View Full Version : Последно?!
По новата или старата програма ще сме в 8 клас :( Гледах в един сайт вече ги има учебниците по новата програма ](*,) Искам по старата [-(
elito0o0o0
09-07-2009, 14:07
Омг .. естествено ,че по новата бе. леле леле :? :? 8)
http://mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/textbooks/spisak_uchebnici_8kl-2009-2010.pdf Хмм тия учебници не са нови ми се струва :-o
elito0o0o0
09-07-2009, 15:09
:|
littlebaby
09-07-2009, 15:47
АБЕ МАЙКООООО... ТИ НЕ ВИЖДАШ ЛИ ,ЧЕ ПИШЕ 2009/2010 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Извинявай, ама ти в коя учебна година си 2008/2009? + това до скоро не се знаеше по коя програма ще е ...
Е май ще сме по старата :grin:
littlebaby
09-07-2009, 16:02
Дано, че с тая нова е отврат.
Ех, връхлетяха ме спомени, когато и аз бях 8ми клас :cry:
rauwkost
09-07-2009, 16:03
АБЕ МАЙКООООО... ТИ НЕ ВИЖДАШ ЛИ ,ЧЕ ПИШЕ 2009/2010 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Тъпа си та чак мен ме боли :? :?
elito0o0o0
09-07-2009, 16:40
Ми не аз съм тъпата.. Нито ме разбрахте какво искам да кажа,нито нищо.. просто си замълчете! Ставате ми смешни. Спирам да споря по темата ,че се навъртяхте много ,дето изобщо не са гледали новини! ;)
elito0o0o0
09-07-2009, 16:55
Пък и ще кажа,че щом сте започнали вече по новата програма,не може да почвате по старата ,то е просто повече от логично! Айде чао ви ! :)
InternetTroll
09-07-2009, 16:57
Big fail
rauwkost
09-07-2009, 17:24
Ми не аз съм тъпата.. Нито ме разбрахте какво искам да кажа,нито нищо.. просто си замълчете! Ставате ми смешни. Спирам да споря по темата ,че се навъртяхте много ,дето изобщо не са гледали новини! ;)
Айде обясни, че ми е интересно как ще се оправдаеш?
По новата сте. Последния випуск, които са по старата са тези които през тази учебна година (2009/2010) ще са 9ти клас.
elito0o0o0
09-07-2009, 19:05
По новата сте. Последния випуск, които са по старата са тези които през тази учебна година (2009/2010) ще са 9ти клас.
видя ли ма rauwkost :? :? :? пък аз съм била тъпа .. кфо ли се занимавам и аз с тебе.. направо си се чудя :?
видя ли ма rauwkost :? :? :? пък аз съм била тъпа .. кфо ли се занимавам и аз с тебе.. направо си се чудя :?
Eй дрисло :-) Такааа :-) 8 клас ще сме по старата програма :wink: а по новата ще са тези следващата година. Тогава основното се завършва от 7 клас а не от 8. За това ние ще минем по старата програма :-P :-P :-P
Eй дрисло :-) Такааа :-) 8 клас ще сме по старата програма :wink: а по новата ще са тези следващата година. Тогава основното се завършва от 7 клас а не от 8. За това ние ще минем по старата програма :-P :-P :-P
А я кажи в 7 ми клас по коя програма беше??? :x
По новата :-)
Следователно ЛОГИЧНО е и в 8ми клас да си по новата!
Абсолютно съм убедена, че си по новата. Аз съм в ученическия съвет на моито даскало и сме го дискутирали милион пъти. Аз съм от предпоследния випуск, които е по старата, а ще съм 10ти клас сега. Малко елементарна математика май ще ти е от полза.
По новата :-)
Следователно ЛОГИЧНО е и в 8ми клас да си по новата!
Абсолютно съм убедена, че си по новата. Аз съм в ученическия съвет на моито даскало и сме го дискутирали милион пъти. Аз съм от предпоследния випуск, които е по старата, а ще съм 10ти клас сега. Малко елементарна математика май ще ти е от полза.
Следователно няма да съм по новата щот имаше промяна :-P
Покажи ми я тая промяна и тогава ще се съглася с теб. :?
Покажи ми я тая промяна и тогава ще се съглася с теб. :?
http://mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/textbooks/spisak_uchebnici_8kl-2009-2010.pdf това са одобрените учебници за 8 клас тази година и ако те бяха по новата програма нямаше да пише Валидни издания 1998-2009 примерно или 2001-2009 :)
Само учебниците за чужди езици са по новата програма 8-)
Омг.. Това е списък с издания на учебници, а не изявление на министъра в Държавен вестник. :shock:
Тези учебници дето са от 1998 повечето са по езици.. погледни малко по-вляво и ще видиш.Плюс това ти ще учиш по един учебник по история примерно. Два от трите показани са от 1995, а последния от 2005.
Това, че в списъка има 4-5-6 учебника от 1995-1998 година, не означава, че ще си по старата програма.
Извод: по новата си. :)
Омг.. Това е списък с издания на учебници, а не изявление на министъра в Държавен вестник. :shock:
Тези учебници дето са от 1998 повечето са по езици.. погледни малко по-вляво и ще видиш.Плюс това ти ще учиш по един учебник по история примерно. Два от трите показани са от 1995, а последния от 2005.
Това, че в списъка има 4-5-6 учебника от 1995-1998 година, не означава, че ще си по старата програма.
Извод: по новата си. :)
Нещо май не схващаш 8-) Ъм се тая на 15 ще видиме ДРИСЛО :-)
Абе, не ми говори така, бе пикло тъпа.
Това, че епише 2004 примерно не значи, че тогава е издаден учебника, шматко. Може да е ПРЕИЗДАВАН!!!! Да, ще видим на 15ти как са нещата, неграмотницо тъпа!
И не съм аз тая дето на схваща.. ти си тая дето не й достига мозък!
Абе, не ми говори така, бе пикло тъпа.
Това, че епише 2004 примерно не значи, че тогава е издаден учебника, шматко. Може да е ПРЕИЗДАВАН!!!! Да, ще видим на 15ти как са нещата, неграмотницо тъпа!
Не съм пикла а пикльо :-) А ти си ДРИСЛА айде чао до скоро :lol:
kateri4ka
09-07-2009, 19:39
Тези които сега ще са 8 клас ще са по новата програма 8-) последните който бяха по старата са тези дето сега ще са 9 клас ! :)
Още по-лошо, че си пикльо...
Да те видим, дали ще си толкова надут на 16ти или там когато си купиш учебниците. Аз смятам, че по-добре от теб знам, защото първо, че съм по-голяма и второ, че съм хиляди пъти по-умна! [-(
Тези които сега ще са 8 клас ще са по новата програма 8-) последните който бяха по старата са тези дето сега ще са 9 клас ! :)
Не е верно :razz:
littlebaby
09-07-2009, 19:41
По старата сте..
http://www.econ.bg/news/article164326/uchebnoto_sudurjanie_za_8_klas_se_zapazva
След малко ще постна линка и от МОН, че ся ме мързи да го търся
Ооо не сега, ще се заяде и с теб.. по-добре бягай докато можеш... 8-)
Естествено че сме по старата а тая дрисла да ходи хубаво да се изсере :razz:
Цитат от линка:
В публикацията като отпадащи от задължителното учебно съдържание са цитирани произведенията на Христо Смирненски „Цветарка", „Братчетата на Гаврош" и „Приказка за стълбата", на Никола Вапцаров „Прощално" и „Борбата е безмилостно жестока", на Йордан Радичков „Педя земя" и на Павел Вежинов „Бариерата". Всъщност те никога не са били част от задължителното учебно съдържание.
Ми ми е инт как тия отпадат при положение, че само Приказка за стълбата сме учили? :? А после тъпо изречение.. Но те не са били част от чуебното съдържание. Е, кажете как така, хем отпадат, хем никога не са били в учебното съдържание???
И ако прочете по-внимателно ще видите, че пише, че постепенно се въвежда новия учебен план.. Демек по новата и частично по старата... :? Четете бе...
elito0o0o0
09-07-2009, 19:55
:lol: :lol: :lol: :lol: мамо мила, що си ма родила :lol: :lol: :lol: :lol:
Въх.. ти наистина си тъп мойто момче! :-D
^ Споко, на 15ти ще се осъзнае колко е малоумен! ;)
elito0o0o0
09-07-2009, 20:15
^ Споко, на 15ти ще се осъзнае колко е малоумен! ;)
А, баш! :-D
edelweiss96
09-08-2009, 16:42
По новата ще сте. Доказателство:
"Учениците, които през новата учебна година ще бъдат в осми клас в профилираните гимназии с прием след седми клас, ще се обучават по одобрените учебници за интензивно изучаване на чужд език - задължителна подготовка, създадени по новите учебни програми, каза министърът.
В тези гимназии обучението по български език и литература, както и по математика, ще бъде по одобрените учебни помагала за осми клас, в съответствие с новите учебни програми.
Учениците в осми клас в средните общообразователни училища и в професионалните гимназии ще учат изцяло по одобрени учебни помагала, списъците за които са публикувани в сайта на МОМН."
Източник: btv.bg
По новата ще сте. Доказателство:
"Учениците, които през новата учебна година ще бъдат в осми клас в профилираните гимназии с прием след седми клас, ще се обучават по одобрените учебници за интензивно изучаване на чужд език - задължителна подготовка, създадени по новите учебни програми, каза министърът.
В тези гимназии обучението по български език и литература, както и по математика, ще бъде по одобрените учебни помагала за осми клас, в съответствие с новите учебни програми.
Учениците в осми клас в средните общообразователни училища и в професионалните гимназии ще учат изцяло по одобрени учебни помагала, списъците за които са публикувани в сайта на МОМН."
Източник: btv.bg
Аааа, видя ли, бе, отворко!
Дрисла ще ми вика... Пикльо неден! :x
elito0o0o0
09-08-2009, 17:22
Ей зомби слушай ма ся! тия учебници, по които ще уча аз не ги продават никъде изсипняк такъв! Трябва да се поръчат от даскалото,но като си малоумен .. НИЩО НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ,за да те спася ..
:? бахти шматката изсипана.. :?
Аз на БТВ ли ще вярвам бе :razz: :razz: :razz: :razz:
monttitty
09-08-2009, 20:45
Пък и ще кажа,че щом сте започнали вече по новата програма,не може да почвате по старата ,то е просто повече от логично! :)
така е ;) иначе нямаше смисъл 8 години да учим по новата програма....
elito0o0o0
09-08-2009, 21:30
Аз на БТВ ли ще вярвам бе :razz: :razz: :razz: :razz:
Ей,зомби! Недей се излага повече,а? Като незнаеш си замълчи! :?
Avangard
09-12-2009, 08:26
Искам по старата [-(
Искаж ама нямаааа..няма 8-) :P
Доколкото разбрах ще сте по старата.
Заради едни учебници цяла война стана.. :? Направо ме разбихте..
PiruBloodz
09-12-2009, 09:55
Ако си '95(много вероятно, като гледам нещата, които пишеш..) сигурно ще си по новата..
Ей, отворко, какво стана бе? По новата или по старата? :D :D :D :D :D По новата ест, ама исках тебе да питам, не че ще ти стигне мозък да ги различиш.. :D
petinkataaa
09-22-2009, 20:19
мисля че темата няма смисъл :-o ние още отначалото сме си по новата програма..как ще минем на старата ей така..
Последно:
Аз съм девети клас сега - 2009/2010 и съм последен набор по старата програма. => Тези, които сега са 8 клас, са първите по новата програма.
Кое не разбрахте, че спорите 4 страници за "кой е по-тъп?"...
sunset_light
09-24-2009, 14:40
Е това мразя по форумите -глупави спорове.
Ми по новата сме естествено. :D
И аз искам старата, ама нали знаеш, че нас никои не ни пита ... :oops: