- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичета, които са пили Ескапел
Интересуват ме само някои неща:
1 - Какви са били страничните ефекти при вас след като сте пили Ескапел?
2 - Имало ли е драстични промени в цикъла ви?
3 - Колко време след като сте взели хапчето сте правили секс?
Благодаря предварително за отделеното време![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
ами значи аз пих .. и след 30 мин ми се повдигаше , но не повърнах , и ми беше свършило на 30 авг, и ми доиде на 3 септ . След около 2 седмици след като пих хапчето правих секс :) :) :)
1 - Какви са били страничните ефекти при вас след като сте пили Ескапел? не съм повръщала , не ми се е гадело
2 - Имало ли е драстични промени в цикъла ви? - ами дойде ми 3 пъти за един месец на следващия си беше ок
3 - Колко време след като сте взели хапчето сте правили секс? - ами мина доста защото много се изплашихме , но иначе може направо на следващия
Ами при мен нямаше абсолютно никакви странични ефекти.Цикъла ми дойде точно като по часовник след товаА относно третия ти въпрос...повярвай ми,в такъв момент трудно мислиш за това кога ще правите пак секс.При нас беше след като ми свърши дългоочаквания цикъл.Това ще рече след долу-горе след 2 седмици и няколко дни
![]()
Благодаря ви много, наистина ми помогнахте![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Когато купиш хапчето там си пише в листовката всичко,което те интересува ,значи...
страничните ефекти при всеки са различни - при едни ги кара да ядат много, на други пък не им се яде изобщо
-на едни им идва по-рано цикълът,при други не
-сексът вече ти си решаваш кога пак да го почнеш,но първите дни като си пиинала хапчето ще се чувсваш отпаднала,така че не ти препоръчвам веднага да започнеш със секса![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Интересуват ме само някои неща:
1 - Какви са били страничните ефекти при вас след като сте пили Ескапел?
2 - Имало ли е драстични промени в цикъла ви?
3 - Колко време след като сте взели хапчето сте правили секс?
1. нямаше никакви странични ефекти
2. дойде ми точно 7 дена след като пих хапчето и след това нормално си беше всичко
3. няма определено време което трябва да изчакаш доколкото знам.)
Сълзи ли чакаш ти? Сълзи не ми отиват... Ще се усмихна пък, така съм го решила.
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."