PDA

View Full Version : ПРОЧЕТЕТЕЕ-Режима на Пиер Дюкан !!!

sladkotykate
09-10-2009, 13:09
Такаа..здравейте на всички.Реших да пусна тази тема,тъй като много младежи(най-вече мацките) все питат -кажете добра диета за бързо отслабване..и т.н.Аз ви давам хранителния режим на Пиер Дюкян..Той е наистина ефикасен-моята братовчедка отслабна с 7 кг.за около месец,нейните колеги във фирмата я ползват и са много доволни.Аз също започнах преди 1 седмица и има ефект...

Така-да преминем към режима:
състои се от 4 фази

Ударен режим:
Ядат се само белтъчини(протеини).Това са:меса,риба,яйца,млечни продукти.
Времетраене:В зависимост от килограмите на сваляне,тоест-ако килограмите за сваляне са повече,режимът трае 5-10 дни,ако кг.за сваляне са по малко-ударният режим трае 2-3-5 дни.

Смесен режим:
Редуват се : няколко дни на белтъчини със зеленчуци с няколко дни отново само белтъчини.Зеленчукът може да бъде всякакъв,но трябва да се внимава с количеството въглехидрат в него.
Времетраене:до достигане на желаното тегло.Дните се определят по преценка:ако има повечко за сваляне,тогава дните се въртят 5/5.Ако има по малко за сваляне:2/8 или 3/7.
Сваляне:средно по 1 кг.на седмица

Трета фаза:
По 10 дни за всяко свалено кило- всичко разрешено в ПЗ дни+2 пъти седмично по 1 порция нишестени храни-макарони,кускус,булгур,кач мак,жито,ориз,картофи.
Плодове:по 1 порция дневно,без банани,грозде и череши;2 филии пълнозърнест хляб на ден и 40 гр.кашкавал.Може и свинско печено,агнешко и всякаква шунка.2 гала вечери седмично-всичко,но само на вечеря.

Разрешени храни през ударния режим:
Постни меса:-Говеждо-всички части,печени на грил или фурна
-Телешко:позволени са шницелът и частите запечени
-Свинско и агнешко през ударния режим са забранени
-Дреболии:черен дроб-телешки,говежди или птичи
-Риба-Всички видове са позволени
-Морски дарове-всички видове
-Постна шунка-със съдържание м/у 2 и 4%
-Яйца-в твърдо или рохко състояние
-Обезмаслени-к.мляко,пр.мляко,извара и сирене

Разрешени храни през смесения режим:
Всичко позволено през първата фаза+
-домати,краставици,репички, панак,зеле,фасул,гъби,всич и видове салати.
Забранени са:картофи,ориз,царевица,ле ща,боб.

Добавките през 3та фаза:
-обезмаслено мляко,оцет,лимон,сол,горчиц а
Забранени са:картофи,ориз,царевица,гр ах,леща

Ами това е,ако има въпроси питайте каквото ви интересува ..Надявам се да съм била полезна

Undying
09-10-2009, 13:13
Има подобна тема и то доста обсъждана.

ri41
09-10-2009, 13:50
я стига сте го рекламирали тва, който иска да се самоунищожи да спазва режим на Пиер Дюкан и сбогом бъбреци, сбоком коса :booooomb:

koshtramba
09-10-2009, 14:05
Пиер Дюкян!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

sladkotykate
09-10-2009, 14:12
я стига сте го рекламирали тва, който иска да се самоунищожи да спазва режим на Пиер Дюкан и сбогом бъбреци, сбоком коса :booooomb:

не знам какво лошо впечатление ти е направил този режим,но е много ефикасен..разбирасе на всеки действа различно и може да има случаи в които да не е подействал,но хора от моето обкръжение и аз влкючително сме доволни затова го препоръчах..

Jeuelle
09-10-2009, 14:37

не знам какво лошо впечатление ти е направил този режим,но е много ефикасен..разбирасе на всеки действа различно и може да има случаи в които да не е подействал,но хора от моето обкръжение и аз влкючително сме доволни затова го препоръчах..

Ти малоумна ли си , бе?
Май само четеш в рекламарските сайтове и разпространяваш това убийство навсякъде.
Тази диета , както казаха преди мен си е смърт за организма.

Aniiiii
09-10-2009, 14:40
Аз прочетох книгата. Хубава е ама ей така за обща култура. Самата диетааа... не е за тинейджъри.

Complicated
09-10-2009, 14:43

Ти малоумна ли си , бе?
Май само четеш в рекламарските сайтове и разпространяваш това убийство навсякъде.

Много добре си го каза. Според мен в тая "диета" забраняват най-полезните храни.. КАК ПО ДЯВОЛИТЕ МОЖЕ БЕЗ ПЛОДОВЕ??? :-o

sladkotykate
09-10-2009, 15:01
Много добре си го каза. Според мен в тая "диета" забраняват най-полезните храни.. КАК ПО ДЯВОЛИТЕ МОЖЕ БЕЗ ПЛОДОВЕ??? :-o [/quote]
ти изобщо прочетели този режим,то плодовете са едно от най-важните храни за организма..консумират се през втората фаза..но няма значение безмислено е да споря..всеки преценява за себе си дали да я опита

sladkotykate
09-10-2009, 15:03

Ти малоумна ли си , бе?
НАВСЯКАДЕ ЛИ???! wtf ?! 1.това ми е втората тема в този форум , 2.за първи път пиша за този режим и 3.може без обиди :x

dana_
09-10-2009, 15:06
кой го не знае Пиер Дюкян 8-)

Zaharinka
09-10-2009, 15:20
Тоя режим е отвратителен меко казано :(

YouCantStopMe
09-10-2009, 15:21
кой го не знае Пиер Дюкян 8-)
кой не е чувал за него...

Complicated
09-10-2009, 15:31
Много добре си го каза. Според мен в тая "диета" забраняват най-полезните храни.. КАК ПО ДЯВОЛИТЕ МОЖЕ БЕЗ ПЛОДОВЕ??? :-o
ти изобщо прочетели този режим,то плодовете са едно от най-важните храни за организма..консумират се през втората фаза..но няма значение безмислено е да споря..всеки преценява за себе си дали да я опита[/quote]
Да, чела съм го!
Е, през втората фаза.. Ми през първата? 10тина дни без плодове не ми се вижда много добре. :?

sladi4ka_qni4ka
09-10-2009, 15:41
чувала съм 4е от него наистина се отслабва .. ама жестоко преебава организма.. като се кара само на месо .... :-o

pinki
09-10-2009, 16:47
Не откриваш топлата вода :) Има хора, които отслабнаХМЕ с тази диета и си еб**ме мамите ;) Вярно се отслабва, но не тр да се прекалява, че става мн лошо...

nesuni
09-10-2009, 16:56
за6то мислите тази диета се прави само 1 път в живота???
-може би за6тото след нея ставаш вегитарянец :-D ми така де тва е наи-отвратирелната диета която съм чувала .....
п.с не се пи6е Дюкян :razz: :razz:

AutomatiC
09-10-2009, 17:05
:shock: :lol: Като гледам каква храна се препоръчва за тази диета си мисля "леле,какво яко спичане ще е".

sladkotykate
09-10-2009, 17:12
за6то мислите тази диета се прави само 1 път в живота???
-може би за6тото след нея ставаш вегитарянец :-D ми така де тва е наи-отвратирелната диета която съм чувала .....
п.с не се пи6е Дюкян :razz: :razz:

мерси много за поправката

hahavteen
09-10-2009, 21:28
Всъщност плодовете са разрешени едва в третия етап.
Аз спазвах режима около 2 месеца и свалих 8кг и не съм качила и грам от тогава. Даже свалих още 1кг! :grin: После обаче ми се случиха разни неща и..абе отказах се... Макар че доста често си правя дни само на протеини или замествам някое ядене с протеинов шейк....
Има ефект и според мен ядейки хамбургери, пици, дюнери, сладкиши и т.н.т. си вредиме много повече на организма отколкото изключвайки плодовете за известно време. Пък и по време на първите 2 етапа е задължително да се пият витамини!
И спрете да му викате ДИЕТА. Това е РЕЖИМ на хранене който се спазва за цял живот! Освен това е за хора които имат да свалят над 10кг а не за хърби с 15 грама в повече дето видите ли им тежат толкова много! :?