Влез

View Full Version : ВСИЧКО ЗА КОСАТА

dee4ever
09-08-2009, 18:53
здравейте...знам,че вече има тема за мазна коса ,но препоръчайте ми балсам и шампоан за този проблем и продукти за по-бърз растеж.изполазвам само шампоан и балсам за косата си,за да не я изтощавам мн мн ама през ден я мия бре :D :D сега я оставям малко да се омазни ,за да не я мия (и съответно изтощавам) толкова често,ама няма ефект сякаш...изправям си само бретона и то не винаги.сега използвам арома фреш с коприва (предпочитам билковата основа) и elseve за дълга и вяла коса ама косата ми не е мн дълга ,средна и моля да помогнете и за това.МЕрсииииииииииииииии ииии

nimfa716
09-08-2009, 18:58
амиии аз използвам шаума 7 билки мн ми помога се я мия през 4-5 дни :) :) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

lDoLLl
09-08-2009, 19:08
Много добре правиш, като я миеш възможно най-рядко. :) Гадно е последните дни преди да се измиеш, но косата ти постепенно ще 'свикне' така да се каже и ще се омазнява по-рядко.
За по-бърз растеж... маска с Тривитаминол (от ветеринарна аптека), бадемовото масло също помага, хининова вода.. То нещата не стават за един ден, все пак.. Аз от пролетта ползвам много хининова вода и бадемово масло, тривитаминола само един месец го ползвах. Когато започнах косата ми беше... доста над лактите, а ето сега как е: http://i28.tinypic.com/nyw6xe.jpg

Успех, но е важно и да си постоянна!

alizi
09-08-2009, 19:08
az polzvam na shauma i sum dovolna no iskam da popitam drug vupros ui kato v drugata tema nikoi ne vliza da otgovori moje li ot presa da ti opada kosata :(

nimfa716
09-08-2009, 19:12
зависи колко често я ползваш :)

liim0nka
09-08-2009, 19:22
Предлагам да направим една тема ВАЖНА "всичко за косата"
ии там преси шампоани прически шнолички и такива работи да се обсъждат..вече всяка втора тема е еднаква :?

dee4ever
09-08-2009, 19:27
сестра ми ползва преса ама всеки божи ден и килимът пред огледалото е отъпкан с косми...а отосно темата ми то вече от 3 месеца я мия по-рядко и не само корените ами и цялата се омазнява...забравих да спомена ,че ползвам маска за коса на Билка в зелено бурканче с коприва и орехи(ах тази коприва) мерси за съветите :D :D :D :D :D :D :D

nimfa716
09-08-2009, 19:32
ии там преси шампоани прически шнолички и такива работи да се обсъждат..вече всяка втора тема е еднаква :?
+++++ :) :) :) :) :)

nimfa716
09-08-2009, 19:33
+++++ :) :) :) :) :)

dee4ever
09-08-2009, 19:38
+++++ :) :) :)

dee4ever
09-08-2009, 19:44
ооооооооооок смених заглавието ама наистина ми трябва помощ ,защото после и психиатър няма да помогне...просто мн си обичам косата...мерси

vellvet
09-08-2009, 20:25
предлагам да ползва продукти за мазна коса... принципно когато бях по малка и моято коса се омазняваше бързо нооо с използването на много преса и маша спря да се омазнява 8-) това в кръга на шегата :) купи си хума от аптеката и си прави маска на косата също така я поливай с отвара от коприва (шампоаните и балсамите са нещо различно ;) )

dee4ever
09-09-2009, 11:21
а някой да е чувал за сух шампоан Batiste и има ли го в Бг. изглежда ми инт и казват ,че миришел мн хубаво.

lDoLLl
09-09-2009, 11:43
На Батисте специално не знам, но Клоран имат със сигурност.. хубаво е шампоанчето, ама не е като да си измиеш косата.. :/