Влез

View Full Version : Случвало ли ви се е?

svalka
09-21-2009, 09:46
Значи има две момчета, които страшно много харесвам. С единия ходех преди време, скъсахме, ама още си ми е голяма тръпка-не успях да го забравя. С другия се запознахме преди няколко месеца и често излизаме, пишем си и тн. Аз много го харесвам, но поради доста причини не можем да сме заедно. И тия дни само за тях двамата мисля. Обаче по едно време се усетих, че всъщност те мн си приличат. Вторите им имена са еднакви, една зодия са, и двамата са мн високи и слаби, а даже не се познават...и тия съвпадения много ме очудиха. Та исках да питам дали на някой му се е случвало нещо такова? :D :D

ShtrudeL
09-21-2009, 09:49
И на това ако му викаш приличане...би следвало,че си доста (не намирам точната обидна думичка...измисли си нещо)
По-скоро съвпадение.
Познавам двама,които си приличат ужасно много и външно и вътрешно ама все пак са братя.

kidwestern
09-21-2009, 09:50
случва ми се всеки ден да ви чета смотаните теми.

lipsvashh_mi
09-21-2009, 09:53
Не ми се е случвало,но е напълно нормално и възможно...всеки човек има определени предпочитания,и бива привлечен от хора,които притежават точно тези белези,които му допадат и му правят най-силно впечатление...А това за зодиите вече е съвпадение...Няма какво толко да му мислиш :D

LoveRetroMusic
09-21-2009, 10:40
Ами явно харесваш определен тип момчета. На мен не ми се е случвало. 8-) 8-)

Hilary_
09-21-2009, 11:01
Някои хора са така иии имат сходен "вкус" за момчета .. търсят прилика с предния ии така ... :-o

tanch3t093
09-21-2009, 11:07
Ами явно харесваш определен тип момчета. На мен не ми се е случвало. 8-) 8-)
+1

Re5peC7
09-21-2009, 11:08
А третия къде е? :-o

RaZzer
09-21-2009, 12:41
Не ми се е случвало... :roll:

Надявам се да съм помогнал...

PurpleDream
09-21-2009, 13:34
еййй на мен ми се е случвало подобно нещо.... познавам момиче тъпо като теб...

SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 13:45
Значи има две момчета, които страшно много харесвам.
Определено нз какво точно искаш.. какво точно харесваш и в кой.. първо тва си изясни ;) ..

С единия ходех преди време, скъсахме, ама още си ми е голяма тръпка-не успях да го забравя.
Поне при мен все още не си е само тръпка ;) .. много повече е.. Иии не тва не се "забравя" просто отшумява с времето ;) .. но все пак никога напълно ;) ..

С другия се запознахме преди няколко месеца и често излизаме, пишем си и тн. Аз много го харесвам, но поради доста причини не можем да сме заедно.
Тогава за кво въобще правите всичко тва.. или ти си иззясни сама на себе си какво точно искаш ии си го следвай него.. или просто ен си вкарвай некви тъпи филми.. иии НЕ НЯМА невъзможни неща.. има ил желание има и начин ;) ..

И тия дни само за тях двамата мисля.
Я си избери един от двамата ии си "мисли" само за него.. гледам яко си се филмирала (заради долното изречение) и без друго.. поне не се раздвоявай.. помисли кой ти е по добре и защо иии на едно лисче.. отрицателни положителни.. :D:D:D

Обаче по едно време се усетих, че всъщност те мн си приличат. Вторите им имена са еднакви, една зодия са, и двамата са мн високи и слаби, а даже не се познават...и тия съвпадения много ме очудиха.
Ако имаш лична карта си я погледни.. отзад пише на колко хора ти преличаш.. ;дд ако не искай на мама и на тати и ще видиш ;) ..
Съдба мойто момиче.. но няма напълни еднакви хора ;) .. ;дд

Та исках да питам дали на някой му се е случвало нещо такова?
На мен лично не.. знам какво точно искам и как да го получа.. преценявам ситуацията и ако ми се наложи да избирам просто избирам по доброто за мен.. не си играя с чувствата на хората и не залъгвам себе си.. не сравнявам никой с никой, защото всеки човек е индивид.. няма втори като него ;) .. :D :D