- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клиторен оргазъм
Здравейте,искам да попитам какво точно чувствате по време на клиторния оргазъм.Вчера приятелят ми ми правеше френска любов,около 20 минути,по едно време се схванах,бях страшно възбудена и ми минаваха като тръпки по тялото,но сякаш ми беше трудно да свърша,незнам как да го обясня,всеедно бях на косъм до кулминационната точка и не успявах..
До сега не съм изпитвала оргазъм и искам да достигна,какво ще ме посъветвате![]()
+1Първоначално написано от miminko
А чувството не мога да ти го обясна с думи, просто трябва да го усетишА нали си пробвала с мастурбация да получиш клиторен оргазъм ?
Да,пробвала съм,но не мога сама да се възбудя така както някой друг би го направил,друго е когато знаеш,че любимия човек е отдолу..Първоначално написано от xit_ss
незнам,може би не мога да се се настроя както трябва![]()
Ми тогава не се притеснявай, има време, кога и да е ще достигнеш до оргазъм, само трябва да си отпусната и да мислиш само на това което правиш в момента с любимия ти човек, всички притеснения ги остави навънпожелавам ти късмет
![]()
според мен е много важно първо сама да опознаеш тялото си(това става в периода на пубертета да речем към 10година на момичетата) и вече след това да знаеш какво да искаш от приятеля си.защото извинявай но е малко странно той да вика къде и ти да казваш ми незнам
Първоначално написано от mimsssssss
добре че има 14 годишната която да я посъветва,да опознае тялото си ?! parody .
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Това че не си достигнала до оргазъм е на психическа основа в повечето случаи.
Аз например понякога само като си помисля,че приятелят ми ми прави шпакла свършвам,понякога каквото и да прави не мога...всичко е до психика и нагласа,така че отпусни се и enjoy the moment
Първоначално написано от LegacyOfLife
svur6ila si 4estito![]()
suvet emi davai v su6tiq dyh kvo dr![]()
bebok - пиши на Кирилица е, мамка му!
Бива ли да си толкова замаляла..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1..Първоначално написано от kidwestern
![]()
.. Леле леле..
![]()
ПП: сори .. никой не ме е лизал нит съм се е*ала ,че да ти кажа![]()
на 13 съм все пак,но може би mimsssssss би ти помогнала
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
+1Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Научете се най-после да пишете на кирилица..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
И ти... 13 год. ... Не ти е мястото в този раздел.![]()
Станислава
Да ти кажа не съм сигурна,че съм свършила,защото не усетих някакво "изригване"така да го нарека ..Първоначално написано от bebok
Бях под напрежение просто известно време,докато приятелят ми му писна отдолу и спряпоне така го усетих...знам ли
![]()
В интерес на истината и аз си помислих,че може да е от това.Първоначално написано от NeopitomeNa
Но,незнам как да действам в случай или по-точно как да си настроя психиката..
Това с отпускането не е много лесно,защото в повечето случаи съм схваната и усещам напрежение![]()
a къде и е мястото нещастник ?! нали от тук можем да прочетем , да се научим , да знаем , и да се съветваме ?! много си зле честно ти казвам абе нали трябва да имаме някаква поне малка сексуална култура а не като животните айде ръгайПървоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
а ти айде да се успокоиш и недей дава акълиПървоначално написано от bZzZ96
![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
права си .... такива тъпази ме нервят и както каза модератора ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦАПървоначално написано от bZzZ96
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
+2Първоначално написано от xit_ss
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance