View Full Version : Проблем с кожичката на пениса.
Що не пробваш да го "смажеш" с вазелин примерно или с лубрикат на водна основа ?
TykaSePisheNick
09-11-2009, 19:22
Проблем е, да.По принцип главичката ти трябва да се забелва докрай без болки..Състоянието се нарича фимоза.Има важна тема за проблема :)
ПП:Оправя се само с хирургична намеса
animalattack
09-11-2009, 21:11
Всеки път като маструбираш като ти е надървен и го забелваи докъдето можеш и така постепенно кожичката трябва да се растегне,и ори мен е така :) е така :)
TykaSePisheNick
09-11-2009, 21:30
Проблем е, да.По принцип главичката ти трябва да се забелва докрай без болки..Състоянието се нарича фимоза.Има важна тема за проблема :)
ПП:Оправя се само с хирургична намеса
Но при мен в нормално състояние нямам никакви проблеми ... заголвам си я без никакви проблеми, колкото и да опъвам не усещам никаква болка ... при по-сериозен допир примерно стискане или нещо такова отново не усещам болка ... зачервявания нямам ... още като малък всичко се е заголило нормално и няма проблем ... просто когато съм в ерекция и се заголва до половината и после болката е малка и то само горе, в най-горната част на главичката, защото очевидно не може да се справи с големината на главичката ...
Баш фимоза си е според мен..Само, че по-слабо изразена..Питай направо и в темата, за да получиш отговор от хора преживяли операцията и от такива, които са по-навътре с нещата :)
1.ФИМОЗА
Фимозата може да бъде различно изразена по степен, като в най-тежката си форма затруднява уринирането, урината излиза на тънка струя, като понякога в момента на уриниране членът се издува като мехур. Средните по тежест и леките форми на фимоза се изразяват по многообразен начин. Най-често порастналото вече момче отчита, че при ерекция не може нормално да открие, заголи, забели изцяло и напълно главичката на члена си поради наличието на по-тесен от обема на главичката кожен пръстен намиращ се в преуциума. Или опитите за такова откриване са свързани с чувство на болка, стягане и напрежение.Анатомически нормално при ереция кожичката трябва да може свободно и без напрежение да оголва главичката до зад нейният ръб, венец, корона. Когато това е невъзможно, най-често това са симптоми на фимоза.
Ето един цитат от темата за Фимоза :)
Macallan
09-12-2009, 08:30
мажи тясния пръстен с Елоком или иди да ти резнат кожичката малко. Не оставяй така проблема, че при секс може да ти се протрие.
Macallan
09-12-2009, 09:37
отпуска кожата. Мажиш се вечер преди лягане и само по "пръстена", но най-добре е да се консултираш с уролог или дерматолог, аз все пак не съм лекар и може да имаш някакви алергии не знам :?