.
Отговор в тема
Страница 1 от 12 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 288

За момичетата: Може ли друго момиче да ви възбуди?

Та здравейте драги съфорумнички,не знам дали темата съществува вече но ако съществува е мн назад.Та въпросът ми е точен: Може ли друго момиче да ви възбуди? било то като я гледате...гола или като се натискате? случвало ли ви се е момиче да ви възбуди повече от момче?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Абе bqsna_teenagerka много хомосексуални теми пускаш нещо...

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Абе има нещо
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на Di
    няма хетеросексуален човек..
    защо?
    щом можеш сам да се възбудиш,защо казваш че не можеш да се възбудиш от човек от същия пол?

кви ги дрънкам,сега ще се започне..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Di
    няма хетеросексуален човек..
    защо?
    щом можеш сам да се възбудиш,защо казваш че не можеш да се възбудиш от човек от същия пол?

кви ги дрънкам,сега ще се започне..

Извратеняк..... Ти като се възбуждаш за себе си ли си мислиш ?? И искаш да кажеш ,че ако видиш някой мъж да лъска пред тебе и ще ти стане хуя?? FAGGOT!!!!

Хомосексуалистите са болни хора.Направо ги съжалявам и ме отвращават

П.П. Просто нямаше как да пропусна да коментирам,пишеш уникални простотии ...

Супер фен Аватара на Di
    блу фейс..
    да си представим например следната ситуация.. да кажем че си момче/нз какво си/
    със затворени очи си..
    до тук добре..
    и някой започне да те целува по врата,ти от къде ще знаеш мъж или жена го прави?!

Град
    Пловдив
    Той сега ше отговори,че ше си отвори очите за да знае дали да се възбужда или не.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Град
    Бургас
    блу фейс..
    със затворени очи си..
    до тук добре..
    и някой започне да те целува по врата,ти от къде ще знаеш мъж или жена го прави?!
    Не се прави на забавен, не си .Да момче съм. Интересно е ти какво си с аватара на Лейди Гага и ник "Di" ,но това не е проблема тук.

Ако си момче си просто един голям извратеняк..... Виж ако някой почне да те целува докато си с затворени очи може да се възбудиш ,но ако си отворя очите и видя ,че е мъж ще повърна!!!!
    Нормален мъж докато го целува ще си представя яка жена.Гейът ще си представя мъж и като види ,че го целува мъж ще му стане хубаво...
    Тва със затворените очи нищо не доказва. На хомосексуалистите психиката и хормоните им са изменени за това са такива противни...

Въпросът е дали ще се възбудиш докато го гледаш тоя мъж как те целува и т.н.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ооо може

Супер фен Аватара на Di
    офф,тоя ник ми е така заради бившата ми,така ми викаше..
    а ако си сляп и някой само с език те докосва,как ще разбереш кво е,а?
    мн ясно че и аз си представям жена ама като не ме разбираш що спориш,мама му деба?
    аватра ми кво като е на лейди гага,да не си и виждал пишката в устата ти случайно,баси хората..
    аз съм извратен бил,като не ме познавате що ме определяте,а?

айде почвайте да се прайте на оригинални,не ме дере изобщо..
    баси неразбраните хора..

да ,като правех тройка и момичето толкова ме възбуди че ако бях момче щях да я скъсам
    The night I laid my eyes on you,
    Felt everything around me move
    Got nervous when you looked my way
    But you knew all the words to say

Мега фен Аватара на Hilary_
    съмнявам се .. .. но никога не е късно да разбера

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от tekila_sunrise
    да ,като правех тройка и момичето толкова ме възбуди че ако бях момче щях да я скъсам

Никога не съм се смяла толкова...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    не мисля,че бих се възбудила от момиче

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ам то и тфа оставаше
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Ам то и тфа оставаше
    Е защо бе , Di го възбуждат момчета ,защо да не я възбуждат нея момичета

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми чак възбудена не,ама ми е било яко да се гушна с някоя приятелка..но все пак не мисля че ако имам избор с момче или с момиче ще избера момичето
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Пловдив
    Мне хетеро съм (: Само от мъже и момчета мога да се възбудя хихихи
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

ммм да случвало ми се е Но не мисля,че едно момиче би ме възбудило повече от момче

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Нееееееее. Само мъжко вАжи при мене! Отвращавам се от еднополовите възбуди, сексове ала бала гнусна работа
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

знаеш ли разликата между "хомо" и "би" ?

Освен това,теб какво те бърка аз какво пускам егати...този форум..не е ли за да се дискутира всичко? Демокрация сме..хора

блу фейс..
    със затворени очи си..
    до тук добре..
    Не се прави на забавен, не си .Да момче съм. Интересно е ти какво си с аватара на Лейди Гага и ник "Di" ,но това не е проблема тук.

Ако си момче си просто един голям извратеняк..... Виж ако някой почне да те целува докато си с затворени очи може да се възбудиш ,но ако си отворя очите и видя ,че е мъж ще повърна!!!!
    Нормален мъж докато го целува ще си представя яка жена.Гейът ще си представя мъж и като види ,че го целува мъж ще му стане хубаво...
    Тва със затворените очи нищо не доказва. На хомосексуалистите психиката и хормоните им са изменени за това са такива противни...

Въпросът е дали ще се възбудиш докато го гледаш тоя мъж как те целува и т.н.
    Пич дишай..коментираме...жените не мъжете. Абе аз на японски ли пиша? прочети отново заглавието на темата! пише "за момичета" Не питам за твоето мнение,а за мнението на момичетата.

Вижте,драги съформници-правя тема,не за да се изпокараме и изпопсуваме,а за да ДИСКУТИРАМЕ тихо и спокойно. Всеки е различен има различни предпочитания и вкусове,няма нищо лошо в това. Има момичета,които се възбуждат от други момичета,е добре те какво да направят да се гръмнат ли? Какво да направят,че природата така ги е създала? Дай ся заради общественото мнение да се правим на нещо,на което не сме Има други хора,пък които не толерират това и им е гнусно. Еми..тях пък какво да ги виним,че просто не им харесва е така? Те какво са виновни,че това не ги възбужда? Всеки да изказва мнението си,без да скача на другите...уважавайте мненията си малко от малко!

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Ами случвало се е и ще се случва предполагам.Аз пък лично съм супер щастлива,че не съм в една от 2те крайности - така е толкова по-хубаво
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Вижте,драги съформници-правя тема,не за да се изпокараме и изпопсуваме,а за да ДИСКУТИРАМЕ тихо и спокойно. Всеки е различен има различни предпочитания и вкусове,няма нищо лошо в това. Има момичета,които се възбуждат от други момичета,е добре те какво да направят да се гръмнат ли? Какво да направят,че природата така ги е създала? Дай ся заради общественото мнение да се правим на нещо,на което не сме Има други хора,пък които не толерират това и им е гнусно. Еми..тях пък какво да ги виним,че просто не им харесва е така? Те какво са виновни,че това не ги възбужда? Всеки да изказва мнението си,без да скача на другите...уважавайте мненията си малко от малко!
    1) Такива извратени хора (защото за мен харесването (сексуално) на хора от един и същи пол е извратено) трябва да се лекуват.

2) Не съм единственото момче което писа в темата и много добре прочетох заглавието.Просто малоумнят коментар на Di който не може да разбере кфо му говоря,ме надразни ,но няма значение.

3) Правя разлика между "би" и "хомо" само дето нали се сещаш ,че бисексуалните са от части хомо

Айде не се заяждай плс и със здраве ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си