Влез

View Full Version : Ъм.... малко не знам какво да правя...

babity
09-09-2009, 15:11
Добре, той ме третираше зле. Виждахме се от време на време за по малко "хубаво" на някой изоставен път и толкова. Обаче... онази вечер се напих, колко се гордея със себе си ( :grin: ) и си казах всичко. Че това не ме устройва и, че не искам повече да съм парцал. Всичко ок, казах, че ако иска да имаме каквито и да е отношения сам ще ме потърси. Следват 10 дни мълчание. Мамка му, корава съм станала - успях да издържа да не го търся. Е сега е сложното. Вчера ме търси. Бил ми дължал кутия бонбони и при първа възможност щял да дойде да ми ги донесе. Повода - студио хикс! Дали не си мисли, че струвам една кутия бонбони? Че ще забравя всички лайна за една ШИБАНА кутия с бонбони? Еми... няма сигурно! Отплеснах се... Не знам ако се видим как да се държа с него. Дали по приятелски, дали да съм студена... Неговото мнение не може да ме бърка, нямаме общи познати, ама все пак е интелигентен човек, не искам да се държа просташки. К'во ше кажете? Да се дръжа приятелски, но само толкова или да продължа да съм обидена?

Kukumqvka
09-09-2009, 15:14
Ах трудно .. дръж се както с познат.Смисъл нито много студено ,нито много мило,някво средно положение дали има? :-o

donkihot
09-09-2009, 15:16
ОФ...КАК МОже мъжете да са такива говеда? Знаеш ли какво заслужава,НИЩО! аКО съм на твое място ще прекъсна всякакви отношение с този ИНДИВИД!

piqsupa
09-09-2009, 15:21
ami spored men ne styva6 kutiq bonboni ami prosto dava povod da se vidite :-D a za tova kak da se durjij6 ami kakto se 4uvsta6 smisul ako ima6 o6e 4uvstva6 ako go obi4a6 se druj po dobre ako ne mu kaji v prev tekst kakvo te drazni ako iska da spre ako li ne mainata mu :o nadqvam se da sum pomognala

maybelline
09-09-2009, 15:25
Абе забравил да ти даде кутия бонбони...сигурно иска да спите и това е. Аз не бих се съгласила да се видим, чак след като ме потърси поне няколко пъти, ако продължава, значи може да е размислил и да е решил дали ще сме заедно или не. То това не е работа...да си на линия винаги, когато му скимне.

babity
09-09-2009, 15:44
Абе забравил да ти даде кутия бонбони...сигурно иска да спите и това е. Аз не бих се съгласила да се видим, чак след като ме потърси поне няколко пъти, ако продължава, значи може да е размислил и да е решил дали ще сме заедно или не. То това не е работа...да си на линия винаги, когато му скимне.

Той не е такъв човек. Не обича да рискува, т.е. само един път ако кажа "не" това ще е окончателен край. А аз много мразя да затръшвам врати след себе си! Пък и не съм сигурна какво може да стане в някой момент... Възможно е също да се искал просто да опипа почвата за да види дали пак ще има "хубаво". Единствения начин да се наложа би бил точно някакво изместване на ден/час, нещо такова...

fc
09-09-2009, 16:06
Ебе му са и то много ;]

hottie
09-09-2009, 16:23
Дръж се учтиво, но не му се връзвай. Все едно не ти пука.

flowerlina
09-09-2009, 16:57
Аз пък бих се държала студено. Нека да се усети малко.

maybelline
09-09-2009, 17:05
Той не е такъв човек. Не обича да рискува, т.е. само един път ако кажа "не" това ще е окончателен край. А аз много мразя да затръшвам врати след себе си!

Той не е бебе, ако иска нещо, ще го направи. Ако не иска, ще се държи ето така, а ти ще си мислиш, че крехката му психология няма да му подскаже да те търси, след като го разкараш. С две думи, ти си хлътнала по него, на него му е все едно за теб. Не се занимавай с него. Аз бих затръшнала вратата.

Hilary_
09-09-2009, 17:22
Като с познат .. нека се усети малко .. :?

deFakto
09-09-2009, 17:23
изяж му бонбоните и му покажи среден пръст, че е забравил кока-колата с тях ..

donkihot
09-09-2009, 17:31
изяж му бонбоните и му покажи среден пръст, че е забравил кока-колата с тях ..

и това е вариан..но все пак си оставам на мнението да не се виждаш с този

CrazySweety
09-09-2009, 18:29
Според мен, дори не заслужава и да го погледнеш.Ако бях на твое място, щях да му кажа да си завре шибаната кутия отзад и нямаше да се срещам с него.Чудя се даже ,защо си позволила да се отнася така с теб! :x

stylo
09-09-2009, 18:37
не

mOBSCENE
09-09-2009, 18:59
Аз пък бих се държала студено. Нека да се усети малко.

Marinchety
09-09-2009, 21:18
да бе много интелигентен човек щом те е третирал така .... нищо не заслужава от теб

ShtrudeL
09-09-2009, 21:20
Автора...еми ти си си виновна бе.

ShtrudeL
09-09-2009, 21:22
да бе много интелигентен човек щом те е третирал така .... нищо не заслужава от теб

Какво третиране бе? Тя сама казва,че са се виждали и излизали за по едно "хубаво" както го описа? Разбирам,че хубавото го е правила с желание,не насила? Тя си е виновна. После третирана била.

babity
09-09-2009, 21:29

Какво третиране бе? Тя сама казва,че са се виждали и излизали за по едно "хубаво" както го описа? Разбирам,че хубавото го е правила с желание,не насила? Тя си е виновна. После третирана била.

Браво, велик ум си! Сега аз да му купя бонбони освен, че да ида под прозореца ми и да му се замоля пак да ме води по изоставените пътища като най - долна курва...? Сигурно! Пък аз не питам кой е виновен, питам как да се държа с него. Защото веднъж като съм събрала смелост да си искам моето няма да се откажа току така.

umri
09-09-2009, 21:45
е е***и, ако си една кутия бонбони, отиди.. :lol:
сега сериозно: след като 10 дни не те е търсил мислиш ли, че в неговия живот означаваш нещо повече от спирка за задоволяване на мъжките потребности?
И какво? Като не я е търсил 10 дни не означава, че не му пука. Ако се обади на 2рия ден няма да е интересно... ама ти не ги разбираш тия работи.

А по темата. Не знам как дефинираш израза "третира ме като парцал". Какво точно означава това за теб? Бие ли те, кара те да вършиш непристойни неща като те заплашва? Или пък просто е пич и не му пука кой знае колко? Доста неточно и неясно казано... :shock: Скачай в леглото, лашкайте се буйно и хич да не ти пука. Все едно го искаш по-малко от колкото той го иска.

ShtrudeL
09-09-2009, 21:49

Браво, велик ум си! Сега аз да му купя бонбони освен, че да ида под прозореца ми и да му се замоля пак да ме води по изоставените пътища като най - долна к***а...?

Ахъм...а преди това не си ли се оставяла да си точно такава? Оо
Дръж се както се чувстваш. Ако се чувстваш обидена - бъди такава. Ако ли не - не. Оо Не искаш да ходиш по "изоставените пътища",но не искаш и да прекратиш всякакви отношения с човека,който те "третира"... Е какво искаш? Оо

babity
09-09-2009, 21:56
Мислех, че е очевидно. Искам да имаме нормални взаимоотношения, пък били те и чисто приятелски. Аз съм му простила много непростими неща... Въпросът е в това, че ако си изиграя правилно картите ще го пресърби онази работа и контрола на ситуацията идва директно в ръчичките ми, но ако сбъркам... ще си чеша мястото между краката доста време.