View Full Version : прическа
girl4eety
09-17-2009, 10:46
здравейте
утре съм решила да пусна на приятеля ми да поясня че ми е за първи път
и искам да го изненадам до преди се бръснех целия триъгълник сего от 1 месец не съм се бръснела за да мога да си направя някаква прическа
и искам ако може да ми предложите нещо по така, което да го влуди само като ми я види и да ми обясните как се прави
и още 1 въпрос той 100 процента ще иска да ми прави шпакли обаче аз се притеснявам че мириша отдолу с какво мога да се намажа за да ми мирише на хубаво.Къпя се редовно и ползвам интимен гел но пак не става
благодаря
Mr_Crowley
09-17-2009, 10:49
Хм...ако въпреки къпането ти и интимния гел пак рибарския магазин си е там - работата ми "мириши" на инфекциика...не съм специалист, ама... :-o
Оле 1 месец...ами за начало ги подстрижи късо и равномерно.После с бръсначката си оформи най-добре бразилска лента,демек над твоята (така) една тънка лента от къси косъмчета,всичко друго махаш.
А за миризмата...щом с къпане не става (ха-ха) не му пускай още,а иди на лекар с майка си без да се притесняваш,защото една миризма,може да докара на гаджето ти най-малкото лошо впечатление.
И най-важното-КОГАТО СИ ГОТОВА,ТОГАВА!
Успех :]
ludiq0maks
09-17-2009, 11:08
С прическа или без си е пи*ка .
girl4eety
09-17-2009, 11:08
други мнения
ми аз какво да кажа не си правя прически отдавна.За мен като няма нищо е по-хигиенично.А относно миризмата трябва да идеш на лекар ,но докато го направиш пробвай с интимни кърпички ароматизирани непосредствено преди акта може да те освежат малко и успех с първият път :) :) :) :grin:
Mr_Crowley
09-17-2009, 12:53
Може да си закачиш ароматизатор тип "борче", ако не ти се ходи на докторче :razz: :razz: :razz:
Mr_Crowley
09-17-2009, 13:01
Щом и Алекс ти казва да идеп на лекар.... :-o :-o :-o - Послушай я!!!
:lol: :lol: :lol:
Neftochimic
09-17-2009, 13:04
миризливка :lol:
Pepincetyy
09-17-2009, 18:00
За прическа най-добре е бразилска лентичка.
А за миризмата ... отивай на лекар.
:-D Като искаш да го подлудиш се остави така :D :D :D :D
П.П най хубаво е голичко :)
оле, кви сте сладури, не е истина xD (рофл!) едното дете казва 'доктор!' и другите решават, че това звучи достатъчно зряло - точно както те, като изтъкнати тийнпроблем-форумджии биха искали да звучат и => го повтарят като папагали: мъдро! ;) та по тоя повод.. май твоето 'редовно' къпане е някакво доста относително понятие xD а иначе в момента ми изниква в главата гъбична инфекция (щом ще ти е за първи път), може да се причини от антибиотици.
относно прическата :) остави го така - на един месец! и нарисувай с маркер няколко мухи! зелен маркер!! или няма нужда да ги рисуваш?!
Youth_boy
09-17-2009, 22:53
Утре си решила да пуснеш на приятелят ти и ще ти е за пръв път ама това което,основно занимава мозъка ти е каква интимна прическа да си направиш... Ми скроемен съвет ти давам обърсъни се основно и гледай всичко да мине гладко нещо в което,не се и съмнявам.Едва ли това е най-важното при дебюта ти в секса,дали ще е триъгълник,дали ще е ромб и така нататък,има по-важни и специални неща върху които трябва да се съсредоточиш,сигурен съм че сте разумни и ще използвате презервативи!
Nadelina
09-17-2009, 22:56
Изобщо не харесвам някой като използва думата редовно във въпроса си точно. Какво означава редовно? За всеки едно "редовно" може да значи различно нещо. Кажи, мия се всеки ден по 5 пъти или мия се веднъж седмично! Както и да е.
След като се измиеш се намажи с някакъв боди милк със силна миризма на черешка или нещо подобно, което харесваш. Или пък точно преди да започнете да правите нещо, отиди до банята и се замий пак. Или с интимни мокри кърпички се освежи малко от малко.
Относно формичките, точно за първия път би било малко странно. Аз, ако бях момче, нямаше да ме влудят космите ти там и дори бих се отказал от шпаклата, но това си е мое мнение.
DjPiRgOs
09-18-2009, 07:20
Просто е пърфомирай се отдоло.
С прическа или без си е пи*ка . :lol: :lol: :lol: :lol:
С прическа или без си е пи*ка .
:D :D :D
glamouros
09-18-2009, 15:55
Може да си закачиш ароматизатор тип "борче", ако не ти се ходи на докторче :razz: :razz: :razz:
8-) Красота! Опитай и ще разбереш! :)
ImmortalTechnique
09-18-2009, 15:58
Обичам да има малко косъмчета долу оформени на триъгълник или чертичка. Голо коте ми омръзна някак си.
щом мирише недей да оставяш НИЩО + интимен гел .... важно е да е влажно :grin: :P :D
travmiriaN
09-18-2009, 18:39
ами направи си Бермудски триъгълник и ако не ти се ходи на лекар за "миризмата" която казваш се измий добре с интимен гел и после се парфюмирай добре. Не е сложно ;] ;)
Не си се бръснала от месец?? wtf?? :shock:
Миришеш отдолу дори и след къпане?? wtf??:shock:
.. а за "прическата" на мен също не ми допадат такива "интимни прически" .. най - добре си е голичко .. :D :D
MaryPebals
09-18-2009, 20:52
Не си се бръснала от месец?? wtf?? :shock:
Миришеш отдолу дори и след къпане?? wtf??:shock:
.. а за "прическата" на мен също не ми допадат такива "интимни прически" .. най - добре си е голичко .. :D :D
На мене също не ми допадат,а колкото до миризмата,не е зле един профилактичен преглед при гинеколога!
Phantom93
09-20-2009, 21:05
Моята е определено неопределена. :D :D :D
BlueFace
09-20-2009, 22:18
Сплети си я на раста 8-)
anity0emko
09-20-2009, 22:25
Да се надяваме ,че ще разкаже или поне ще има тема " Дали съм бременна ? " :D
sunity06
09-21-2009, 09:28
Нямам спомен точно къде, но на скоро четох една статия за най-добрите интимни прически ;)
Триъгълник -малко скубане => малко болка; А дали това е Eфектът, който се търси? Нееее!!!
Правоъгълника -ефекта си го бива, но пък е скучно!
Запетайка, удивителен, а защо не и въпросителен -има козметички, който с удоволствеи биха помогнали.
Буквата на любимия или пък т. нар. Холивудска маска -тоест или да си поиграеш с пинсетата и да направиш неговата буква или изцяло да махнеш косъмчетата! И в 2та варянта ще му хареса!!!
А за миризмата незнам, но попринцип всяка жена си има някаква индивидуална миризма, а и вкус, която не е неприятна, даже на мъжете им харесва. На скоро един приятел ми призна, че страшно мн харесва тази миризма, даже няколко часа след като я е пипал там не си миел ръцете, за да може тайно да си ги душка! :shock: странно е, но какво да се прави.....
Zaharinka
09-21-2009, 14:59
Така 1-во вземи се обръсни,или на козметик,използвай лентички все 1.Голичко или лентичка са най-удачните вариянти.След това иди на гинеколог защото ми намирисва на гъбички.След като видиш какво ти и е и ако ти има нещо се излекувай.Периода на лечение не е по-малко от 2 седмици тъй,че успокой хормоните.След лечението миризмата ще изчезне а ако още я имаш,използвай интимни мокри кърпички преди секса и готово.