Влез

View Full Version : Връзка без силна тръпка..

djudjulinkaa
09-20-2009, 17:56
Може би има такава тема, но не мога да намеря.. Та въпросът ми е започвали ли сте връзка с човек към когото нямате много голям интерес.. т.е. пак ви харесва, но няма силна тръпка когато си говорите или сте заедно.. И следователно как е продължила тази връзка.. :) В такава ситуация съм че се чудя дали има смисъл да се започва някаква връзка и дали ще се получи нещо.. за това очаквам вашите мнения по въпроса :) Благодаря предварително :)

Zaharinka
09-20-2009, 17:59
Имала съм такава връзка.Много тъпа постъпка исках да забравя бившият така,но не стана дори стана по-зле,както и да е.Свърши след 2,3 седмици.Повече не искам да го правя...

milan4eto
09-20-2009, 18:06
Имала съм такава връзка.Много тъпа постъпка исках да забравя бившият така,но не стана дори стана по-зле,както и да е.Свърши след 2,3 седмици.Повече не искам да го правя...

+1 При мен се случи точно същото, само дето връзката продължи 1 седмица.

Extremescream
09-20-2009, 18:08
И при мен беше нещо подобно.Tръгнах с едно момче,защото сигурно съм искала да забравя друго,което ме заряза.Не съм го направила съзнателно,но угорчението те кара да правиш такива неща,пък дори и да не го направиш нарочно.
Тази връзка просъществува 3 месеца и то не защото нямаше тръпка.Имаше,но самото момче караше много бавно (едвам ме прегръщаше,държеше за ръка,а вече и не помня колко време му тряваше за да приеме целуването като нещо нормално (бяхме на 14-15)).И тръпката изчезна след време.
Та мисълта ми е,че както може тръпката да изчезне след време,така и може да се появи.
Преди да направиш каквото и да е,премисли нещата. :)

8992LIGHTER
09-20-2009, 18:12
И къф е смисъла да ходиш с някой към когото нямаш силни чувства готино ти е ... ама като не си го чувстваш ти както искаш по добре прекрати всичко ... след време ще намериш някой с който ще ти е напълно добре

PurpleDream
09-20-2009, 18:31
няма смисъл да се захващаш с него...

TheLegend
09-20-2009, 18:40
Щом няма тръпка няма смисъл да бъда с този човек,по-добре приятели,но не и повече :)

kuklichka_bg
09-20-2009, 19:22
Сега съм в такава. :o

BlueParadise
09-20-2009, 19:37
И аз съм в такава връзка в момента...и с момичето много добре си знаем..когато ни е на кеф тогова си ппрайм квото си искаме...а относно въпроса дали си струва да започнеш - моят отговор е категоричен (лично мое мнение) и той е НЕ,поради простата причина,че ще стане така,че ще харесаш някой друг и нещата ще се прецакат заради 1 "само" закачка...моя съвет е да си се разберете взаимно кво искате и на кво сте готови..

tuzaro
09-20-2009, 19:37
земи го, нищо не губиш.

Hilary_
09-20-2009, 19:54
Харесвах го но не чак толкова ... но сега след няколко месеца определено се появи тръпката .. незнам как незнам защо даже не съм и предполагала, че с времето ще стане така, но факт .. ;д

опитай нищо не губиш .. :wink:

vagarious
09-20-2009, 19:55
Аз в момента съм поставена пред такава ситуация, но няма да започна нищо.Постъпвам егоистично, поради обстоятелствата, но така е най-добре. :(

Animalistic
09-20-2009, 20:04
Не мога да разбера колко тъпи трябва да сте, че, за да забравите бившия/ата започвате нова връзка... :lol:

GaBiIi__
09-20-2009, 20:06
някой казват че тръпката идва след време от опит знам няма ли я в началото не чакай да дойде по-късно

pwnage
09-20-2009, 20:26
Да вее. И аз съм имал такива взаимоотношения. Беше ми странно някак си. След 30-на дена всичко се изясни де :)

ShowMeYourGenitals
09-20-2009, 20:34
С бившото ми беше така..Изобщо ама изобщо не го харесвах. Просто се бях отчаяла, бях самотна ;d И скъсахме след месец и седмица някъде и сега сме си приятели :)

Neopitom3na
09-20-2009, 20:37
не мисля, че тази тръпка ще дойде от после.. :wink:

ThePowerOfLove
09-20-2009, 20:42
Така е, то в началото ако няма тръпка.. :?

TheLegend
09-20-2009, 20:43
някой казват че тръпката идва след време от опит знам няма ли я в началото не чакай да дойде по-късно

И аз така съм чувал,няма ли тръпка в началото не се надявай на повече.

P.S.Много хубав отговор,Gabi :-) :P