Влез

View Full Version : Какво да направя, че да не се чувствам така гадно ?

Oposoma
09-15-2009, 12:37
Ебахти ... не съм очаквал, че ще пиша точно по такъв въпрос тук, но ето че стана. С гаджето ми сме заедно от 3 месеца и половина (аз съм на 14 тя на 15) и всичко вървеше супер, докато не ми се случиха проблемите с наще. Излизал съм по цял ден ... те такива глупости! И си беше така 11-12 часа не съм в нас, но за тва си има причина. С нея ми е толкова приятно ... тя не ми е само гадже, а и приятелка. Естествено чувствата са ми много над приятелска обич, така както и нейните. Но сега сме в ново даскало (аз, тя и най-добрата и приятелка) и не се чувствам добре. Тя си е с нея, аз никой не познавам вика ме, но го прави защото знае че съм самотен. Иначе след даскало сме заедно, но по времето в което сме на даскало не искаме да падаме в очите на учителите, щот имаме и 2-мата проблеми с родителите а и пък винаги е по-добре отначало да сме за пример. Не ме разбирайте погрешно ... мога да се сприятеля, но винаги нещо ме човърка за нея! Никога не съм бил влюбен в момиче толкова, колкото сега в нея. На 17-18 септември ще стане точно 1 год, откакто за мен няма никоя друга освен нея. В последно време обаче е станала странна. Приятелката й ми пречи да съм близко до нея, без дори да го осъзнава. Ние тримата по принцип си излизаме заедно, щото сме си метъли :D и кво да кажа ... пиеме бира слушаме музика в някой вход ... те ткива. Кара ми се и се сърди за най-маловажното нещо а тя ме наранява адски много като не си мери приказките. Може би съм си такъв - ревнив, но при нея е просто адски много болката. Тя не го озъзнава тва е проблема. Обича ме, но по странен начин ... не го прави като обикновенните момичета, ами като че ли я е срам пред други ли нямам представа. Аз съм човек, който много трудно може да се нарани, но когато обича някой дава всичко за него, и пак не е достатъчно. Цял ден я гледах в часовете (в един клас сме) и не мога да определя кое в нея ме привлича толкова много. Буквално лиги ми текат, толкова е красива и някак си по-различна от обикновенните момиччета. Ще кажете "то всеки така си мисли в началото" но аз ви оверявам, че и на 50години да сте, ще си влюбите в нея само с поглед. Та въпроса ми е как да примахна тва чувство че ме е забравила ... говоря с нея, но то не е говорене ... тя се притеснява и само ме обеждава че съм единственият за нея. От 5часа до 9-10 сме с групичката (тотални пияници но много яки приятели) от 6 до 10 човека. И като се загавори с някой, мен все едно че ме няма. Давайте предложения ако сте имали същата връзка с някой ... не знам вече кво да правя. :(

w0sh
09-15-2009, 12:41
НаркОтици, това е решението.

LadyDi
09-15-2009, 12:47
Или алкОхол. Ама гледам с него имаш опит.

Hilary_
09-15-2009, 13:05
не я задушавай и не се вкарвай във филмите .. :?

sunshine92
09-15-2009, 13:15
Недей да я притискаш - всеки има нужда от собствено пространство. Тя не може да говори или да гледа само теб. При положение че ти казва че ти си единствения не виждам каква е причината да се притесняваш толкова и да се филмираш. Успокой се, поговорете и и сподели тези неща които си написал тук. :)

RaZzer
09-15-2009, 14:51
Аъм... бил съм в твоето положение и съм чувал съвети като този, който сега ще ти дам, но не успях да си взема поука навреме и сега съжалявам, та... Остави я да диша... В един клас сте, по цял ден сте заедно - естествено, че трябва да я оставяш да се занимава с другите, както и самият ти трябва да завързваш контакти! Постарай се да премахнеш от себе си параноята, че нейните чувства ги няма, защото най-вероятно това си е чисто внушение, за което си си виновен само ти... Ако не можеш - просто действай напук на себе си и трай като я гледаш, че си приказва с другите (например)...

Накратко казано: Съобрази се със свободата, която иска и води живот извън връзката си с нея! :wink:

umri
09-15-2009, 15:26
Отдръпни се малко. Прави се на недостъпен и спри да хленчиш като момиче. Намери си друго занимание да видиш как ша цъфне. Но е нормално ти да си на 14 тя на 15... сигурно ша търси някой по-голям.

tanchu
09-15-2009, 15:33
пф..и с моя бившия стана г/д така..постоянно искаше да е с мен през целия ден..като се видех с мойте приятели без него и той все се сърдеше..и накрая..го скъсах :D

lubomirky
09-15-2009, 16:30
Изкъпи се и започни да слушаш нещо нормално. ;)

Crazytu
09-15-2009, 16:44
не я задушавай и не се вкарвай във филмите .. :?
+1 .. просто, кратко, ясно ..