View Full Version : боли ли ...
моля ви бадете сериозни и ми отговорете на вапроса не е за мен отнася се за една моя приятелка иска да прави секс но още няма цикал интересуваме много ли ще боли :oops: моля ви без тапи изцепки от сорта всички са различни дран дран интересува ме спешно :) :)
xXxXSweetDreamsxXxX
09-17-2009, 19:12
За твоя приятелка, м?..
Щом няма цикъл още, значи е малка за секс.
zagadkataa
09-17-2009, 19:17
омг :shock:
на нея и са пикаи пак си мисли , че и са ебе ...... направо нзз бахти и хората :shock:
:-D мисля че е досататачно голяма за да го направи не всашност не е но 15 годишна е нещо средно 8-) 8-)
GossipGirl89
09-17-2009, 19:38
На 15 е и няма цикъл? Това нормално ли е? :-o
Иначе по темата: първо - да, малка е и не е готова да секс и второ - наистина при всяко момиче си е индивидуално... някои ги боли, други не...
Biskfitka
09-17-2009, 20:29
Ми НЕ,НЕ СИ ГОТОВА за секс (на т'ва за приятелките хич не вярвам..).
Научи се да пишеш.. :(
MakeMeLaugh
09-17-2009, 20:33
ХАхахах
Ами ти сама изключи отговора - то няма какво да ти се отговори вече.
Тялото ти да не е като някакъв шаблон - да ще боли или няма да боли.
Не мога да ти кажа, че няма да те боли и после да кажеш, че съм те излъгал.. никой не ти знае устройството на тялото, егати..
С тая глава, дето я имате с "приятелката ти" и секс на картинка не трябва да ви се дава ..
Extremescream
09-17-2009, 21:05
моля ви бадете сериозни и ми отговорете на вапроса не е за мен отнася се за една моя приятелка иска да прави секс но още няма цикал интересуваме много ли ще боли :oops: моля ви без тапи изцепки от сорта всички са различни дран дран интересува ме спешно :) :)
Ми не са изцепки,а е самата истина.Какво искаш-да кажем специално Пена от село Горни Дудук дали ще я боли ли?
Ми не знаем.
А и щом няма цикъл не препоръчвам да прави секс,явно още не е достатъчно развита.
Изживеите си детството,да ви се не знае!
TheLegend
09-17-2009, 21:18
Ми не са изцепки,а е самата истина.Какво искаш-да кажем специално Пена от село Горни Дудук дали ще я боли ли?
Ми не знаем.
А и щом няма цикъл не препоръчвам да прави секс,явно още не е достатъчно развита.
Изживеите си детството,да ви се не знае!
Хахахахахха,цепиш просто,евала :razz:
TheLegend
09-17-2009, 21:26
Забравих по темата да отговоря:ако не се възбуди достатъчно тая твоя приятелка ще боли със сигурност :-)
оххххх Боже!!!!Как така :shock: :shock: :shock: Ей пораснете още малко бе поиграйте си с куклите дето ви е купила мама!!!!Незнам защо всички бързат да пораснат .Твоята приятелка е още дете не се занимавайте с глупости а си учете уроците та да стане нещо от вас а за секса мислете но по-натам,няма да ви се размине и тои
krem4et0
09-18-2009, 07:29
Нормално е първата менструация да дойде до 16 годишна възраст. След това вече не е нормално. След като няма менструация, значи не е готова чисто физически да има деца. Основното предназначение,дадено от природата на секса е правенето на деца. Значи тя още не е физически готова за секс. Най-рано година след първата й менструация се правят тия работи.
elito0o0o0
09-18-2009, 09:01
Още не и е дошло,тя ше ми тръгва да се е*е :? :? цц .. Кажи и да иде на гинеколог и той ше и каже сичко.. кфо седиш по форумите и пишеш за някво курвенце ,дет е още детенце :lol: Щом е на 15(УЖ) и не и е дошло.. да иде на гинеколог... той ще и каже и дали ще я боли ,когато почне да прай секс ;) ... :?
пахах.. и със сигурност ,когат почне да се е*е няма да е се едно да я галят с перце ,така че.. 8-) Мен са ми казвали,че течало кръв :lol: :lol: Тамън ше и дойде :lol: :lol: пахах... аз съм на 13 и не мисля да ставам курва.. пък и щом ще почва полов живот... ИМА И МАЙКА,която да попита за това :? :?
:lol:
Немисля,че ще я боли ако изпита истинската наслада от секс-а...тоест ако момчето го направи нежно и вниматилно,няма да има проблеми...НО НЕ МИ СЕ ВЯРВА НА 15 ДА НЯМА ЦИКЪЛ...МАЛКО НАЛУДНИЧЕВО... :?
еми на 15 е знам и на мен не ми се вярваше когато ми го каза !!! имам и друга приятелка която е на тази вазраст и няма !!! мерси на всички които ме информирахте по един или друг начин , но все пак мерси :smt038 :smt023
littlegirl91
09-18-2009, 12:24
както ти казаха всички не се занимаваи с тея неща! Малка си има време за всичко.Още повече,че нямаш цикъл! А това за приятелката ти не ми се вярва няма нищо срамно да попиташ от твое име :-P . Не прави глупости това е моето мнение :grin:
:? защо не сте почнали още от бебета да се ебете, а?
както ти казаха всички не се занимаваи с тея неща! Малка си има време за всичко.Още повече,че нямаш цикъл! А това за приятелката ти не ми се вярва няма нищо срамно да попиташ от твое име :-P . Не прави глупости това е моето мнение :grin:
хах :-D н3съм аз мен не ме е срам да питам просто наистина не съм аз на мен ми доиде миналата година аз си го имам :D
Ми мойто момиче, виж сега, ми като няма цикъл значи не е готова за тази крачка...а за болката, ми боли, но не е болка за умиране, ще стегне зъби и ще стане...стига партньорът да е внимателен, да не го пъха на сила и най-важното е да го направи когато е готова и достатъчно възбудена...Но мисля че първо трябва да изчака да и дойде цикъла...даже не ще бъде зле да отиде на лекар, да види дали е на ред че в тази възраст още няма цикъл...
u3BaH3eMeH
09-18-2009, 15:37
няма мензис иска секс ОМФГ ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕЕ ! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
glamouros
09-18-2009, 15:43
Кажи и първо да порасне. :)
BlueParadise
09-18-2009, 17:08
15-16 години е една зряла възраст за една такава сериозна крачка,но това че няма мензис прави нещата сложни...моя съвет е да почака... време има..момчета и момичета също :D ...
mimenceto666
09-18-2009, 18:12
Немисля,че ще я боли ако изпита истинската наслада от секс-а...тоест ако момчето го направи нежно и вниматилно,няма да има проблеми...НО НЕ МИ СЕ ВЯРВА НА 15 ДА НЯМА ЦИКЪЛ...МАЛКО НАЛУДНИЧЕВО... :?
аз тая година ще права 15 и още нямам (не е налудничево) :)
виртуален
+1 :grin:
Не че имам някъв опит, но най-вероятно ще боли.
Се пак ще й е за първи път.
travmiriaN
09-18-2009, 18:15
незнам защо бързате да се еб*те , все едно идва края на света. кажи на приятелката ти че няма да умре девствена , да е спокойна ..
btw - тъпа е !
tempting
09-18-2009, 18:17
:shock: :shock: :shock:
stupiddog
09-18-2009, 19:28
Още не и е дошло,тя ше ми тръгва да се е*е :? :? цц .. Кажи и да иде на гинеколог и той ше и каже сичко.. кфо седиш по форумите и пишеш за някво курвенце ,дет е още детенце :lol: Щом е на 15(УЖ) и не и е дошло.. да иде на гинеколог... той ще и каже и дали ще я боли ,когато почне да прай секс ;) ... :?
пахах.. и със сигурност ,когат почне да се е*е няма да е се едно да я галят с перце ,така че.. 8-) Мен са ми казвали,че течало кръв :lol: :lol: Тамън ше и дойде :lol: :lol: пахах... аз съм на 13 и не мисля да ставам к***а.. пък и щом ще почва полов живот... ИМА И МАЙКА,която да попита за това :? :?
Ако правиш секс на 15 например не означава че си курва .. курва е когато го правиш със всеки 2ри .. ако имаш момче което обичаш , защо да не го направиш ?? Това означава че си курва ли :shock:
elito0o0o0
09-18-2009, 21:42
пахах.. и със сигурност ,когат почне да се е*е няма да е се едно да я галят с перце ,така че.. 8-) Мен са ми казвали,че течало кръв :lol: :lol: Тамън ше и дойде :lol: :lol: пахах... аз съм на 13 и не мисля да ставам к***а.. пък и щом ще почва полов живот... ИМА И МАЙКА,която да попита за това :? :?
Ако правиш секс на 15 например не означава че си к***а .. к***а е когато го правиш със всеки 2ри .. ако имаш момче което обичаш , защо да не го направиш ?? Това означава че си к***а ли :shock:
http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif http://www.pic4ever.com/images/245.gif ЛЕЛЕЕ ЛЕЛЕ.. http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif няам думи за теб ;)
Ако правиш секс на 15 например не означава че си к***а .. к***а е когато го правиш със всеки 2ри .. ако имаш момче което обичаш , защо да не го направиш ?? Това означава че си к***а ли :shock:
според мен си е напално права кво смешно ти се струва :shock: :shock:
леле почваш да ме плашиш... на тебе не ти е дошло а секс исаш да правиш?!какъв подяволите е този въпрос ? глупав ! не казвам че на мен ми е дошло , ама аз за секс не си и помислям а и съм си още 13 годишно момиченце и съм мъничко :-P
ps:не си мисли че като си на 15 можеш да ме изплашиш и не се мисли заготина кифличка, че ще си намериш майстора.и умната
spiderka
09-19-2009, 00:07
За твоя приятелка, м?..
Щом няма цикъл още, значи е малка за секс.
Абсолютно вярно ... а пък къде сте тръгнали да правите секс като с идването на цикъла идва и оформянето на тялото и т.н. ... още повече,че вероятно въпросната приятелка вероятно е дете
по темата: боли различно при всеки ... тва е положението
леле почваш да ме плашиш... на тебе не ти е дошло а секс исаш да правиш?!какъв подяволите е този въпрос ? глупав ! не казвам че на мен ми е дошло , ама аз за секс не си и помислям а и съм си още 13 годишно момиченце и съм мъничко :-P
ps:не си мисли че като си на 15 можеш да ме изплашиш и не се мисли заготина кифличка, че ще си намериш майстора.и умната
миличка явно вапроса не си прочела кактъ трябва :-D :-D защото това не е за мен а за 1на фр а аз съм на 14 не на 15 с пикли като теб не се занимавам за да искам да те сплаша :grin: :grin:
paradiso
09-19-2009, 21:06
pf zle sedi si na guza ... i nedei pochvai da praish sex che na oshte 100 temi trqbva da otgovarqme kaji na ``tvoita fr`` pone da izchaaka da i doide cikala