View Full Version : Мнение?
fflorinaa
09-14-2009, 06:37
Преди 2 дена ми свърши,ако днес правя секс колко е вероятността да забременея ? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
zabraniavamsi
09-14-2009, 06:41
ако го правиш с презерватив никаква :grin: иначе голяма ;) :P
+1
ми аз ще кажа че имам вразка от 8 год презерватива сам го забравила отдавна.Правила сам го и виднага след спирането.Резултата не е бил -бременна.Стита момчето да те пази няма да има провлем т.е.-бебок
dimitar_ak
09-14-2009, 07:53
Помисли какво би правила ако евентуално забременееш. Сложи му презерватива и изключи вероятностите може ли или не може.
В нета вече има онлайн овулационни календарчета. Там можеш да си изчислиш трите дни на овулация, през които можеш да забременееш.
fflorinaa
09-14-2009, 08:06
Ее и аз се сетих за тези овулационни календарчета,но по принцип ми е на 28 - 29 дни а последният път беше 35 и нз как да смятам .. :(
aloveyou
09-14-2009, 08:53
Ми да,така си е - ако го правиш с презерватив НЯМА никаква вероятност да забременееш
SummerRain
09-14-2009, 09:02
Ако го правиш без предпазни мерки, има голяма опасност.
SkyEatsAirplane
09-14-2009, 09:12
Смешна си ми.. много си ми смешна.. Когато тръгваш да правиш секс, мила, би трябвало да си запозната с нещата. Смешното е там, че се чувстваш отговорна да правиш секс(и тои без презерватив), но не и да имаш бебе.Решила си да попиташ в някой тий форум за това когато можеш да забременееш и кога не... Нямам думи.
Прави си секс без презерватив, и после съжалявай че си правила аборти на млади години. Бий си после главицата че не си чела достатъчно книжки за да поумнееш..
винаги по всяко време има опасност да забременееш ако не взимаш предпазни мерки :?
В нета вече има онлайн овулационни календарчета. Там можеш да си изчислиш трите дни на овулация, през които можеш да забременееш.
http://www.surecheck.info/clogin.php
Тези календарчета показват, само кога би трябвало да е.Единственият сигурен начин за изчисляване на овулацията е, с тестове за овулация(ма не онлайн)
BlueFace
09-14-2009, 11:48
Кфо му мислиш толкова , слагате един презерватив и се почвате.... :?
Преди 2 дена ми свърши,ако днес правя секс колко е вероятността да забременея ? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
От 0 до 101%!
fflorinaa
09-14-2009, 14:18
кой е казал че ще го правя без презерватив ? питам каква е вероятността ако той се скъса милички .. :P
На колко си години, че задаваш подобни въпроси?
fflorinaa
09-14-2009, 14:27
годините не са от значение,мисля че съм пораснала достатъчно,за да преценявам всеки един риск преди да предприема да правя нещо,за да не си блъскам главата следващия месец ..нали така :P
BlueFace
09-14-2009, 14:28
Значи си на 14
travmiriaN
09-14-2009, 17:57
кой е казал че ще го правя без презерватив ? питам каква е вероятността ако той се скъса милички .. :P
къде се намерихте всички да късате презервативи .. еб**и машините брат .. като не се доверяваш на 1 слагай 2 или повече.
То тва е дъфка да се къса етъй .. ](*,) ](*,) ](*,) :
Направете го с презерватив и мисля, че няма да има проблем. :) :)
+1 :)
ъхЪ .. :-o