View Full Version : Незнам какво става...
С приятеля ми сме заедно от месец и нещо, аз го харесвах много преди това , но това няма голямо значение... Та проблема ми е в това , че незнам дали има смисъл да продължаваме.От Пловдив сме обаче той ще заминава да учи в София...Освен това незнам имам чувството ,че той не иска да е с мен въпреки , че не го казва или показва. Когато сме заедно всичко е страхотно .. толкова добре не съм се чувствала с момче до сега , но проблема е , че ако не го потърся аз , той няма да се сети за мен сигурно дни наред и знам , че за него просто това е нормално . Той е такъв несериозен и си го знаех от началото , но въпреки това го харесвах много и като ми се отдаде възможност реших да опитам с него. Много се ядосвам виждаме се веднъж или два пъти в седмицата като се има предвид , че нямаме кои знае какви ангажименти ... И точно сега , когато е момента да сме заедно постоянно ,защото като замине ми е ясно ,че ще се виждаме 1 път в седмицата ,(дори и за толкова не е сигурно )той просто като че ли не проявява интерес. Веднъж говорихме на тази тема , попитах го дали икса да е с мен изобщо ,той едва ли не остана обиден и много учуден защо го питам това... Незнам .. попирнцип не е такъв да е с някое момиче без да иска или да не знае как да скъса с мен или да се се чуди . Действията му са много различни показва ми че иска да е с мен и в същия момент не прави нищо по въпроса да стане нещо по- сериозно. Друго е , че той държи много на приятелите си (което е нормално) , но може да е с тях по цял ден , а не може да отдели 2 часа за мен. И най-интересното ми е защо той тръгна с мен след като разбра , че ще учи в друг град като имаше възможността много по-рано.. Ясно ми е , че може би няма да се получи , но найстина много се надявам на някаква промяна от негова страна . Съжелявам , че ви натоварих така , но искам поне да чуя мненията ви . Между другото съм на 18 години , а той на 20 . Благодаря ви още един път ,че ме изтърпяхте .
ее няма какво да ти се "търпи" форума е за това .. :wink:
" .. имам чувството ,че той не иска да е с мен въпреки , че не го казва или показва."
в това няма смисъл .. не мисля, че би търпял някой, с който не иска да бъде пък и е на 20 и мисля, че може да преценява сам за себе си ..
.. за търсенето и досещането .. ами виж сега момчетата (повечето) са си такива .. не му се сърди радвай се, че не те задушава .. :? А за това, че е тръгнал с теб като е знаел, че ще учи в София .. хмм ето тук ми идва съмнението .. за да не предполагам просто така ии да те объркам още повече по - добре говори с него .. може и да е за добре (да идва да те вижда често и с времето нещата да се задълбочат), а може и да те е "хванал" за кратко докато дойде в София .. :?
differentbynature
09-17-2009, 15:58
Какви глупости говориш бе миличка? :-) Как няма да те изтърпим като затова е форума.. а и освен това е имало много по-дълги излияния от твоето :D Та.. искам да ти кажа че моя приятел е същият.. :? с тази разлика че ние по принцип сме от различни градове но имаме връзка де.. мога да ти кажа че по принцип не съм човек с железни нерви но заради него едва ли не се въоражих с такива :? той никога не ми пише не се сеща за мен изобщо супер неадекватно се държи все едно сме някви непознати.. :? и все си казвам че ще спра да го търся и пак... :? той го прави в повечето случаи от инат но е супер дразнещо тъй че те разбирам :) явно и при теб разговорите не помагат.. все пак опитай пак кажи му че знаеш че те обича просто имаш нужда от повече внимание особено сега когато заминава.. :o
Мерси за мнението миличка , инача попринцип си мислех ,че може би е бил зает покрай изпити , балове и т.н , но незнам ... а относно досещането ... ще изчакам още няколко дни и ще го попитам какво става , макар че аз си знам какво става обаче просто се чудя как да му подскажа , че трябва да си промени малко отношението , макар че вече го направих един път , но нямаше голям резултат .
Какви глупости говориш бе миличка? :-) Как няма да те изтърпим като затова е форума.. а и освен това е имало много по-дълги излияния от твоето :D Та.. искам да ти кажа че моя приятел е същият.. :? с тази разлика че ние по принцип сме от различни градове но имаме връзка де.. мога да ти кажа че по принцип не съм човек с железни нерви но заради него едва ли не се въоражих с такива :? той никога не ми пише не се сеща за мен изобщо супер неадекватно се държи все едно сме някви непознати.. :? и все си казвам че ще спра да го търся и пак... :? той го прави в повечето случаи от инат но е супер дразнещо тъй че те разбирам :) явно и при теб разговорите не помагат.. все пак опитай пак кажи му че знаеш че те обича просто имаш нужда от повече внимание особено сега когато заминава.. :o
мдаа точно същтото е и при мен... :Д казвам си , че няма да го търся повече , че е негов ред обачее.. в един момент просто се откавам ;д , а попрнцип съм голям инат , тои ми звъни ама само да излиаме някъде вечер дискотеки , събирания и т.н , а една връзка има нужда и от малко осамотяване така да се каже , а не постоянно да сме или с неговите или с моите приятели :?
Охоо.. И аз съм в Пловдив понастоящем. :) Мога да ти обръщам повечко внимание. :?
Ами по темата:
Имали смисъл да имаш очаквания за вашата връзка при положение,че заминава в София. Аз съм сигурен,че е объркан също толкова,колкото и ти си. Може би в началото е тръгнал с тебе,защото не е мислил,че ще издържите дълго заедно. И сега хем ти се кефи,но не го показва,тъй като
знае,че заминава.
А на някой хрумна ли му, че може да е тръгнал с нея, защото действително я харесва? И че може просто да си е темерут?
Авторке, повечето мъже (наблягам на повечето, не на всички, за да не ме нападате за общия знаменател) дори и на 20 години имат проблем да показват чувствата си. По-точно, не считат че е нужно да показват такава сантименталност като жените. Не бива да им се сърдим. Щом е направил избора си да е с теб, вероятно има някаква причина.
И недей да правиш грешката да се сравняваш с приятелите му. Да, ти си му гадже и е нормално да имаш очаквания, че той ще отделя най-много внимание на теб. Но, уви, според моите наблюдения, това рядко е така :)
Не се сдухвай, ако държиш на него, просто не го притискай, остави нещата да си вървят и виж в каква посока ще поемат.
Много е възможно просто да се вкарваш в някакъв филм.
А на някой хрумна ли му, че може да е тръгнал с нея, защото действително я харесва? И че може просто да си е темерут?
Авторке, повечето мъже (наблягам на повечето, не на всички, за да не ме нападате за общия знаменател) дори и на 20 години имат проблем да показват чувствата си. По-точно, не считат че е нужно да показват такава сантименталност като жените. Не бива да им се сърдим. Щом е направил избора си да е с теб, вероятно има някаква причина.
И недей да правиш грешката да се сравняваш с приятелите му. Да, ти си му гадже и е нормално да имаш очаквания, че той ще отделя най-много внимание на теб. Но, уви, според моите наблюдения, това рядко е така :)
Не се сдухвай, ако държиш на него, просто не го притискай, остави нещата да си вървят и виж в каква посока ще поемат.
Много е възможно просто да се вкарваш в някакъв филм.
Да за филма , че се вкарвам , вкарвам се , защото знам , че просто е такъв , но не напротив той показва чувствата си , обаче дотам само докато сме заедно някъде , после може с дни да не се чуем и той няма да се сети да ме потърси . А за приятелите , в никъкъв случей не се опитвам да се сравнявам с тях , все пак сме заедно от по малко от 2 месеца , пък и освен това виноги приятелите са на първо място ! Но мислъта ми беше , че не е кой знае с какво зает,нито работи,нито учи засега... :)
Ако всеки ден ти звъни ще кажеш, че те задушава, но ако се виждате 2 пъти в седмицата ( което е нормално ) ти се струва, че не те желае. Това са глупости... просто някои хора ценят свободата. Защо трябва да сте постоянно заедно не мога да разбера. Ти какво искаш да е много влюбен в теб и да ти пише по 5 смс-а на ден ли. Карайте я бавничко и ще сте си добре... иначе ще си омръзнете прекалено бързо.
Вероятно просто не е досетлив. Не че не държи на теб. Темерут, както ти казах :) Имам опит с такъв, поведението му е почти идентично. По тази причина ти казвам това.
Благодаря наистина много на всички , засега ще оставя нещата така ,няма да го притискам както ме посъветвахте, за да видя как ще се развият , пък после ще му мисля :)