View Full Version : Искам да кажа на майка си.
ThePowerOfLove
09-17-2009, 13:08
Не очаквай да се зарадва. Та ти си на 14 :shock:
Mr_Crowley
09-17-2009, 13:17
Аз ако съм майка ти бих ти теглил един як бой...
Няма значение че съм на 14! Важното е че съм мислила преди да го направя.Не смятам,че направих грешка.
18
Оф,по-добре да не бях писала.Явно всеки ще почне да ме упреква.Аз искам да споделям с майка си,а не после да пиша тема как да прикрия,че не съм девствена![/i]
Mr_Crowley
09-17-2009, 13:24
Е, хубу...никой не казва, че не си мислила. Въпросът е с какво. Само сега не почвай да се отяждаш - пука ми на мен, че ти се трескаш. Обаче, не мисля, че на който и да е родител ще му допадне идеята да одобри "легалния" секс на 14 годишната си дъщеря. Ти може да си мислиш, че си хванала Господ за шлифера, но си много далеч от истината.
Майка ти ще разбере рано или късно.
Ако искаш да бъдеш честна с нея, направи го. Никой не те спира. Пък и така може би е по добре.
Олеле малеле
или ще се зарадва,че й споделям...
то да и споделяш ама боже на 14 си О.о се едно ся да кажа на мама "мамо купих си наркотици" и тя да каже "ехее супер се радвам че ми споделяш" О__o
Sisito941
09-17-2009, 19:27
се едно ся да кажа на мама "мамо купих си наркотици" и тя да каже "ехее супер се радвам че ми споделяш" О__o
:razz: :razz: :razz: Аз ако кажа на майка нещо такова ще ме изгони от вкъще за вас не знам :razz:
Пффф ба*тии :-x Човек да не попита нещо!
Biskfitka
09-17-2009, 20:22
Не познавате майка и все пак..
Моята майка ако сега и кажа ,че съм правила секс (не съм де..) ще се радва,че съм и казала и съм сигурна ,че няма да ми се кара (на 15 съм..)
Авторката-ако толкова държиш да и кажеш,просто отиди и и кажи,че искаш да говориш с нея и такаа...
D12Respect
09-17-2009, 21:35
Трай си
DeteNaDiavola
09-18-2009, 07:47
на твое място бих си мълчала, не се знае каква може да е първата й реакция :-o
lolichkazdro4oholichka
09-21-2009, 10:25
по-добре и кажи... просто тя все пак майка ти е .. :) ... е то и зависи и от майкатаааа :D аз първо ще кажа на баща ми защото е по-разбран :D амаа те вечее от когаа са ме обвинили че имам полов живот :D че ако им кажа сигурно купон ще вдигнат ... защото не познават нито едно гадже ... смис като такова ... ами познават само приятелките :D :D :D и така ... Смело върви и кажи ! :)
изчакай поне до догодина и и кажи в удобен момент :)
sladur4etyYy
09-21-2009, 13:49
доколкото разбирам си на 14 и искаш да кажеш на майка си, че си правила секс. ми недей 8-)
Marietchety
09-21-2009, 16:29
Много зависи каква е майкати.Ти си я познаваш най-добре,според мен трябва сама да си прецениш! :)
По-добре кажи на баща ти,че да видиш какъв хубав и як бой ще ти тегли(какъвто и заслужаваш)
Psychoalgie
09-22-2009, 09:10
FuCkInBuBbLeGuM
09-22-2009, 19:12
От коментарите разбрах, че си на 14 и си правила секс и се чудиш дали да кажеш на майка ти или не. Чесно казано въобще не мисля, че ще се зарадва, но по-добре й кажи ... някой ден се пак ще разбере.
Офф топик: На къде отива света... и аз съм на 14 и съм малка да имам сериозно гадже на което да вярвам, камо ли секс да правя... боже боже божеее :?