View Full Version : Клиторен оргазъм
LegacyOfLife
09-20-2009, 11:43
Здравейте,искам да попитам какво точно чувствате по време на клиторния оргазъм.Вчера приятелят ми ми правеше френска любов,около 20 минути,по едно време се схванах,бях страшно възбудена и ми минаваха като тръпки по тялото,но сякаш ми беше трудно да свърша,незнам как да го обясня,всеедно бях на косъм до кулминационната точка и не успявах..
До сега не съм изпитвала оргазъм и искам да достигна,какво ще ме посъветвате :-P
Да се отпуснеш,да не мълчиш като скумрия а да го насочваш,да му казваш какво да прави,ако трябва си фантазирай,помагай си сама ако сметнеш за нужно..
+1
А чувството не мога да ти го обясна с думи, просто трябва да го усетиш :) А нали си пробвала с мастурбация да получиш клиторен оргазъм ?
LegacyOfLife
09-20-2009, 13:22
Да се отпуснеш,да не мълчиш като скумрия а да го насочваш,да му казваш какво да прави,ако трябва си фантазирай,помагай си сама ако сметнеш за нужно..
+1
А чувството не мога да ти го обясна с думи, просто трябва да го усетиш :) А нали си пробвала с мастурбация да получиш клиторен оргазъм ?
Да,пробвала съм,но не мога сама да се възбудя така както някой друг би го направил,друго е когато знаеш,че любимия човек е отдолу..
незнам,може би не мога да се се настроя както трябва :(
Ми тогава не се притеснявай, има време, кога и да е ще достигнеш до оргазъм, само трябва да си отпусната и да мислиш само на това което правиш в момента с любимия ти човек, всички притеснения ги остави навън :) пожелавам ти късмет :)
mimsssssss
09-20-2009, 16:22
според мен е много важно първо сама да опознаеш тялото си(това става в периода на пубертета да речем към 10година на момичетата) и вече след това да знаеш какво да искаш от приятеля си.защото извинявай но е малко странно той да вика къде и ти да казваш ми незнам
kidwestern
09-20-2009, 16:24
според мен е много важно първо сама да опознаеш тялото си(това става в периода на пубертета да речем към 10година на момичетата) и вече след това да знаеш какво да искаш от приятеля си.защото извинявай но е малко странно той да вика къде и ти да казваш ми незнам
добре че има 14 годишната която да я посъветва,да опознае тялото си ?! parody .
NeopitomeNa
09-20-2009, 19:39
Това че не си достигнала до оргазъм е на психическа основа в повечето случаи.
Аз например понякога само като си помисля,че приятелят ми ми прави шпакла свършвам :-P ,понякога каквото и да прави не мога...всичко е до психика и нагласа,така че отпусни се и enjoy the moment
Xrisenceto
09-20-2009, 19:50
:lol:
Здравейте,искам да попитам какво точно чувствате по време на клиторния оргазъм.Вчера приятелят ми ми правеше френска любов,около 20 минути,по едно време се схванах,бях страшно възбудена и ми минаваха като тръпки по тялото,но сякаш ми беше трудно да свърша,незнам как да го обясня,всеедно бях на косъм до кулминационната точка и не успявах..
До сега не съм изпитвала оргазъм и искам да достигна,какво ще ме посъветвате :-P
svur6ila si 4estito :)
suvet emi davai v su6tiq dyh kvo dr :)
MakeMeLaugh
09-21-2009, 20:33
bebok - пиши на Кирилица е, мамка му!
Бива ли да си толкова замаляла..
elito0o0o0
09-21-2009, 20:45
+1.. :lol: :razz: .. Леле леле.. :lol:
ПП: сори .. никой не ме е лизал нит съм се е*ала ,че да ти кажа :lol: :lol: на 13 съм все пак,но може би mimsssssss би ти помогнала :lol: :lol:
elito0o0o0
09-21-2009, 20:46
bebok - пиши на Кирилица е, мамка му!
Бива ли да си толкова замаляла..
+1 :? :? Научете се най-после да пишете на кирилица.. :?
И ти... 13 год. ... Не ти е мястото в този раздел. :(
LegacyOfLife
09-22-2009, 08:09
svur6ila si 4estito :)
suvet emi davai v su6tiq dyh kvo dr :)
Да ти кажа не съм сигурна,че съм свършила,защото не усетих някакво "изригване"така да го нарека ..
Бях под напрежение просто известно време,докато приятелят ми му писна отдолу и спря 8-) поне така го усетих...знам ли 8)
LegacyOfLife
09-22-2009, 08:11
Това че не си достигнала до оргазъм е на психическа основа в повечето случаи.
Аз например понякога само като си помисля,че приятелят ми ми прави шпакла свършвам :-P ,понякога каквото и да прави не мога...всичко е до психика и нагласа,така че отпусни се и enjoy the moment
В интерес на истината и аз си помислих,че може да е от това.
Но,незнам как да действам в случай или по-точно как да си настроя психиката..
Това с отпускането не е много лесно,защото в повечето случаи съм схваната и усещам напрежение :?
И ти... 13 год. ... Не ти е мястото в този раздел. :( a къде и е мястото нещастник ?! нали от тук можем да прочетем , да се научим , да знаем , и да се съветваме ?! много си зле честно ти казвам абе нали трябва да имаме някаква поне малка сексуална култура а не като животните айде ръгай :-x :-x :-x
NeverTheSame
02-01-2010, 07:56
И ти... 13 год. ... Не ти е мястото в този раздел. :( a къде и е мястото нещастник ?! нали от тук можем да прочетем , да се научим , да знаем , и да се съветваме ?! много си зле честно ти казвам абе нали трябва да имаме някаква поне малка сексуална култура а не като животните айде ръгай :-x :-x :-x
а ти айде да се успокоиш и недей дава акъли ;)
playboyche
02-01-2010, 10:51
права си .... такива тъпази ме нервят и както каза модератора ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
ifilinnchica
02-01-2010, 13:13
+1
+2