Влез

View Full Version : Момичето...

apetrov361
09-18-2009, 19:04
Сега. Искам първо свестен диалог и наистина нормални отговори, ако целта ви е да спамите, не благодаря.
По същество. Значи 8 клас съм тая година, ново училище, нови хора, нов клас, готини момичета =>> харесах една. Ок. Нека си кажа, че не съм много слаб, не съм много висок, нося очила, горе-долу съм в даскалото, няма ме много по физическото, та харесах едно момиче от новия клас...хубаво, защото поне е ниска и най-високия ток да сложи пак не е по-висока от мен, пък за дребен човек като мен, това си е много нещо, както и да е, какво смятате, например, че мога или трябва да направя ? Просто дайте един съвет, знам, че тук сте реномирани като големи помощници. Очаквам вашите отзиви :)

EritYy
09-18-2009, 19:06
сближи се с нея,опознай я.. направи така,че да те хареса-давай й съвети и т.н и накрая й кажи ,че я харесваш ддз :oops:

w0sh
09-18-2009, 19:07
Общуваш с нея, забавляваш я , но не и ставаш приятел.

След това я изнасилваш някъде.

apetrov361
09-18-2009, 19:09
Общуваш с нея, забавляваш я , но не и ставаш приятел.

След това я изнасилваш някъде.
Защо ли не се сетих по-рано...

w0sh
09-18-2009, 19:11
Може и без изнасилването.

Ама ако и станеш приятел, само това ще е начина.

apetrov361
09-18-2009, 19:13
Може и без изнасилването.

Ама ако и станеш приятел, само това ще е начина.Пф. Много е лесно така. Аз едвам се сприятелих с всички момчета за 4 дена... мн съм задръстен, честно :x

w0sh
09-18-2009, 19:16
Иска се тренировка.

relax4o
09-18-2009, 19:16
давай й съвети

Точно пък този набор момичета мразят да им се дават съвети. То твърди глави. Не го познавам момичето, ама с колко такива 94 или 95 набори съм почвал да давам съвети, ама никой не слуша. Просто главите им са по-твърди от стомана.

Biskfitka
09-18-2009, 19:30
Пиши и домашните 8-)

fc
09-18-2009, 19:40
Научи се да контролираш потока си на мисли! Не си мисли за това как се спичаш и т.н. Бъди жив, никой не иска да ходи с тъжен човек. Щом грее тя, значи можеш и ти. Закачай я, играй си с нея, пипай я , дръж я за ръката, когато сте на кафе сядаш плътно до нея, навеждай се да и помиришеш косата даже си играи с косата и, и т.н. Мързи ме да изброявам...

sunshine92
09-18-2009, 19:45
Просто говори повече с нея за да усетиш дали и допадаш. След това ако това е оказало положителен ефект и сподели чувствата си. :)

umri
09-18-2009, 19:47
Откажи се. 8ми клас търсят по-големи пък и още не се шибат.. демек файда никаква. Пък и гадже от твоя клас не е работа.. Ослушвай се за тия от съседния клас например, но не и от твоя.

relax4o
09-18-2009, 20:27
Откажи се. 8ми клас търсят по-големи пък и още не се шибат.. демек файда никаква. Пък и гадже от твоя клас не е работа.. Ослушвай се за тия от съседния клас например, но не и от твоя.

Ти за ебането ли живейш бе човек ? Кво момчето не може ли да обича. Той може да не иска да прави като повечето шматки да тръгват само за да имат осигурено ебане.... страшно се изказа :?

chefo9309
09-18-2009, 21:15

Ти за ебането ли живейш бе човек ? Кво момчето не може ли да обича. Той може да не иска да прави като повечето шматки да тръгват само за да имат осигурено е**не.... страшно се изказа :?
+1 обаче найстина според мен е по добре да не е от твоя клас...но това си е въпрос на личен избор... 8-)

Grassh0pper
09-18-2009, 21:16

- НАПЪЛНО ЗА ... да имаш "гадже" от класа е самоубийство ама честно ! Защото ако те зареже - ставаш за смях и винаги има вероятност да ти скрой номер ала бала.... гледай да са от други класове !

JoyfulCompany
09-18-2009, 22:15
^А пита ли сърцето, питам?
Изчакай, но не бездействай. Да не стане така, че да не смееш да общуваш с нея, само защото имаш по-специално отношение. За 4 дни разполагаш най-много с имена и леки впечатления (отново: рано е). Завързвай приятелства, разучи си новата среда, карай си спокойно и проявявай интерес и много скоро сам ще знаеш по-добре как да подходиш.
Приятна и успешна година, подготве! : )