PDA

View Full Version : Пазарувате ли от second hand??

mrafka
09-08-2009, 15:34
Тука пишете дали се престрашавате да си купувате парцалки от втора употреба и дали мислите, че е срамно.

lDoLLl
09-08-2009, 15:38
Да, почти всички дрехи са ми от там. :wink:

Вярно, че има абсолютни парцали, но има и хубави запазени маркови дрехи, които в магазините в България не могат да се купят.

galu6a
09-08-2009, 15:42
ако си харесав нещо бих ,но не съм влизала в такива магазини :)

Loshotia
09-08-2009, 15:42
Всички дрехи почти са ми от там. Само бельо/бански/обувки си пазарувам от "нормални" магазини

guinessgirl
09-08-2009, 15:54
да.

tonie__
09-08-2009, 16:00

happyfacex
09-08-2009, 16:07
Не обичам да нося такива дрехи все пак колкото и да са прани се сещаш че някой друг ги е носил преди теб :(

elsy
09-08-2009, 16:49
Дам

Di
09-08-2009, 16:52
да.

KakaoNaPrax
09-08-2009, 16:53
Не обичам да нося такива дрехи все пак колкото и да са прани се сещаш че някой друг ги е носил преди теб :(

и? :-o

по темата: Ами вече почти всички дрехи са ми от там,ама рядко си купувам дънки,понеже са прекалено големи повечето. :D Иначе имам в изобилие суичъри (любимата ми дреха :oops: ) ,тениски,потници :grin: .. Обожавам да се ровя..Допреди няколко години ми беше адски неприятно да влизам в такива магазини,ама един приятел ме "зариби" и си ходя редовно. 8) :grin:

galu6a
09-08-2009, 16:53
а в Бургас къде има такъв магазин :)

ifilin4ica
09-08-2009, 17:07

Това не е напълно вярно...
Попринцип в магазините втора ръка(качествените) дрехите се подбират много внимателно. Даже има и чисто нови, стоят си с етикетите (все едно си в outlet магазин). А ако и продавачката ти е позната, може да ти задели нещо по-хубаво :) Е, вярно е, че понякога има и големи боклуци, но има и много качествени и едновременно с това евтини дрехи.

lipstik
09-08-2009, 17:09
Влизала съм в такива 2-3 пъти и съм остана с впечатлението,че дрехите са някви лелчески,все едно са от 10-15 години,буквално нищо хубаво...

Swinkenhoffer
09-08-2009, 17:17
И аз си пазарувам най-вече от втора ръка, ама не от тия големите, а някви по-ъндърграунд.

vellvet
09-08-2009, 17:19
обожавам!!! има 2 магазина в които влизам редовно и това лято съм подновила изцяло гардероба си и то точно с дрехи купени от "дрехи втора употреба"

iwancho
09-08-2009, 17:19
Купувал съм си точно 2 неща - една блузка на Supermen и 1 друга блузка и това е,иначе не е кой знае колко.. (:

Sarafina
09-08-2009, 17:36
Никога не си купувам дрехи втора употреба.

DejaVu31
09-08-2009, 17:38
Не съм влизала,миризмата ме отблъсква.

BloomF
09-08-2009, 17:46
Ако си харесвам нещо си го купувам, но по принцип рядко харесвам такива дрехи. Не знам защо..

gabi_94
09-08-2009, 17:46
ами аз по принцип много ги мразя тея магазини, щото дрехите са некви стари, вътре е пълно с бабички, но един път влязох в един такъв магазин и си купих едно късичко якенце като дънково и е на овиесе, мн си го харесвам и струваше 4лв. :-D Имам приятелки които си купуват страхотни неща от такива магазини ама аз като вляза нищо не ми харесва. Някой от София би ли казал някакъв хубав магазин 2ра ръка, без Мания?

cactus
09-08-2009, 17:47

как ще си харесаш нещо,ако не влезеш :D

иначе имам еидн суичер...повечето неща са боклуци.

tonie__
09-08-2009, 17:48
^аз съм влизала веднъж и нещо не ме грабна :? ама може би не съм уцелила магазина :o

galu6a
09-08-2009, 18:01

как ще си харесаш нещо,ако не влезеш :D

иначе имам еидн суичер...повечето неща са боклуци.

имам предвид ,че мога да си купя ,защото има някои хора които като кажеш ,че са от 2 употреба все едно казваш ,че си изкарала от контейнера

ее някой ще ми каже ли къде се намират тези магазини в Бургас моля :)

cactus
09-08-2009, 18:12
ами мисля,че в чужбина ги събират в контейнери... :Д
не като нашите,разбира се

pLaMmMmM
09-08-2009, 18:51
ее някой ще ми каже ли къде се намират тези магазини в Бургас моля :)
Ами в Бургас в района на зала Младост , където е малката Billa , като застанеш пред входа в дясно.Там се слиза по едни стълби,магазин с витрина и пише second hand :D

TeenSpirit
09-08-2009, 19:00
Не.

rosencetooo
09-08-2009, 19:07
Влизам в такива магазини ии почти нищо не си харесвам, а ако си харесам или ще ми е голямо или няма да е запазено. Ама има 2-3 случая , в който съм си купувала тениски, блузки от там .. който са били доста запазени :) дори с етикети.Нямам нищо против да си пазаря от там .. стига да си харесам и да е запазено :P

mirki4a
09-08-2009, 19:07
НЕ,НЕ и НЕ!

chill
09-08-2009, 19:10
Да, днес си взех супер яката риза от там на Н&М заа има, няма 3лева

GossipGirl89
09-08-2009, 19:13
Ами случвало се е няколко пъти да влизам в такъв магазин, но нямам спомени да съм си вземала нещо. Иначе ако ми грабне окото някоя дрешка и ако е хубава не виждам нищо лошо или срамно да си я взема :) За мен лично няма никакво значение дали ще нося скъпи или евтини дрехи - ако един човек няма вкус и не знае кое му отива и как да си подбира и комбинира нещата и марковите дрехи няма да му помогнат...

Bianca
09-08-2009, 19:20
Аз преди си пазарувах, ама скоро не се е случвало да си харесам нещо. Всъщност случвало се е, но все нямам пари в себе си, после ида с пари, пък дрехата е вече купена. :@
Най-много се дразня от факта, че като попитам някого откъде му е дадена дреха, в 80 процента от случаите ми отговарят Мания. Отивам в тая Мания, ама вместо да се прибера с някоя нова дрешка, се прибирам с "приятна" миризма.
Обаче някои хора от форума си купуват ебати яките неща. :( :( :(

Biskfitka
09-08-2009, 19:36
Не обичам да нося такива дрехи все пак колкото и да са прани се сещаш че някой друг ги е носил преди теб :(+1

sHaDy_sOuL
09-08-2009, 19:44
Аз като отида до прословутата Мания и все попадам на боклуци.. Все не мога да си харесам нещи или пък като си харесам се окаже голямо..
Иначе имам едни панталонки от там, които даже си бяха с етикет :)

rosenhristev
09-08-2009, 19:59
случвало ми се е да си купувам работи екипа (за мотора) ми е от там и го взех защото беше чисто нов стоеше си му оригиналния етикет и ми излезе 50 лева... а реално само якето е около 400, другото което съм си кукувал е каска (пак за мотор) и пак случих на почети чисто нова на безценица и веднъж си влез и белезници с пухче... Друго не съм си купувал не обичам и да влизам но веднъж ми се наложи и спестих доста пари... но да ходя и да се ровя по там.. не е за мен...

galu6a
09-08-2009, 20:00
на каква цена да доло горе то там на кг ли са :)

rosenhristev
09-08-2009, 20:02
на каква цена да доло горе то там на кг ли са :)

към мен ли е зададен въпроса:?

lDoLLl
09-08-2009, 20:04
В някои магазини всяка дреха си има отделна цена, другаде пък на килограм..

ValzZi
09-08-2009, 20:08
дам преди много често сега по рядко обаче пак ще набера скорост .. не е срамно наистина има някои страхотни неща които не могат да се купят нови ..

Madness
09-08-2009, 20:13
да,пазарувам
то стана мода вече

И честно казано в моя град всичките втори употреби са някви забутани и малки.Свикнала съм да се ровя и да си намирам нещо сред купчината.А лятото ходих във великата "Мания",не че казвам нещо лошо даже си купих,ама не е истинска втора употреба :lol:
Толкова подредено,и на закачалки,и има сумасия си народ,и има каса.На сичкото отгоре някъв тъпак ти дава номерчета в зависимост от тва с колко дрехи си в пробната о.О

AFT
09-08-2009, 20:18
Влизала съм само веднъж в такъв магазин, но за бързо и не можах да разгледам както трябва. След това няколко пъти съм искала да вляза, ама все нещо ставаше и си останах с искането..

Jamalska
09-08-2009, 20:32
Пфф,нон-стоп вися по такива.Почти всичките ми дрехи са от там. Някои от най-големите секънд хенди са ми по маршрута...и често пазарувам.

MonSitY
09-08-2009, 20:33
Ами случвало се е няколко пъти да влизам в такъв магазин, но нямам спомени да съм си вземала нещо. Иначе ако ми грабне окото някоя дрешка и ако е хубава не виждам нищо лошо или срамно да си я взема :) За мен лично няма никакво значение дали ще нося скъпи или евтини дрехи - ако един човек няма вкус и не знае кое му отива и как да си подбира и комбинира нещата и марковите дрехи няма да му помогнат...

влизала съм тами съм си купувала разни неща.има мн добри магазини където нещата са мн запазени,ест. има и такива,в които няма да намериш нищо стойностно....Повечето от екстравагантните м идрехи са именно от подобни на тези магазини и съм сравнително доволна... :)

alwaysnforever
09-08-2009, 21:17
Честно казано не съм си купувала, но съм виждала, че има хубави неща (понякога) и защо не.. :)

galu6a
09-08-2009, 21:31
браво запалихте ме утре отивам :-D

bubsy_f
09-08-2009, 21:41
не.. :-o

bloodyF
09-08-2009, 21:48
веднъж отидох на село и застудя ,а нямах дрехи с дълъг ръкав (бях на 10) и си взех един анцунг,...беше като нов :Д

и наскоро си взех мега якия панталон от една втора употреба,и ся не го свалям от задника си така да се каже :lol: хем е плътен,хем е сивичък...хубав...охх,,..влюбе на съм в тоя панталон :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

galu6a
09-08-2009, 21:56
предлагам ,който има дрехи от там да постне снимки :)

djuki
09-08-2009, 22:46
не , няма да нося нещо което е било на някой друг

TheNewReligion
09-08-2009, 22:53
Да, имам дреха втора употреба, което е особено срамно. Сега не знам дали моладжийките от новия ми клас няма да ме дискриминират.

PIF
09-08-2009, 23:11
дрехите ми от тази година, 50% са от магазини за втора употреба :)

ellikok
09-08-2009, 23:58
Добре де,не ви ли е гадно като знаете,че някой друг я е носил тази дреха.Иначе видях че сте си купували и хубави неща,някой може ли да постне снимка с нещо хубаво и да каже колко пари е,да си направя равносметка :)

bloodyF
09-09-2009, 02:00
с тия снимки съм затруднена ...но нали съм добричка го снимах :lol:

http://img171.yfrog.com/img171/4462/dsci9191.jpg

ellikok
09-09-2009, 02:19
с тия снимки съм затруднена ...но нали съм добричка го снимах :lol:

http://img171.yfrog.com/img171/4462/dsci9191.jpgхубав е много.Някаква марка ли е или...и колко пари е

bloodyF
09-09-2009, 02:29
^ към 6 лв беше :-o и не знам дали е известна марката .... пише 'yes or no' :-o

и не миришеше на нищо.. :-o

Loshotia
09-09-2009, 05:46
предлагам ,който има дрехи от там да постне снимки :)

Виж ми постовете в темите за летните и есенно/зимните дрехи и аксесоари ;)

RoseDawn
09-09-2009, 06:55
Редовна съм,почти всичките ми дрехи са втора употреба. :)

hottie
09-09-2009, 07:21
Не, защото нямам нерви и време да се ровя пък и често мирише гадно. Не съм против, но нямам навика да го правя.

iPurple
09-09-2009, 08:02
Дрехите в магазините втора употреба са от страни като Германия.. и ги събират за да ги дават на бедните страни като България и Румъния. Колкото и да ги дезинфекцират нали се сещате, че има възможност да ги е носил някой болен човек.

По темата: Не.

Loshotia
09-09-2009, 08:14
Дрехите в магазините втора употреба са от страни като Германия.. и ги събират за да ги дават на бедните страни като България и Румъния. Колкото и да ги дезинфекцират нали се сещате, че има възможност да ги е носил някой болен човек.

По темата: Не.

А ти нали се сещаш, че дънките, които пробваш в някой редовен магазин да ги е пробвал някой с венерическа болест, или някаква друга приятна кожна заразна болест.

Гаранция няма никъде

dorsichh
09-09-2009, 08:35
имам някои неща от там..понякога можеш да изнамериш много хубави дрешки :)

vampire_girl_
09-09-2009, 08:37
Не бих си купила нещо от такъв магазин,най-малкото,защото не бих влязла.
Веднъж бях разгледала в един,миришеше зле и имаше само някакви бабешки дрехи.Освен това не ми харесва,някой друг да е носил тези дрехи,а аз дори да не знам кой.

veselomomi4e
09-09-2009, 11:59
:grin: какво не бе...мн дрехи имам от там..по-оригинални..знаеш че др няма такива(в повечето случай) 8) аа и не ме е срам..срам ги е комплексарите за които дрехите са най-важни...и само нещо по-дбре втора употреба и с марка от колкото ефтините ментета ....които повечето имат и се заблуждават че е по-добре от втората...нови те ми неща са Original...но и от втора ръка имам някоя дрешка ;)

P.S.: Трябва да се борим с финансовата криза :D :razz: :oops: :D

nimfa716
09-09-2009, 13:18

Попринцип в магазините втора ръка(качествените) дрехите се подбират много внимателно. Даже има и чисто нови, стоят си с етикетите (все едно си в outlet магазин). А ако и продавачката ти е позната, може да ти задели нещо по-хубаво :) Е, вярно е, че понякога има и големи боклуци, но има и много качествени и едновременно с това евтини дрехи.
+1
и аз имам дрехи от там но си ги нося вкъщиии :) :) :) :) :) :) :)

vercheto
09-09-2009, 13:29
да, пазарувам :)

Beautyful
09-09-2009, 13:36
Не бих си купила нещо от такъв магазин,най-малкото,защото не бих влязла.
Веднъж бях разгледала в един,миришеше зле и имаше само някакви бабешки дрехи.Освен това не ми харесва,някой друг да е носил тези дрехи,а аз дори да не знам кой.
Нееее....не бих пазарувала от такъв тип магазин,дори да ми подаряват дрехите ей така без пари 8-) Искам,когато нещо е мое то да си е лично мое и да знам,че аз съм първата,която го облича 8-)

ellikok
09-09-2009, 14:14

и не миришеше на нищо.. :-o Леле 6лв,та ти не плащаш а панталона е хубав,наистина.Ти от кой град си,защото в моя има само едно такова магазинче мисля,обаче като го погледна отвън и не ми се влиза вътре :-&

Undying
09-09-2009, 14:24
Купувам, нищо лошо или срамно не виждам в това да купувам употребявани дрехи, се едно някой на улицата знае от къде съм си купила дрехите. Последно си взех една супер сладка черна рокличка за по-малко от 2 лв, скъсах се да ходя на плаж с нея ( а и не само) като работех на морето.

YouCantStopMe
09-09-2009, 14:53
Нямам нищо против тези магазини.

Swinkenhoffer
09-09-2009, 15:28
Имах приятел от Полша, който носеше втора ръка. Финансовото му състояние беше доволно.
В http://www.hel-looks.com/ (Финландия) 70% от хората са с такива дрехи.
Кво правим?

mrafka
09-09-2009, 15:55
радвам се, че повечето мнения са положителни :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

tanchu
09-09-2009, 16:00
Влизала съм в такива 2-3 пъти и съм остана с впечатлението,че дрехите са някви лелчески,все едно са от 10-15 години,буквално нищо хубаво...

+1

bloodyF
09-09-2009, 16:04

и не миришеше на нищо.. :-o Леле 6лв,та ти не плащаш а панталона е хубав,наистина.Ти от кой град си,защото в моя има само едно такова магазинче мисля,обаче като го погледна отвън и не ми се влиза вътре :-&

от благоевград съм,иначе и аз не бях влизала ама из цял град нямаше текива панталони и изведнъж влязох и като го видях лелее.... :smt050 :smt050 :smt050 :smt007 :smt007 :smt007 даже сега ще обиколя и другите магазини за 2ра употреба. ;д

Bianca
09-09-2009, 17:31
Имах приятел от Полша, който носеше втора ръка. Финансовото му състояние беше доволно.
Кво правим?
По принцип съм фенка на тоя стил, ама в тоя сайт НИТО един човек не ми хареса. :-| Прекалено безлични и клошарски са ми...

Dimana99
09-09-2009, 17:33
Мисля, че ако дрехата е запазена няма никакъв проблем дори и да е втора употреба, защото тея времена в България не всеки може да си позволи дънки примерно за 40 лева или повече.. друг е въпроса, че има някакви гъзари дето трябва все да се праят, пък майките и бащите им се потят за 1 заплата и после те я издухват.

Изкопирано от http://kakvomislish.com/za-pazaruvaneto-na-drehi-ot-vtora-upotreba.htm

Аз също съм носила дрехи от магазини втора употреба!

ellikok
09-09-2009, 18:10

от благоевград съм,иначе и аз не бях влизала ама из цял град нямаше текива панталони и изведнъж влязох и като го видях лелее.... :smt050 :smt050 :smt050 :smt007 :smt007 :smt007 даже сега ще обиколя и другите магазини за 2ра употреба. ;д Къде в Благоев има такъв хубав магазин,защото аз съм от Сандански и ако минаввам някой път през Благоев да го посетя :)

bloodyF
09-09-2009, 19:57
БЛАГОЕВГРАД деба :-x
иначе не е хубав..само панталона дето си взех...до хотел ален мак от долната страна 8) питай някой :)

RoseDawn
09-09-2009, 20:17
БЛАГОЕВГРАД Д**а :-x
иначе не е хубав..само панталона дето си взех...до хотел ален мак от долната страна 8) питай някой :)
Целия форум разбра,че имаш панталон за 6 лв!!!!! :-x Извинявай,но става досадно вече!!!

GabisiTa
09-09-2009, 20:28
Кво правим?

Лелеее този сайт е уникален! :lol:

Decu
09-09-2009, 20:32
^ Наистина има страшни попадения. :)

Swinkenhoffer
09-09-2009, 20:37
Има добри неща, ама понякога си мисля, че са доста болна нация... 8-)
Факт е обаче, че и там се пазарува от втора ръка, навсякъде всъщност. Не виждам защо масово се наблюдават разни комплекси за малоценност - кви дрехи ни пращали, прошляците на Европа, али-бали разни.

MyDuality
09-09-2009, 21:52
гнус ме е супер много ..... само якото е че като си вземеш дреха от там сии уникален ...... едва ли има по няколко размера даже .....това си е като гнусен бутик
хахах
не се убиждайте ...въпрос на .... принципи (може и така да се каже)

ellikok
09-09-2009, 22:58
БЛАГОЕВГРАД Д**а :-x
иначе не е хубав..само панталона дето си взех...до хотел ален мак от долната страна 8) питай някой :)ахам окс мерси :)

bloodyF
09-10-2009, 00:15
паххахха :lol: как пък ли не ...нищо че съм споменала в 1-2 теми :lol: бахти смешната дето си

еликок,за нищо :)

Boot
09-10-2009, 10:48
гнус ме е супер много ..... само якото е че като си вземеш дреха от там сии уникален ...... едва ли има по няколко размера даже .....това си е като гнусен бутик
хахах
от кое те е гнус? от факта че всички дрехи са минали през химическо чистене ли?
а не те ли е гнус да пробваш дрехи в обикновените магазини? никога не знаеш кой е пробвал преди теб ;)

Иначе да - в цял свят се пазарува от секънд хенд (но предимно хората, които си имат собствен стил, а не пикли които купуват само каквото е модерно). И има страааашни находки :)
Аз искам компания за ходене по секънд хенди, но всички обичат да си ходят сами :( някой от София няма ли, който е навит, по дяволите!

Loshotia
09-10-2009, 11:13
^ След като една известна форумна дама ми изневери и започна да обикаля заедно с една друга пак известна форумна мацка, започнах сама да си ходя. Отскоро си намерих шопинг партньор.

Предлагам да направим форум среща по магазините :D

Decu
09-10-2009, 11:23
Хахахахаха, абе ейй!!!! :D

Бяхме заедно...за една кауза! :Д

Като имам пари ше ти звънна обезателно, че с теб ми върви. :D

NqkfaNikakva21
09-10-2009, 11:24
Не, просто не мога да си намеря хубав магазин :)

veselomomi4e
09-10-2009, 12:19

+1 глупости :-D там има мн оригинални дрешки..в смисъл че по обикновените магазини няма такива якички :)

monka
09-10-2009, 12:50
Имам тука едни съвсем нови дънки, слагани 1 път за дали има и 1 час преди месец.Днес ги слагам, а те направо ми висят :shock: ...отслабнала съм доста.Та си мислех мога ли да ги оставя в някой магазин втора употреба и, ако мога колко пари дават :D

monka
09-10-2009, 12:51
Имам тука едни съвсем нови дънки, слагани 1 път за дали има и 1 час преди месец.Днес ги слагам, а те направо ми висят :shock: ...отслабнала съм доста.Та си мислех мога ли да ги оставя в някой магазин втора употреба и, ако мога колко пари дават :D

PIF
09-10-2009, 13:07
не, не можеш.
дрехите ги носят от чужбина
български не приемат...

Len4etyYyy
09-10-2009, 14:53
Не съм пазарувала, но не виждам нищо срамно в това.Въпрос на избор е.

tonie__
09-10-2009, 14:54
не, не можеш.
български не приемат...

някои приемат,но пункта е в София

monka
09-10-2009, 16:09
не, не можеш.
български не приемат...

някои приемат,но пункта е в София
Е аз съм в Бургас...мерси за отговорите.

Hilary_
09-10-2009, 16:12
Първо не го знам магазинчето ..

И второ .. амии до сега не съм си купувала такива дрехи .. влизали сме с мои приятелки амаа нищо не ми е "грабвало окото" .. :)

perfektencom
09-10-2009, 16:12
^аз съм влизал веднъж и нещо не ме грабна Confused ама може би не съм уцелила магазина 8)

pinki
09-10-2009, 16:34
обожавам!!! има 2 магазина в които влизам редовно и това лято съм подновила изцяло гардероба си и то точно с дрехи купени от "дрехи втора употреба"
+ обожавам да се ровя (като кокошка съм) даже с ръка на сърцето си твърдя, че най-хубавите ми и качествени дрехи са закупени точно от Втора употреба магазини! Повечето даже бяха още с етикетите :P Имам чанта, панталон (мн готян розов), суитшъри, блузи, яке, балтон (невероятен даже ако искате и снимка ще постна :-) , 1 чифт обувки, рокли хмм.. така де, поолях се май 8-)

ellikok
09-10-2009, 18:42
+ обожавам да се ровя (като кокошка съм) даже с ръка на сърцето си твърдя, че най-хубавите ми и качествени дрехи са закупени точно от Втора употреба магазини! Повечето даже бяха още с етикетите :P Имам чанта, панталон (мн готян розов), суитшъри, блузи, яке, балтон (невероятен даже ако искате и снимка ще постна :-) , 1 чифт обувки, рокли хмм.. така де, поолях се май 8-)постни снимки :)

Axel_f
09-10-2009, 18:48
Аз обикновено не мога да си намеря нищо хубаво :x Все са прекалено широки и лелченски дрехите..!Имам обаче една страхотна чанта и едно пуловерче, ама то не беше точно секънд хенд, а някакво по-странно магазинче :-o
АА и едно страхотно тънко шалче, струваше 10 стотинки :D Тъпото е, че още не съм го слагала...

brokeninside13
09-10-2009, 18:52
като по-малка имах доста, но напоследък като се замисля нямам. най-много 1-2 блузи. може би е заради това че последните пъти когато съм ходила не съм си намерила нищо което да ми хареса.

eatmybrain
09-10-2009, 19:20
да :P

sun4e
09-10-2009, 19:26
Много рядко пазарувам в такива магазини,но се е случвало.Попринцип като си купувам дрехи минавам през магазините,в които продават дрехи конфискувани на митницата.Има някои наистина хубави и ефтини дрешки и обувки.

ilsss
09-10-2009, 19:37
Аз утре смятам да ходя.Можете ли да ми кажете къде е Манията в Бургас?

pinki
09-10-2009, 19:44
+ обожавам да се ровя (като кокошка съм) даже с ръка на сърцето си твърдя, че най-хубавите ми и качествени дрехи са закупени точно от Втора употреба магазини! Повечето даже бяха още с етикетите :P Имам чанта, панталон (мн готян розов), суитшъри, блузи, яке, балтон (невероятен даже ако искате и снимка ще постна :-) , 1 чифт обувки, рокли хмм.. така де, поолях се май 8-)постни снимки :)
уааа на вс ли бе ай само на палтото то иначе аз ще има да снимаам.....

teenems
09-10-2009, 20:18
аха
имам парцалки от там .
повечето ги нося у дома :)

Marge
09-10-2009, 21:52
Да, не толкова си пазарувам от там, отколкото ходя за изживяването, много е забавно ходиш си ровиш си в големите кошове, може да си намериш какви ли не съкровища. Аз последно си намерих едно парче лилав тюл и си го направих като панделка за главата, ама приличам с него на Лейди-гага-мики-маус и не го нося, хаха

Axel_f
09-11-2009, 18:18
Днес си купих чисто нова тениска на Лии Купър за 7 лв от един секънд хенд :grin: Не е нищо особено, но за часовете по физическо и за фитнеса е идеална :grin:

Даже я снимах: http://img41.imageshack.us/img41/7186/s5004766.jpg

gabi7u
09-11-2009, 18:32
мне нямам нищо от там но нямам нищо против магазините. не мога да си намеря нищо :( някак си ако видя определена дреха там няма да ми хареса а ако я видя същата в някав марков кагазин ще мранкам 2 дена за нея.. не че сам няква маркова. купуван си стоки на нормална цена . .

ПП: и дънките :? ужс - лелчески (бабешки дене кажа) и дълбоки :(

Sarafina
09-11-2009, 19:31
Никога не си купувам оттам.

billytalent
09-11-2009, 19:32
Не съм посещавала такъв магазин,но скоро мисля да го направя

InisMona
09-11-2009, 20:26
к'во...къде...?в сСофия има пункт лии???
приемат ли бебешки дрехи?
не,наистина,ще забогатея доста ако взимат бебешки парцалки
та ако някой знае,да обяснява,моля....
по темата:ахам,много обичам да отида в някой съкънд хенд и да си разглеееждам с часове...там има качествени европейски дрехи,малко носени,защото на европееца като му е 3000 евро заплатата,много го интересува че ще даде 25 за някви дънки...енд соу...понеже си имат пари,и си сменят често дрешките,ти,в България получаваш хубава (най често маркова)дреха за добри пари....
има и някви "боклуци" от които можеш да си направиш сякви работи...веднъж,със една приятелка намерихме три еднакви,черно-лилави шала...и й ушихме адски добрата пола от тях,и излезнаха 1.50...и най якото е,че така тая дреха си я имаш само ти,и знаеш че е почти невъзможно да видиш някого със твоята дреха(за разлика от теранова и блузките от там)

п.п.и като ви е толкова срам,че са втора употреба дрехите,не казвайте че са,кой ще рабере... :(

Sladurchoo
09-11-2009, 20:30
мм единствената ми дреха от втора употреба е една блузка на H & M .. :smt007 обожавам яя :grin:

и все пак предпочитам като си купувам дреха да е нова ..
но ако ми хареса някоя от втората употреба .. бих я носила :) :)

MyDuality
09-11-2009, 20:33
хахах
от кое те е гнус? от факта че всички дрехи са минали през химическо чистене ли?
а не те ли е гнус да пробваш дрехи в обикновените магазини? никога не знаеш кой е пробвал преди теб ;)

Иначе да - в цял свят се пазарува от секънд хенд (но предимно хората, които си имат собствен стил, а не пикли които купуват само каквото е модерно). И има страааашни находки :)
Аз искам компания за ходене по секънд хенди, но всички обичат да си ходят сами :( някой от София няма ли, който е навит, по дяволите!

рядко пробвам дрехи ... взимам най-малкия номер и всицко е ок ....

itsme
09-11-2009, 20:34
Някой би ли ми обяснил къде е Манията в Плевен? Знам къде е центъра,мола,макси центъра,пазара и така?Ако може по тях да ме ориентирате 8-)

billytalent
09-11-2009, 20:36
Хора препоръчайте ми някой в София? :o

footballgirl
09-12-2009, 00:48
ами да , купувам си :oops: качеството е много добро а и често си намирам дрехи на марки които ги няма в БГ .. а иначе съм навита на обиколка по секънд хендовете 8-)

InisMona
09-12-2009, 10:01
billytalent-Емии,Мания-та :D

Даа,айде да се събереме 3,5,7,20 софянки и да се биеме по магазините за дрехи ^^ 8) :---)

dopeforever
09-13-2009, 16:08
Не мисля,че е срамно.Секи с вкуса си и с възможностите си.Аз лично съм влизала само един път в такъв магазин,но беше пълен с боклуци и си излязох веднага.Не бих си купила нищо от тези магазини.

Romance
09-13-2009, 16:15
Обичам Манията 8-)
Последно си купих бяло палто на H&M от кашмир - обожавам го!

giveupbitch
09-13-2009, 16:29
Обичам Манията 8-)
Последно си купих бяло палто на H&M от кашмир - обожавам го!
Деааа мама им
В Бургас май няма Мания...ходих до Ббратята,ам има некъв мизерен магазин Зиг заг,пълно беше с мангали и нямше ниищо хубаво. :-x

MissitY
09-13-2009, 16:32
Преди време си бях харесала един пуловер в такъв магазин,но го затвориха преди да намеря време да си го взема.Беше много запазен! И по принцип нямам проблеми с дрехи от такъв магазин :)

LoveRetroMusic
09-13-2009, 17:18
Аз имам кецове конвърс от там ... 5 лева. :D

nimfa716
09-13-2009, 21:08
даааааааа :grin: :-) :-) :-) :-)

billytalent
09-13-2009, 21:09

Даа,айде да се събереме 3,5,7,20 софянки и да се биеме по магазините за дрехи ^^ 8) :---)

Манията,но си нямам представа къде се намират тези магазини :-D

InisMona
09-14-2009, 08:17

Манията,но си нямам представа къде се намират тези магазини :-D
ако ти помогне---> http://shmania.net/bg/shops.php

kuklichka_bg
09-14-2009, 09:14
Преди няколко дена си взех много хубави неща от там.Сега мисля пак да намина,че не можах да разгледам предния път нищо.Инъче може да се намерят много хубави неща. :)

Missky
09-14-2009, 09:21
Не и нямам намерение

titinkaa
09-14-2009, 09:23
В Пловдив няма такъв магазин

tonie__
09-14-2009, 09:37
^ имаше Мания,сега може пак да има ;)
иначе си има дрехи втора употреба

deni4eto
09-14-2009, 18:49
ех и аз бях пуснала тема за това ,но явно са ме изпреварили
да пазарувам дрехи втора употреба- нито ме е гнус,нито нищо...даже се кефя да си ровичкам
много готини неща има спор няма :-)

moon_flower
09-14-2009, 20:27
Аз пък никога не съм влизала в такъв магазин,защото не мога да видя никъде... :D Но аз и не ходя много по магазините де.Та ..не съм си купувала дрехи от такъв магазин,но ако си харесам нещо бих си го купила.

punkrock
09-14-2009, 22:29
Да понякога, даже си взех оня ден една много сладка розова раничка за 1 лев :D

lips of an angel_F
09-16-2009, 20:54
аз пък си купих истински Converse за около 6 лв. и още един чифт Converse за левче защото имаха някакъв дефект... :grin: :grin:

Dimana99
09-16-2009, 21:00
23 мнения за пазаруването от магазини втора употреба http://kakvomislish.com/za-pazaruvaneto-na-drehi-ot-vtora-upotreba.htm Почти всички са ЗА

evalongoria
09-20-2009, 08:30
Никога не съм имала нещо от втора употреба ... Веднъж си бях харесала една блузка ама мама не ми позволи да си я взема :(
a колкото до това,че има маркови дрехи в секънд хенд никога не съм намирала (не че много съм влизала там :D )

emityyyyyyyyyyyyy
09-20-2009, 18:53

bilqnavod
10-10-2009, 09:06
Da ima otwratitelni drehi no ima i mnogo hubavi Li4no az kato si haresam ne6to si govzimam :grin:

slynchoo
10-11-2009, 16:05
Не съм си взимала поради простата причина,че в моя град не мога да намеря такъв магазин.
Иначе ако ми хареса нещо бих си го взела. :)

lDoLLl
10-11-2009, 16:33
Сега есенно-зимния сезон ми е много гадно, защото няма абсолютно никакво време да си обикалям любимите секънд-хенди :(

YourFavoriteDrug
10-11-2009, 16:41
оо обожавам секънхендитее <33
преди няколко седмици си взех 2 сиутчера,2 блузи с дълъг ръкав и един адския черен половер :grin:
на другия ден отивам в даскало и всички - ааа от къде е тваа ?? :D

точно до офиса на бащата отвориха нов секънхенд и схемата е убийствена - баща - пари - парцалки 8-)

аа как намирате конвърс бее??? :shock:

tonie__
10-11-2009, 16:42
мм,имам едно нещо оттам-много сладко якенце :-D като цяло съм позитивно настроена :)

renateee
10-11-2009, 17:16
Влизала съм 1-2 пъти в такива магазини заради приятелки, но лично аз никога не съм си купувала дрехи от там(даже и не съм се сещала за тея магазини) по простата причина, че майка ми и баща ми като малка ми забраняваха даже и да си помисля, че може да си купя нещо от там... И така.. до ден днешен даже не поглеждам към тях :)

Sintya
10-11-2009, 17:20
Не, по простата причина, че когато отида, не си намирам нищо хубаво.

shutUp
10-11-2009, 17:20
даа :smt007
обичам ги тези магазини...
тоолкова хубави парцали имам от там
8-)

shmurkam
10-11-2009, 19:21
Абсурд да си вляза вътре, камо ли да си взема нещо от там :lol:
Някоя приятелка като ходи, аз я чакам пред магазина, за мен по-голям страх от секъндхендите и битаците няма, майка ми и баща ми като ги ядосвам, ме заплашват, че ше ми купуват дрехи от там :o
Не разбирам хората, които влизат там. Каквото и да ми говорите имало маркови бла-бла, някои въобще не били носени, има причина да са там, нали? :lol: По-скоро бих се самоубила, отколкото да нося нещо подобно.

Loshotia
10-11-2009, 19:28
майка ми и баща ми като ги ядосвам, ме заплашват, че ше ми купуват дрехи от там :o

интересна ценностна система :razz:

shmurkam
10-11-2009, 20:26
майка ми и баща ми като ги ядосвам, ме заплашват, че ше ми купуват дрехи от там :o

интересна ценностна система :razz:
Нищо ми няма на ценностната система, просто ценя дрехите много. Ай не се заяждай, не ме познаваш :)

yozii
10-11-2009, 20:32
досега не съм си купувала а и нямам желание ..

DarkKisss
10-12-2009, 04:49
Не ми се е случвало досега да пазарувам във втора ръка, но щом дрехата е запазена не виждам проблем .. :neutral:

cherrygloss
10-12-2009, 08:12
+1
Никога не съм си взимала нищо.. :? Майка все ми повтаря никога да не пазарувам от там..

selenaaa
10-19-2009, 07:06
Аз утре смятам да ходя.Можете ли да ми кажете къде е Манията в Бургас?

в центъра като стигнеш до сфетофара до университета нали има една улица зад него вървиш вървиш и ще го намериш

cherrypezz
10-19-2009, 07:12
Сега есенно-зимния сезон ми е много гадно, защото няма абсолютно никакво време да си обикалям любимите секънд-хенди :(
Мхм, а и дрехите не са много хубави .
Друго си е лятото :-D

teenems
10-19-2009, 07:27
имам работи от там ,ама вече по-рядко си купувам нещо ,щото нищо не ми харесва 8-)

iiirish
10-19-2009, 07:32
Не.
Може би наистина има хубави неща, но съм малко предубедена към стоките втора ръка, дори и с очите си да виждам, че са със етикетите си. В крайна сметка не стига, че купуваме турските и китайски боклуци по останалите магазини, ами че и на европа да носим непотребните парцали. :?

silwinka
10-19-2009, 13:46
Хах .. еми няма нищо срамно ( никой не те знае откъде си купуваш .. ) чесно казано - маай маай там са по - оригинални и от оригиналните ( както казват почти всички .. ) чесно казано - там са си хубави :grin: и една приятелка постоянно пазарува оттам, и съм останала с впечатление от избора и на колекция и стил .. :-o

marichela
10-19-2009, 16:14
Да, имам доста дрехи от там и са си запазенички.Само обувки не купувам,защото вече са придобили формата на предишния крак, който ги е носил. 8-) А относно тези, които са предубедени - в качествените магазини 2-ра ръка, дрехите са внос от Европа - т.е. са били обличани 4-5 пъти максимум.Но там хората могат да си го позволят с техните стандарти. 8)

anisummer
10-19-2009, 18:49
нееее никога не ми се е налагало, но има хора които смао от там могат да си позволят.

peace9
10-20-2009, 14:11
Никога не съм влизала в такъв магазин,,,не,че нещо против тея дет си пазаруват,но ме е гнус :lol:

kendy
06-15-2010, 15:29
днес пазарувах от магазин за second hand.прибрах се с 2 торби уникални неща за 10лв.почти всички са маркови защото магазина е zig zag и там има най-вече на jack&jones, vero moda, only, h&m и др.много съм доволна.ще отида пак :grin: :grin: :grin:

GirLN
06-15-2010, 16:55
В Пловдив освен Lafiesta-тa къде другаде има магазин втора употреба? :-o

shadows92
06-15-2010, 16:58

А сато си копувате дрехи от "нормални" магазини мислите ли,че не са обличани преди вас???Колко са мерени и т.н.Особено по Moll овете

TroublLeGirlL
06-15-2010, 18:33

А сато си копувате дрехи от "нормални" магазини мислите ли,че не са обличани преди вас???Колко са мерени и т.н.Особено по Moll овете

+1 :)

great_mari
06-15-2010, 18:44
В Пловдив освен Lafiesta-тa къде другаде има магазин втора употреба? :-o
Магазин зиг-заг намира се на булевард В.Априлов малко след Онова училище Климент Охридски ли кво беше,има и 1 хотел л ие какво е казва се Копчето,та точно срещу него :)
Надявам се да си ме разбрала :D

anonymous708973
06-15-2010, 18:47
А има ли хубави неща там? :)

zlatnata_ribkaaa
06-15-2010, 18:50
Да пазарувам и не както някои се изразиха по горе защото само от там мога да си позволя , а защото просто не ми харесват турските и китайските парцали по обикновените магазини , а тези по моловете са ми още по противни някакви измислени марки като Теранова и Калиопе дето всичко е меид ин Хасково и тн.( нямам нищо против Хасково , а пропагандирането че тези марки са италиански и тн ) , а другите Адидас , Пума и тн. всичко си е внос от Китай и изобщо не е марково ама айде тука хората да се радват на ужким маркови дрешки :D Обувки също си купувам от там , но само ако са чисто нови , носените изобщо не ги поглеждам , не за друго а защото се хващат гъбички и други работи . Аз съм твърдо за магазините Втора употреба има много интересни неща и голяма част от дрехите са си чисто нови . Голяма част от дрехите се изкупува от магазините в Европа където са останали модели от колекции :) ама всеки си има мнение , никой не може да бъде принуден да влезе в такъв магазин още повече да пазарува :D

FamauseBaby
06-15-2010, 18:59
:? ...

HexGirl
06-15-2010, 19:02
Да пазарувам и не както някои се изразиха по горе защото само от там мога да си позволя , а защото просто не ми харесват турските и китайските парцали по обикновените магазини , а тези по моловете са ми още по противни някакви измислени марки като Теранова и Калиопе дето всичко е меид ин Хасково и тн.( нямам нищо против Хасково , а пропагандирането че тези марки са италиански и тн ) , а другите Адидас , Пума и тн. всичко си е внос от Китай и изобщо не е марково ама айде тука хората да се радват на ужким маркови дрешки :D Обувки също си купувам от там , но само ако са чисто нови , носените изобщо не ги поглеждам , не за друго а защото се хващат гъбички и други работи . Аз съм твърдо за магазините Втора употреба има много интересни неща и голяма част от дрехите са си чисто нови . Голяма част от дрехите се изкупува от магазините в Европа където са останали модели от колекции :) ама всеки си има мнение , никой не може да бъде принуден да влезе в такъв магазин още повече да пазарува :D
Ти не знаеш ли ние тука от Адидас до Долче и Габана правим :)
И не се базикам ....защо като ида в някой голям град виждам хасковски коли на шивошки фирми 8-)

angel4eto100
06-15-2010, 19:20
Да, имам доста дрехи от там и са си запазенички.Само обувки не купувам,защото вече са придобили формата на предишния крак, който ги е носил. 8-) А относно тези, които са предубедени - в качествените магазини 2-ра ръка, дрехите са внос от Европа - т.е. са били обличани 4-5 пъти максимум.Но там хората могат да си го позволят с техните стандарти. 8)

Пхаха ти вярваш ли си? В тоя форум ще изкарате дрехите по моловете скъпи боклуци а в секънд хендовете ефтино злато :D Стига сте се излагали това са дрехи които се събират от домовете на хора които живеят в Германия, Великобритания и тем подобни. Те ни мислят за слабо развиваща се страна. И ако си мислите че дрехите са носени по 3-4 месеца жестоко се лъжете. И кво като са с етикет едно момиче беше пуснало снимка и етикетът беше захванат с безопасна игла кято здраво се набиваше на очи. И да предпочитам да си взимам по-скъпи дрехи но да знам че няма да се заразя. И колкото и да са ги пробвали в съблекалните не е същото. Има бедни хора които ги е срам да пазаруват от такива магазини а вие ще ги изкарате едва ли не най-добрия магазин. И да аз си имам стил и това че не пазарувам от такива магазини незначи че не съм уникална напротив винаги има човек със същата дреха като тоята но той все пак е уникален защото я съчетава по различен начин

ПП не ми пука за правописните грешки или запетаите това е форум не даскало :-o

HexGirl
06-15-2010, 19:35
а от Моловете са с прешито злато нали 8-)
Колко сте ми смешни понякога ....
Носете си ЯКИТЕ дрехи дето ги шият в Делена и ви ги носят с надценка ии се мислете за безсмъртни :)
Пък ние нека сме зле

koshtramba
06-15-2010, 19:37
Носете си ЯКИТЕ дрехи дето ги шият в Делена и ви ги носят с надценка ии се мислете за безсмъртни :)
Пък ние нека сме зле

Повече такива като нея трябва да ги има. :lol:

HexGirl
06-15-2010, 19:45
дам нали някой тря ни храни нас от Хасковска област 8-) що тука сички имат пари и най вече шивачите :P
Щото газетата носят адидас 8-)

Иначе дори една приятелка дето тяхните са архитекти в софия и имат пари да я заринат пазарува от секънди :) Сеаг учи в англияиии там пазарува от аутлети и секънди 8-) тав е щото е тъпа като нас

angel4eto100
06-15-2010, 19:48
Пък ние нека сме зле

Не говоря че съм горда че нося от теранова и тн. Напротив тези дрехи за мен са парцалки но стават за всекидневно. Просто някои момичета от форума изкараха така нещата все едноче дрехите втора употреба са мнооого повече от това по моловете. Кой си там ги шил тия на адидас и на теранова. Че всичко било китайско и така нататъка. Нямам нищо против това да пазарувате в такива магазини и съм сигурна че много хора мислят по същия начин (не говоря за форума) попринцип говоря

HexGirl
06-15-2010, 19:51
дрехите с марки от секънхендите са найстина на тази марка за разлика от дрехите по българските бутици

anonymous708973
06-15-2010, 19:54

Пхаха ти вярваш ли си? В тоя форум ще изкарате дрехите по моловете скъпи боклуци а в секънд хендовете ефтино злато :D Стига сте се излагали това са дрехи които се събират от домовете на хора които живеят в Германия, Великобритания и тем подобни. Те ни мислят за слабо развиваща се страна. И ако си мислите че дрехите са носени по 3-4 месеца жестоко се лъжете. И кво като са с етикет едно момиче беше пуснало снимка и етикетът беше захванат с безопасна игла кято здраво се набиваше на очи. И да предпочитам да си взимам по-скъпи дрехи но да знам че няма да се заразя. И колкото и да са ги пробвали в съблекалните не е същото. Има бедни хора които ги е срам да пазаруват от такива магазини а вие ще ги изкарате едва ли не най-добрия магазин. И да аз си имам стил и това че не пазарувам от такива магазини незначи че не съм уникална напротив винаги има човек със същата дреха като тоята но той все пак е уникален защото я съчетава по различен начин

ПП не ми пука за правописните грешки или запетаите това е форум не даскало :-o

Може да не е даскало, ама никой не е длъжен да чете неграмотно написани фермани! Малко уважение към четящите, защото им затормозяваш зрението - форумът си има правила. "Пиши грамотно" е едно от тях.
По темата: Дрехите от Мола ли... Ами да ти кажа, Адидас например е такъъъъв невероятен мит. Шие се в Китай. Мои приятелки са имали случаи на жестоко разпрали се тигели - т.е. не са по-качествени от другите китайски боклуци. Освен това в България сме малко на принципа "голо на голямо" - може да няма пари да си направи дома и да живее в панелка, ама ще купи на детето анцуг Адидас за 200 кинта. Освен това нали се сещаш, че като изпера дрехата на 40 градуса жива бактерийка няма да остане по нея? А колко оригинален може да си, купувайки си тениска "Wanna be my boyfriend"? И по-колко начина можеш да я съчетаеш? Толкова са малко хората, които съчетават дрехите си... Под "съчетавам" имам предвид не просто да сложиш подходяща тениска с подходящи дънки, а да проявиш творчество - да смесиш стиловете. Та, по колко начина се носи една тениска? :wink:

angel4eto100
06-15-2010, 19:56
дрехите с марки от секънхендите са найстина на тази марка за разлика от дрехите по българските бутици

ОФ мен кво ма ебава че са маркови предпочитам да нося дрехи от най-неизвестната марка обаче да не ги е носил някой преди мен. Не съм от момичетата които само чакат да кажат от кой магазин в мола са си взели дрехата не съм от тия дето носят адидаските навсякъде. сега разбра ли не ми пука че са маркови стига да ми харесват и да не си представям кой е носил дрехата преди мен и като ми се появи нещо на кожата да пиша в тоя форум и да плача :?

pamii
06-15-2010, 19:57
He ! :?

POLLINA
06-15-2010, 20:05
разгледах другата тема и наистина има неща ,които страшно много ми харесаха.но не знам.. предпочитам да си пазаря от обикновените магазани ( не говоря за теранова)все пак ще ми е интересно някой път да разгледам.а ако наще им споделя ,че искам да си купя нещо от секънд хенд съм убедена,че никога ама никога няма да ми дадат пари за това 8-)

HexGirl
06-15-2010, 20:29
Понякога когато ми е криво или скучно просто забирам някоя приятелка и ходим в един огромен евро магазин в тук иии пробваме всички странни нелепи неща 8-) Мога да ви кажа че е бахти яката терапия :)
Къде другаде можеш да намериш кожен тигров панталон и блуза с вградени потплънки 8-)

А и за 20 лв си копуваш неща които може 1 седмица да носиш без да повтаряш :-o

lovey0u
06-15-2010, 21:42
даа :smt007
обичам ги тези магазини...
тоолкова хубави парцали имам от там
8-)

littlebee
06-15-2010, 22:29
дам нали някой тря ни храни нас от Хасковска област 8-) що тука сички имат пари и най вече шивачите :P
Щото газетата носят адидас 8-)

Иначе дори една приятелка дето тяхните са архитекти в софия и имат пари да я заринат пазарува от секънди :) Сеаг учи в англияиии там пазарува от аутлети и секънди 8-) тав е щото е тъпа като нас

Във Великобритания няма second hand магазини. Аутлет, в България не знам какво представлява, защото никога не съм посещавала, но във Великобритания това определено не са второстепенни магазини. Миналата седмица си взех дънки от аутлет, които бяха намалени от 160 паунда на 75 паунда. Като цяло, аутлетите въобще не са евтини и не си пазаруват бедните хора от тях.

HexGirl
06-16-2010, 05:06
аутлети и тук има това са магазини за стоки от миналите колекции

и как да не е евтино като е половината от цената

Nakadah
06-16-2010, 06:23
НЕ! НИКОГА!

GirLN
06-16-2010, 10:09
Магазин зиг-заг намира се на булевард В.Априлов малко след Онова училище Климент Охридски ли кво беше,има и 1 хотел л ие какво е казва се Копчето,та точно срещу него :)
Надявам се да си ме разбрала :grin:

Мерси за отговора. Трябва да го разгледам някой път. :)

anonymous708973
06-16-2010, 12:57
Зареждат в петък - т.е, ходи тогава (или в събота), защото аз днес бях и имаше само простотии - масово потници, които стигат до под бюста ама са супер мега ултра широки!

neeDaBosS
06-16-2010, 13:18
много неща съм си вземала от такива магазини..чисто нови,запазени и естествено доста стилни! :-)

Molzinka
06-16-2010, 14:32
много неща съм си вземала от такива магазини..чисто нови,запазени и естествено доста стилни! :-)

Е чак много неща не съм вземала, но наистина като се поразтърсиш понякога имам хубави попадения :)

anonymous708973
06-16-2010, 14:40
Пф, сега се върнах от Лафиестата - тук-таме има нещо, дето хваща око, ама като се загледаш или тигелът му е разпран или не ми стои като хората. Определено съм разочарована.

GirLN
06-16-2010, 14:46
И аз от Лафиестата бях много разочарована, когато ходих. Бях си купила само късо потниче (нещо като спортен сутиен) като за вкъщи.

Molzinka
06-16-2010, 14:56
И аз ходя в Лафиестата, но само събота или неделя. Напоследък нищо хубаво не съм засичала :?

krisetyYyYyY
06-16-2010, 15:47
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka

Ankh
06-16-2010, 15:52
То си има начини да премахнеш тази отрицателна енергия,ама тва е друга тема.
Обичам да се ровя в тези магазини. 8-)

roshlichka
06-16-2010, 19:23
охх.. аз като казах на баща си че искам да си купя нещо от втора употриба и той ми се развика и категорично ми забрани да си копувам дрехи от там ;((

anonymous708973
06-16-2010, 19:33
Хах, че той е мъж... покажи му един парцал и му кажи, че е нов, пак ще ти повярва :)

roshlichka
06-16-2010, 19:39
ами мисля така да направя ;dd

mim4eto951
06-16-2010, 21:20
значи и аз до много скоро не влизах в такива магазини, обаче майка ми ме завлече в един, който е изкл фрашкан със стока... и тъй като моя милост доста обича да се гаври с дрехи ( превод - обичам да си шия мои неща от някви стари неща ) се дигнах веднъж и прекарах там 3 часа ровейки се из закачалките. не очаквах да си намеря толкова неща :grin: има супер яки неща... и не чак толкова.. обаче с някой шев тук и там стават супер стилни неща :smt002

TroublLeGirlL
06-17-2010, 03:06
Хах, че той е мъж... покажи му един парцал и му кажи, че е нов, пак ще ти повярва :)

хаХахахх :lol: :lol: + 1111

onqtam
06-17-2010, 10:04
няма нищо срамно

diksi
06-17-2010, 10:16
Попринцип съм влизала, ама дрехите са ужасни :? НЕ, не пазарувам.

djidji_to
06-17-2010, 15:15
значи и аз до много скоро не влизах в такива магазини, обаче майка ми ме завлече в един, който е изкл фрашкан със стока... и тъй като моя милост доста обича да се гаври с дрехи ( превод - обичам да си шия мои неща от някви стари неща ) се дигнах веднъж и прекарах там 3 часа ровейки се из закачалките. не очаквах да си намеря толкова неща :grin: има супер яки неща... и не чак толкова.. обаче с някой шев тук и там стават супер стилни неща :smt002
можеш да качиш някоя снимка да видим какво си направила :)

GirLN
06-17-2010, 16:41
Мен пък майка ме мъкне още от малка в такива магазини. И тя им е "фенка". :D

Brook
08-02-2012, 09:20
Може ли да ми кажете който е от Стара Загора къде има такива магазини,където дрехите да се качествени а не някакви парцали.Не съм ходила в подобни магазини но съм заинтересована и мисля в бъдеще да си пазарувам от там стига да си засулжава.оставам с впечетлението че примерно в по-големите градове дрехите които получават са хубави ,но не знам дали в Стара Загора е така.Който е ходил в м магазини от подобен род в Стара Загора би ли си исказал мнението за да съм наясно.И само два подобни магазина ли има тук ? Ако има и дурги може ли да кажете ?

_InSaNe_
08-02-2012, 11:57
дааааааааааа!! обожавам секънд хендитее,имам много дрехи от там и съм имала страшни попадения. да живеят тия стоър'чета! :))))))))))))

Amore-Mio*
08-02-2012, 15:53
Не.

Влязох само веднъж , на откриването на един такъв и попаднах на едни много яки дънки , лилави на цвят. Преди време мама ми беше купила две тениски, които и до ден днешен си ползвам. Или пък, като съм разглеждала е имало дори дрехи , които са все още с етикети, т.е. чисто нови. След попадението ми на тия панталони, влязох пак, но останах разочарована и от тогава не съм влизала.

mlakniwe
08-02-2012, 16:32
докато кака ми държеше магазин за 2-ра ръка много работи съм си взимал от там и те дори са много по-качествени и тукашните боклуци и почти не са носени

malibugirl
08-02-2012, 19:58
ДА :) имам много неща и са хем хубави хем дооооста евтини :D не винаги се намират трябва да се рови :)

black_pearl
08-02-2012, 21:17
Не пазарувам секънд хенд. Но няма нищо срамно, разбира се. Всичко е въпрос на стил и начини на комбиниране на дрехите. Това, дали са употребявани, или не, няма значение. Ако ти харесват, носи си ги на воля. :)

Dirty Version.
08-03-2012, 02:38
имам само една тениска от магазин втора ръка, но от доста време си мисля да започна да ги обикалям когато зареждат и ако има нещо хубаво да си взимам :)

Bonbonchencetyy
08-03-2012, 10:55
Ее,не мога да повярвам.Повечето ви е срам или се гнусите,че някой друг е носил дрехите преди вас.Не си мислете,че всички дрехи са изтъркани от носене.Някои даже не са обличани,направо са с етикетите.Тези,които по принцип не влизат в такива магазини,губят много.За мен дори и най-далечното магазинче си струва посещението.Не ви ли се иска да изпитате чувство на удовлетворение,когато намерите точно онова,което търсите,при това на поносима цена?Както и да е.Вие губите...

FuckingFreak
08-03-2012, 12:11
Да бе, как пък ли не губим. Не пазарувам от секънд хенд-ове. Влизала съм, но хубавите попадения са наистина рядко. Предпочитам да не си задръствам гардероба с неща, които кой знае дали ще облека повече от два пъти, дори и да струват стотинки.

tonique
08-04-2012, 23:26
Аз дори не бих се престрашил да влезна - много съм суетен на тема "дрехи" :D
май тоя раздел не е за момчета като гледам.. :D