View Full Version : Use Condoms
Скъпи батковци и какички, чичковци и лелки. Не знам доколко нещата са се променили откакто вие бяхте на нашата възраст, може да е съвсем малко. Може пък промените да са драстични. Може да е било така само в някои социални кръгове.
Момичетата днешно време израстват прекалено бързо. И физически и сексуално.
Физически – аха аха са станали на 15 – 16 години и почват да се оформят като моми. Виждат, че момчетата около тях са още момченца. Съучениците им не ги удовлетворявати – все още си играят, не могат да ходят по кафета, не ги оценяват както подобава. Опитват се да ги свалят като ги удрят и скубят. Тогава почват да се оглеждат за по-големи момчета. А батковците са момчетата които момичетата на тяхната възраст не ги нравят много много. Виждате ли затворения кръг ? Виждате го я.
Сексуално – батковците си хващат “заек” от гимназията. Разхождат се из парковете, пият кафета, ходят по клубове. Един път даже са се понапили както трябва докато техните ( на момичето техните ) ги нямало. А пък ти, нали ги знаете големите лоши батковци – едни такива сексуално ненаситни са. Но малкото сладко миньонче не му пуска. Смята, че и е прекалено рано, че не той е точния човек. Той я зарязва, тя съжелява. Няма да направи същата грешка и със следващия, нали ? Виждате ли как стават нещата? Виждате я, много ясно.
Следващия ще е по-голям, по-лош, по-сексуално ненаситен. Ще пие повече, ще има по лоша компания. Ще се друса леко, ще я почерпи, ще и хареса …
Да дадеш на 15 годишно момиче пенис е като да дадеш на пеленаче пистолет – не знае какво точно трябва да се прави с него, а ако разбера как се хваща и къде се стиска я ще си отнесе главата я ще си създаде куп ядове.
Не всяко момиче би направило този избор, не всяко момиче е толкова глупаво. За целевата група имам само един съвет – използвайте презервативи.
Много добре. Едно голямо БРАВО!
GodLovesYou
09-19-2009, 11:54
fuck that shit
Condoms are for pyssies :(
Пич ти разбиваш идеологията на половина 12 13 14 годишни момиченца :)
AzEbaTeletabisi
09-19-2009, 12:08
Ама, како ДЖЪСТДНБ, какво е шпалка? :oops: :lol:
Иначе едно голямо БРАВО!
:)
Ти си моят идол!
Искам и аз да стана като теб някой ден!
Не, сериозно - БРАВО!
tempting
09-19-2009, 12:16
Браво!! :)
travmiriaN
09-19-2009, 12:17
НАЙ - ГОЛЕМИЯ СИ ! :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
your_secret
09-19-2009, 12:39
pUssies
Ама, како ДЖЪСТДНБ, какво е шпалка? :oops: :lol:
Иначе едно голямо БРАВО!
Ти си моят идол!
Искам и аз да стана като теб някой ден!
Не, сериозно - БРАВО!
Не се бъзикай,де хД :lol:
Това не е авторско между другото,просто много ми хареса и реших да го постна,иначе мерси 8-)
Знам,тва мислиш ли,че не ми е ясно,още като пусках темата?Просто ми хареса това,което казва и начина,по който го казва iii да,момиче съм 8-)
Jus7DreamBoy
09-19-2009, 13:20
Condoms are for pyssies :( +1 8)
pUssies
8)
HouseMusicBoy
09-19-2009, 15:41
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
NaNa_SladuRana
09-19-2009, 15:47
темата ми хареса :P а затворения кръг е бил кръг и по влемето на лелките,въпреки че твърдят,че е бил права линия :)
Едно голямо БРАВО за тва =D>
Първо научи английски ,после се прави на интересен.
pUssies
Ъ , к'во :shock:
Extremescream
09-19-2009, 21:14
pUssies
Пише се pussies,идиоте
travmiriaN
09-19-2009, 21:16
pUssies
Пише се pussies,идиоте
ше го пише както си иска 8)
К'во ся ше го изядете че е направил една грешка :-D :-D
Extremescream
09-19-2009, 21:25
pUssies
Пише се pussies,идиоте
ше го пише както си иска 8)
К'во ся ше го изядете че е направил една грешка :-D :-D
ЩЕ го пише както трябва.Като ще се прави на интересен,поне да е като хората.
А и не ми излизай с номера 'ама тука е форум и можем да пишем както си искаме'.Да,така пишете понеже явно сте неграмотни и не можете иначе.
travmiriaN
09-19-2009, 21:28
А и не ми излизай с номера 'ама тука е форум и можем да пишем както си искаме'.
Никой не излиза с такъв номер , а пък и за една тъпа грешка тука се карате , докато има някви тъпаци немогат да напишат 2 изречения на кръст:
Цитат: "А чивството е иманно загорялост "
ваа стига ве... http://s17.rimg.info/908854ad67a5c011cce057b917c64d13.gif :shock:
paradiso
09-19-2009, 21:44
evala !
Пуу голяма караница заради една путка..Дали с "y" или с "u" тя си остава путка! :?
темата ми хареса :P а затворения кръг е бил кръг и по влемето на лелките,въпреки че твърдят,че е бил права линия :)
Съгласна съм за тва.
Много добре написано. С приятели правим поредния филм и статията ти ме вдъхнови. :)
Да дадеш на 15 годишно момиче пенис е като да дадеш на пеленаче пистолет – не знае какво точно трябва да се прави с него, а ако разбера как се хваща и къде се стиска я ще си отнесе главата я ще си създаде куп ядове.
:razz:
файдА няма от тази тема..
определено е мн смислена и важна, но не си мисли че с нея ще повличеш на някое келешче и то ще почне да ебе с капути... мина модата на капутите.. дойде на бременните лапетии.. :-o
lovesnoopdogg666
09-20-2009, 13:07
Не съм съгласна само с годините. Повечето момичета около мен бяха направили тази грешка още на по 13... иначе на 16-17 е нормално вече :)
кво се прайте на големите ебачи,хяхя
вие путка не сте виждали на картинка,тръгнали да се правят на големи,пълни лайна..
после баща на 13 :lol:
леле сериозно... :shock: Т'ва не го знаех :razz: :razz:
travmiriaN
09-20-2009, 13:30
вие п***а не сте виждали на картинка,тръгнали да се правят на големи,пълни лайна..
Ти па видя Николета Лозанова на снимка и ти се пръсха хормоните .. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Extremescream
09-20-2009, 14:23
вие п***а не сте виждали на картинка,тръгнали да се правят на големи,пълни лайна..
+1
Ти па видя Николета Лозанова на снимка и ти се пръсха хормоните .. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
не,ама тия от аватара ти май те пръскат,а?
Много хубава тема :) Браво!
travmiriaN
09-20-2009, 20:03
не,ама тия от аватара ти май те пръскат,а?
пръскат ме , както аз пръскам НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ;]
Dimana99
09-20-2009, 20:12
Ако ползват презервативи как ще имат деца :-D :-D
Скъпи батковци и какички, чичковци и лелки. Не знам доколко нещата са се променили откакто вие бяхте на нашата възраст, може да е съвсем малко. Може пък промените да са драстични. Може да е било така само в някои социални кръгове.
Момичетата днешно време израстват прекалено бързо. И физически и сексуално.
Физически – аха аха са станали на 15 – 16 години и почват да се оформят като моми. Виждат, че момчетата около тях са още момченца. Съучениците им не ги удовлетворявати – все още си играят, не могат да ходят по кафета, не ги оценяват както подобава. Опитват се да ги свалят като ги удрят и скубят. Тогава почват да се оглеждат за по-големи момчета. А батковците са момчетата които момичетата на тяхната възраст не ги нравят много много. Виждате ли затворения кръг ? Виждате го я.
Сексуално – батковците си хващат “заек” от гимназията. Разхождат се из парковете, пият кафета, ходят по клубове. Един път даже са се понапили както трябва докато техните ( на момичето техните ) ги нямало. А пък ти, нали ги знаете големите лоши батковци – едни такива сексуално ненаситни са. Но малкото сладко миньонче не му пуска. Смята, че и е прекалено рано, че не той е точния човек. Той я зарязва, тя съжелява. Няма да направи същата грешка и със следващия, нали ? Виждате ли как стават нещата? Виждате я, много ясно.
Следващия ще е по-голям, по-лош, по-сексуално ненаситен. Ще пие повече, ще има по лоша компания. Ще се друса леко, ще я почерпи, ще и хареса …
Не всяко момиче би направило този избор, не всяко момиче е толкова глупаво. За целевата група имам само един съвет – използвайте презервативи.
Още едно мнение което доказва със силни аргументи колко е заблудено моето поколение :(
moon_flower
09-20-2009, 21:46
Condoms are for pyssies
Ако го беше написал и правилно...
Гаф не винаги става,но има риск.И понеже си много отворен и не ползваш презервативи някой ден може и да си носиш последствията.
Extremescream
09-20-2009, 22:04
Condoms are for pyssies
Гаф не винаги става,но има риск.И понеже си много отворен и не ползваш презервативи някой ден може и да си носиш последствията.
Eдин миг невнимание,цял живот баща
Condoms are for pyssies
:shock: Ваааа стига ве изплашихте ме. Другия път слагам презерватива и и давам 2 ескапелета за всеки случай. 1 посредата на акта и един в края... Че много си притеснявам :shock:
ПП - да ви еа майката , объркал съм копчето и ае... Кефят се , че са много грамотни ... http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/aiw/lol.gif До сега само за грешката съм чел коментари , а не по дадената тема http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/aiw/haha.gif :lol:
файдА няма от тази тема..
определено е мн смислена и важна, но не си мисли че с нея ще повличеш на някое келешче и то ще почне да е** с капути... мина модата на капутите.. дойде на бременните лапетии.. :-o
Защо е толкова трудно просто да се приеме темата?За тези,за които искат да има смисъл - тя ще има,за другите не мога да отговарям.Не съм целяла нищо с нея и пак казвам просто ми хареса това,което е написано и начина,по който е написано - статията НЕ е моя.Реших,че някой може да вникне в темата и да я разбере,не си правя илюзии,че ще променя възгледите ви.B крайна сметка ако искаш да забреmeнееш на 13 - ще забременееш и толкова :)
mimsssssss
09-21-2009, 11:34
според мен израстването не се е променило.едно време(преди 50г) са се женили момичетата на 15-16години защото са си били развити жени,защо и сега да не е така.всеки има право на избор(психическото развитие няма нищо общо с физическото),така че дори да са станали жени пак може да са с акъл на дете и да не знаят какво да правят.а тва за презерватива беше тъпо щото всеки си решава за себе си има и други предпазни средства.
kidwestern
09-21-2009, 11:44
хъх и кво ся.
не сички са така 8-) коя зубърка ше я земе лошия батко?
8-) 8-) 8-)
та стига с шита.
това е модата,да си фанеш по голям,по лош, с по бърза кола,и с повече ланеци,за да може а се чустваш сигурна от пищова в жапката на колата и от приятелите му,защото току виж на 16 някои шишко може да му се прииска да му направиш свирка,и тогава ти звъниш на баткото с ланеца и те идват 5 човека и шишкото не се прибира..
@JUSTDNB прекалено много генерализираш, не всичко от казаното е валидно за всички.
За презервативите съм съгласен трябв да се ползват
@JUSTDNB прекалено много генерализираш, не всичко от казаното е валидно за всички.
не мисля.. :)
gLoRiToO
09-21-2009, 13:12
Всичко си зависи от това дали имаш акъл в главата или не.Но наистина повечето на тая възраст нямат... :?
moon_flower
09-21-2009, 18:04
Extremescream написа:
moon_flower написа:
Цитат:
Condoms are for pyssies
Ваааа стига ве изплашихте ме. Другия път слагам презерватива и и давам 2 ескапелета за всеки случай. 1 посредата на акта и един в края... Че много си притеснявам
ПП - да ви еа майката , объркал съм копчето и ае... Кефят се , че са много грамотни ... До сега само за грешката съм чел коментари , а не по дадената тема
Аз мисля,че си изказах мнението относно презервативите. "И понеже си много отворен и не ползваш презервативи някой ден може и да си носиш последствията."
аха , аха , аха :lol: За бебе не знам... Не ми пука чак толкова... :lol: Бебетата вече се правят по въздушно-капков път за някой хора... :lol: Няма да се притеснявам за болести , инфекции и прочие , а ми дали приятелката ще забременее ... Губации! :? Бахти паниките дето сте http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/aiw/shout.gif То ако толкова лесно се забременяваше то до сега да бяхме пъти повече.