PDA

View Full Version : Малко помощ / мненя и диети

Senseii
09-04-2009, 18:40
Здрасти :P

На 17 съм и съм 86 кг висок съм 1.85.Ходя на фитнес 6 пъти в седмицата.Мусколи имам личът си , но имам и лек корем и искам да го разкарам.И ми е интересно какава диета да почна .А във фитнеса карам по 2-3 часа. Ако може някакъв график на ядене да ми кажете :)

Мерси предварително :)

Ufff
09-04-2009, 18:44
начиииии, 100 % не правиш нещо като хората. 3 часа по 6 пъти в седмицата ли?? тва е някаква програма която ти сам си сътворил предполагам. другия път хващаш някой от момчетата, които работят там, плащаш си да ти направят програмка хранене+тренировки и действаш.

Senseii
09-04-2009, 18:54
Точно дебел не може да се каже но програмата ми е принципно ми е за качване на маса правене на мусколи аз предполагам че повечко кардио трчбва да вкарвам но и диетка ми се иска да пробвам

Ufff
09-04-2009, 19:01
ест че ти трябва кардио. за диета наистина по-добре се посъветвай с някой от фитнеса. ти какво ядеш иначе? пусни някое примерно меню.

Senseii
09-04-2009, 19:11
Ами Сутрин не ям нищо.
На обяд месо и салта или катофи
Вечер тогава ям много точно когато не трябва.
Месло салата картофи и ям докато не мога да дишам

Принципно съм свалил някакви кила но ми трчба още малко.
Намерил съм решение кардио да правя по 1 час във фитнеса комбинирано с тежести. И като го правя 6 пъти в седмцата 100% ще сваля.

Ufff
09-04-2009, 19:28
сложи закуска задължително. яж яйца. за закуска може да ядеш пртеинов шейк примерно. махни картофите, може да ги смениш с купичка ориз, по-добре е. месото яж със салата, въглихидрата отделно. направи си меню и го следвай, ако можеш си пиши какво си ял, така се следи по-добре. прави си поне ден почивка в седмицата - и с храната, и с тренировките.

Senseii
09-04-2009, 19:42
И трябва да правя кардио :)Че го пренебрегвам много него :D