View Full Version : Как бихте реагирали?
nev3rm1nd
09-18-2009, 02:24
Как бихте реагирали, ако гаджето ви преспи с друга и по негови/нейни думи всичко се е случило случайно без предварителна умисъл?
Как бихте реагирали, ако гаджето ви преспи с друга и по негови/нейни думи всичко се е случило случайно без предварителна умисъл?
Зарязване. Изневярата си е изневяра.
dimitar_ak
09-18-2009, 05:16
Ако е случайно не се брои. Ако не си спомня пак не се брои. Ако преспи с още една, те взаимно се изключват и пак не се брои.
Сеге сериозно... Това си е чиста изневяра и ти решаваш дали може да му простиш или не. Ако си е било само за да се почеше и докаже че няма нищо повече може и да му дадеш шанс.
ама кво има да се чеше незнам.То па все така става не било планувано,станало случаино и такива ми ти работи.Казвам от личен опит вълка кожата си мени нрава не.И да му простиш нищо няма да се промени ще си продължава да ти изневерява.На мен се случи ,простих а той продължи и за награда когато разбрах за 2рия път ми каза :Да не си ме прощавала 1вия път ти си си виновна ,не аз!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :? така ,че ти си решаваш дали ще се отървеш или ще простиш и ще живееш непрекъснато със страх ,че може пак да те нарани
jadnazaplut
09-18-2009, 07:05
няма случайни неща .... ако го е направил без да мисли да ... но еедва ли е случайно
по добре се замисли
Dollystar
09-18-2009, 07:30
Много зависи и от отношенията ви. Ако сте в добри отношения и връзката ви е сериозна такава постъпки би била непростима, но ако нещо куца бих изключила зарязването като опция. А от друга страна това може и да е предпоставка за късане. Ти си решаваш.
Ако сте в добри отношения и връзката ви е сериозна такава постъпки би била непростима, но ако нещо куца бих изключила зарязването като опция.
Каква е тая глупост? Значи, ако нещата не вървят, той нае*е друга, ти ще останеш с него?
Но ако се разбирате много добре, той допусне грешка, ти директно го зарязваш?
Ще и прережа гърлото :) Веднага я зарязвам, защото по този начин тя ме пренебрегва! :D
golqmumnik
09-18-2009, 11:30
Ще й счупа и двете ръце :-x
travmiriaN
09-18-2009, 12:18
Такова случайно няма.
Че й избия зъбите!
Вашият отговор е
ИСТИНА!
хах ... аз съм сигурна, че няма да го направи
Но ако съм в такава ситуация направо да ме забрави ... тц бих му простила, но нещата тогава няма да бъдат същите
Ще я накарам да се чувства като пълен боклук пред колкото се може повече хора и ще я зарежа разбира се!!!
Зарязване. Изневярата си е изневяра.
+1
http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/_950/suction.gif
значи се отнася за момичета... То тогава ако тя ми изневери (с момиче имам предвид!) адски ще и се разсърдя за дето не ме е поканила да гледам! :lol: :lol:
Тегли му една майна и го заеби 8)
http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/_950/suction.gif
значи се отнася за момичета... То тогава ако тя ми изневери (с момиче имам предвид!) адски ще и се разсърдя за дето не ме е поканила да гледам! :lol: :lol: С МОМИЧЕ може и да те поканя, но ако е с момче... НЕееееее 8-)
glamouros
09-18-2009, 15:33
Всичко ще приключи между нас... Може би се изсилвам, но мисля че малко се изсилвам с това си изказване, но определено ще ми бъде неудобно в негово присъствие, няма да го уважавам което по мое мнение ще доведе до край на отношенията ни. :)
u3BaH3eMeH
09-18-2009, 15:39
Такова случайно няма.
Че й избия зъбите!
Вашият отговор е ...
ИСТИНА :D :D
monincetyyy
09-18-2009, 18:57
OUT!... ба**и наглата работа.. Нищо не е случайно.. :?
MaryPebals
09-18-2009, 21:03
Шута в задника и Game Over!
Ще и бия шута, такива случайни неща с това нещо няма.
sh3_1s_7h3_0n3
09-20-2009, 04:57
Пращам го в Щатите с еднопосочен билет и да не ми се мярка повече! :o
Твойта така ли направи? 8-) Провинил си се и сега изгнаник в чужда страна? :?
Ще му тегля една дълга и широка. Щом веднъж не си е удържал *мъжкото достойнство*, нищо не му пречи да го развихри отново. :-x :-x
zagadkataa
09-20-2009, 23:20
лелеее тя пък толкова е държала на теб .. а моя прител изневери ли му .. игнор от всякаде ... и тфа е хахах
NaNa_SladuRana
09-20-2009, 23:33
ще се почувствам гадно,но все пак ще оцена честносто му :)
ScreambOy
09-21-2009, 02:57
Трепая :o :razz: 8)
alex_devv
09-21-2009, 06:04
ред сълзи, ред цивки, докато стане трудна за разпознаване :grin:
и ще знам, че съм я изпреварил в изневерите :D
2 неща които ме правят напълно спокоен 8)
BlueParadise
09-21-2009, 08:34
Няма доказателства,че е било "без да иска" БИЯ И ШУТА ... няма кво да се занимаваш...
LovelyGirl
09-21-2009, 08:55
:smt039
Няма случайни неща.
Biskfitka
09-21-2009, 10:17
:smt039
Няма случайни неща.+1
Бившата го е правила 2 пъти. Първия път беше на един купон и тя се беше опила. Аз отидох с компанията да пушнем едно козче и като се върнахме в къщата я нямаше. Потърсих я и я намерих полу-припаднала на едно легло и един от горния випуск (11 клас тогава) я опипваше. Хвърлих му се и го пребих. Нямаше такъв адреналин и ярост просто. После си я забрах и се прибрахме, след което и дадох малко айран да се оправи. Не й направих проблем.
Втория път се беше запознала с някъв дето му викаше "пича от маршрутката" и зимната ваканция, понеже учих в софия а не съм от там се прибрах. На деня, в който се върнах супер много исках да се видим, а тя се мотаеше и не идваше. Когато най-накрая се видяхме, тя ме заряза заради него. Седмица по-късно, тя се върна при мен, плачеше, молеше се. Приех я. Бил я зарязал, не означавала нищо за него. През времето, което бяхме разделени, аз преспах с най-добрата й приятелка. Тя разбра месец по-късно и ми се развика, а на мен ми беше писнало от тази връзка (година и 2 месеца). Скъсах я и с течение на времето, като се уталожиха нещата си останахме приятели с привилегии, защото тази част от веъзката ни нито аз нито тя можахме да намерим другаде. Така е и до днес.
Тъпото е, че още имам чувства към нея и това ме подлудява.