- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказателна отговорност. Моля търся спешна информация
Обръщам се към Вас със надеждата за малко информация.Накратко ситуацията е такава... : Имам си приятелка тя е по-голяма от мен и е пълнолетна аз съм на 16. Проблема идва от майка ми, която каквото и да правя не мога да и угодяЗа всеки малък проблем в къщи тя го драматизира.. напоследък много жестоко и ме заплашва, че ще ме раздели с гаджето
даже и с компанията ми, които държа да отбележа, че са свестни хора всичките. Та днес пак имаше малък проблем... според нея съм я бил избягвал едва ли не и за това че не съм и помогнал да качим багажа от партера където я засякохме с приятелката като излизахме, до 7 етаж тя ми вдигна луд скандал как не ме е интересувало нищо друго освен нея. Естествено пак тя виновна.... а когато излизах и прекарвах също много време преди да тръгнем с нея със компанията те бяха виновни... .Вкъщи на моменти е ад.. мама се филмира и се обижда от най-малките неща не издържам вече. Въпросът ми е следният: Има ли тя някакво законно право принудително да ме раздели с нея? Държа да отбележа, че момичето НЕ ми влияе деградиращо като например ниски оценки, алкохол, или цигари. Моля Ви по-запознатите от Вас да ми предоставят информация и да ми кажат дали тя със прокурорска заповед може да ме раздели с нея или по-някакъв законов ред. И евентуално ако е възможно това нещо какъв мотив трябва да използва за да го направи.
Съжалявам за дългото писание, но наистина имам нужда от помощ . Благодаря искрено много на отзовалите се
Пич, не се газирай! Предполагам майка ти ,ти казва това че ще те раздели с гаджето не за друго,ами само за това да започнеш да и помагаш и тн, да правиш каквото ти казва.Попринцип мисля че има право да те раздели с приятелката ти щом е над 18,но това да го каже някой по компетентен.Ти пък вземи малко да и помогнеш с багаж или с квото е там и тя все пак има нужда от помощ в тоя живот от сина сиСъщо някой път и кажи че все пак си тийн и в тази възраст не те вълнуват много неща, освен гаджето , приятелите , купони , ходене по кафенета и тн.. Аз лично така разбирам проблема и спокойно , пак ти казвам недей да те палиш толкова, пък и ти вече не си малък все пак на 16 си
имаш акъл в главата измисли нещо..А ако съм ти помогнал дори и малко ще е много добре
Айде успехи и не се плаши за бъдещето ти с приятелката ти !
А да не би майка ти да те "ревнува" от приятелката ти и от компанията ти!?Смисъл такъв, сигурно не се завърташ много у вас, че да ти види очите както се казва.Наистина помагай със каквото можеш, а иначе с останалото аз не съм запозната ии не мога да помогна.Съжалявам.Дано се оправите.
Big or small, lies are lies!
Не, няма такава възможност.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Майка ти ревнува, нищо повече![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Прекарвай повче време с нея. Доколкото разбрах нямаш баща, явно е самотна, поне ти запълвай тая празнина. И нямам как да те раздели с приятелката ти, пък камоли с компанията. Просто иска внимание и мисля, че трябва да и го дадеш,тъй като тя ти е майка!