.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

ВСИЧКО ЗА КОСАТА

здравейте...знам,че вече има тема за мазна коса ,но препоръчайте ми балсам и шампоан за този проблем и продукти за по-бърз растеж.изполазвам само шампоан и балсам за косата си,за да не я изтощавам мн мн ама през ден я мия бре сега я оставям малко да се омазни ,за да не я мия (и съответно изтощавам) толкова често,ама няма ефект сякаш...изправям си само бретона и то не винаги.сега използвам арома фреш с коприва (предпочитам билковата основа) и elseve за дълга и вяла коса ама косата ми не е мн дълга ,средна и моля да помогнете и за това.МЕрсииииииииииииииии ииии

Град
    KaRlOw0
    амиии аз използвам шаума 7 билки мн ми помога се я мия през 4-5 дни

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Много добре правиш, като я миеш възможно най-рядко. Гадно е последните дни преди да се измиеш, но косата ти постепенно ще 'свикне' така да се каже и ще се омазнява по-рядко.
    За по-бърз растеж... маска с Тривитаминол (от ветеринарна аптека), бадемовото масло също помага, хининова вода.. То нещата не стават за един ден, все пак.. Аз от пролетта ползвам много хининова вода и бадемово масло, тривитаминола само един месец го ползвах. Когато започнах косата ми беше... доста над лактите, а ето сега как е: http://i28.tinypic.com/nyw6xe.jpg

Успех, но е важно и да си постоянна!
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

az polzvam na shauma i sum dovolna no iskam da popitam drug vupros ui kato v drugata tema nikoi ne vliza da otgovori moje li ot presa da ti opada kosata

Град
    KaRlOw0
    зависи колко често я ползваш

Голям фен Аватара на liim0nka
    Предлагам да направим една тема ВАЖНА "всичко за косата"
    ии там преси шампоани прически шнолички и такива работи да се обсъждат..вече всяка втора тема е еднаква
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

сестра ми ползва преса ама всеки божи ден и килимът пред огледалото е отъпкан с косми...а отосно темата ми то вече от 3 месеца я мия по-рядко и не само корените ами и цялата се омазнява...забравих да спомена ,че ползвам маска за коса на Билка в зелено бурканче с коприва и орехи(ах тази коприва) мерси за съветите

Град
    KaRlOw0
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    ии там преси шампоани прически шнолички и такива работи да се обсъждат..вече всяка втора тема е еднаква
    +++++

Град
    KaRlOw0
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    +++++

ооооооооооок смених заглавието ама наистина ми трябва помощ ,защото после и психиатър няма да помогне...просто мн си обичам косата...мерси

Голям фен
    предлагам да ползва продукти за мазна коса... принципно когато бях по малка и моято коса се омазняваше бързо нооо с използването на много преса и маша спря да се омазнява това в кръга на шегата купи си хума от аптеката и си прави маска на косата също така я поливай с отвара от коприва (шампоаните и балсамите са нещо различно )

а някой да е чувал за сух шампоан Batiste и има ли го в Бг. изглежда ми инт и казват ,че миришел мн хубаво.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    На Батисте специално не знам, но Клоран имат със сигурност.. хубаво е шампоанчето, ама не е като да си измиеш косата.. :/
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си