- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата: Може ли друго момиче да ви възбуди?
Та здравейте драги съфорумнички,не знам дали темата съществува вече но ако съществува е мн назад.Та въпросът ми е точен: Може ли друго момиче да ви възбуди? било то като я гледате...гола или като се натискате? случвало ли ви се е момиче да ви възбуди повече от момче?
Абе bqsna_teenagerka много хомосексуални теми пускаш нещо...![]()
--------------------------------------------------------
Абе има нещоПървоначално написано от BlueFace
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
няма хетеросексуален човек..
защо?
щом можеш сам да се възбудиш,защо казваш че не можеш да се възбудиш от човек от същия пол?
кви ги дрънкам,сега ще се започне..
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Първоначално написано от Di
![]()
![]()
Извратеняк..... Ти като се възбуждаш за себе си ли си мислиш ?? И искаш да кажеш ,че ако видиш някой мъж да лъска пред тебе и ще ти стане хуя??
![]()
FAGGOT!!!!
Хомосексуалистите са болни хора.Направо ги съжалявам и ме отвращават![]()
![]()
П.П. Просто нямаше как да пропусна да коментирам,пишеш уникални простотии ...![]()
блу фейс..
да си представим например следната ситуация.. да кажем че си момче/нз какво си/
със затворени очи си..
до тук добре..
и някой започне да те целува по врата,ти от къде ще знаеш мъж или жена го прави?!
Той сега ше отговори,че ше си отвори очите за да знае дали да се възбужда или не.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Не се прави на забавен, не си .Да момче съм. Интересно е ти какво си с аватара на Лейди Гага и ник "Di" ,но това не е проблема тук.Първоначално написано от Di
Ако си момче си просто един голям извратеняк..... Виж ако някой почне да те целува докато си с затворени очи може да се възбудиш ,но ако си отворя очите и видя ,че е мъж ще повърна!!!!
Нормален мъж докато го целува ще си представя яка жена.Гейът ще си представя мъж и като види ,че го целува мъж ще му стане хубаво...
Тва със затворените очи нищо не доказва. На хомосексуалистите психиката и хормоните им са изменени за това са такива противни...
Въпросът е дали ще се възбудиш докато го гледаш тоя мъж как те целува и т.н.![]()
офф,тоя ник ми е така заради бившата ми,така ми викаше..
а ако си сляп и някой само с език те докосва,как ще разбереш кво е,а?
мн ясно че и аз си представям жена ама като не ме разбираш що спориш,мама му деба?
аватра ми кво като е на лейди гага,да не си и виждал пишката в устата ти случайно,баси хората..
аз съм извратен бил,като не ме познавате що ме определяте,а?
айде почвайте да се прайте на оригинални,не ме дере изобщо..
баси неразбраните хора..
да ,като правех тройка и момичето толкова ме възбуди че ако бях момче щях да я скъсам![]()
![]()
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
съмнявам се .... но никога не е късно да разбера
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от tekila_sunrise
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не съм се смяла толкова...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ам то и тфа оставаше![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Е защо бе , Di го възбуждат момчета ,защо да не я възбуждат нея момичетаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
Мне хетеро съм (: Само от мъже и момчета мога да се възбудя хихихи
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
ммм да случвало ми се еНо не мисля,че едно момиче би ме възбудило повече от момче
![]()
Нееееееее. Само мъжко вАжи при мене! Отвращавам се от еднополовите възбуди, сексове ала бала гнусна работа![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
знаеш ли разликата между "хомо" и "би" ?Първоначално написано от BlueFace
Освен това,теб какво те бърка аз какво пускам егати...този форум..не е ли за да се дискутира всичко? Демокрация сме..хора
Пич дишай..коментираме...жените не мъжете. Абе аз на японски ли пиша? прочети отново заглавието на темата! пише "за момичета" Не питам за твоето мнение,а за мнението на момичетата.Първоначално написано от BlueFace
Вижте,драги съформници-правя тема,не за да се изпокараме и изпопсуваме,а за да ДИСКУТИРАМЕ тихо и спокойно. Всеки е различен има различни предпочитания и вкусове,няма нищо лошо в това. Има момичета,които се възбуждат от други момичета,е добре те какво да направят да се гръмнат ли? Какво да направят,че природата така ги е създала? Дай ся заради общественото мнение да се правим на нещо,на което не смеИма други хора,пък които не толерират това и им е гнусно. Еми..тях пък какво да ги виним,че просто не им харесва е така? Те какво са виновни,че това не ги възбужда? Всеки да изказва мнението си,без да скача на другите...уважавайте мненията си малко от малко!
Ами случвало се е и ще се случва предполагам.Аз пък лично съм супер щастлива,че не съм в една от 2те крайности - така е толкова по-хубаво![]()
Първоначално написано от angellove
1) Такива извратени хора (защото за мен харесването (сексуално) на хора от един и същи пол е извратено) трябва да се лекуват.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
2) Не съм единственото момче което писа в темата и много добре прочетох заглавието.Просто малоумнят коментар на Di който не може да разбере кфо му говоря,ме надразни ,но няма значение.
3) Правя разлика между "би" и "хомо" само дето нали се сещаш ,че бисексуалните са от части хомо![]()
Айде не се заяждай плс и със здраве ....