View Full Version : Рижата мъртъв
Голямата Рижа беше убит наскоро в Бургас, лека му пръст http://www.vsekiden.com/?p=58273
09-20-2009, 17:03
кое му е голямото?
elito0o0o0
09-20-2009, 20:32
Такам такам.. това е teenproblem има си статии и т.н. .. тук е форум,а във форума пишат хора ,които имат проблеми или хора които помагат на такива с проблеми.. А това какъв проблем е..? хах.. Честно казано.. по новините също го даваха .. не виждам смисъл и във форума да пишете за тая ''мутра'' .. Рижата да си бере грижата ..
ъъ... за сефте го чувам :shock:
Такам такам.. това е teenproblem има си статии и т.н. .. тук е форум,а във форума пишат хора ,които имат проблеми или хора които помагат на такива с проблеми.. А това какъв проблем е..? хах.. Честно казано.. по новините също го даваха .. не виждам смисъл и във форума да пишете за тая ''мутра'' .. Рижата да си бере грижата ..
+1
Поне да си беше направил труда да пусне темата в раздел "Новини".... А иначе ми е все тая. Що не гръмнат мен? :?
щото ти няма да вадиш нож на моторист, който ти е взел предимството... :D
zagadkataa
09-20-2009, 21:20
до колкото знам беше лице хаха .. той не беше толкова проблемен колкото брат му малката Рижа и да не мислите , че той сега ще утихне няма да има спирачки :shock: ..
лека му пръс .. ПОЧИВАЙ В МИР Калояне ... :cry:
Един боклук по-малко честно казано.. Цял Бургас е пропищял от него, от брат му и от приятелите му.. Ходи и ръга, който свари.. на ся си намери майстора.. Жалкото е, че сега Малкия няма да кротне въобще.. Ще сме като в гангстерските филми. Само дето тука тея не са гангстери, а изживяващи се като такива.. :? :?
LittleDude
09-21-2009, 16:36
ся по не ма е страх кат излизам вечер :D
ся по не ма е страх кат излизам вечер :D
Не се успокоявай толкова лесно.... аз бродя ли бродя със самурайски меч и капак от тенджера... 8-)
да се вживяват още в ролята на супер герои
до колкото знам беше лице хаха .. той не беше толкова проблемен колкото брат му малката Рижа и да не мислите , че той сега ще утихне няма да има спирачки :shock: ..
кво значи нямал да има спирачки? кой позволява да вилнеят такива "лица" и да правят квото си искат? да нападат хората с ножове? много филми.
dekomondo
09-21-2009, 19:16
Кой беше написал , че Рижите не са такъв проблем. Хахах , ако не знаеш са умирали хора заради тея Рижи...Така , че според мен може да се постави като тема , но не разбирам как тя би се развила :) Но знам , че тези са престъпници , така че той си го е търсил...
Luscious_Heart
09-21-2009, 19:23
Кой беше написал , че Рижите не са такъв проблем. Хахах , ако не знаеш са умирали хора заради тея Рижи...Така , че според мен може да се постави като тема , но не разбирам как тя би се развила :) Но знам , че тези са престъпници , така че той си го е търсил...
Подмазват им се през нета, щото не искат да си имат проблеми сигурно. :D
Не съм от Бургас, не бях ги чувала тези...
Hurtmore
09-21-2009, 19:56
Чувала съм ужасни неща, а и се плашех като съм го виждала... не знам, но сега брат му наистина ще се развилнее. И все пак мир на праха му... :?
your_secret
09-21-2009, 20:44
zagadkataa
09-21-2009, 22:04
кво значи нямал да има спирачки? кой позволява да вилнеят такива "лица" и да правят квото си искат? да нападат хората с ножове? много филми.
голямата Рижа не беше такова лайно ве .. хахаха и брат му снятай на погребението на брат си мега надрусан да не знае ко стаа ,, леко ли ши си го враща и не не им се подмазвам .. се пак нито знаят коя съм нито нищо ... всеки си има мнение и аз изказах моето .. за тфа , че ши ма извинявате :D
elito0o0o0
09-21-2009, 22:06
Защо ли да не се сложи един симпатичен ключ на тази тема?..
smiLexaga1n
09-22-2009, 09:43
И кой е тоя 8-) ? Мне сериозно не го знам. :-o
zxcvbnmasdfghjkl
09-22-2009, 10:40
почивай в мир!
Жалко,че точно Калоян си отиде,той беше възможно най-...как да го кажа ставащият от всичките др и от брат си. :( :( :(
Тоя щом е от Бургас,има ли нещо общо със Митьо Очите?
elito0o0o0
09-22-2009, 13:15
почивай в мир!
Жалко,че точно Калоян си отиде,той беше възможно най-...как да го кажа ставащият от всичките др и от брат си. :( :( :(
ИИ... защо да е жалко ако мога да попитам?? Не трябва ли всички такива мутрички да се избиват 1 по 1 :? :? Без значение кой е по-по-най от другия...
почивай в мир!
ИИ... защо да е жалко ако мога да попитам?? Не трябва ли всички такива мутрички да се избиват 1 по 1 :? :? Без значение кой е по-по-най от другия...
Ми трябва.. 'Щото колко народ е изпотрепъл, колко е наръгал, колко е заплашвал, колко дрога е продал.. да продължавам ли? А и на July morning стрелял на плажа по някфа мацка и напрайл некфа тоалетна на швейцарско сирене.. За това ли да го жаля, а? Ако имаше дете и тоя му продаде дрога или му направи нещо друго пак ли ще има "почивай в мир"? Да, ама не.. Получи си заслуженото. Останалите и те трябва да го последват.
elito0o0o0
09-22-2009, 19:09
почивай в мир!
Ми трябва.. 'Щото колко народ е изпотрепъл, колко е наръгал, колко е заплашвал, колко дрога е продал.. да продължавам ли? А и на July morning стрелял на плажа по някфа мацка и напрайл некфа тоалетна на швейцарско сирене.. За това ли да го жаля, а? Ако имаше дете и тоя му продаде дрога или му направи нещо друго пак ли ще има "почивай в мир"? Да, ама не.. Получи си заслуженото. Останалите и те трябва да го последват.
Добре ве.. не ми се карай .. :shock: :( аз не казвам обратното :lol:
почивай в мир!
Не съм се карала на никой. Просто малко се нат'варих на другия пост. .. Извинявай. :D :oops:
Goebbels
09-22-2009, 19:15
Жалко, че бившото ченге не е избило и останалите боклуци
elito0o0o0
09-22-2009, 19:20
Жалко, че бившото ченге не е избило и останалите боклуци+1 :D :D :D
elito0o0o0
09-22-2009, 19:21
почивай в мир!
Не съм се карала на никой. Просто малко се нат'варих на другия пост. .. Извинявай. :D :oops:
Но проблемо :D ..
petinkataaa
09-22-2009, 20:16
+1 ;d
прави сте,не е тук мястото за това,ама мир на праха му,какво мога да кажа ...
remix1912
09-22-2009, 22:26
Е да умират повече таквизи като него нема да е зле.Може и да пооправи тази скапана държава.Въй Въй :lol:
Ти па като много разбираш земи, че (помогни на човека) убили са го на улицата... вдигни го повикай линейка... а и човека може да е роднина на автора на темата
Лека му пръст на човека ко да праим се... стават мафиотски истории в българия
DjPiRgOs
09-23-2009, 09:00
Значи живея в града на мутрите 8-[
LittleDude
09-23-2009, 10:49
рижите нали живеят в Изгрев :-o
рижите нали живеят в Изгрев :-o
Да, мога да ти кажа даже в кой блок.. :D .. (Имам нещастието да живея близо до тях... :? Мразя го тоя квартал.. :? :x )
elito0o0o0
09-23-2009, 16:52
Ти па като много разбираш земи, че (помогни на човека) убили са го на улицата... вдигни го повикай линейка... а и човека може да е роднина на автора на темата
Лека му пръст на човека ко да праим се... стават мафиотски истории в българия
Я мируваай!.. ;)Да съм ти искала мнението?..не.. просто си казах моето.. Аййде.. у лево ;)
LittleDude
09-23-2009, 17:34
Да убият и малкото пенделче и готово. Майка им рижава да е*а :-x