View Full Version : Относно Лизането
Nikolai234
09-19-2009, 05:17
Здравейте отново! :) Бих искал да попитам за лизането понеже наскоро имахме сексуални проблеми със приятелката ми , дали лизането е елементарно или си има някаква техника? Знам ,че звучи непрофесионален този въпрос, но никой не е роден научен :)
Докато я лижеш трябва да усетиш как точно и харесва на нея.
GodLovesYou
09-19-2009, 09:34
викат му клитор ;}
LovelyGirl
09-19-2009, 13:30
Той човека влязъл в сайта с цел някой дам у помогне, а вие го критикувате и го пращате да си търси сам.За какво тогава е този сайт според вас?Каква му е целта?
Не се ли замислята, че момчето иска някой да му го обясни по-простичко?
И за по-голямо удоволствие не се набляга само на клитора, ами и по-надолу.
MakeMeLaugh
09-19-2009, 13:33
"Разбирачите" да замълчат
Знаем на какво сте "способни"
dif4u1912
09-19-2009, 13:37
Здравейте отново! :) Бих искал да попитам за лизането понеже наскоро имахме сексуални проблеми със приятелката ми , дали лизането е елементарно или си има някаква техника? Знам ,че звучи непрофесионален този въпрос, но никой не е роден научен :)
Приятелю....много трудно е за обяснение самото насочване...в по горната част на вагината или по точно клитора има отворче..значи то е като 2 стъбълца в което езика ти може да се провре съвсем леко...от там почваш с едни нежни движения да "лижеш" по едно време почва да се усеща как езика ти почва да намира все по малко място в което може да се напъха сякаш нещо го избутва...ето това място може да побърка всяко едно момиче ;)
Nikolai234
09-19-2009, 14:36
Благодаря за отговорите :) Ще се справя предполагам :-D
Сподели как е минало после.Успех :-P
travmiriaN
09-19-2009, 21:37
Успех и от мене :] :-D :-D
.. всичко опира до желание!!! :-o
Я бре. Лижи я с гърмящи бомбони в уста. 8)
Я бре. Лижи я с гърмящи бомбони в уста. 8) :D
И направо да и сложи една пиратка в п*тката, та да може да се "разшири" по-бързо.. :razz:
http://www.teenproblem.net/s/1641.html Заповядай и успех. :) :)
EarthShaker
09-20-2009, 09:05
просто я наблюдавай как реагира на различните способи 8-) помагай си и с ръце
monincetyyy
09-20-2009, 10:23
Определено :)
elito0o0o0
09-20-2009, 11:07
Такам.. такам.. ем.. виждам по-горе са ти дали линк.. виж го и ще разбереш някои нещица :P :D Аз не съм разбирачка,щото не съм почнала "половия си живот" хъх.. все пак съм на 13 .. все пак мисля че ще ти помогне статията ;)
gentlelover
09-20-2009, 11:14
Я бре. Лижи я с гърмящи бомбони в уста. 8) :D
И направо да и сложи една пиратка в п*тката, та да може да се "разшири" по-бързо.. :razz:
хахахахаааааааааааааааааа ааа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ако ти се отдава ок.. ако не няма да се научиш :D
+1
mimsssssss
09-20-2009, 16:25
Приятелю....много трудно е за обяснение самото насочване...в по горната част на вагината или по точно клитора има отворче..значи то е като 2 стъбълца в което езика ти може да се провре съвсем леко...от там почваш с едни нежни движения да "лижеш" по едно време почва да се усеща как езика ти почва да намира все по малко място в което може да се напъха сякаш нещо го избутва...ето това място може да побърка всяко едно момиче ;)
дано момчето е разбрало,щото аз поне нищо не схванах.
иначе по темата питай я директно какво и харесва така ще се научиш най добре
Extremescream
09-20-2009, 17:37
Непрофесионален.... :razz: :razz: :razz: :razz: То вече секса в професия ли се превърна?Ето,от 13-годишни може да работят децата!
dif4u1912
09-21-2009, 22:59
дано момчето е разбрало,щото аз поне нищо не схванах.
иначе по темата питай я директно какво и харесва така ще се научиш най добре
надявам се :P трудно ми е с думи да обясня каде да си постави човек езика....тук много хора казват да наблюдава какво точно и харесва...това че и харесва не означава че ще я докара до положение в което да свърши нали се сещате ;) ако ме е разбрал какво съм написал няма да има проблем и приятелката му ще остане повече от доволна....няма да знае каде се намира :D