View Full Version : Вътрешно лечение срещу акне
kifla345
09-08-2009, 09:32
Поразгледах темите за акне и навсякъде се обсъждат продукти за външно третиране. Аз съм забелязала, че без да се пие нещо допълнително трудно става. Всички знаем за прословутата бирена мая, но тук споделете и други неща, за които знаете или сте ползвали (чайове от билки, витамини и др). Дано си обменим ценни съвети.
DarkWitch
09-08-2009, 09:49
яж по-здравословна храна и повече плодове и зеленчуци, така ще си набавиш нужните витамини без химия.
А ако е сериозно положението се посъветвай с дерматолог,защото всяка кожа е индивидуална и подходящото лечение за един може да не е подходящо за друг.
:)
emin3mchet0
09-08-2009, 14:06
На мен дерматолог ми предписа антибиотик и съм много доволна дори след прекъсването му :grin: Иначе съм чувала за чай от коприва :)
kifla345
09-08-2009, 16:05
Да, чай от коприва съм мислила да пия, защото знам, че прочиства кръвта и съдържа желязо пък и сега като ми го потвърди втори човек.
kifla345
09-08-2009, 16:23
Щях да попитам лекар ако исках да пия лекаства в случая темата е за алтернативни начини за вътрешно лечение като билки и тн.
fenkatakrisi952
09-08-2009, 17:02
Като по-малка ходих на дерматолог за пъпките и той ми изписа някакъв антибиотик,но не се сещам как се казва (ако се сетя ще пиша :) ) 8-)
falshiwata
09-08-2009, 17:08
Попитай лекар :)
Поразгледах темите за акне и навсякъде се обсъждат продукти за външно третиране. Аз съм забелязала, че без да се пие нещо допълнително трудно става. Всички знаем за прословутата бирена мая, но тук споделете и други неща, за които знаете или сте ползвали (чайове от билки, витамини и др). Дано си обменим ценни съвети.
за вътрешно лечение 100% тряабва да се отиде на дерматолог за лекарства-просто са си сериозни антибиотици :? и хич не са и евтини . знам един вид от личен опит,сестра ми до преди известно време много оникаляше по доктори :?
Аз пиех Бораго (някаква хранителна добавка се води..) страшно доволна бях 8-) естествено дерматоложката ми го предписа :D
donkihot
09-08-2009, 17:19
http://www.lechitel.bg/product.php?p=121
това!! От както започнах да го пия,не се мажа с никакви кремове и такива работи,само измивам лицето със САПУН! и понеже имам мазна кожа си почиствам лицето със салицилов спирт...и пия тази хранителна добавка!