PDA

View Full Version : Харесваме се,но..

your_secret
09-19-2009, 13:05
Сега съм 8ми клас и съм в същото училище, в което бях до 7ми клас.. Таа.. Там имаше едно момче (да речем А), което много ми харесваше.. Иии почнахме да излизаме с 1 и съща компания, той се държеше с мен супер мило и т.н.. Абеее личеше му, че ме харесва, на мен също ми личеше, че го харесвам /приятелките постоянно ми правеха намеци за тва, ама както и да е 8-) / Обаче нищо не стана.. Всм той не е от хората, които имат скайп, а на мен ми е мн по-лесно да си говоря с момче чрез скайпа или смс-и ии може би това е една от причините, защото и двамата ни беше срам да си го кажем очи в очи :( Таа.. Сега нали приеха ме в същото училище, А. също го приеха /пак сме в различни класове, ако има някакво значение/.. И той явно не знаеше, че аз съм в същото у-ще, защото като ме видя се очуди малко, обаче пак почна да се държи с мен супер приятно, аз все още го харесвах.. Но просто нз и двамата както казах ни е срам да си го признаем, да бъдем нещо повече.. Явно той няма да направи първата крачка,, дайте ми някакви идеи как аз да я направя,, ама да не са прекалено драстични, като:

Ейй, секси 8-)

пс-надявам се, че сте разбрали поне малка част от това, което написах 8-)

Kukumqvka
09-19-2009, 13:09
Ами най-добре е да му го кажеш директно .. стига с тия недомлъвки :?

your_secret
09-19-2009, 13:11
Еми нз не мога.. Всм не съм няква супер срамежлива, даже съм супер открита, ама като става въпрос за момчета..

sulley
09-19-2009, 13:11
Душа,аз те разбрах ама проблемът ти не е зор за умиране. :-o

Какво очакваш да чуеш от нас ? Да ти кажем да последваш сърцето си и да бъдеш смела ли ? Или ако искаш да включим и романтика,направо да ти предложа 'Море от любов' и купища розички.

Ми говорете лице в лице и точка.Не трябва да си гений,че да го направиш. (или поне се надявам)

Kukumqvka
09-19-2009, 13:23
Еми нз не мога.. Всм не съм няква супер срамежлива, даже съм супер открита, ама като става въпрос за момчета..

''Или излизаш на сцената или оставаш зад завесата'' ,нещо подобно е ;)

pwnage
09-19-2009, 15:06
Ми излезте в парк или някъде,където на тебе ти е предразполагащо и му се обесни в любов. Питай го просто,дали иска да имате нещо повече като взаимоотношения. Не е чак толкова трудно. :oops:

FlashMX
09-19-2009, 18:31
мн по-лесно да си говоря с момче чрез скайпа или смс-и

Тфа е адски FAIL и какво само си пишете и най-накрая на живо нямате никви теми и седите в мълчание като пънове.... Евала на пича,че не ползва скайп...

Hilary_
09-19-2009, 19:21
Ако за тебе "ей секси" е драстично смяятай .. :lol: :lol: :lol:

Ами нека го повторя за 1000 път .. няма от какво да те е срам .. знаеш, че той те харесва, знаеш, че ти го харесваш аз не виждам срам ?? :?
Като няма скайп му напиши бележка и му я дай като се разминавате по коридора баси .. :lol: Пък и никой не е казал, че трябва да отидеш при него и да му кажеш "айде да се гаджосаме" :? покани го да излезете .. :-o

machoka
09-19-2009, 19:23
Вариант 1: Покани го да излезете на кафе..

Вариант 2: кажи му 'искаш ли да се разходим някъде късния следобяд или привечер?' ако каже да, ти му отговори 'добре, оставям на теб да измислиш какво ще правим точно. срещата ни е в 19.00ч' ... и го виж къде ще те заведе и намери подходящ момент (не чакай до като се разделите) да го питаш дали иска да имате нещо повече като взаимоотношения и така.. не е сложно.

Научете се да ГОВОРИТЕ!

RaZzer
09-20-2009, 11:32
Щом толкова се притесняваш да се разкриеш - не го прави... Кани го навънка, ходете на разходки, кафета и т.н. Ти просто го предразполагай и му давай шансове и чакай той да ти се разкрие! 8)

xxselbstmordxx
09-20-2009, 12:18
Сега съм 8ми клас и съм в същото училище, в което бях до 7ми клас.. Таа.. Там имаше едно момче (да речем А), което много ми харесваше.. Иии почнахме да излизаме с 1 и съща компания, той се държеше с мен супер мило и т.н.. Абеее личеше му, че ме харесва, на мен също ми личеше, че го харесвам /приятелките постоянно ми правеха намеци за тва, ама както и да е 8-) / Обаче нищо не стана.. Всм той не е от хората, които имат скайп, а на мен ми е мн по-лесно да си говоря с момче чрез скайпа или смс-и ии може би това е една от причините, защото и двамата ни беше срам да си го кажем очи в очи :( Таа.. Сега нали приеха ме в същото училище, А. също го приеха /пак сме в различни класове, ако има някакво значение/.. И той явно не знаеше, че аз съм в същото у-ще, защото като ме видя се очуди малко, обаче пак почна да се държи с мен супер приятно, аз все още го харесвах.. Но просто нз и двамата както казах ни е срам да си го признаем, да бъдем нещо повече.. Явно той няма да направи първата крачка,, дайте ми някакви идеи как аз да я направя,, ама да не са прекалено драстични, като:

Ейй, секси 8-)

пс-надявам се, че сте разбрали поне малка част от това, което написах 8-)

еми та по добрее е да му кажеш 4е го оби4аш, :-) штом викаш че се даржи много добре с тебе и че му се разбира ниама от какво да се страхуваш. кажи мо че искаш да говорич с него на саме и просто му го кайи :-)

MissInd3p3nd3nt
09-20-2009, 12:52
еми та по добрее е да му кажеш 4е го оби4аш, :-)
амм..къде в цялата работа момичето е написало,че го обича чак :-o

Sweetlipss
09-20-2009, 13:08
Като излезете някъде сами,например на кафе и там когато сте сами,може той да се престраши да ти признае чувствата си(ако има такива).
Може да пробваш с някакви намеци..например да го хванеш за ръката,да му се усмихваш влюбено 8-) и т.н.
А й кво се притесняваш....нали смяташ,че той също има някакви чувства към теб..ако му кажеш надали ще те отхвърли :)
Успех :-)

moneycomeme
09-23-2009, 19:21
Nqma takiva.Dori ne pro4etoh temata ti.Samo kato gledam zaglavieto ti-kato se haresvate vzemaite se,nqmate opravdaniq! :)

sl0w
09-23-2009, 20:45
Остави му белешка под чина ...