View Full Version : Наказателна отговорност. Моля търся спешна информация
Sagittarius16
09-13-2009, 20:17
Обръщам се към Вас със надеждата за малко информация.Накратко ситуацията е такава... : Имам си приятелка тя е по-голяма от мен и е пълнолетна аз съм на 16. Проблема идва от майка ми, която каквото и да правя не мога да и угодя :(:( За всеки малък проблем в къщи тя го драматизира.. напоследък много жестоко и ме заплашва, че ще ме раздели с гаджето :( даже и с компанията ми, които държа да отбележа, че са свестни хора всичките. Та днес пак имаше малък проблем... според нея съм я бил избягвал едва ли не и за това че не съм и помогнал да качим багажа от партера където я засякохме с приятелката като излизахме, до 7 етаж тя ми вдигна луд скандал как не ме е интересувало нищо друго освен нея. Естествено пак тя виновна.... а когато излизах и прекарвах също много време преди да тръгнем с нея със компанията те бяха виновни... .Вкъщи на моменти е ад.. мама се филмира и се обижда от най-малките неща не издържам вече. Въпросът ми е следният: Има ли тя някакво законно право принудително да ме раздели с нея? Държа да отбележа, че момичето НЕ ми влияе деградиращо като например ниски оценки, алкохол, или цигари. Моля Ви по-запознатите от Вас да ми предоставят информация и да ми кажат дали тя със прокурорска заповед може да ме раздели с нея или по-някакъв законов ред. И евентуално ако е възможно това нещо какъв мотив трябва да използва за да го направи. :( Съжалявам за дългото писание, но наистина имам нужда от помощ . Благодаря искрено много на отзовалите се
Пич, не се газирай! Предполагам майка ти ,ти казва това че ще те раздели с гаджето не за друго,ами само за това да започнеш да и помагаш и тн, да правиш каквото ти казва.Попринцип мисля че има право да те раздели с приятелката ти щом е над 18,но това да го каже някой по компетентен.Ти пък вземи малко да и помогнеш с багаж или с квото е там и тя все пак има нужда от помощ в тоя живот от сина си :) Също някой път и кажи че все пак си тийн и в тази възраст не те вълнуват много неща, освен гаджето , приятелите , купони , ходене по кафенета и тн.. Аз лично така разбирам проблема и спокойно , пак ти казвам недей да те палиш толкова, пък и ти вече не си малък все пак на 16 си :) имаш акъл в главата измисли нещо..А ако съм ти помогнал дори и малко ще е много добре :) Айде успехи и не се плаши за бъдещето ти с приятелката ти !
vagarious
09-13-2009, 20:59
А да не би майка ти да те "ревнува" от приятелката ти и от компанията ти!?Смисъл такъв, сигурно не се завърташ много у вас, че да ти види очите както се казва.Наистина помагай със каквото можеш, а иначе с останалото аз не съм запозната ии не мога да помогна.Съжалявам. :) Дано се оправите.
SummerRain
09-13-2009, 21:30
Не, няма такава възможност.
Майка ти ревнува, нищо повече :)
Прекарвай повче време с нея. Доколкото разбрах нямаш баща, явно е самотна, поне ти запълвай тая празнина. И нямам как да те раздели с приятелката ти, пък камоли с компанията. Просто иска внимание и мисля, че трябва да и го дадеш,тъй като тя ти е майка!