View Full Version : Въпрос към момичета, които са пили Ескапел
monincetyyy
09-10-2009, 18:55
Интересуват ме само някои неща:
1 - Какви са били страничните ефекти при вас след като сте пили Ескапел?
2 - Имало ли е драстични промени в цикъла ви?
3 - Колко време след като сте взели хапчето сте правили секс?
Благодаря предварително за отделеното време :)
dundichka
09-10-2009, 21:08
ами значи аз пих .. и след 30 мин ми се повдигаше , но не повърнах , и ми беше свършило на 30 авг, и ми доиде на 3 септ . След около 2 седмици след като пих хапчето правих секс :) :) :)
1 - Какви са били страничните ефекти при вас след като сте пили Ескапел? не съм повръщала , не ми се е гадело
2 - Имало ли е драстични промени в цикъла ви? - ами дойде ми 3 пъти за един месец на следващия си беше ок
3 - Колко време след като сте взели хапчето сте правили секс? - ами мина доста защото много се изплашихме , но иначе може направо на следващия
Sweetness91
09-11-2009, 07:27
Ами при мен нямаше абсолютно никакви странични ефекти.Цикъла ми дойде точно като по часовник след това :D А относно третия ти въпрос...повярвай ми,в такъв момент трудно мислиш за това кога ще правите пак секс.При нас беше след като ми свърши дългоочаквания цикъл.Това ще рече след долу-горе след 2 седмици и няколко дни :)
monincetyyy
09-11-2009, 10:23
Благодаря ви много, наистина ми помогнахте :-) :)
Когато купиш хапчето там си пише в листовката всичко,което те интересува ,значи...
страничните ефекти при всеки са различни - при едни ги кара да ядат много, на други пък не им се яде изобщо
-на едни им идва по-рано цикълът,при други не
-сексът вече ти си решаваш кога пак да го почнеш,но първите дни като си пиинала хапчето ще се чувсваш отпаднала,така че не ти препоръчвам веднага да започнеш със секса :wink:
krem4et0
09-11-2009, 10:46
След употребата на Ескапеле по принцип се препоръчва преминаване на орални контрацептиви за 2-3 цикъла, за да не бъде сткресът толкова голям. Не забравяй да се пазиш много при следващи полови контакти, защото не е препоръчително да се пие повече от 2 пъти годишно.
Интересуват ме само някои неща:
1 - Какви са били страничните ефекти при вас след като сте пили Ескапел?
2 - Имало ли е драстични промени в цикъла ви?
3 - Колко време след като сте взели хапчето сте правили секс?
1. нямаше никакви странични ефекти
2. дойде ми точно 7 дена след като пих хапчето и след това нормално си беше всичко
3. няма определено време което трябва да изчакаш доколкото знам. :))
sunity06
09-12-2009, 12:36
Да, и на мен ми дойде седмица след като го пих, но др нямаше :D и от тогава съм без секс, защото го скъсах, ама тва няма никакво значение, просто трябва да внимаваш-няма да подейства ако в рамките на месец и нещо пак се оплеска работата....