View Full Version : бели точици по пениса
bigbosssss
09-07-2009, 15:47
здравейте имам бели "израстйчета" по главичката на пениса,ходих на лекар и той ми каза че това е нормално нещо и се среща при около 10-15% от мъжете,но все пак някой знае ли с какво мога да ги мажа за да се махнат,някаде четох за "Смрадлика" ??????? мерси предварително!
pitan4icata
09-07-2009, 16:14
мисля че тук няма да намериш някой, който да знае повече от специалиста, при който ти вече си бил :?
glamouros
09-07-2009, 16:19
мисля че тук няма да намериш някой, който да знае повече от специалиста, при който ти вече си бил :?
+ Съгласна съм.
това е нормално нещо и се среща при около 10-15% от мъжете :D :D мажи го със смрадлика :D
Не е сер щом специалист ти казва, че е нормално значи е така наблюдавай го и ако не се махнат отиди при друг :-o
може да си го намажеш с бръснарско ножче :shock:
нормално е и не се притеснявай. Това е просто козметичен дефект така да се каже. Не е болест така , че не се притеснявай за приятелката и т.н.
bbbsheva
09-07-2009, 17:12
Хора и аз имам подобен проблем , само че моя е по ствола не пениса и то се виждат само когато ми е надървен и кожата е опъната иначе несе виждат. Незнам какво ми има , повечето са отдолната част на пениса ми. Моля помогнете
monincetyyy
09-07-2009, 20:38
Нормално е бе няма да мрете..
Отиди при друг лекар,в 7ма поликлиника в София ако си от там има един доктор Карабахчиев тои е дерматовенеролог!
И аз имам. Няма да се плашиш. Ръгай, пък ако някоя те пита и обясни с 2-3 думи, че това е нормално и го имат голяма част от мъжете. ( повече са от 10-15% )
TheBlueAvalanche
09-07-2009, 21:57
Еми ако си избършеш оная работа от спермата, няма да имаш.
здравейте имам бели "израстйчета" по главичката на пениса,ходих на лекар и той ми каза че това е нормално нещо и се среща при около 10-15% от мъжете,но все пак някой знае ли с какво мога да ги мажа за да се махнат,някаде четох за "Смрадлика" ??????? мерси предварително!
Аз също имам. Ходих на кожен и ми каза, че е напълно нормално. :)
Аз също имам. Ходих на кожен и ми каза, че е напълно нормално. :)
И аз имам такива чудосии... Не съм ходил на лекар въобще. Имам си и бемка на главичката... Бог ме е дарил със всякакви екстри по пениса общо взето. 8-)
5 от 13 => около 38,4% от хората. Разбира се това е доста относително :D
GabisiTa
09-08-2009, 11:40
Щом лекаря ти е казал, че е нормално, не се притеснявай. Мисля, че преди време имаше специална тема за това, потърси :-o
deivit.asenov.1
04-15-2015, 16:28
zdraweite az sam na 12 i polovina i imam beli tocici po penisat ot kraq malko i dolo imam. Ste mi kajetd li kak da gi maxna ili dali ste se mahnat mola wiii !!!!!!!!!!!????????
Da`luminati
04-15-2015, 16:33
zdraweite az sam na 12 i polovina i imam beli tocici po penisat ot kraq malko i dolo imam. Ste mi kajetd li kak da gi maxna ili dali ste se mahnat mola wiii !!!!!!!!!!!????????
Пенис вика . :D :D