.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Клиторен оргазъм

Здравейте,искам да попитам какво точно чувствате по време на клиторния оргазъм.Вчера приятелят ми ми правеше френска любов,около 20 минути,по едно време се схванах,бях страшно възбудена и ми минаваха като тръпки по тялото,но сякаш ми беше трудно да свърша,незнам как да го обясня,всеедно бях на косъм до кулминационната точка и не успявах..
    До сега не съм изпитвала оргазъм и искам да достигна,какво ще ме посъветвате

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Да се отпуснеш,да не мълчиш като скумрия а да го насочваш,да му казваш какво да прави,ако трябва си фантазирай,помагай си сама ако сметнеш за нужно..
    +1

А чувството не мога да ти го обясна с думи, просто трябва да го усетиш А нали си пробвала с мастурбация да получиш клиторен оргазъм ?

Цитирай Първоначално написано от xit_ss
    Да се отпуснеш,да не мълчиш като скумрия а да го насочваш,да му казваш какво да прави,ако трябва си фантазирай,помагай си сама ако сметнеш за нужно..
    +1

А чувството не мога да ти го обясна с думи, просто трябва да го усетиш А нали си пробвала с мастурбация да получиш клиторен оргазъм ?
    Да,пробвала съм,но не мога сама да се възбудя така както някой друг би го направил,друго е когато знаеш,че любимия човек е отдолу..
    незнам,може би не мога да се се настроя както трябва

Ми тогава не се притеснявай, има време, кога и да е ще достигнеш до оргазъм, само трябва да си отпусната и да мислиш само на това което правиш в момента с любимия ти човек, всички притеснения ги остави навън пожелавам ти късмет

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    според мен е много важно първо сама да опознаеш тялото си(това става в периода на пубертета да речем към 10година на момичетата) и вече след това да знаеш какво да искаш от приятеля си.защото извинявай но е малко странно той да вика къде и ти да казваш ми незнам

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    според мен е много важно първо сама да опознаеш тялото си(това става в периода на пубертета да речем към 10година на момичетата) и вече след това да знаеш какво да искаш от приятеля си.защото извинявай но е малко странно той да вика къде и ти да казваш ми незнам

добре че има 14 годишната която да я посъветва,да опознае тялото си ?! parody .
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Това че не си достигнала до оргазъм е на психическа основа в повечето случаи.
    Аз например понякога само като си помисля,че приятелят ми ми прави шпакла свършвам ,понякога каквото и да прави не мога...всичко е до психика и нагласа,така че отпусни се и enjoy the moment

Цитирай Първоначално написано от kidwestern

Re: Клиторен оргазъм

Цитирай Първоначално написано от LegacyOfLife
    Здравейте,искам да попитам какво точно чувствате по време на клиторния оргазъм.Вчера приятелят ми ми правеше френска любов,около 20 минути,по едно време се схванах,бях страшно възбудена и ми минаваха като тръпки по тялото,но сякаш ми беше трудно да свърша,незнам как да го обясня,всеедно бях на косъм до кулминационната точка и не успявах..

svur6ila si 4estito
    suvet emi davai v su6tiq dyh kvo dr

bebok - пиши на Кирилица е, мамка му!
    Бива ли да си толкова замаляла..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern

+1.. .. Леле леле..

ПП: сори .. никой не ме е лизал нит съм се е*ала ,че да ти кажа на 13 съм все пак,но може би mimsssssss би ти помогнала
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    bebok - пиши на Кирилица е, мамка му!
    Бива ли да си толкова замаляла..
    +1 Научете се най-после да пишете на кирилица..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на t0d1t0
    И ти... 13 год. ... Не ти е мястото в този раздел.
    Станислава

Re: Клиторен оргазъм

Цитирай Първоначално написано от bebok
    Цитирай Първоначално написано от LegacyOfLife

svur6ila si 4estito
    suvet emi davai v su6tiq dyh kvo dr
    Да ти кажа не съм сигурна,че съм свършила,защото не усетих някакво "изригване"така да го нарека ..
    Бях под напрежение просто известно време,докато приятелят ми му писна отдолу и спря поне така го усетих...знам ли

Цитирай Първоначално написано от NeopitomeNa
    Това че не си достигнала до оргазъм е на психическа основа в повечето случаи.
    Аз например понякога само като си помисля,че приятелят ми ми прави шпакла свършвам ,понякога каквото и да прави не мога...всичко е до психика и нагласа,така че отпусни се и enjoy the moment
    В интерес на истината и аз си помислих,че може да е от това.
    Но,незнам как да действам в случай или по-точно как да си настроя психиката..
    Това с отпускането не е много лесно,защото в повечето случаи съм схваната и усещам напрежение

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    a къде и е мястото нещастник ?! нали от тук можем да прочетем , да се научим , да знаем , и да се съветваме ?! много си зле честно ти казвам абе нали трябва да имаме някаква поне малка сексуална култура а не като животните айде ръгай
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Цитирай Първоначално написано от bZzZ96
    a къде и е мястото нещастник ?! нали от тук можем да прочетем , да се научим , да знаем , и да се съветваме ?! много си зле честно ти казвам абе нали трябва да имаме някаква поне малка сексуална култура а не като животните айде ръгай
    а ти айде да се успокоиш и недей дава акъли
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от bZzZ96
    права си .... такива тъпази ме нервят и както каза модератора ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от xit_ss
    +1

+2
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си