Влез

View Full Version : За момичетата: Може ли друго момиче да ви възбуди?

Страници : [1] 2

bqsna_teenagerka
09-10-2009, 10:44
Та здравейте драги съфорумнички,не знам дали темата съществува вече но ако съществува е мн назад.Та въпросът ми е точен: Може ли друго момиче да ви възбуди? било то като я гледате...гола или като се натискате? случвало ли ви се е момиче да ви възбуди повече от момче?

BlueFace
09-10-2009, 11:24
Абе bqsna_teenagerka много хомосексуални теми пускаш нещо... :shock:

SuperBadSuperFresh
09-10-2009, 11:47

Абе има нещо 8-)

Di
09-10-2009, 11:49
няма хетеросексуален човек..
защо?
щом можеш сам да се възбудиш,защо казваш че не можеш да се възбудиш от човек от същия пол?

кви ги дрънкам,сега ще се започне..
:razz:

BlueFace
09-10-2009, 11:55
защо?
щом можеш сам да се възбудиш,защо казваш че не можеш да се възбудиш от човек от същия пол?

:shock: :shock: :shock: Извратеняк..... Ти като се възбуждаш за себе си ли си мислиш ?? И искаш да кажеш ,че ако видиш някой мъж да лъска пред тебе и ще ти стане хуя?? :shock: :shock: FAGGOT!!!!

Хомосексуалистите са болни хора.Направо ги съжалявам и ме отвращават :smt078 :smt078

П.П. Просто нямаше как да пропусна да коментирам,пишеш уникални простотии ... :?

Di
09-10-2009, 11:58
блу фейс..
да си представим например следната ситуация.. да кажем че си момче/нз какво си/
със затворени очи си..
до тук добре..
и някой започне да те целува по врата,ти от къде ще знаеш мъж или жена го прави?!

pwnage
09-10-2009, 12:06
Той сега ше отговори,че ше си отвори очите за да знае дали да се възбужда или не.

BlueFace
09-10-2009, 12:08
блу фейс..
със затворени очи си..
до тук добре..
и някой започне да те целува по врата,ти от къде ще знаеш мъж или жена го прави?!

Не се прави на забавен, не си .Да момче съм. Интересно е ти какво си с аватара на Лейди Гага и ник "Di" ,но това не е проблема тук.

Ако си момче си просто един голям извратеняк..... Виж ако някой почне да те целува докато си с затворени очи може да се възбудиш ,но ако си отворя очите и видя ,че е мъж ще повърна!!!!
Нормален мъж докато го целува ще си представя яка жена.Гейът ще си представя мъж и като види ,че го целува мъж ще му стане хубаво...
Тва със затворените очи нищо не доказва. На хомосексуалистите психиката и хормоните им са изменени за това са такива противни... :?

Въпросът е дали ще се възбудиш докато го гледаш тоя мъж как те целува и т.н. :smt078

Biskfitka
09-10-2009, 12:24
Ооо може 8-) :oops:

Di
09-10-2009, 12:28
офф,тоя ник ми е така заради бившата ми,така ми викаше..
а ако си сляп и някой само с език те докосва,как ще разбереш кво е,а?
мн ясно че и аз си представям жена ама като не ме разбираш що спориш,мама му деба?
аватра ми кво като е на лейди гага,да не си и виждал пишката в устата ти случайно,баси хората..
аз съм извратен бил,като не ме познавате що ме определяте,а?

айде почвайте да се прайте на оригинални,не ме дере изобщо..
баси неразбраните хора..

tekila_sunrise
09-10-2009, 16:22
да ,като правех тройка и момичето толкова ме възбуди че ако бях момче щях да я скъсам :oops: :oops:

Hilary_
09-10-2009, 16:23
съмнявам се .. :lol: .. но никога не е късно да разбера :grin: :lol:

elito0o0o0
09-10-2009, 17:19
да ,като правех тройка и момичето толкова ме възбуди че ако бях момче щях да я скъсам :oops: :oops:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Никога не съм се смяла толкова... :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: #-o ](*,)

therichbitch
09-10-2009, 19:32
не мисля,че бих се възбудила от момиче

elito0o0o0
09-10-2009, 19:37
Ам то и тфа оставаше :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BlueFace
09-10-2009, 19:43
Ам то и тфа оставаше :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Е защо бе , Di го възбуждат момчета ,защо да не я възбуждат нея момичета :razz: :razz: :razz: :razz:

bloodyF
09-10-2009, 21:53
ми чак възбудена не,ама ми е било яко да се гушна с някоя приятелка..но все пак не мисля че ако имам избор с момче или с момиче ще избера момичето :lol:

seduction1mplex
09-10-2009, 21:57
Мне хетеро съм (: Само от мъже и момчета мога да се възбудя хихихи

NaNa_SladuRana
09-10-2009, 22:00
ммм да случвало ми се е :oops: Но не мисля,че едно момиче би ме възбудило повече от момче :-o

rauwkost
09-10-2009, 23:31
Нееееееее. Само мъжко вАжи при мене! Отвращавам се от еднополовите възбуди, сексове ала бала гнусна работа :?

bqsna_teenagerka
09-11-2009, 10:46

знаеш ли разликата между "хомо" и "би" ?

Освен това,теб какво те бърка аз какво пускам егати...този форум..не е ли за да се дискутира всичко? Демокрация сме..хора

bqsna_teenagerka
09-11-2009, 10:49
блу фейс..
със затворени очи си..
до тук добре..

Не се прави на забавен, не си .Да момче съм. Интересно е ти какво си с аватара на Лейди Гага и ник "Di" ,но това не е проблема тук.

Ако си момче си просто един голям извратеняк..... Виж ако някой почне да те целува докато си с затворени очи може да се възбудиш ,но ако си отворя очите и видя ,че е мъж ще повърна!!!!
Нормален мъж докато го целува ще си представя яка жена.Гейът ще си представя мъж и като види ,че го целува мъж ще му стане хубаво...
Тва със затворените очи нищо не доказва. На хомосексуалистите психиката и хормоните им са изменени за това са такива противни... :?

Въпросът е дали ще се възбудиш докато го гледаш тоя мъж как те целува и т.н. :smt078

Пич дишай..коментираме...жените не мъжете. Абе аз на японски ли пиша? прочети отново заглавието на темата! пише "за момичета" Не питам за твоето мнение,а за мнението на момичетата.

bqsna_teenagerka
09-11-2009, 10:54
Вижте,драги съформници-правя тема,не за да се изпокараме и изпопсуваме,а за да ДИСКУТИРАМЕ тихо и спокойно. Всеки е различен има различни предпочитания и вкусове,няма нищо лошо в това. Има момичета,които се възбуждат от други момичета,е добре те какво да направят да се гръмнат ли? Какво да направят,че природата така ги е създала? Дай ся заради общественото мнение да се правим на нещо,на което не сме :? Има други хора,пък които не толерират това и им е гнусно. Еми..тях пък какво да ги виним,че просто не им харесва е така? Те какво са виновни,че това не ги възбужда? Всеки да изказва мнението си,без да скача на другите...уважавайте мненията си малко от малко!

JUSTDNB
09-11-2009, 11:16
Ами случвало се е и ще се случва предполагам.Аз пък лично съм супер щастлива,че не съм в една от 2те крайности - така е толкова по-хубаво 8-)

BlueFace
09-11-2009, 11:34
Вижте,драги съформници-правя тема,не за да се изпокараме и изпопсуваме,а за да ДИСКУТИРАМЕ тихо и спокойно. Всеки е различен има различни предпочитания и вкусове,няма нищо лошо в това. Има момичета,които се възбуждат от други момичета,е добре те какво да направят да се гръмнат ли? Какво да направят,че природата така ги е създала? Дай ся заради общественото мнение да се правим на нещо,на което не сме :? Има други хора,пък които не толерират това и им е гнусно. Еми..тях пък какво да ги виним,че просто не им харесва е така? Те какво са виновни,че това не ги възбужда? Всеки да изказва мнението си,без да скача на другите...уважавайте мненията си малко от малко!

1) Такива извратени хора (защото за мен харесването (сексуално) на хора от един и същи пол е извратено) трябва да се лекуват.

2) Не съм единственото момче което писа в темата и много добре прочетох заглавието.Просто малоумнят коментар на Di който не може да разбере кфо му говоря,ме надразни ,но няма значение.

3) Правя разлика между "би" и "хомо" само дето нали се сещаш ,че бисексуалните са от части хомо ;)

Айде не се заяждай плс и със здраве ....

sweetchef
09-11-2009, 13:42
Не :)

sunity06
09-11-2009, 13:59
:oops: дамз... :oops: Някак ми се струва, че едно момиче знае точно какво би харесало на друго момиче....Но ориентацията ми е строго определена към момчетата.... :D еее, все пак бих пробала с момиче :oops:

VerryBerry
09-11-2009, 14:25
не ми се е случвало :-o

TykaSePisheNick
09-11-2009, 21:59

Пък ти да вземеш да научиш значението на бутона "Редактирай" ли .. :?

bqsna_teenagerka
09-12-2009, 09:57

Пък ти да вземеш да научиш значението на бутона "Редактирай" ли .. :?

Съжелявам за правописните грешки пиша с всичките си пръсти много бързо и за това понякога разменям сричките. Освен това понякога пиша много набързо и нямам време да редактирам ;) Не ме хващай точно за правописните грешки,всички допускат понякога!

bqsna_teenagerka
09-12-2009, 10:05

1) Такива извратени хора (защото за мен харесването (сексуално) на хора от един и същи пол е извратено) трябва да се лекуват.

2) Не съм единственото момче което писа в темата и много добре прочетох заглавието.Просто малоумнят коментар на Di който не може да разбере кфо му говоря,ме надразни ,но няма значение.

3) Правя разлика между "би" и "хомо" само дето нали се сещаш ,че бисексуалните са от части хомо ;)

Айде не се заяждай плс и със здраве ....

1. Хайде уточни как точно очакваш тия хора да се "лекуват" :lol: Всеки има вкусове и предпочитания,това е като например ти да обичаш ябълка и да трябва да минеш на лечение,за да не я обичаш повече. Има ли смисъл да изневеряваш на вкуса си,защо трябва да спреш да правиш това,което ти харесва? само заради общественото мнение? Не мисля. Създадени сме различни и благодарение на това сме оцелели ;)

2.Уточних,че темата е за момичета,за да не се палиш толкова.

3.70% съм сигурна,че имаш предрасъдъци към чернокожите,китайците и тем подобни,може и да греша,но така и ми изглежда. Нз ти не толерираш някои от възможностите за полова ориентация на хората. Аз не толерирам,че можеш да съъдиш човек по неговата ориентация цвят кожа и така нататък.

Последното нещо,което искам е да се заяждам с теб,очевидно не си прочел правилно поста ми точно в началото ;)

alone83
09-12-2009, 10:13
Ами случвало се е и ще се случва предполагам.Аз пък лично съм супер щастлива,че не съм в една от 2те крайности - така е толкова по-хубаво 8-)Колкото повече, толкова повече.. 8-)

Иначе по темата.. Еми.. Не. Би ми било интересно да пробвам нещо с някое момиче, амаааа.. Като си помисля ми става едно такова.. Абе твърдо към момчетата си гледам. :)

bqsna_teenagerka
09-12-2009, 10:15
Ами случвало се е и ще се случва предполагам.Аз пък лично съм супер щастлива,че не съм в една от 2те крайности - така е толкова по-хубаво 8-)Колкото повече, толкова повече.. 8-)

Иначе по темата.. Еми.. Не. Би ми било интересно да пробвам нещо с някое момиче, амаааа.. Като си помисля ми става едно такова.. Абе твърдо към момчетата си гледам. :)

И все пак колкото повече толквоа повече,казал Мечо Пух :-D

alone83
09-12-2009, 10:23

И все пак колкото повече толквоа повече,казал Мечо Пух :-DИ умрял от предозиране... 8-)

BlueFace
09-12-2009, 10:32
bqsna_teenagerka имам предрасъдаци само към педали , турци и цигани...
Не толерирам педалите (били то лесбийки или гейове) ,защото господ е създал мъжа и жената с цел. Ако е искал да има педали в библията щеше да пише "И създаде бог мъжа , от неговото ребро -жената , а най-накрая бог създаде педала..... "
Да права си още не са измислили лек за педерастията ,но защо да кажем преди 80-100 години е нямало педали пък сега всеки 2ри е такъв??? :? :?

П.П. Попринцип не съдя хората по етническа принадлежност , религия ,расова принадлежност и т.н. , но когато опре до турци , цигани и педали просто ......

Аз предлагам да спрем да пишем ,щото ако продължаваме така няма спиране ...

m0n4yyy
09-12-2009, 10:40
Мии .. да, но не повече от момче. :? :?

Harris12
09-12-2009, 13:12
Не толерирам педалите (били то лесбийки или гейове) ,защото господ е създал мъжа и жената с цел. Ако е искал да има педали в библията щеше да пише "И създаде бог мъжа , от неговото ребро -жената , а най-накрая бог създаде педала..... "
Да права си още не са измислили лек за педерастията ,но защо да кажем преди 80-100 години е нямало педали пък сега всеки 2ри е такъв??? :? :?

П.П. Попринцип не съдя хората по етническа принадлежност , религия ,расова принадлежност и т.н. , но когато опре до турци , цигани и педали просто ......

Брато, ама ти верно ли? Преди сто години нямало хомосексуализъм?!? Ахахаха, а какво ще кажеш за древната гръцка империя? За Александър Македонски? То е ясно защо си толкова ограничен и тесногръд. Просто си си тъп :-$ .

JUSTDNB
09-12-2009, 13:23

И все пак колкото повече толквоа повече,казал Мечо Пух :-DИ умрял от предозиране... 8-)

Ама на Мечо Пух може да му е харесвало да предозира 8-)

BlueFace
09-12-2009, 13:28

Брато, ама ти верно ли? Преди сто години нямало хомосексуализъм?!? Ахахаха, а какво ще кажеш за древната гръцка империя? За Александър Македонски? То е ясно защо си толкова ограничен и тесногръд. Просто си си тъп :-$ .

Някой май си направи нов акаунт специално за да ми напише коментар на поста 8-)
Не ме познаваш - следователно нито можеш да го твърдиш , нито ми пука.
А кой ти говори за Гърция и Александър Македонски??
Това .че в древна Спарта мъжете които са били дълги години далеч от жените и са ставали хомосексуалисти и после са възпитавали децата си в хомосексуализъм за мен просто е неописуемо тъпо за мен.
Но аз говоря за страните от Западна , Северна и Централна Европа. И пак казвам ако хомосексуалността е нещо нормално ,защо Бог е създал два пола??? Не можете да ме убедите ,че хомосескуалността е нещо нормално и правилно :?
Сега остава мъжете да почнат да раждат ... :? :o Да идва по бързо 2012 ,че тоя свят става все по-извратен и гаден...

Harris12
09-12-2009, 13:52
Първо, акаунтът ми не е направен сега, явно освен тъп си и сляп. Второ, дали има Бог, не е никак, ама никак ясно. Трето, дори и да има нали самият той ги създава такива тези хора. Четвърто, това, което за теб е извратено, за други е напълно нормално. Не бъди нихилист и не съди хората по сексуалната им ориентация. Дадоха ти пример с ябълката - ако ти харесват ябълки, но това е определено за супер гнусно и "извратено", ти можеш да спреш да ги ядеш, защото така трябва, ама това няма да те накара да спреш да ги харезваш, защото товане зависи от теб.

BlueFace
09-12-2009, 14:04
Първо, акаунтът ми не е направен сега, явно освен тъп си и сляп. Второ, дали има Бог, не е никак, ама никак ясно. Трето, дори и да има нали самият той ги създава такива тези хора. Четвърто, това, което за теб е извратено, за други е напълно нормално. Не бъди нихилист и не съди хората по сексуалната им ориентация. Дадоха ти пример с ябълката - ако ти харесват ябълки, но това е определено за супер гнусно и "извратено", ти можеш да спреш да ги ядеш, защото така трябва, ама това няма да те накара да спреш да ги харезваш, защото товане зависи от теб.

О да , примерът с ябълката е много подходящ като се говори за сексуални наклонности ;)

Дори и да няма Бог има причина да има два пола.Няма да споря с теб.....

Harris12
09-12-2009, 14:13
Всичкото, което исках да ти кажа е да не съдиш хората по сексуалната им ориентация и да бъдеш по-толерантен. Доста от тях се раждат такива и това, че имат рожденни интереси, по-различни от наложеното мнение, не ги прави втора категория хора. Те са си същите като нас, просто харесват малко по-други неща. Ако приемем за момент, че това е някакво отклонение от нормата, защо всички проявяват такава неприязън, а в същото време, ако се роди дете с друга аномалия, хората ще се изпотрошат да се правят на милосърдни и толератни? Помисли по този въпрос.

BlueFace
09-12-2009, 14:17
Всичкото, което исках да ти кажа е да не съдиш хората по сексуалната им ориентация и да бъдеш по-толерантен. Доста от тях се раждат такива и това, че имат рожденни интереси, по-различни от наложеното мнение,не ги прави втора категория хора. Те са си същите като нас, просто харесват малко по-други неща. Ако приемем за момент, че това е някакво отклонение от нормата, защо всички проявяват такава неприязън, а в същото време, ако се роди дете с друга аномалия, хората ще се изпотрошат да се правят на милосърдни и толератни? Помисли по този въпрос.

Виж аз не съм за избиването им,игнорирам хора които не ми са приятни , но просто хора които се обличат така :
http://i.frognews.bg/images/stories/gei1.jpg

Просто те прекаляват ...Да сте видяли лесбийките да се обличат като мъже 8-) ....

П.П. Ще помоля някой модератор да ни изтрий коментарите извън темата ,защото просто ми стана съвестно ,че я осрахме...

Harris12
09-12-2009, 14:26
Ам, виж сега. Хора, които се обличат в женски дрехи не означава, че са хомосексуалисти. Те се наричат кросдресъри и в 90% от случаите не са със хомосексуални наклонности. Задай си обратния въпрос - ако приятелката ми ми обуе дънките, това ще я накара ли да започне да харесва жени, т.е. да стане хомосексуална? Това са просто наложени предубеждения, които хората трудно прескачат. Ако на мен ми харесва да нося поли, ще си ги нося не защото съм хомосексуалист, а защото ми харесва, така както жените носят панталони и това няма нищо общо със сексуалната ориентация =; .

bqsna_teenagerka
09-12-2009, 17:51
лол Blue face and Harris12 добре сте си початили викам :D няма лошо.
/Blue face/- Аз също не толерирам мъжете,които се обличат по този начин,по който ти показа. Не ги харесвам,но е факт,че те полово не са обратни. затова аз разграничавам думата "гей" на 2.едни които се обличат като жени и едни,които полово са с различна ориентация. Странно,но тилерирам повече тези с обратната ориентация,отколкото тези,които се обличат като гейове. В случая и аз и ти грешим да ги съдим,защото щом така им харесва така да ходят. Всеки трябва да живее живота си така както на него му харесва,не трябва да го интересува дали другите го харесват,а дали той самия се харесва. В случая Harris излезе най-прав. И му правя евалата за постовете, :)

EritYy
09-12-2009, 17:52
относително :)

Harris12
09-12-2009, 18:51
Странно,но тилерирам повече тези с обратната ориентация,отколкото тези,които се обличат като гейове.

Те не се обличат като гейове. Гей е сексуална ориентация, а не начин на обличане. Ще ми изпопадат зъбите, ама пак ще повторя - обличат се така, както им харесва и това няма нищо общо нито с лесбийки, нито с гейове. Ти като носиш панталони като гей ли се обличаш или? Защото за баба ти момче с обеца също е гей. Нищо, че няма нищо общо...

JUSTDNB
09-13-2009, 11:17
Боже,просто кажете травестити..

(за тях също не е задължително да са хомосексуалисти)

bqsna_teenagerka
09-13-2009, 19:19
Странно,но тилерирам повече тези с обратната ориентация,отколкото тези,които се обличат като гейове.

Те не се обличат като гейове. Гей е сексуална ориентация, а не начин на обличане. Ще ми изпопадат зъбите, ама пак ще повторя - обличат се така, както им харесва и това няма нищо общо нито с лесбийки, нито с гейове. Ти като носиш панталони като гей ли се обличаш или? Защото за баба ти момче с обеца също е гей. Нищо, че няма нищо общо...

Напълно прав си просто съм свикнала като видя някой с розова блузка чалгарски очила проскубани вежди и епилирани крака си..казвам "о боже..какъв гей" . не казвам,че е правилно,но птосто такава бива моята реакция

iashxui
09-13-2009, 23:01
жена би ме възбудила повече от мъж :D

bqsna_teenagerka
09-14-2009, 08:26
жена би ме възбудила повече от мъж :D

ааа тъй хубаво ни нареди всички :-D

DaNGeRousLy
09-14-2009, 09:05
защо?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

renchi
09-14-2009, 12:41
хахаха НЕ :razz:

cinderella_gugutka
09-14-2009, 12:50
ми възбуждало ме е моми4е но не мога да преценя дали пове4е от мом4е защото не сме стигали до по-дале4е.ако стигна ще ви кажа :D :D :D

ralzinkaaa
09-14-2009, 14:38
mmm ne mislq ; ]

baby_inloff
09-14-2009, 21:17
:oops: дамз... :oops: Някак ми се струва, че едно момиче знае точно какво би харесало на друго момиче....Но ориентацията ми е строго определена към момчетата.... :D еее, все пак бих пробала с момиче :oops:

+123543452456 :-)

TaPuKaT4e
09-15-2009, 19:40
Тая тема е извратена ве хора :lol: едно почва друго са пише :D но все пак неможеш да кажеш Че един Мъж ше възбуди друг или едно момиче друго ... тфа си е природа ве хора заради туй са Два пола :-o

bqsna_teenagerka
09-15-2009, 19:49
Тарикатче,принципно всичко в природата е БИЛО балансирано. Сега ако не си забелязал/а хората обърнахме всичко с главата наопаки..така че бисексуалността и хомосексуалността да са ти НАЙ-МАЛКИЯ проблем ;)

Bixel
09-15-2009, 19:53
може

MaLkaTa_LaDy
09-16-2009, 18:37
Да, възбуждало ме е момиче и сигурно в дадена ситуация за в бъдеще бих се възбудила от момиче, но възбудата от момче е доста по-силна.
П.п. По дяволите, колко пъти използвах думата възбуда... 8-)

Ax3
09-16-2009, 18:42
защо?

:shock: :shock: :shock: Извратеняк..... Ти като се възбуждаш за себе си ли си мислиш ?? И искаш да кажеш ,че ако видиш някой мъж да лъска пред тебе и ще ти стане хуя?? :shock: :shock: FAGGOT!!!!

Хомосексуалистите са болни хора.Направо ги съжалявам и ме отвращават :smt078 :smt078

П.П. Просто нямаше как да пропусна да коментирам,пишеш уникални простотии ... :?

АХахахахахахахах :D :D :D мега мега :D

plamenka88r
09-17-2009, 11:02
не неможе

mOBSCENE
09-17-2009, 11:45
Определено! :oops:

bqsna_teenagerka
09-18-2009, 08:22
Да, възбуждало ме е момиче и сигурно в дадена ситуация за в бъдеще бих се възбудила от момиче, но възбудата от момче е доста по-силна.
П.п. По дяволите, колко пъти използвах думата възбуда... 8-)

8-) а може би просто си възбудена!

Passi0n
09-18-2009, 13:26
не мисля,че бих се възбудила от момиче
:wink:

glamouros
09-18-2009, 15:30
Предполагам че ако ме накара да се отпусна в компанията й и свикна с нейната близост - да. Следователно моя отговор е да, но трудно. Повече от момче се съмнявам да ме възбуди но няма как да знам. Не съм пробвала а и нямам толкова добре развито въображение че да си го представя. :)

devi
09-18-2009, 21:57
Да случвало ми се е много пъти и продължава да ми се случва.

cv3t3linda
09-18-2009, 23:23

много точно казано :-)

didity9
09-19-2009, 19:25
о божее разбира се че не :? :? :?

coffee44
09-19-2009, 20:25
Попринцип съм си хетеро нали обаче познавам едно адски красиво момиче направо е :grin: :grin: и като ме пошляпне игриво по дупето .. 8-) къде ще ходя да не се възбудя :oops: обаче нямам никакви задни мисли :)

gerkata1402
09-22-2009, 18:56
ммм да с приятелката миии си се възбуждам супер якооо ии даа БИ съмм ии не ми пука койй го приема и кой нее :P :P :P :P

bqsna_teenagerka
09-22-2009, 20:03
Попринцип съм си хетеро нали обаче познавам едно адски красиво момиче направо е :grin: :grin: и като ме пошляпне игриво по дупето .. 8-) къде ще ходя да не се възбудя :oops: обаче нямам никакви задни мисли :)

:razz: :razz: :razz: оле не тва ме разби "и като ме пошляпне по дупето..." :grin: :lol:

bqsna_teenagerka
09-22-2009, 20:04
ммм да с приятелката миии си се възбуждам супер якооо ии даа БИ съмм ии не ми пука койй го приема и кой нее :P :P :P :P

Тъй тъй...демокрация сме в крайна сметка! :-)

julushko
09-22-2009, 20:44
Възбуждала ме е жена. Ние жените сме доста красиви същества. Пък и една жена определено може да пипне по оптималния начин ;р Само трябва да се преодолее онова вкоренявано чувство, че това не е редно и всичко е чук

moon_flower
09-23-2009, 17:16
Не,по никакъв начин не могат да ми въздействат другите момичета.

anyfany2
09-23-2009, 18:28
може и да може.. не съм пробвала все още.. мен ме възбуждат нещата, които ги нямам.. от едно момиче нямам какво ново да видя и.. не мисля, че ще стане..
:razz: :razz: :razz:
P.S. Нямам какво да правя и ми е случно.. затова отговарям.. иначе не бих..
:oops:

mimsitu
09-23-2009, 20:05
нееее :shock:

danibebi
10-25-2009, 18:22
дамм може :grin:

Zarity
10-25-2009, 18:54
Мммда :)

Hilary_
10-25-2009, 18:58
хъх .. ако ми знае слабите места ии ми харесва на външен вид .. п оскоро да .. :oops: :oops:

lizzy
10-25-2009, 19:11
Дам може

crazymm
10-26-2009, 17:58
често ми се случва..
и бтв учените са установили, че 90 и няколко % от жените са бисексуални, а останалите са си чисти лесбийки. :)

JUSTDNB
10-26-2009, 20:58
често ми се случва..
и бтв учените са установили, че 90 и няколко % от жените са бисексуални, а останалите са си чисти лесбийки. :)

Pefektnoto mnenie 8-) :lol:

Pesenta
10-26-2009, 21:19
Та здравейте драги съфорумнички,не знам дали темата съществува вече но ако съществува е мн назад.Та въпросът ми е точен: Може ли друго момиче да ви възбуди? било то като я гледате...гола или като се натискате? случвало ли ви се е момиче да ви възбуди повече от момче?нямаш ли си друга работа освен да пускаш лесбийските си теми ?

XTREMEFREERIDE
10-27-2009, 09:14
нееее :shock:

:smt078

bqsna_teenagerka
10-27-2009, 09:46
Та здравейте драги съфорумнички,не знам дали темата съществува вече но ако съществува е мн назад.Та въпросът ми е точен: Може ли друго момиче да ви възбуди? било то като я гледате...гола или като се натискате? случвало ли ви се е момиче да ви възбуди повече от момче?нямаш ли си друга работа освен да пускаш лесбийските си теми ?

При положение,че не ме познаваш,айде да не ми се правиш на отворен и да ми даваш оценка? Този форум е направен,за да се пускат всякакви и различни теми. Ако ти си ограничен и не можеш да коментираш много и различни теми,то аз мога.В случая,независимо от това каква съм аз /чисто информационно,не съм лесбийка едно момче може да ме побърка мн пвоече от едно момиче/ искам да разбера мненията на останалите по даден въпрос.

JUSTDNB
10-27-2009, 12:14

При положение,че не ме познаваш,айде да не ми се правиш на отворен и да ми даваш оценка? Този форум е направен,за да се пускат всякакви и различни теми. Ако ти си ограничен и не можеш да коментираш много и различни теми,то аз мога.В случая,независимо от това каква съм аз /чисто информационно,не съм лесбийка едно момче може да ме побърка мн пвоече от едно момиче/ искам да разбера мненията на останалите по даден въпрос.

opa , kaza li si go nai-nakraq :lol:

DeadSilenceF
10-27-2009, 14:01
Абе всички сте мн смотани....темата е готина..аа иначе:Да естествено,че може и мисля,че с всеки е така... :)

Shia
10-27-2009, 16:14
Хах ,ако почне да ми се натиска и обарва на интимните места,врата,гърдите няма начин да не се възбудя.
Но това не означава,че ще й се хвърля за секс,ако и аз го искам и т го иска ДА,но иначе не.

Не знам обаче дали ще я спра,ако ми е симпатична 8-) 8-) 8-)

HichNeMiPuka
10-27-2009, 18:30
ест, че може :lol:
стига да знае как :lol:

Qnkishhh
10-27-2009, 18:35
Може ами! По принцип си падам по момчета, ама знам ли това що е така... Може би всеки до някаква степен (макар и еййй толкова мъничка) е бисексуален :-)

DeagleDoubleD
10-27-2009, 18:36
Верно може да възбуди и има начини ама не сам момиче и не ги разбирам
И ако става придържайте се към темата....после на мен казвате, че само спамя....

bqsna_teenagerka
10-28-2009, 09:24

opa , kaza li si go nai-nakraq :lol:

Еми наложи ми се,да го кажа,защото очевидно някои хора с аповърхносни и си правят адски малоумните грешни изводи. Но акрай нали трябва да сме тежкари :lol:

Monina
10-29-2009, 13:12
О да, и още как !!!!!! :) :booooomb:

SkendY_F
10-29-2009, 23:52
Значи,по темата,да,възможно е,случвало ми се е и продължава да ми се случва до настоящия момент.С момиче съм,и то не,защото съм лесбийка,а защото чувствата ми показват това.Човек обича накой друг не заради пола му,а заради това,което е той!
Нагледах се на много мнения тук!Разочаровах се за сетен път от отграничените и стереотипни субекти в нашата държава.Знаете ли,тези "ненормални" хора не ви спят в леглото,не ви ядат храната,не ви пречат по никакъв начин!Не разбирам дискриминацията!Познавам бисексуални,хетеросексуал и и хомосексуални хора,разлика между тях като личности няма!Просто хората поставят един определен стереотип,който "не трябва да бъде нарушаван"."Господ е създал двата пола",а всъшност има ли Господ?Съществъва ли Той?Къде,наистина е началото на човека?Където и да е (аз не съм от много вярващите) факт е,че хора с "различна" ориентация ги е имало много преди нас.Имало е и велики и известни личности,чиито имена споменаваме и до днес,чиито цитати използваме и сега!Шекспир,Леонардо Давинчи,Джия Каранджи,и още много други!
Моето лично мнение е,че ако не ни се бъркат в личния живот,не би трябвало да ги съдим и опрекваме!
И,може би една любопитна истина,още преди христа е имало жени и мъже,които са били би или хетеросексуални.Били са изгаряни на клада като вещици/вещери и са били оплювани.Е...21 век сме...Бива ли такова нещо в наши дни?Оставете хората да бъдат себе си!Сигурна съм,че ако това стане,света ще бъде едно по-добро и приятно място за всички!

П.П. И за да не спамим темата,ако някой има мнение по поста ми,нека ми пише ЛС.

SkendY_F
10-29-2009, 23:56
От друга страна,щом е отнесено само към жените,бъдете сигурни,че една жена знае къде да ви докосне,как и кога!Просто шесто чувство!От трета страна...замислете се колко много оргазми можете да получите,само от една жена... КОЛКОТО МУ НА ЧОВЕК ДУШАТА ИСКА!!!Казвам от личен опит!!!Струва си да се пробва!

П.П. Аватара ми не е случаен!Снимка от филм е!Казва се "Loving Annabelle" и си заслужава гледането!Филмът е "Лесбиан интерест",но може да се научи много от него за живота и любовта!

linoleum
10-30-2009, 10:50
От друга страна,щом е отнесено само към жените,бъдете сигурни,че една жена знае къде да ви докосне,как и кога!Просто шесто чувство!От трета страна...замислете се колко много оргазми можете да получите,само от една жена... КОЛКОТО МУ НА ЧОВЕК ДУШАТА ИСКА!!!Казвам от личен опит!!!Струва си да се пробва!

П.П. Аватара ми не е случаен!Снимка от филм е!Казва се "Loving Annabelle" и си заслужава гледането!Филмът е "Лесбиан интерест",но може да се научи много от него за живота и любовта!

Парче по-естествено от това дето ти се вижда на тебе естествено е да искаш да се самовъзпоризвеждаш. Там ни е проблема. Ако няма да искаш да се самовъзпроизвеждаш защо ше ни използваш благата.
Всички тези блага(лоши добри) който виждаш около гъзъ си са нарпавени само и с една единстевена цел да дават път на ново поколение.
Ти като се праскаш само с прустче, език или силиконов инструмент как ще дадеш път на ново поколение?
Тва твойто е чиста проба криворазбрана еманципация:)

SkendY_F
10-30-2009, 11:50

Парче по-естествено от това дето ти се вижда на тебе естествено е да искаш да се самовъзпоризвеждаш. Там ни е проблема. Ако няма да искаш да се самовъзпроизвеждаш защо ше ни използваш благата.
Всички тези блага(лоши добри) който виждаш около гъзъ си са нарпавени само и с една единстевена цел да дават път на ново поколение.
Ти като се праскаш само с прустче, език или силиконов инструмент как ще дадеш път на ново поколение?
Тва твойто е чиста проба криворазбрана еманципация:)

Аз не съм казала,че съм хомо и не съм казала,че не искам да се възпроизвеждам.Айде моля ти се погледни някоя книжка и тогава ми говори!По твоята логика нито една еднополова двойка,било то мъже или жени нямат деца.А това са глупости!Как праскам аз,с какво и кога си е лично мой проблем.Не го правя в твоето легло,за да се месиш.А какви "блага" използвам на теб изобщо не ти влиза в интересите.Не си лягам с гаджето ти /ако си женско/!Просто исках да кажа да оставите "различните" хора да си живеят живота.Щом искат да са заедно,нека бъдат.На никой стереотипен дискриминиращ субект не пречат.

П.П. И не ми викай "парче",не ме познаваш и не съм първата хваната на пътя лекомислеща мундарка,за да ме нарицаваш по този начин.
П.П.П. Няма да ти дойде зле да се образоваш сексуално малко за различните двойки!
П.П.П.П. Не мисля,че темата е направена с цел заяждане.

linoleum
10-30-2009, 16:45
Мило ето ти една теза за различните хора върху която да помислиш.

Вземи едно шарено нещо, нашари го още !
Ти си част от това шарено нещо мислиш, ли че си различна?
Няма как да изпъкнеш като се правиш на по-шарена, когато всичко останало е шарено.
Ако беше сиво или черно-бяло бива.
Еднополовите двойки не могат да имат деца мило, ако не си разбрала.
Могат като изпозлват пак ресурсите на всички останали! Ресурси заделени, за да не сме еднополови!
Слънце направи разликата: Да се плющиш с люде от твоя пол и да ги обичаш и да живееш с тях, да създаваш семейство са различни неща. Ако просто си пускате езици с твойта приятелка лошо няма, лошото е ако си толкова задръстена, че не можеш да приемеш да се отдаваш на мъж.
Малко е тънка линията на мисълта! Да се надяваме, че ще я схванеш!

lipstik
10-30-2009, 18:49
Не,не може.

UrbanLady
10-30-2009, 19:01
Какво ви става, бе хора!? :o :o :o

Темата не е "Бихте ли правили секс с някой от другия пол?" или нещо подобно...

Въпроса е може ли една жена да възбуди друга жена... и да , може , но при доста условия.

Лично аз не смятам , че става дума за секс, а за възбуда- била тя и неволна :oops: Та какво толкова ако от време на време се възбудиш от друга жена ?! 8) Все пак това не значи да си бесексуална или нещо подобно , нали?! :oops: :oops: :oops:

П.С. Спестете си труда да ме обявавяте за лесбийка!

cerise
10-30-2009, 20:24
Може, може :oops:

ef4etyYy
10-30-2009, 20:25
не мисля, не ми се е случвало :)

п.п. ебати спама в тая тема :lol:

Spider4eto
10-30-2009, 21:12
Мисля, че е напълно възможно да ми се случи (възбуждам се като гледам лесбийско порно [-o< )

SkendY_F
10-30-2009, 21:23
Може би изненадващо за теб,но схващам много добре мисълта ти.В случая аз не се опитвам да се правя на "по-шарена" или да изпъквам,просто коментирах предишните критики и постове.И все пак не отговори на много от моите въпроси.Няма значение.Отдавала съм се на мъж,била съм с мъж,просто обстоятелствата се промениха.Ако прочетеш "тънката ми мисъл" в първия ми коментар,може би ще сгрееш.
Да,за да има една еднополова двойка деца използва семето на някой друг /или осиновява/,но не това беше замисъла.Както и да е.
Моят съвет към теб е да не си като кон с капаци и да се опиташ да приемеш онова,което не можеш да промениш.Факт е,че има такива хора.Факт е,че ги е имало много преди нас.Факт е и,че ще ги има.Тъпото е,че става мода.
Та...представи си една такава ситуация:Най-добрия/добрата ти приятел/ка ти споделя,че е влюбена в човек от същия пол.Ще я заплюеш ли?
Или ако дъщеря ти ти каже,че има връзка с жена и е наистина щастлива и пълноценна,ще се опиташ ли да промениш това,и по-доволна/доволен ли ще си от това да опропастиш щастието й?Или ще е по-добре да я оставиш да си живее както тя прецени за добре и да направи своите грешки в живота си?
Айде,за да няма излишен спам да продължим на ЛС,за да не опетняваме иначе интересната тема?Ако имаш желанието,де...

linoleum
10-31-2009, 10:09
Може би изненадващо за теб,но схващам много добре мисълта ти.В случая аз не се опитвам да се правя на "по-шарена" или да изпъквам,просто коментирах предишните критики и постове.И все пак не отговори на много от моите въпроси.Няма значение.Отдавала съм се на мъж,била съм с мъж,просто обстоятелствата се промениха.Ако прочетеш "тънката ми мисъл" в първия ми коментар,може би ще сгрееш.
Да,за да има една еднополова двойка деца използва семето на някой друг /или осиновява/,но не това беше замисъла.Както и да е.
Моят съвет към теб е да не си като кон с капаци и да се опиташ да приемеш онова,което не можеш да промениш.Факт е,че има такива хора.Факт е,че ги е имало много преди нас.Факт е и,че ще ги има.Тъпото е,че става мода.
Та...представи си една такава ситуация:Най-добрия/добрата ти приятел/ка ти споделя,че е влюбена в човек от същия пол.Ще я заплюеш ли?
Или ако дъщеря ти ти каже,че има връзка с жена и е наистина щастлива и пълноценна,ще се опиташ ли да промениш това,и по-доволна/доволен ли ще си от това да опропастиш щастието й?Или ще е по-добре да я оставиш да си живее както тя прецени за добре и да направи своите грешки в живота си?
Айде,за да няма излишен спам да продължим на ЛС,за да не опетняваме иначе интересната тема?Ако имаш желанието,де...

Не виждам смисъл да обсъжам повече въпроса. Ясно е, че ти ме обвиняваш в нещо в което сама си изпаднала, а именно слагане на капаци!
Щом си мислиш, че си открила топлата вода с това, че си обърнала резбата здраве да е. Вземи се огледай. Казвам ти , че не е лошо това да имаш връзка с човек от твоя пол. Обаче това, че не можеш да си позволиш като всички останали да бъдеш с човек от другия пол е смешно и осъдително! Жалко за родителите и за децата ти.
Социалното животно(видът), което наричаме човек(и вообще дали някога е звучало гордо) е такова животно, което изгражда обществото си върху това, че е двуполово! И развитието му се дължи на тази двуполовост. Всичко останало е противоестествено,ненужно и вредно за развитието на обществото на това животно. Не спазвайки тези природни закони то ще се самоунищожи.

SkendY_F
10-31-2009, 12:10
Обаче това, че не можеш да си позволиш като всички останали да бъдеш с човек от другия пол е смешно и осъдително!
Кой,по дяволите казва,че аз не мога да си го позволя?Ти май нещо не ми схващаш мисълта както трябва а?И пропускаш много неща в обясненията ми.Както и да е!Нямам намерение да водя безсмислени спорове,още по-малко имам желанието да се карам с някой от форума.Всеки с мнението си.Здраве да е,явно с тебе не говорим на един и същ език.

П.П. Не разбрах какъв е твоя пол и възрастта ти 8-)

bqsna_teenagerka
10-31-2009, 18:30
Така,радвам се,че има хора,които темата ги вълнува и я развиват,за мен,да се коментира и задълбочава не е вид "спамене" стига да не се сига до обиди и караници. Както пишеше в един от постовете по-горе "тази тема не е направена,за да се заяждаме" ии да четете принципно точното заглавие на темата ЗА МОМИЧЕТАТА***** МОЖЕ ЛИ ДРУГО МОМИЧЕ ДА ВИ ВЪЗБУДИ!

Първо,че видях някои странни изказвания..на.. не съм сигурна дали да ги нарека момчета,или слепци.
Второ,наистина,коментирайт е но не нападайте различните коментари на различните хора!
Това,което ни прави еднакви,е че сме различни,в което няма лошо,защото сме оцелели благодарение на това,че сме различни. Уважавайте мненията на всички. Бъдете по-толерантни и широко скроени,за да може и другите хора да се отнасят така с вашите мнения и интереси.

elysunny
10-31-2009, 18:54
aми да може :oops:

SkendY_F
10-31-2009, 19:02
Именно това се опитвах да кажа :) Поздрави за темата и се надявам да не сме я "осрали" :-P

Barrbie
10-31-2009, 20:05
xahyxahy ;dd em neznam dali sh me vuzbudi momiche ;d

mmKamm
10-31-2009, 22:03
Да, възможно е, ако спешно се нуждая от мъж и тя се появи в неподходящия момент, докосвайки ме уж на шега, на грешните места. :-D

c4
10-31-2009, 23:18
Аз пак ако гледам две жени се лижат и тн. не се възбуждам ама видали маж да я оправа мане... направо изкам да съм на негово място :D

kuklichka_bg
11-01-2009, 07:57
Мисля, че е напълно възможно да ми се случи (възбуждам се като гледам лесбийско порно [-o< )
+1 :grin: :-D :oops:

BiboW
11-01-2009, 08:27
Има нещо гнило :D

bqsna_teenagerka
11-02-2009, 07:36
Аз пак ако гледам две жени се лижат и тн. не се възбуждам ама видали маж да я оправа мане... направо изкам да съм на негово място :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: OWND

citygirl
11-02-2009, 09:43
случвало ми се е :oops:

pe4enkata
11-02-2009, 16:19
Еми сигурно :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:

loliii
11-02-2009, 16:46
Ми не ми се е случвало момиче да ме възбуди, или ако се е случвало не съм била мн трезва, тъй че не мога да се сетя. Но дори и да стане няма да е повече от момче, защото аз съм твърдо в права дясна позиция. От друга страна възможно е момиче да възбуди друго момиче - всепак по принцип момичетата като пол си падат малко би - с тези целувки по устата когато се срещнат, с тези прегръдки, по принцип момичетата са по-близки и изпадат в по-интимни работи, даже се млящат ( :D ) понякога тъй че ... всичко се случва.. Но за мъж с мъж - не не не не не... НЕ е НОРМАЛНО!

TwisterOnTheFloor
11-04-2009, 22:00
Да, възбуждала съм се от момиче :) Но с момче ми е по-готино :shock:
Другото, което е.. когато гледате.. сещате се .. повече ми харесва с 2 момичета, отколкото мъж и жена :-)

crazymm
11-05-2009, 16:07
Да, възбуждала съм се от момиче :) Но с момче ми е по-готино :shock:
Другото, което е.. когато гледате.. сещате се .. повече ми харесва с 2 момичета, отколкото мъж и жена :-)

На мен също.. Просто ми изглежда по - красиво, по - добре направено.. :oops:

ElinoOor
11-05-2009, 16:13
че що па да не може? 8-) 8-)

CrAzYanDlaZy
11-05-2009, 19:06
съмнявам се .. :lol: .. но никога не е късно да разбера :grin: :lol:

:lol: :lol: 8-) 8-)

HristoGavrilov
11-06-2009, 15:00
Аз съм момче и смятам, че е нормално да има привличане между две момичета, докато при момчета - НЕ!
П.П Порно с две момичета ми възбужда повече отколкото с мъж и жена.

bqsna_teenagerka
11-08-2009, 20:41
Аз съм момче и смятам, че е нормално да има привличане между две момичета, докато при момчета - НЕ!

:D токущо ти доказа мъжествеността си!

ElinoOor
11-08-2009, 20:42

:D токущо ти доказа мъжествеността си!

да! 8-)

Sir9Maximilian
11-08-2009, 20:54
Разбира се че може :}

haritov
11-08-2009, 20:55
може

Sladurcho
11-08-2009, 21:01
Според мен момиче да се възбуди от други момиче е възможно примерно ако момичето е по бельо или нещо такова... но не мисля че момче би се възбудило от друго момче ест ако не е гей. Аз нямам нищо против хората с такава ориентация и т.н. всеки сам е шеф на живота си и може да си прави кефа както на него му е най-добре :) така че... по въпроса не мисля че мен ше ме възбуди друго момче ако го гледам или нещо такова :)

Dizziness
11-09-2009, 12:17
Да, на 100%. Аз съм бисексуална, прекрасна възможност да си изкараш събота вечер чудесно :grin: . Когато съм сама и на мен ми харесва повече две жени, три, четири, оргия... :D . Имам си приятел, той знае, че и това ме влече и дава да го правя с жени/момичета. :P

JUSTDNB
11-09-2009, 13:09
Да, на 100%. Аз съм бисексуална, прекрасна възможност да си изкараш събота вечер чудесно :grin: . Когато съм сама и на мен ми харесва повече две жени, три, четири, оргия... :D . Имам си приятел, той знае, че и това ме влече и дава да го правя с жени/момичета. :P

uou,i like u 8-) 8-)

zyzz
11-09-2009, 16:30
мхм

crazymm
11-09-2009, 17:55
ейй страхотен приятел имаш. завиждам ти :D :-D

Cucko0
11-10-2009, 12:58
не :D

schlanky
11-12-2009, 09:15
Емии.. да .. възбуждала съм се от момиче =]

bqsna_teenagerka
11-12-2009, 09:23
може

:D Учительо Йода вие не бяхте ли мъжко :-D

bqsna_teenagerka
11-12-2009, 09:26

uou,i like u 8-) 8-)

I like u too :D :-D :-D

rainboww
11-12-2009, 10:11
Не бих се възбудила от момиче... :wink:

daehuu
11-12-2009, 10:23
Хаха ми.. възбуждат се сигурно. Ама и не съм против... ако приятелката ми ми предложи тройка с друго момиче...ще има... да..

nezabelejimata
11-12-2009, 10:24
Значии 1 има много тесногръди хора в тоя форум които не приемат реалноста такава каквато е ... Какво имам предвид ли? Еми хора не сте ли разбрали, че по голям процент от младото поколение са "би" или "хомо" ... Незнам защо не ги приемате, да всеки си има разбирания ама добре както каза някои по-нагоре ако дъщеря ви ви кажече е обратна вие какво ще я изгоните ,ще се отречете от нея ли какво ...? Незнам малко съм малка за да ви съдя все пак всеки си има мнение и трябва да го изразява , но немога да разбера защо отхварляте такива хора "различни" хора ...

А колкото до темата ми миля че е съвсем нормално и постижимо, защото както каза едно момиче по-горе : момичето знае кде ако пипне ще ти хареса защото знае къде на нея би и харесало... докато момчето по на късмет го кара :-D :-D но пък за сметка на това мисля, че с момче е по голямо и силно усещането...

Много се извинявам ако има грешки но ми се развали фонетиката и пиша на БГ и ми е много трудно ... :-D :-D

stoney
11-12-2009, 12:03
може би.. ако съм си пийнала леко ;p

n3siity
11-12-2009, 13:54
ммм .. не :D :D

kypo
11-12-2009, 14:14
Аз съм бисексуална, прекрасна възможност да си изкараш събота вечер чудесно
стига се опитва да цитираш уди алън. и ние знаем тази реплика!

bqsna_teenagerka
11-12-2009, 16:58

Да бе верно алкохола прави чудеса,както казва народът "няма грозна жена,има слаб алкохол" :D

Annihilati0N
11-12-2009, 17:24

Да бе верно алкохола прави чудеса,както казва народът "няма грозна жена,има слаб алкохол" :D

Хаха незнаех, че и за вас важи това като за нас момчетата :D :D :D

rainboww
11-12-2009, 17:36
Хаха ми.. възбуждат се сигурно. Ама и не съм против... ако приятелката ми ми предложи тройка с друго момиче...ще има... да..

То вие момчетата не отказвате на такива предизвикателства... :D

miss_kiss181
11-12-2009, 18:12
Не че съм пробвала, но предполагам, че да. Все пак една жена мн по-добре знае какво иска друга жена. :) :grin: :grin: :grin: :grin:

JUSTDNB
11-13-2009, 10:39

Да си пияна и да се нахвърлиш на друго момиче не е голяма работа..Можеш ли да го направиш трезва?Ако отговорът е "да",тогава ми говорете за бисексуалност.
:)

Addiced
11-13-2009, 10:47
тя е обърнала резбата кфо искаш :Д само педали и лесби в тоя форум вече ...... :D

SkendY_F
11-13-2009, 21:48
Дъра-бъра!Фър,фър гарги вече стана!Спам!А относно бисексуалността...JUSTDNB не съм съгласна с теб!Ако едно момиче на трезва глава реши да опита само нещо различно,това не я прави "ел" или "би"

JUSTDNB
11-14-2009, 10:01
Дъра-бъра!Фър,фър гарги вече стана!Спам!А относно бисексуалността...JUSTDNB не съм съгласна с теб!Ако едно момиче на трезва глава реши да опита само нещо различно,това не я прави "ел" или "би"

Само да опита - да,но след като всички говорят за това как алкохола може едва ли не да помогне да си "обърнеш" сексуалността..- tva sa gluposti ..Аз говоря за връзка,за желание да СИ с този човек.

SkendY_F
11-14-2009, 11:28

Само да опита - да,но след като всички говорят за това как алкохола може едва ли не да помогне да си "обърнеш" сексуалността..- tva sa gluposti ..Аз говоря за връзка,за желание да СИ с този човек.
Ясно,но темата се отнася не за привличане и кой с кого иска да е,а конкретно дали може едно момиче да възбуди друго :) не го приемай като заяждане или обида,просто си скучая ;)

JUSTDNB
11-14-2009, 11:30

Ясно,но темата се отнася не за привличане и кой с кого иска да е,а конкретно дали може едно момиче да възбуди друго :) не го приемай като заяждане или обида,просто си скучая ;)

Не го приемам така,спокойно.И знам,че тва не е точно темата,но винаги се отнасям в такива теми

8-)

bossychick
11-17-2009, 22:04
100% ДА!!! Абсолютно нормално е жените да се възбуждат от други жени,да гледам порно с лезбийки,да си фантазират и тнт,нищо лошо и нищо странно 21 век сме :smt061 :smt052

bqsna_teenagerka
11-18-2009, 15:46

Да си пияна и да се нахвърлиш на друго момиче не е голяма работа..Можеш ли да го направиш трезва?Ако отговорът е "да",тогава ми говорете за бисексуалност.
:)

Като си пиян/а и с куче можеш да се чукаш. Аз не си падам по пиянските истории. Не обичам алкохола и предпочитам ако правя нещо да го усещам на макс. Така че,мога да налетя и на момче и на момиче в пълна трезвеност ии то не просто го мога,а го рпавя :-D

bqsna_teenagerka
11-18-2009, 15:51
тя е обърнала резбата кфо искаш :Д само педали и лесби в тоя форум вече ...... :D

Ооо обадиха се,мозъците на форума. Айде моля те,прис е факта,че не ме познаваш и не си изчел достатъчно мои постове да не ме съдиш. По ТОЗИ ВЪПРОС МИСЛЯ,ЧЕ СЕ УТОЧНИХ МНОГО ЯСНО. НЕ СЪМ ЛЕСБИЙКА,а и да бях не виждамоснователна причина това да ви влиза в работата. Случайно ако не знаеш,всяко докосване било то от жена или мъж /за жената/ стига да е направено като хората,може да възбуди. Това е нормална БИОЛОГИЧНА РЕАКЦИЯ. и на теб да ти завъжжат очите и да пуснат един мъж да ти духа,ако не видиш,че емъж ще се кефиш. Въпрос на психологична нагласа. Не мога да повярвам колкос те повърхносни и глупави,как може заради това,че питам нещо,което дори касае определена група от хора МОМИЧЕТАТА да ме прави "някаква си".

mOBSCENE
11-18-2009, 16:36
случвало се е да.. :)

Dimana99
11-18-2009, 16:53
Много ясно че може да ме възбуди

bqsna_teenagerka
11-20-2009, 08:14

:D казвала ли съм ти колко добре изглеждаш на таиз снимка :D

mynichka09
11-20-2009, 09:50
Възможно е,не съм пробвала :)

akrobatkata
11-20-2009, 10:23
МОМИЧЕ СЪМ!!! И като оставим споровете по-горе ще кажа, че всяко едно момиче може да се възбуди от друго момиче, аз дори го знам от личен опит , но момиче да ме вазбуди повече от момче- АПСУРД!!! Все пак момчетата са си момчета ;););) ..!!!!!

SkendY_F
11-20-2009, 11:41

Колежкееее ... надушвам искрица симпатия :D маимуна си ти :) Флиртувай си на воля.Подкрепям ;) 8)

DEviL_BG
11-20-2009, 16:22
блу фейс..
със затворени очи си..
до тук добре..

+1 :-x

bqsna_teenagerka
11-20-2009, 20:52

Колежкееее ... надушвам искрица симпатия :D маимуна си ти :) Флиртувай си на воля.Подкрепям ;) 8)

Мани колежке :lol: това е собствената ми жена и не мога да я позная на тая снимка чак в скайп като я видях ми стана ясно ;д

SkendY_F
11-21-2009, 09:48

Мани колежке :lol: това е собствената ми жена и не мога да я позная на тая снимка чак в скайп като я видях ми стана ясно ;д
Абе,колежке,как няма да познаеш жена си? :-D Значи си с мацка,а?Подкрепям пак ;) :grin:

Hilary_
11-21-2009, 09:51
Бих се порадвала на жена ми ( bqsna_teenagerka ) .. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

п.с. НЕ съм би!!! Нито лесбийка .. :lol: :lol:

someone_else_
11-21-2009, 13:01
хм може, може... :oops:

bqsna_teenagerka
11-21-2009, 17:23
Бих се порадвала на жена ми ( bqsna_teenagerka ) .. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

п.с. НЕ съм би!!! Нито лесбийка .. :lol: :lol:

:razz: :razz: :razz: :razz: OWND. :-D жено не ме карай да се червя тука

Hilary_
11-21-2009, 17:43
не ме карай да се червя тука

а друго може ли ? :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bqsna_teenagerka
11-21-2009, 18:28
не ме карай да се червя тука

а друго може ли ? :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Искам да гледам как вие двете се лижете хахахах :-)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: пич рулираш

Hilary_
11-21-2009, 18:33

аз пък не искам .. :shock: :shock:

п.с. ебаси колко сте извратени .. :lol:

Naik1
11-21-2009, 22:14

аз пък не искам .. :shock: :shock:

п.с. ебаси колко сте извратени .. :lol:

ти ш си затвориш очите замалко в знак на добро възпитание :D

bathory
11-21-2009, 23:37
Не! :? Просто мразя жените/момичетата.. 8-)

bqsna_teenagerka
11-22-2009, 09:28

Аз ги мразя по характер,но..телата не мога да отрека,че са красиви и секси!

SkendY_F
11-22-2009, 11:08

bqsna_teenagerka Май си играем на твърдо а? :grin: Кефиш ме,честно! :grin: Съгласна съм с теб!По-нежни същества няма!

bqsna_teenagerka
11-22-2009, 20:31

bqsna_teenagerka Май си играем на твърдо а? :grin: Кефиш ме,честно! :grin: Съгласна съм с теб!По-нежни същества няма!

8-) i'm gonna blush

Sunny_stz
11-22-2009, 21:03
Чак да ме възбуди повече от момче не!!!Но ме е възбуждало момиче да и бих провала :))))

bqsna_teenagerka
11-23-2009, 09:03
Чак да ме възбуди повече от момче не!!!Но ме е възбуждало момиче да и бих провала :))))

:D какво би пробвала по-точно?

SoStarstruck
11-23-2009, 09:07
http://s47.radikal.ru/i117/0911/8e/9dc5415ecc9b.jpg е т'ва е мойтаа... :smt112

bqsna_teenagerka
11-23-2009, 09:10

еййй ти се оля :D ко туй същество бе

SoStarstruck
11-23-2009, 09:12
как каквоо, Николетка Лозановаа .. :smt049 Съгласни сте с мене,нали?

bqsna_teenagerka
11-23-2009, 09:20

8) разбира се,аз ти акзах имаме вкус...

SoStarstruck
11-23-2009, 09:27

8) разбира се,аз ти акзах имаме вкус... :mrgreen:

Sunny_stz
11-23-2009, 12:17

Бих пробвала да бъда с момиче :) Просто от любопитство!

bqsna_teenagerka
11-27-2009, 20:37

:-D То любопитството води до най-страшните неща

lubimata93
11-27-2009, 22:25
нее http://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gif
http://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gif
http://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gif
http://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs17/f/2007/134/5/4/_yuck__by_deejaylobo.gif

Sunny_stz
11-27-2009, 22:48

хахаха,едва ли :)

s3xydeni7o
11-28-2009, 11:52
opredeleno ne dori nemoga i da si pomislq za tova :)

LittleDude
11-28-2009, 11:53
йей :grin: :lol:

drummerka
11-28-2009, 11:58
:smt007 :smt007 От колко време и се точа на тази Николетка :lol: 8-)

ThedramaQueen
11-28-2009, 13:41
защо?

e tva e :D :D :grin: :grin:

MyNameIsDidi
12-01-2009, 17:09
да :-)

bqsna_teenagerka
12-01-2009, 17:21
:smt007 :smt007 От колко време и се точа на тази Николетка :lol: 8-)

ти се то4иш на николетка аз на тебе :lol:

SkendY_F
12-06-2009, 13:15

То води до най-страшните,но и до най сладките ;) Риск печели,риск-губи,нали знаеш ;) :grin:

bathory
12-06-2009, 13:51
тц

Linns
12-06-2009, 13:55
Може ли друго момиче да ви възбуди? Мхм
Случвало ли ви се е момиче да ви възбуди повече от момче? Не

Disasterpiece
12-06-2009, 16:10
Дали може друго момиче да ме възбуди ?
Ами да...

А дали може да ме възбуди повече от момче... може би... ако е Raven Riley :-P

anichka12345678
12-06-2009, 17:04
Та здравейте драги съфорумнички,не знам дали темата съществува вече но ако съществува е мн назад.Та въпросът ми е точен: Може ли друго момиче да ви възбуди? било то като я гледате...гола или като се натискате? случвало ли ви се е момиче да ви възбуди повече от момче?
Случвало се е момиче да ме възбъди като я гледам и някво натискане ама не е било по възбуждащо от момче :oops:

Gab3t0o_
12-06-2009, 19:01
Леле начетох се на простотии :( За пореден път се убеждавам, че това да живееш в Бг си е ебати риска...Да те е страх да си кажеш кой си всъшност :? BlueFace преди 80-100 год нямало такова нещо... :lol: Да прав си от вчера го има хомосексуализма, а тфа твоето а именно глупостта и ограниченото мислене го има от как се е пръкнал човек :-D Колкото до темата твърдо ДА!!! Лично мене даже повече от момче. Който както си иска да ми коментира поста хич не ми пука... Извинявайте ама и на мен не ми е приятно да гледам как на най-централни места се мляскат някфа пълна кифла с 10тона грим и почти без дрехи (ако ме разбирате) и някъф пич с по-оскубани вежди и от мацката ама не им се бъркам. Както каза SkendY_F нито ми спът в леглото нито ми ядът от храната... Просто е смешно как едно момиче не може да си целуне приятелката на публично място без да и предложат 3ка или лечение... Кфи сте вие, че ще съдите "различните". Даже не съм съгласна, че трябва да се наричат "различни". Абсолютно всички сме различни бил0 то заради сексуалната си ориентация или нещо друго. На вас като ви е гнусно да гледате как момиче го прави с момиче и момче с момче за кфо гледате :smt017 и за какво пишете в такива теми...Заглавието ясно показва за какво става дума. Само си търсите с кого да се заяждате и пред кого да се правите на "оригинални" Абее както и да е няма какво да се хабя и да ви се обяснявам всеки с мнениет0 си. :)

stelit0
12-06-2009, 21:36
не мисля,че бих се възбудила от момиче+1

Bixel
12-06-2009, 22:28
Защо момиче->момиче е по-възприемливо от момче->момче? :-o Същото само, че при момчетата става дуел докато момичетата само търкат ;д

m1nik
12-06-2009, 22:32
не съм лесбийка, за да ме възбуди момиче..wtf :(

aloveyou
12-07-2009, 08:21
НЕ,не съм обратна че да ме възбуди момиче

Disasterpiece
12-07-2009, 09:35

Ам мисля че не е задължително да си лесбийка за да се възбудиш :? Всичко зависи от това къде ще те докосне... и т.н.

Това си е лично мое мнение... може да не ме нападате веднага :)

Linns
12-07-2009, 09:42
^ Аз също мисля така, ама не им го казах, щото явно са малки и са много назад..

Korrnyy
12-07-2009, 10:46
Еми никога не съм се възбуждала от момиче... Ако се случи някой ден, ще ви кажа дали е било повече от момче :D

rustynail1
12-07-2009, 17:25
evala gab3t0o_ :grin: :grin:

SkendY_F
12-07-2009, 18:56
Леле начетох се на простотии :( За пореден път се убеждавам, че това да живееш в Бг си е ебати риска...Да те е страх да си кажеш кой си всъшност :? BlueFace преди 80-100 год нямало такова нещо... :lol: Да прав си от вчера го има хомосексуализма, а тфа твоето а именно глупостта и ограниченото мислене го има от как се е пръкнал човек :-D Колкото до темата твърдо ДА!!! Лично мене даже повече от момче. Който както си иска да ми коментира поста хич не ми пука... Извинявайте ама и на мен не ми е приятно да гледам как на най-централни места се мляскат някфа пълна кифла с 10тона грим и почти без дрехи (ако ме разбирате) и някъф пич с по-оскубани вежди и от мацката ама не им се бъркам. Както каза SkendY_F нито ми спът в леглото нито ми ядът от храната... Просто е смешно как едно момиче не може да си целуне приятелката на публично място без да и предложат 3ка или лечение... Кфи сте вие, че ще съдите "различните". Даже не съм съгласна, че трябва да се наричат "различни". Абсолютно всички сме различни бил0 то заради сексуалната си ориентация или нещо друго. На вас като ви е гнусно да гледате как момиче го прави с момиче и момче с момче за кфо гледате :smt017 и за какво пишете в такива теми...Заглавието ясно показва за какво става дума. Само си търсите с кого да се заяждате и пред кого да се правите на "оригинални" Абее както и да е няма какво да се хабя и да ви се обяснявам всеки с мнениет0 си. :)
Браво,мацка!Напълно съм съгласна с теб ;) Винаги съм твърдяла,че отрепките от типа "хомофобни стереотипни субекти" си мислят,че изпъкват с нещо,но го правят единствено с простотията си! :o

Gab3t0o_
12-08-2009, 07:09
Браво,мацка!Напълно съм съгласна с теб ;) Винаги съм твърдяла,че отрепките от типа "хомофобни стереотипни субекти" си мислят,че изпъкват с нещо,но го правят единствено с простотията си! :o

Да и като ги питаш защо... не могат да ти отг... :D Те и те не знаят... абее кфото и да си говорим хомосексуализма е най-малкия проблем на тая изпаднала държава! Даже ако питате мен според мен никак не е проблем, ама явно за да си харесван в Бг тряба да ставаш в 5ч., за да си оправиш косата и грима и да слушаш чалга. С една дума трябва да си като останалите :D Еми добре изневерявайте на себе си аз не мога така :)

dakata123
12-08-2009, 07:13
Нали, когато гледат порно има и момичета и така се възбуждат и от тях.

bqsna_teenagerka
12-08-2009, 07:43

Евалата за коментара 8)

bqsna_teenagerka
12-08-2009, 07:45

:lol: :lol: ти за чиста биология чувала ли си?

PaulCrewe
12-08-2009, 11:31
аз само за мръсна биология

SkendY_F
12-08-2009, 12:12

Да и като ги питаш защо... не могат да ти отг... :D Те и те не знаят... абее кфото и да си говорим хомосексуализма е най-малкия проблем на тая изпаднала държава! Даже ако питате мен според мен никак не е проблем, ама явно за да си харесван в Бг тряба да ставаш в 5ч., за да си оправиш косата и грима и да слушаш чалга. С една дума трябва да си като останалите :D Еми добре изневерявайте на себе си аз не мога така :)
Ако това може да се нарече "проблем",то далеч не е проблем само на България,а на света като цяло.Ми,добре,нека лигавите тийнове се занимават с неща,които не са тяхна работа и нека оставят далеч по-големите проблеми като замърсяване,глобално затопляне и екологична криза на заден план!Защо ли го споменавам...?Защото хората предпочитаме да оплюваме различните и коментирайки ги да ръсим боклуци както от устата си,така и от ръцете си!

П.С. Май малко се огелпих а?Надявам се да ме разберете :oops:

xtotix
12-08-2009, 14:03
може,но повече от момче не може :)

Gab3t0o_
12-08-2009, 17:38

Ако това може да се нарече "проблем",то далеч не е проблем само на България,а на света като цяло.Ми,добре,нека лигавите тийнове се занимават с неща,които не са тяхна работа и нека оставят далеч по-големите проблеми като замърсяване,глобално затопляне и екологична криза на заден план!Защо ли го споменавам...?Защото хората предпочитаме да оплюваме различните и коментирайки ги да ръсим боклуци както от устата си,така и от ръцете си!

П.С. Май малко се огелпих а?Надявам се да ме разберете :oops:

Еми според мен на никой не е проблем... бахти все едно да кажем, че ако някой не харесва нещо което масово се харесва тфа е проблем... абее както и да е по тая тема мога да споря адски много стига да има с кой :-D bqsna_teenagerka мерси :D :D

Violenza
12-08-2009, 18:00
Хомо да обижда на "отрепка". Ужас.

Gab3t0o_
12-09-2009, 07:06

Хаха без коментар... само ще ти пожелая някой ден ако имаш деца поне едното да е с такива наклонности! Да видим тогава дали ще му говориш на "отрепка". Представи си пък някоя твоя много добра приятелка с която сте неразделни от ейй такива... Да го е крила от теб толкова време защото ти знае мнението за тези хора... Само ще кажа идеалната приятелка си няма що! :)

SkendY_F
12-10-2009, 19:22
Ей,хомофобче,кой пък ти каза на теб,че съм хомо?Това,че защитавам дадена тема,не значи нищо!Умничкото ми то!Дано ти дойде акъла някой ден...макар,че се съмнявам! :?
П.С. Ти си точният пример за тези,които изпъкват единствено с простотия!!!

Miriam
12-11-2009, 08:55
Възбуждала съм се от мемиче и бих направила секс с него

xXxYannyxXx
12-11-2009, 19:34
Да и то много повече от момче :P

CrAzYanDlaZy
12-11-2009, 19:40
не

aniie
12-12-2009, 17:03
може ;]

hands0ff
12-12-2009, 19:39
възможно е :)

nezabelejimata
12-12-2009, 20:16

Омг както каза едно момиче по нагоре предтсви си че имаш деца и някое от тях е с други наклонности и ти кво ще се отречеш от нея ли ???
Абе момиче ти в кой свят живееш ? Незнам но се изумявам какви хора има вие не приемате нищо което е различно от вас.... Е приемете че не всички са еднакви, било то до наклоности, характери и т.н. Не мисля че можем да живеем в разбирателство ако не приемете че НЕ ВСИЧКИ СМЕ ЕДНАКВИ ...

Gab3t0o_
12-13-2009, 10:38
Абе моля ти се! То така е прието просто хетеро- нормален, хомо- ненормален... За едно момиче примерно някоя нейна приятелка и съобщава, че харесва момичета и тя започва да се панира "Как може?", "Сигурна ли си?", "Стига ве! Не мже да бъде!" . И някак си започва да я отбягва. Мисли си, че след като харесва момичета ще се нахвърли и на нея едва ли не! Имам такива приятелки не говоря наизуст. Надали при всички е така, но съм почти сигурна, че при повечето е така. И това пак е по-добре от колкото някакъв си непознат, за 1ви път ме вижда, даже името ми не знае и започва да ме обижда на "отрепка", щот не съм същия идиот като него и не харесвам това което харесва той. Има такива като мене на които не им пука за хорското мнение, но има и такива които се засягат и именно за това се прикриват и си стоят сами (ако не си намерят приятелка по някфа голяма случайност) И то точно заради ей такива безделници които тропат наред. Търсите си занимание или просто завиждате, че някой си там бил щастлив по "необикновен" начин. :x

Violenza
12-13-2009, 10:46
завиждате, че някой си там бил щастлив по "необикновен" начин. :x
Да, мамка му!!! ЗАВИЖДАМ ВИ!
Защо вие сте щастливи по необикновен начин, а аз по обикновен???
С какво съм го заслужила... ЗАЩО?! :(:(:(

Стига сме спамили, в темата си има конкретно зададен въпрос,нямам намерение да отговарям на други подобни смешни мнения.

SkendY_F
12-13-2009, 15:20

Стига сме спамили, в темата си има конкретно зададен въпрос,нямам намерение да отговарям на други подобни смешни мнения.
То май ти започна със спама ми се струва!Нещо нишката на мислите на хората,които мислят по-различно от теб ти бяга,а?Наистина ще е добре да спреш да пишеш и спамиш!

anika17
12-13-2009, 23:41
може
аз се възбуждам дори само, когато момиче ми прави масаж, кожата ми настръхва веднага....да не говорим за други действия

summer_moon31
12-14-2009, 03:01
Е*аси дългата тема, човече..! Два часа я четох й два часа гледах филма Ловинг Анабелле. Много як филм, мацката е супер.

По темата: намирам за секси както готините момчета, така и готините момичета. Не виждам нищо лошо в това да се възбудиш от някои от същия пол. Кефи ме лезбийското порно повече от нормалното. Целувала съм се с език с най-добрата ми приятелка и ми е било готино ;) даже с нея и един общ приятел почти правихме тройка..да не влизам в подробности.. Не знам дали бих го направила наистина, зависи от много неща. Познавам хомосексуалисти, травестити и т.н. все свестни хора..

С критикуващите тука съм съгласна в едно: по странно е да видиш 2 момчета да се натискат, от колкото 2 момичета, но мисля, че това е заради лошото мнение на повечето хора за тях.. Все едно.. на мен специално сте ми по странни вие, които не виждате по-далеч от носа си и критикувате неща, от които си нямате и понятие.. И мен са ме възпитавали консервативно, но когато ти се случи нещо такова и го почувстваш си променяш мнението..или ако се случи с твои близък човек. Не целя да ви убеждавам, да ви променям мнението или да ви промивам мозъците..още по-малко да се заяждам. Много е жалко, че заради вашето мнение и убеждения, много хора с нетрадиционни сексуални наклонности (ако мога да обобщя по този начин) не могат да бъдат себе си и да си живеят живота, без да бъдат дискриминирани и заплюти. :x

SkendY_F
12-14-2009, 16:29
Много добре казано, summer_moon31!Поздравления за едно от свестните и аргументирани мнения,които напоследък се срещат рядко,не само във форума! Благодаря за подкрепата!

blue_ice
12-14-2009, 16:32
мне :?

Lucyy
12-14-2009, 17:52
Ще си пиша направо по темата ;]] Макар и още да съм девствена, вече си знам каква ми е ориентацията. Водя се като бисексуална, просто защото не мога да се огранича в един от двата пола. Признавам си, едно момиче може много да ме възбуди, стига да знае как, и до сега две са успявали. А за момчетата, всяко женско тяло според мен си има нужда и от мъжко, което да го допълва, и без него не може. Има една фраза "Всяка жена е лезбийка, просто още не го е усъзнала ;]" но не е напълно така, всяка жена има нужда и от мъж до себе си, колкото и да иска по-нежна форма на ласки. Но това си е лично мое мнение, и според мен е доста компетентно ;]]

ANTIHUMAN
12-14-2009, 20:51

:lol: :lol: ти за чиста биология чувала ли си?

Никой не е чувал от тях за чиста биология! :lol: Малко е гадно, защото са необразовани децата. Като чуят думичката ,,гей'' веднага правят асоциация Азис, да, ама не. :lol:

Аз направих едно мое проучване сред приятелите ми (момчета) :

,,Представял ли си как правиш, секс със мъж?''

От 30 човека 25 бяха с отговор ,,Да'' !

Отново мое проучване от тези 25 човека, поне 10 са бисексуални или хомсексуалисти.

Не може да плюете, че са ненормални, че правят секс със хора от същия пол, а да си представяме, че правим секс със човек от нашия пол. Губи се смисъла.

Във всяка компания от 10-15 човека има поне един хомосексуален или бисексуален.
Отново мое проучване!
Кой знае, колко още познати и приятели имате дори за които не подозирате, че са ,,различни''! ;)

CherryV
12-15-2009, 15:42
Наистина хубава темичка :)

Нооо наистина има много хора с лошо отношение към хомо и бисексуалните :-x
Макар,че наистина не е много приятно като си представиш 2 момчета да правят секс наистина е грозна гледка [гледала съм такова порно],но не в това е въпроса.Докато момичета да ... незнам аз лично харесвам и момичета затова не ми е неприятно а напротив :twisted:

!!!!!!!!!!!!!Знам че ще прозвучи изтъркано и т.н. но според мен ако има любов няма значение дали човека е от същият пол или не ... за мен това е най-важното!!!!!!!

и чесно да ви кажа хората които са хомо или бисексуални не могат да избират дали да бъдат такива и дали да не са ... аз не съм го искала пробвала съм с много момчета ... но няма никаква тръпка просто ей така за експеримента ...
А момиче може да ме възбуди 1 000 000 пъти по лесно от момче ... така че явно отговорът ми на въпроса на bqsna_teenagerka и на всички други е Да !!! :grin:

Shelcha
12-15-2009, 16:58
хората се възбуждат и от собствените си тела, ест, че може, следователно (:

anika17
12-16-2009, 11:51
Възбуждала ме е жена. Ние жените сме доста красиви същества. Пък и една жена определено може да пипне по оптималния начин ;р Само трябва да се преодолее онова вкоренявано чувство, че това не е редно и всичко е чук

напълно се съгласявам с казаното

CherryV
12-16-2009, 12:05
и аз съм съгласна :grin: :grin: :grin:

жените са хубави и ги бива във всичко ... :)

Magic_Girl
12-16-2009, 17:58
Ми то всеки си носи лесбииското в себе си. Ако ми се удаде възможност ще опитам. :oops:

Gab3t0o_
12-16-2009, 19:57

ХАха мисълта ми беше друга ама не смятам да ти се обяснявам. А иначе защо е задължително всички да сме щастливи по обикновения начин?!

Cookieee
12-16-2009, 20:17
Случвало се е :oops: :D

Rebirthing
12-16-2009, 23:22
Ами да и какво от това?За мен няма 100% хомосексулни или хетеросексуални, всичко е до психика и собствени нагласи, важното е да са щастливи заедно!

Park
12-16-2009, 23:30
дано една позната не прочете тази тема, че аман ..

bqsna_teenagerka
12-17-2009, 08:52
Ей,хомофобче,кой пък ти каза на теб,че съм хомо?Това,че защитавам дадена тема,не значи нищо!Умничкото ми то!Дано ти дойде акъла някой ден...макар,че се съмнявам! :?
П.С. Ти си точният пример за тези,които изпъкват единствено с простотия!!!

Абсолютно съгласна съм. Омръзна ми от идиоти,които си знаят само и единствено тяхното. При положение,че не разбират,какво имаш в предвид когато им кажеш нещо,дълбоко се съмнявам да знаят какъв си или какви са мислите ти. Вие дебати не сте ли водили бе хора? Бати ограниченото общество!

bqsna_teenagerka
12-17-2009, 08:53

Омг както каза едно момиче по нагоре предтсви си че имаш деца и някое от тях е с други наклонности и ти кво ще се отречеш от нея ли ???
Абе момиче ти в кой свят живееш ? Незнам но се изумявам какви хора има вие не приемате нищо което е различно от вас.... Е приемете че не всички са еднакви, било то до наклоности, характери и т.н. Не мисля че можем да живеем в разбирателство ако не приемете че НЕ ВСИЧКИ СМЕ ЕДНАКВИ ...

Вика му се ограниченост. Предрасъдъци.

Rebirthing
12-17-2009, 12:47

Вика му се ограниченост. Предрасъдъци.

На мен ми прави впечатление че хомо и бисексуалните хора наистина са много по-широко скроени от хетеросексуалните хора :-o

TheLastAngel
12-17-2009, 12:54
Възбуждало ме е момиче :D :D

iveto8
12-17-2009, 12:56
BlueFace e prav 8-) 8-) .......

ObichamBorisDali
12-17-2009, 14:00
Не, не ми се е случвало!

Съгласна съм

TheLastAngel
12-17-2009, 14:10
Се едно като гледате порно с лесбийки и да не се възбудите :?