розово-Фуксин
Лилаво-Пиоктанин
Зелено-Гранофорин
Супер,че си ги събрала на едно място - утре може и да ги изпробвам всичките xD
Някой да се сеща за синьо?
и на мен ми е интересно кво е синьото
Подкрепям :)
xHARDCANDYx
09-22-2009, 08:23
Синьо-със сребро за коса или по просто бабешко србро..Предържа се и се получава синьо !
SweetLuna7
09-18-2010, 08:04
Такам... извинявам се, че връщам тема от миналата година, но не исках да пускам нова, след като има такава.
На въпроса - и аз искам да си направя розови или бели кичури, но без да използвам спрейове, бои или лекарства.
Определено...иначе се продават изкуствени цветни кичури,които се закрепят чрез силикон в косата и са ефтини
Някой ако знае откъде мога да намеря такива във Варна. И ако може да ми каже цената.
Преди време имаше в магазините по 1лв пакетчета с кичури с малки ролки накрая... Детски, като малка съм ги слагала, обаче мн ме скубеха, няма значение :oops: Та ако знаете къде мога да намеря такива. Детски, ама пак са кичури :oops:
според мен фризьорката ти ще знае. :)
BaffaLsc
09-18-2010, 09:55
Има специален спрей ! Моята приятелка за 15-ти си направи един син кичур в косата ,на мен лично много ми харесва как седи - като емо :-D
Майка ти с какъв цвят на косата е - мойта е с червен, като си вземе боя да се боядиса ти й кажи " МАмо може ли да те боядисам" и без да види си сложи малко а пък може да и кажеш " А сега като те боядисах тряя да ми намажеш един кичур с твоята боя" аз така си изпросих един червен на бритона
SweetLuna7
09-18-2010, 13:17
fuckme, постоянно сменям фризьорките, така че този вариант не става.
bet3to, BaffaLsc - всъщност аз искам изкуствени кичури, без да се налага да боядисвам косата си със прей или боя, такива, каквито се прикачат към косата.
Благодаря за отговорите все пак. Надявам се да има и други :)
fuckme, постоянно сменям фризьорките, така че този вариант не става.
bet3to, BaffaLsc - всъщност аз искам изкуствени кичури, без да се налага да боядисвам косата си със прей или боя, такива, каквито се прикачат към косата.
Благодаря за отговорите все пак. Надявам се да има и други :)
Ми тоо ти нзачи не искаш кичури то по фруг начин незнам как 8-) 8-)
SweetLuna7
09-18-2010, 13:51
http://1.bp.blogspot.com/_wc0nkTlY5hU/SoAR3fHRYqI/AAAAAAAAAYs/qfOfO5X6zCA/s320/%D0%BA%D0%B8%D1%87%D1%83%D1%80%D0%B8.jpg
Тези са прикачени към истинската коса, аз питам за това, само че не мога да намеря информация за такива в розово.
колко кеш е фуксина? някой знае ли (приблизително) :)
SweetLuna7
09-18-2010, 16:42
Една приятелка си купи такъв за 4. 50, но предполагам зависи откъде ще си го вземеш.
cvetit000
06-21-2012, 17:00
[QUOTE=bloodyF;8868561][b]колко кеш е фуксина? някой знае ли (приблизително) :)
струва около 3 лв. май малко по малко
cvetit000
06-21-2012, 17:01
как да си направя сини кичури
moni010498
06-21-2012, 17:31
може с мек пастел ако ти е по светла косата