Влез

View Full Version : Помогнете ми

katencety1
09-03-2009, 19:47
Здравейте,имам сериозен приятел от 2 години..В началото по-скоро едната година всичко беше супер,разбирахме се абе страхотно..НО от тогава той много се промени,не ми обръща внимание както преди,все излиза с приятелите му,само в секса получавам някаква любов и нежност..Нямя друга в това съм сигурна,обичам го прекалено много но държанието муу...Приятелите ми казват да скъсам с него,но не мога нямям смелост :lol: Моля ви кажете вашето мнение..Какво да правя?..

Assshley
09-03-2009, 19:48
Кажи му това,което каза тук .. демек,че не получаваш достатъчно внимание от негова страна,че виждаш промяна в държанието .. Абе хора не мога да разбера защо вместо направо да действате идвате пишете по някакви форуми... тъъъпо.

Hilary_
09-03-2009, 19:49
Покажи му, че както те има може и да те загуби ... :?
Дано се осъзнае малко ... :-o

slome
09-03-2009, 19:50
Направи си пластична операция и шти обръща внимание. :?

mechtaq_za_teb
09-03-2009, 19:51
Първо не слушай приятелите си... решавай сама и не взимай съвети от тях. Приятели няма. Второ поговори с него по този въпрос. Може да си внушаваш. Не казвам, че е така, но щом според теб нещо не е наред, сподели с него. Ако положението остане същото и тази връзка не е пълноценна за теб, тогава го остави.

vagarious
09-03-2009, 19:51
Това, че не се държи с теб така, както в началото не означава, че не те обича.Смисъл.. не може винаги да е както в началото.И нали знаеш:"Това, че някой не те обича както ти искаш, не означава, че не те обича с цялото си сърце"Щом нямаш реални причини, да го зарежеш, не мисла, че би било правилно.Поговорете си и тогава решавай.Не прибързвай.

LadyDi
09-03-2009, 19:55
Ти оплакваш ли се или се хвалиш?
Какво по-хубаво от това да не те занимава с излишни глупости, освен със секс?

katencety1
09-03-2009, 20:09
постоянно говоря с него точно за това където съм го написала,но той мисли че си е същия.. :lol: Знам че ме обича но не разбирам държанието му

vagarious
09-03-2009, 20:16
Е споко де..като нямаш реални причини, за к'во ще го късаш? :-o Имам предвид, може да е нещо моментно, може и ти понякога да се държиш кофти, но да не се усещаш, че на него му е неприятно.. нз..изчакай...

LadyDi
09-03-2009, 20:22
постоянно говоря с него точно за това където съм го написала,но той мисли че си е същия.. :lol: Знам че ме обича но не разбирам държанието му
Ето ти едно клише, щото знам, че в тоя форум клишетата са на особена мода:
"Хората и светът не се променят. Ние променяме начина, по който ги виждаме"

Think about it...

l0lz
09-03-2009, 21:28
Здравейте,имам сериозен приятел от 2 години..В началото по-скоро едната година всичко беше супер,разбирахме се абе страхотно..НО от тогава той много се промени,не ми обръща внимание както преди,все излиза с приятелите му,само в секса получавам някаква любов и нежност..Нямя друга в това съм сигурна,обичам го прекалено много но държанието муу...Приятелите ми казват да скъсам с него,но не мога нямям смелост :lol: Моля ви кажете вашето мнение..Какво да правя?.. You need rehab, mouth wash, and a job application.. It's called reality, son.

0nem0retIme
09-03-2009, 21:48
Кажи му,че страдаш така... :) (ако страдаш чак,де :-D )

PurpleDream
09-03-2009, 21:50
Кажи му това,което каза тук .. демек,че не получаваш достатъчно внимание от негова страна,че виждаш промяна в държанието .. Абе хора не мога да разбера защо вместо направо да действате идвате пишете по някакви форуми... тъъъпо.
аха

RaZzer
09-03-2009, 22:08
ами... ако си щастлива така - просто приеми начина, по който си показва чувствата, а ако не - му кажи, че не си щастлива, което ясно ще му покаже, че имаш някво намерение да се разделяш с него и ако не се промени... :?

...ама за мен това са глупости... ти си знаеш! 8)

gabiiTu
09-10-2009, 20:36
Попитай го дали само чрез секса показва колко те обича :lol:

Ае говори с него така нас да питаш няа стане :? ...Поговорете си и го питай що се държи като гъз...

gadnqrkataaaa
09-10-2009, 20:58
mackataaaaaa vij sq prosto lekinko si mu omruznala ni6to li4no..vinagi se stiga do tozi moment.kvo da ti kaja muje...az su6to sum se durjala kato tvoq fr.nemojah da si obqsnq daje za6to imam tova povedenie.prosto se slu4va....puk i kvo tolkoz vs se prejivqva edin muj............ako ne si 6tastliva s nego zaebi go ;)