PDA

View Full Version : Дали ще може да ги вземем на старо....

Dollystar
09-09-2009, 06:54
Здравейте виждам, че темата ви интересува пък и имам въпрос. Сега 8 клас по нова програма ли ще сме със сигурност или не както се говореше. Повечето ми приятели искат да си вземат стари учебници, защото не им се дават пари за нови, както и аз. Само че ако няма стари ще трябва да се дават пари. Само по английски са ни 130 лева :D :D пълната гавра! Та има ли сигурни по коя програма ще сме? :-)

Sarafina
09-09-2009, 07:43
По новата програма сме, така мисля. И не се оплаквай и на мен по АЕ ми искат 120 лв.

mrtn
09-09-2009, 09:39
Ми приснемете си учебника по английски специално..определено по ефтино ще ви излезе :)

YouCantStopMe
09-09-2009, 09:46
Ох... и аз не знам.Искам да си ги взема на старо,защото доста хора предлагат.Спокойно де.Ще кажат всичко на 15ти.

djuki
09-09-2009, 09:58
Ми приснемете си учебника по английски специално..определено по ефтино ще ви излезе :)само да ти кажа , че ако училището има договорка с издателството да купуват учебници , не може да си снимат ,защото хванат ли ги ще съдят училището защото има подписан договор ! При нас поне е така

MissitY
09-09-2009, 12:51
Поне за ТБГ знам какви са учебниците ( вчера ги видях).Само 4 учебника са с изискване да са от тази година.Тези по английски ги имам от тати,така че пропускам да дам отново стотици левове за учебник по английски.По испански са на български автор,което значи че ще са пълен боклук и че няма да са ни скъпи.Разказвателните предмети може да ги взимаме и на старо.
Подочух, че ние сме по старата програма. Само по български,литература и математика сме си на новата... Тази година излиза по-евтина от всяка друга :grin:

gabi_94
09-09-2009, 13:02
Какви са ви учебниците по английски?