PDA

View Full Version : Просто искам да се изповядам...

Killercho
09-13-2009, 21:25
можем да го почувстваме…

w0sh
09-13-2009, 21:32
Това е един от малкото опити да се напише тема като есе.

За жалост опита е крайно неудачен и по-скоро смешен.

donkihot
09-13-2009, 21:34
тъжен си! Това е гадно. Искам да ти помогна! Мога да ти кажа да се бориш с нокти и зъби за нея. Любовта е нещо странно..не знам какво е станало между теб и 'нея',но със сигурност ти обичаш..Ако не те боли много,можеш да споделиш историята си,а ние може и да ти помогнем,знаейки какво се е случило! Дръж се,приятел! всичко отминава рано или късно

donkihot
09-13-2009, 21:36

Как въобще можеш да говориш толкова безчувствено. Той е влюбен! Бил ли си? Смееш ли да твърдиш,че си изживял това,което той сега преживява. Просто престани,човека търси подкрепа,а не 'опит за есе'. Какво есе! Става дума за човешка съдба! Какво да направи момчето,след като му се отдава писането! виновен ли е! виновен ли е,че го боли!!!! Просто престани или му помогни!

w0sh
09-13-2009, 21:37
Моето сърце е от камък.

Аз всъщност съм робот от друга планета.

Killercho
09-13-2009, 21:37
тъжен си! Това е гадно. Искам да ти помогна! Мога да ти кажа да се бориш с нокти и зъби за нея. Любовта е нещо странно..не знам какво е станало между теб и 'нея',но със сигурност ти обичаш..Ако не те боли много,можеш да споделиш историята си,а ние може и да ти помогнем,знаейки какво се е случило! Дръж се,приятел! всичко отминава рано или късно

Не,благодаря ти много иначе,ама няма смисъл защото е жалък опит все пак :) Човека с големите есета нещо не ме харесва и няма смисъл ...

Killercho
09-13-2009, 21:41

Есето познавам аз, но не зная всъщност кой съм аз. Ходя вра си носа насам-натам,но защо и аз самия не знам... Намирам се на приказка да си оставя за малко ръчицата. Съжалявам,че съм попаднал на представителна извадка от българската ЕНТЕЛЕГЕНЦИЯ,с която явно не мога да се боря,ама както казват "Welcome to Bulgaria"
Ако имаше малко повече сиво вещество щеше да схванеш за какво иде реч...Какво есе бе да не съм в час по литература? Защо не вземеш да ме оцениш да видим колко ще ми пишеш ?

donkihot
09-13-2009, 21:42

Не,благодаря ти много иначе,ама няма смисъл защото е жалък опит все пак :) Човека с големите есета нещо не ме харесва и няма смисъл ...

човека с есетата нещо просто е вкиснат..случва се ! Ако можем да ти помогнем и на теб не се колебай да ни попиташ! :)

за автора-Последното,което искам да ти кажа е,че от теб зависи,колко време ще се тормозиШ! Само от теб! Отблъсни това момиче от живота си и продължи. Любовта в 99% от случаите е с тъжен край,но онзи 1% те чака някъде! :) Бъди позитивен в мисленето си и направи нещо,което да ти помогне да излезнеш от тази любовна дупка,в която си влязъл до гуша

Killercho
09-13-2009, 21:43
Моето сърце е от камък.

Аз всъщност съм робот от друга планета.

Бих казал просто човек от каменната ера :)

LadyDi
09-13-2009, 21:45

човека с есетата нещо просто е вкиснат..случва се ! Ако можем да ти помогнем и на теб не се колебай да ни попиташ! :)

за автора-Последното,което искам да ти кажа е,че от теб зависи,колко време ще се тормозиШ! Само от теб! Отблъсни това момиче от живота си и продължи. Любовта в 99% от случаите е с тъжен край,но онзи 1% те чака някъде! :) Бъди позитивен в мисленето си и направи нещо,което да ти помогне да излезнеш от тази любовна дупка,в която си влязъл до гуша
А, я стига. Никакъв процент никъде не го чака. Животът е такъв, какъвто си го направиш. И щом е предпочел да стои тук и да пише есета, вместо да отиде, да се насвятка, да го заболи главата и на другия ден, между напъните за повръщане да тегли една майна на цялата тази депресарска история... е, толкова по-добре. Ама НИЕ какво можем да направим за него?

w0sh
09-13-2009, 21:46
Гледай сега.
Есето не е нещо, което се пише само в училище и ще го разбереш, когато напуснеш тази институция.
Доколкото разбирам си мъж и не ти прави чест да се стараеш да опишеш ОГРОМНАТА си мъка в някаква творба в форум за тийнове.
Мъжете не се вайкат, ами правят нещо, за да си решат проблмеите.
Аз лично като съм имал проблеми съм ги решавал сам и това е най-добрия начин да се подготвиш за живота.

След време тези гигантски екзистенциални проблеми ще ти се струват като разходка в парка.

А пък донкихот дето е толкова надъхан да помогне по никакъв начин не ти помогна, а само избълва една купчина простотии и клишета, защото търсейки решение на проблемите у другите той се е превърнал в шаблонен човек.

donkihot
09-13-2009, 21:49

Тва ли е решението!? Алкохола! Един лекомислен човек би се напил...един зрял човек би седнал,помислил,изживял,пр живял болката :) Какво да направим за него ли? Каквото бихме искали за нас,ако сме в тва положение! Бихме му дали съвет,може да няма опит.

А, я стига. Никакъв процент никъде не го чака. Животът е такъв, какъвто си го направиш. И щом е предпочел да стои тук и да пише есета, вместо да отиде, да се насвятка, да го заболи главата и на другия ден, между напъните за повръщане да тегли една майна на цялата тази депресарска история... е, толкова по-добре. Ама НИЕ какво можем да направим за него?

Killercho
Гледай сега.
Есето не е нещо, което се пише само в училище и ще го разбереш, когато напуснеш тази институция.
Доколкото разбирам си мъж и не ти прави чест да се стараеш да опишеш ОГРОМНАТА си мъка в някаква творба в форум за тийнове.
Аз лично като съм имал проблеми съм ги решавал сам и това е най-добрия начин да се подготвиш за живота.

След време тези гигантски екзистенциални проблеми ще ти се струват като разходка в парка.

А пък донкихот дето е толкова надъхан да помогне по никакъв начин не ти помогна, а само избълва една купчина простотии и клишета, защото търсейки решение на проблемите у другите той се е превърнал в шаблонен човек.

Есето е нещо,с което се сбсълквам всеки ден! Есето е есенцията на нашето екзестенциално време и това ми е пределно ясно.Аз не търся помощ,просто говоря,за да ми олекне....

LadyDi
Есето е нещо,с което се сбсълквам всеки ден! Есето е есенцията на нашето екзестенциялно време и това ми е пределно ясно.Аз не търся помощ,просто говоря,за да ми олекне....
О, ти си много объркан.

w0sh
09-13-2009, 21:50
Пак не ме разбра, ама то на всеки му идва времето.

Killercho
09-13-2009, 21:54
Пак не ме разбра, ама то на всеки му идва времето.

Еееее да,така е... дано,дано да успея някой ден да вникна в дълбините на пошлото си екзестенциално съществуване на тази еднообразна планета...Мерси,че ми го каза :smt039

Bixel
09-13-2009, 22:24
а ве пич земи са опрай малко уе, пий една бира удари една чикия кво са стягаш още малко ше почнеш да пишеш поеми :<

TooDamnSeXy
09-13-2009, 23:34
Килърчо,мене даже ме домързя да чета от 4-5 ред нататък...ама все пак Браво, че изобщо си си играл да го пишеш :-) :o

TooDamnSeXy
09-13-2009, 23:36
а ве пич земи са опрай малко уе, пий една бира удари една чикия кво са стягаш още малко ше почнеш да пишеш поеми :<

А ти ако си оправяш проблемите като си биеш чикии и пиеш, значи и ти не си кой знае колко наред :D Все пак по-добре да пише поеми,вместо да си бие чикии... :D :D Ти сигурно си го протъркал малкия от лъскане , ама ти харесва и искаш другите да ти следват примера ли ?:D :D :-o Еххх че забавно амааа :razz: :D

alone83
09-13-2009, 23:39
Изповяда се... :-o

lubomirky
09-14-2009, 09:18
Гледай сега.

Идол си ми! =D> Авторе, жалък си ;>

ShtrudeL
09-14-2009, 09:21
О.о :smt108

teenems
09-14-2009, 11:39
мързи ме да чета 8-)

hooliganka89
09-14-2009, 19:50
Тоя дървен философ w0sh не го закачайте.Той е компетентен по всички въпроси с него на глава не може да се излезе. :D