View Full Version : дали е станало нещо
respect877
09-14-2009, 08:00
когато правих секс презерватива не беше спукан но когато момчето свърши нямаше нищо вътре но ми се видя че има нещо бяло отвън .. но иначе презерватива си е здрав.на другата сутрин когато се събудих парех сякаш има температура и ми се гадеше .. възможно ли е някак да е излязла спермата и да е станала белята или аз си втълпявам и затова се чувствам така .. даже после напалних презерватива с вода и не течеше :( :( :(
nepoznatttt
09-14-2009, 08:08
когато правих секс презерватива не беше спукан но когато момчето свърши нямаше нищо вътре но ми се видя че има нещо бяло отвън .. но иначе презерватива си е здрав.на другата сутрин когато се събудих парех сякаш има температура и ми се гадеше .. възможно ли е някак да е излязла спермата и да е станала белята или аз си втълпявам и затова се чувствам така .. даже после напалних презерватива с вода и не течеше :( :( :( ako ne ze e izhluzil i ne e bil skusan/spukan nqma ot kude da e izleznala taq sperma tva bqloto koeto si vidqla moje da e ot tvoite telesni te4nosti koito otdelq6 povreme na sex ako priqtelq ti si e igral dosta denq v koito ste go praveli smisal izto4val se e nqkolko puti (nqkoi mom4eta go pravqt za da izdurjat pove4e povreme na sex sled tva) e vuzmojno pr ni6to da ne e pusnal spored men netrqbva da se pritesnqva6 6tom ne e bil spukan /skusan
respect877
09-14-2009, 08:10
когато правих секс презерватива не беше спукан но когато момчето свърши нямаше нищо вътре но ми се видя че има нещо бяло отвън .. но иначе презерватива си е здрав.на другата сутрин когато се събудих парех сякаш има температура и ми се гадеше .. възможно ли е някак да е излязла спермата и да е станала белята или аз си втълпявам и затова се чувствам така .. даже после напалних презерватива с вода и не течеше :( :( :( ako ne ze e izhluzil i ne e bil skusan/spukan nqma ot kude da e izleznala taq sperma tva bqloto koeto si vidqla moje da e ot tvoite telesni te4nosti koito otdelq6 povreme na sex ako priqtelq ti si e igral dosta denq v koito ste go praveli smisal izto4val se e nqkolko puti (nqkoi mom4eta go pravqt za da izdurjat pove4e povreme na sex sled tva) e vuzmojno pr ni6to da ne e pusnal spored men netrqbva da se pritesnqva6 6tom ne e bil spukan /skusan ми и аз така си помислих че ще е от мен защото не беше спукан таи че няма от каде да изтече :( :(
Честито, имате близнаци. :D
шестзнаци !! Определено звездите са категорични !! :smt023
respect877
09-14-2009, 08:26
шестзнаци !! Определено звездите са категорични !! :smt023 абе хора стиа сте се боначели аз тука са нерва .. просто исках един отговор и това е :( :( :( :(
bqsna_teenagerka
09-14-2009, 08:27
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
яя ми загледаи подписа :-P
aloveyou
09-14-2009, 08:47
шестзнаци !! Определено звездите са категорични !! :smt023
8-) :lol: :D
SummerRain
09-14-2009, 08:51
А може би не е имало нищо в презрватива, защото момчето не е свършило???
respect877
09-14-2009, 08:54
А може би не е имало нищо в презрватива, защото момчето не е свършило??? каза ми че свършил
SummerRain
09-14-2009, 08:56
А може би не е имало нищо в презрватива, защото момчето не е свършило??? каза ми че свършил
Вероятно те е излъгал...Не виждам как може да свърши, презервативът да е напълно здрав и да няма нищо вътре. :-o
respect877
09-14-2009, 09:03
Вероятно те е излъгал...Не виждам как може да свърши, презервативът да е напълно здрав и да няма нищо вътре. :-o[/quote] ми може и тои да не е много наясно вика ми че може да е протекал затова да си праявя тест но аз не виждам причина да го правя :(
когато правих секс презерватива не беше спукан но когато момчето свърши нямаше нищо вътре но ми се видя че има нещо бяло отвън .. но иначе презерватива си е здрав.
и извода е ...? Възбудила си се , отделила си малко повече смазка и толкова.
ако имаш бяло течение може да е и от това
revolver
09-14-2009, 18:23
Не сме пророци да ти кажем!
Признаците на бременност не се проявяват за 1 ден, за да си сигурна направи си тест след 7 дни. :)
Nezamenima
09-15-2009, 18:19
махахааххаахахааха ша се насера :D :D :D
начи кат ще правиш секс и си готова трябва и да бъдеш готова за проблемите който идват с него (понякога) ако си мислиш че си бременна ,,, което ме съмнява щом през. не е бил скъсан спермата няма от каде да излезне.. напрай си тест! лесно :P
когато правих секс презерватива не беше спукан но когато момчето свърши нямаше нищо вътре но ми се видя че има нещо бяло отвън .. но иначе презерватива си е здрав.на другата сутрин когато се събудих парех сякаш има температура и ми се гадеше .. възможно ли е някак да е излязла спермата и да е станала белята или аз си втълпявам и затова се чувствам така .. даже после напалних презерватива с вода и не течеше :( :( :(
Абе дете ти знаеш ли по някаква изключителна случайност къде се намира стаята по биология в твоето училище, защото май не я посещаваш много редовно... :shock:
от теб е бе момиче, не се притеснявай...Споко :)