PDA

View Full Version : Странен мехур

INSIDER
09-11-2009, 23:28
Значи на крака ми се появи от някъде странен не много голям мехур над глезена прилича на охапване от комар самоче е по голямо и не ме сърби и се 1 е прозрачно некво такова излгежда кажете с какво мога да го намажа или хелп с нещо бали му майката

InternetTroll
09-11-2009, 23:32
Изрежи го с нокторезачка или трион...
P.S. Темата не е за тоя раздел, сеш ли се?

INSIDER
09-11-2009, 23:36
Мамичката ти деба мръсна помярче скапано недоразвито резано тъпо мангалче я режи вените бе ше те намера и ше ти резна гърлото фен гаден в другите теми не пишат педал спешно ми треа отговор да ти еба и насрания отговор смешен келеш ще те фана и ше умреш капут долен :-x :-x

Jus7DreamBoy
09-11-2009, 23:40
Мамичката ти Д**а мръсна помярче скапано недоразвито резано тъпо мангалче я режи вените бе ше те намера и ше ти резна гърлото фен гаден в другите теми не пишат педал спешно ми треа отговор да ти е** и насрания отговор смешен келеш ще те фана и ше умреш капут долен :-x :-x
1. Говориш и пишеш като селянин ......
2. Псуваш по зле и от първолак ....
3. Щом е в категория секс ти казвам изпразни се върху пъпката спермата трябва да я изгори :D

INSIDER
09-11-2009, 23:42
Мамичката ти Д**а мръсна помярче скапано недоразвито резано тъпо мангалче я режи вените бе ше те намера и ше ти резна гърлото фен гаден в другите теми не пишат педал спешно ми треа отговор да ти е** и насрания отговор смешен келеш ще те фана и ше умреш капут долен :-x :-x
3. Щом е в категория секс ти казвам изпразни се върху пъпката спермата трябва да я изгори :D

А да умреш педал смешен

Jus7DreamBoy
09-11-2009, 23:47

А да умреш педал смешен

Педал е бащати щот кой знай колко са го ебали за да те роди ...

GodLovesYou
09-12-2009, 01:01
пуцай куме

Alhimikat
09-12-2009, 09:23
Абе,дебилче,като си толкова отворен и само обиждаш к'во питаш хората тука ?!?
1-во има си лекари
2-ро имаш родители
3-то никой не може да ти каже без да го види
4-то по иначе неадекватното ти обяснение мисля,че е мазол,голям гаден мазол,ще ти мине "нема се плуашиш копеуе"

BlueFace
09-12-2009, 10:41
INSIDER представям си колко си прост да пишеш за мехурите си по форуми (в раздел СЕКС при това!! ) вместо да се консултираш с лекар.Естествено,че ще ебаваме като те гледаме къв си смешен и тъп .... :?

INSIDER
09-12-2009, 10:43
INSIDER представям си колко си прост да пишеш за мехурите си по форуми (в раздел СЕКС при това!! ) вместо да се консултираш с лекар.Естествено,че ще ебаваме като те гледаме къв си смешен и тъп .... :?

Смешен и тъп ама ако те фана ще ти разкърта главата

BlueFace
09-12-2009, 10:44

Смешен и тъп ама ако те фана ще ти разкърта главата

Не недей ,че ще ме заразиш и мене с гадния ти мазол :razz: :razz:

m0n4yyy
09-12-2009, 10:44
И що ми изтриха коментара?!!? Че не можеш да попиташ ваще ли?? :? :? :-o :-o

InternetTroll
09-12-2009, 10:46
От къде си, бе, клавиатурен боецо? Бахти смешния пацул... Някво умряло пуберче, ше ми се прай на много голям. Тъп си и докаазателството, че си тъп е тва:

става ли да ми кажеш как да си смена снимката на аватара щото не цепа на тоя сайт :lol:

Настройки на форума > Динамичен аватар: "линк на картинката, която искаш да качиш" и тва е...

каде са тея настройки на форума :D

:lol: :lol:

Punisherrr
09-12-2009, 11:59
Вече си пуснал такава тема,при това във всеки друг раздел,но не и правилния,а на всичко отгоре и приказваш много много...е,като се научиш няма да ти заключват темите! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=280440