View Full Version : Beautiful Stranger ..
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 11:06
Здравейте :)
На 18 години съм, от София и живея на 8-мия етаж на един блок (ще разберете защо ви го казвам). Както си стоях на прозореца, отегчен до краен предел, забелязах на терасата на втория етаж на отсрещния блок едно момиче, което седеше на един стол и също се беше загледало нанякъде. По-точно това не беше просто момиче, а направо богиня .. Не знам какво ми стана, но се втурнах към моята стая, взех си бинокъла и се върнах на прозореца като продължих да я гледам, направо да я изпивам с очи. Нямам обяснение за тая реакция, никога не съм бил воайор, но нещо дълбоко в мен ме накара да постъпя така :) Както и да е, момичето ме забеляза и ми се усмихна, после се прибра за малко, след което излезе отново за да среше дългите си черни коси, като отвреме-навреме поглеждаше към мен и накрая се прибра окончателно.
Цялата история ми се стори доста откачена, веднага в главата ми зазвуча Beautiful Stranger на Мадона. Сетих се и за романа „Гласовете ви чувам” на Талев, където главният герой имаше подобно преживяване и се влюби в едно момиче, с което дълго време се гледаха балкон срещу балкон.
Та реших да пиша във форума, за да разбера какво мислите за тази моя странна случка, и да преценя дали трябва по някакъв начин да продължа контактите си с the Beautiful Stranger :D
ShtrudeL
09-21-2009, 11:10
...Би излязъл добър писател от теб.
:shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Някоя вечер отиди до магазина и купи мазни вкусни банички .. сложи ги в пликче .. отиди при нея почукай и тя като ти отвори й ги дай .. така ще можеш да я заговориш и да й предложиш евентуално заедно да ги изядете .. :lol: :lol:
п.с. дано темата е ебавка .. 8-)
Някоя вечер отиди до магазина и купи мазни вкусни банички .. сложи ги в пликче .. отиди при нея почукай и тя като ти отвори й ги дай .. така ще можеш да я заговориш и да й предложиш евентуално заедно да ги изядете .. :lol: :lol:
Тея дни май ти се ядът банички, а? :-D
Авторче, съдейки от логиката на Щрудел-а, ти знаеш отговора ;)
Тея дни май ти се ядът банички, а? :-D
даа .. и то много .. :( Ама от ония мазните + бозичка .. :D :D
п.с. Айде да те водя с мен .. ?? 8-)
ShtrudeL
09-21-2009, 11:23
п.с. дано темата е ебавка ..
Защо? На мен ми харесва г/д. Оо Дано не е. ^
Къде пак, бе? :-o :D
п.с. темата ме радва :)
Къде пак, бе? :-o :D
п.с. темата ме радва :)
пак ли ?? .. още си чакам обещаното от предния път .. :o :D :D :D
п.с. абе нещо взе и мен да ме радва тая тема .. особено като стана дума за банички .. :oops: :razz: :razz:
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 11:40
Темата изобщо не е ебавка, просто съм в странно настроение и затова реших да опиша случката и изобщо да пиша в тоя форум .. а вие се опитвате да опорочите всичко с някви профанни банички :D
.. а вие се опитвате да опорочите всичко с някви профанни банички :D
еййй ... внимавай с баничките!!! :o :D :D :D
ShtrudeL
09-21-2009, 11:58
После аз съм спамила...
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 12:12
После аз съм спамила...
Всички спамят, положението е отчайващо :D
ShtrudeL
09-21-2009, 12:13
После аз съм спамила...
Всички спамят, положението е отчайващо :D
Ама аз го правя умишлено и си признавам. А г-цата по-горе мрънка,когато някой спами...в момента и тя го прави.
Ама аз го правя умишлено и си признавам.
++
п.с. .. мрън .. мрън .. 8-)
Според мен трябва да и грабнеш вниманието. Замярай я с лук или картофи. Абе с което лети до там. Да не забравиш да прикрепиш и бележка.
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 12:24
Ама аз го правя умишлено и си признавам. А г-цата по-горе мрънка,когато някой спами...
Не знам дали се карате постоянно или сега е случайно, но определено сте много сладки докато го правите :Р
scanadal
09-21-2009, 12:38
Много сладурска история :D
Ами знам ли,установи някакъв контакт с нея.Махни с ръка следващият път когато тя е на терасата,усмихни и се чаровно.
Сещам се и за още една идея,ама май е твърде психопатско :-D
Значи,след като знаеш къде живее мацката и изпрати голям букет цветя по куриер,придружени с малка картичка и нещо от рода на "Тайният обожател от 8 етаж отсреща" 8-)
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 13:13
Ами знам ли,установи някакъв контакт с нея.Махни с ръка следващият път когато тя е на терасата,усмихни и се чаровно.
Значи,след като знаеш къде живее мацката и изпрати голям букет цветя по куриер,придружени с малка картичка и нещо от рода на "Тайният обожател от 8 етаж отсреща" 8-)
Първото смислено мнение по темата .. :)
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 13:24
Първото смислено мнение по темата .. :)
Определено това с букета би грабнало повечето момичета (и мен също).. ;дд
Таа.. щом тя ти се е усмихнала.. определено те е забелязала.. усмивката е знак за хубаво знам ли за нещо определено крайно различно от "Офф тоя кво ме гледа" .. аа и щом се е показала пак начи все пак си и грабнал вниманието..
Според мен не е нужно букета да е толкова голям.. ии една роза също би свършила работа пр с едно плюшено мече (но явно нз дали харесва плюшки..) .. но ако все пак обичаш да рискуваш не ти пречи ии вместо само картичка да сложиш едно пликче с нещо повече ;) ..
Като идея се сещам ии за..
В момента (както и винаги е било хит) четирилистната детелина.. вече ги има и по магазините.. можеш да поръчаш една такава ии пр на картичката да напишеш "с пожелание за късмет.. като този който аз имах за да видя теб" или нещо такова..
зависи до колко ти си романтичен ии до колко наистина искаш да я "опознаеш" ;)
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 13:41
Ами тогава може би е по-добре да пробвам направо с теб, но за съжаление не ти знам адреса ..:Р
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 13:49
Ами тогава може би е по-добре да пробвам направо с теб, но за съжаление не ти знам адреса ..:Р
А може би аз не съм твоя тип.. и не съм толкова загадъчна като "мацката от втория етаж" .. а и аз живея на 6-тия.. далече съм от втория.. ;дд
Но все пак ако ще ми пращаш букет туко виж и си разбрал къде живея.. ;дд А може и да се видимм в някой цветарски.. ии ти ше се направиш че не ме познаваш иище ми подариш роза :D :D :D :D
Филмираш ме.. ;дд ии то яко.. ;дд
SuperBadSuperFresh
09-21-2009, 13:58
Колко жалко че аз съм на втория етаж,а отсрещния блок има само 6 етажа :-#
Ти сливи ли имаш в устата че да идеш и да се запознаеш?!? И ги махни тия бинокли,моля ти се
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 14:00
А може би аз не съм твоя тип.. и не съм толкова загадъчна като "мацката от втория етаж" .. а и аз живея на 6-тия.. далече съм от втория.. ;дд
Но все пак ако ще ми пращаш букет туко виж и си разбрал къде живея.. ;дд А може и да се видимм в някой цветарски.. ии ти ше се направиш че не ме познаваш иище ми подариш роза
Филмираш ме.. ;дд ии то яко.. ;дд
6 - числото на дявола .. после ми разправяй, че не си била загадъчна :D
А може и наистина да се видим, защо не. Нали знаеш, много неща изглеждат напълно абсурдни и нелогични, до момента, в който просто се случват ;]
Има много по-глупави теми,ходете осирайте тях.
Направи нещо по въпроса!Знаеш ли кой апартамент е?(Би трябвало да знаеш ,ориентирайки се по кой етаж е , от коя страна е терасата и и тнк)
сложи пред вратата й една роза с телефонния си номер написан на лист хартия ^^
mirelinda
09-21-2009, 14:25
Това с розата/детелината и картичката/бележка е мнооого сладко и със сигурност ще направиш добро впечетление на момичето. Ауу като по филмите е :grin: . А ако я срещнеш някъде навън тичай да се запознаете. :grin: :grin:
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 14:31
Направи нещо по въпроса!Знаеш ли кой апартамент е?(Би трябвало да знаеш ,ориентирайки се по кой етаж е , от коя страна е терасата и и тнк)
Ако момичето е като мен.. аз определено не бих звъннала.. ;дд бих се изкефила определено (щото се пак тва е вид комплимент) .. но определено не бих звъннала защото янма да знам какво да кажа.. ;дд
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 14:34
6 - числото на дявола .. после ми разправяй, че не си била загадъчна :D
Ако 6 ме прави загадъчна.. то значи.. ;дддд
А може и наистина да се видим, защо не. Нали знаеш, много неща изглеждат напълно абсурдни и нелогични, до момента, в който просто се случват ;]
Няма абсурдни неща ;) .. има непознати изживявания ;дд ;)
FromAutumToAshes
09-21-2009, 14:43
Ооо брат каква мадама видях и аз сега в рейса :grin: ама ме досрамя да я заговоря :oops: не повтаряй моята грешка ;) Go for it !
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 14:43
Няма абсурдни неща ;) .. има непознати изживявания ;дд ;)
Напълно си права :)
Ако момичето е като мен.. аз определено не бих звъннала
Сигурна ли си, че не си момичето, за което говоря? Май и ти искаш да ме филмираш :Р
Ако момичето е като мен.. аз определено не бих звъннала.. ;дд бих се изкефила определено (щото се пак тва е вид комплимент) .. но определено не бих звъннала защото янма да знам какво да кажа.. ;дд
Flashnews : не всички са като теб.
Хората са предсказуеми,ако не за друго - то от любопитство би набрала номера твоята мацка,авторе.
coolness
09-21-2009, 16:28
Хмм и аз имам един съсед дето е точно срещу мене и постоянно се зяпаме :D от няколко месеца ама нишо повече ,сладур е ,но определено не живея в някакъв романтичен филм,че някой ден ще пламне наща балконна любов :D и ще се оженим по съседски :-D
Иначе ако толко се кефиш на мацката направи нещо :P Успех! :)
LoveRetroMusic
09-21-2009, 16:56
The Girl Nextdoor... :lol:
The Girl Nextdoor... :lol:
Поучителен филм.
Автора задължително да го гледа!
LoveRetroMusic
09-21-2009, 17:30
http://i.data.bg/07/08/13/508314_orig.jpg
Твоята руса ли е ? 8-)
DevilWish
09-21-2009, 17:32
Това с розата/детелината и картичката/бележка е мнооого сладко и със сигурност ще направиш добро впечетление на момичето. Ауу като по филмите е :grin: . А ако я срещнеш някъде навън тичай да се запознаете. :grin: :grin:
Съгласна съм.Но ако си оставиш номера честно казано и аз не бих звъннала.Максимум да ти пусна един смс "Мерси" и да те оставя ти да ме потърсиш ;) Но много ми хареса историйката :) Дано ,обаче като се запознаете да не стане така ,че да не си допаднете :С :) Успех!
GodLovesYou
09-21-2009, 18:16
нещо подобно ми се беше случило ама мацката ми показа среден пръст и пусна щорите
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 19:26
The Girl Nextdoor...
Поучителен филм.
Автора задължително да го гледа!
Твоята руса ли е? 8-)
Хах филма съм го гледал и едва ли ще повторя .. американска боза под средното ниво. А и всякакви алюзии между мен и главния герой са меко казано смешни.
Че и "моята" не е руса даже :Р Иначе темата се получава, харесва ми. Чуха се някои интересни мнения и ще се радвам ако прочета и други такива.
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 20:02
Сигурна ли си, че не си момичето, за което говоря? Май и ти искаш да ме филмираш :Р
Обедена съм че не съм за.. 1-во защото не живея на втория етаж.. второ ен съм толкова хубава че някой да направи такава тема за мен и да каже такива неща ии 3-то защото със съседа ми от 8-ми се познаваме а с тези то съседните локове никога ен съм се засичала на балкона, а и за не седа мн мн на него ;дд
stup1fy .. Никоя не е като мен защото всеки човек си е различен сам по себе си.. но мн малко мацки биха звъннали.. ;) ..
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 20:09
второ не съм толкова хубава че някой да направи такава тема за мен и да каже такива неща
Съдейки по снимката ти, мога да възразя срещу това. Не се подценявай ;]
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 20:14
второ не съм толкова хубава че някой да направи такава тема за мен и да каже такива неща
Съдейки по снимката ти, мога да възразя срещу това. Не се подценявай ;]
Не се подценявам ;) .. Имам огледало ии виждам .. ;дд а това което виждам определено оправдава горе казаното ;)
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 20:27
Не се подценявам .. Имам огледало ии виждам .. ;дд а това което виждам определено оправдава горе казаното
А пък това, което ти казваш, оправдава по-горе казаното от мен - че се подценяваш :Р
Изглеждаш страхотно .. довери ми се ;]
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 20:31
Изглеждаш страхотно .. довери ми се ;]
Не се доверявам на никой вече освен на себе си.. и то не винаги ;дд..
Таа осрахме и тая тема.. :-o
ааа по темата: .. мисля, че определено ако направиш една от горе изброението идей ще и превлечеш вниманието ;) .. а после ако разкажеш и кво е станало и дали въобще нещо си направиш още по добре :)
ShtrudeL
09-21-2009, 20:34
Тя не се подценява реално. Проси си комплименти. Сега ще каже,че не е така,защото всъщност просенето донякъде е подсъзнателно.
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 20:40
Get a room.
Тя не се подценява реално. Проси си комплименти. Сега ще каже,че не е така,защото всъщност просенето донякъде е подсъзнателно.
Брей големи психолози се извъдихте тука, просела си комплименти .. Глупаво е така да нападате момичето.
LoveRetroMusic
09-21-2009, 20:41
Защо пишеш до тея психолози тогава ? :]
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 20:46
Мила, струва ми се че тук яко си избиваш комплексите.. или ще се заядеш или ще изкажеш тъпот си мнение кой те кефи и кой.. не мисля, че някой го грее твойто мение за него.. едва ли познаваш някой реално за да го коментираш къв е и къв не е .. айде поне мойте постове ги избягвай щото е такива спамерчета като етб ме нервят.. нищо съществено и яко нападки.. ако света ти е крив си смени възглавницата ;) .. просто промени нещо в себе си.. ии ако имам ясни спомени ти беше тази с гаджето която обичала.. милия той ако си такава и риал .. наистина нз как те търпи ..
Запиши се на бокс или някакъв такъв спорт ии избивай малко енергия ;) .. клавиатурата не върши мн добра работа.. а комплексите не в мен.. не съм ти точната мишена ;) ..
Брей големи психолози се извъдихте тука, просела си комплименти .. Глупаво е така да нападате момичето.
Имам вече втора вечер рег тук.. ии повярвай ми на секи мой пост тя има кво да каже.. ии не е нещо като мнение а като нападка ;) .. Просто не и обръщам внимание.. На всякаде ги има "умните и перфектни мацки" като нея ;) ..
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 20:49
Защо пишеш до тея психолози тогава ? :]
Answer :-o
Ще answer-на де, вие на секундата ли очаквате да го направя?! :)
Пиша не до психолозите, а до обикновените хора. Не ми трябват експертни мнения в стил "тя подсъзнателно си проси комплименти". Просто репликата ме издразни, това е.
Именно,че от скоро си тук.
Още 2 седмици и ще разбереш защо е такава.
Прекалено много се отклонихте от темата.
ЛС за секс по скайп със автора
ЛС за заяждане със Щрудел
Авторе : И мен не ме кефи да се зарибявате в темата пусната от теб за ДРУГО момиче,но те търпя,нали? ^^ Такъв е животът.
Тук всички сме обикновенни хора , няма поп-фолк звезди,Thank God.
Просто се различаваме.
LoveRetroMusic
09-21-2009, 20:51
Таааааааая пък се оля. 8-)
ShtrudeL
09-21-2009, 20:57
Мила, струва ми се че тук яко си избиваш комплексите.. или ще се заядеш или ще изкажеш тъпот си мнение кой те кефи и кой.. не мисля, че някой го грее твойто мение за него.. едва ли познаваш някой реално за да го коментираш къв е и къв не е .. айде поне мойте постове ги избягвай щото е такива спамерчета като етб ме нервят.. нищо съществено и яко нападки.. ако света ти е крив си смени възглавницата ;) .. просто промени нещо в себе си.. ии ако имам ясни спомени ти беше тази с гаджето която обичала.. милия той ако си такава и риал .. наистина нз как те търпи ..
Запиши се на бокс или някакъв такъв спорт ии избивай малко енергия ;) .. клавиатурата не върши мн добра работа.. а комплексите не в мен.. не съм ти точната мишена ;) ..
Имам вече втора вечер рег тук.. ии повярвай ми на секи мой пост тя има кво да каже.. ии не е нещо като мнение а като нападка ;) .. Просто не и обръщам внимание.. На всякаде ги има "умните и перфектни мацки" като нея ;) ..
Лесна си. (за спор имам предвид)
Кажи ми какъв ми е комплекса тук? Обоснови се. (Почвам да се повтарям ама като говорите наизуст..)
Като на никой не му пука и най-вече на теб защо ми отговаряш? Усещаш ли колко си противоречиш?
не мисля, че някой го грее твойто мение за него..
щото е такива спамерчета като етб ме нервят
мхмм...
Света ми си е прав,спокойно.
И хъм..всъщност в реалността наистина няма нищо общо с това което съм тук. Ако тук ще си кажа всичко каквото мисля,то на живо ще го омекотя ужасно много,дори мога да не те обидя с нищо. Но това е разговор на по-висока степен,която няма да разбереш.
Имам вече втора вечер рег тук.. ии повярвай ми на секи мой пост тя има кво да каже.. ии не е нещо като мнение а като нападка ;) .. Просто не и обръщам внимание.. На всякаде ги има "умните и перфектни мацки" като нея
Лично теб те коментирам за пръв път,не знам къде ме видя на всеки твой пост лигла такава. Оо И разбира се,че имам какво да кажа,няма да си мълча. Като гледам изобщо не ми обърна внимание. Мерси все пак. ^_^
ShtrudeL
09-21-2009, 21:01
И моля те,не на "мила". Не съм толко лигава. Тва ме изкарва от кожата ми. Оо Лигавщини. уу
valdesbg
Щрудела обаче ви крие спатиите на всички :) И не само в тая тема.
И не ви харесва че го прави с лекота. Лайте си, де.
Аз само си приказвам :)
beautifulstrangerfan
Прекалено много се отклонихте от темата.
ЛС за секс по скайп със автора
ЛС за заяждане със Щрудел
Авторе : И мен не ме кефи да се зарибявате в темата пусната от теб за ДРУГО момиче,но те търпя,нали? ^^ Такъв е животът.
Тук всички сме обикновенни хора , няма поп-фолк звезди,Thank God.
И какво като се отклоняваме от темата? След като се получава някаква дискусия, значи темата си е ОК.
Това за секса с автора и зарибяването няма какво да го коментирам, самият ти изказ между другото е като на поп-фолк звезда, дето твърдиш, че нямало такива във форума.
LoveRetroMusic
09-21-2009, 21:02
Андреа (NaskoKaulitz) пише във форума ... 8-)
ShtrudeL
09-21-2009, 21:06
Андреа (NaskoKaulitz) пише във форума ... 8-)
Тоз е тъп кифладжия.
LoveRetroMusic
09-21-2009, 21:08
Глупости. Наско рулз. 8-)
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 21:08
Кажи ми какъв ми е комплекса тук? Обоснови се. (Почвам да се повтарям ама като говорите наизуст..)
*Ти си казваш мнениеето за себе си само когато си просиш комплимент или казваш на някой реалността само когато искаш да чуеш нещо хубаво за себе си ли ??? ми аз не съм така..
Като на никой не му пука и най-вече на теб защо ми отговаряш?
*Щото не мисля, че точно на теб треа да мълча.. ии щото в мн постовее просто няма как да замълча.. Не съм от типа хора който ще мълчат ;) ..
Усещаш ли колко си противоречиш?
*Не, не усещам.. Ти разбираш по един аз по друг начин нещата.. дали ти харесва или не.. твой проблем ;)
И хъм..всъщност в реалността наистина няма нищо общо с това което съм тук.
*Ем тва си е твой прблем .. но е тъпо да се правиш на това което не си ;) ..
Ако тук ще си кажа всичко каквото мисля,то на живо ще го омекотя ужасно много,дори мога да не те обидя с нищо.
*Еми научи се да си го казваш и в реалността.. живота не е зад монитора ;) .. а дали ще обидиш някой или не.. мнението за това.. а това кой как приема истината си е въпрос на отношение и на характер ;)
Но това е разговор на по-висока степен,която няма да разбереш.
*Казах го и пак ще го повторя.. Не ме познаваш за да каеш каквото и да било за мен ;) ..
Лично теб те коментирам за пръв път,не знам къде ме видя на всеки твой пост лигла такава.
*Лично мен да.. но мненията ми.. почти на всяко те има ;) .. иии не ми слагай етикети.. Погледни и оценявай себе си не се затруднявай и с другите ;) ..
Оо И разбира се,че имам какво да кажа,няма да си мълча.
*Мнението е като задника.. всеки го има но не всеки си го завира в задника освен ако ен са го поискали другите ;) ..
Като гледам изобщо не ми обърна внимание. Мерси все пак. ^_^
*Чувствай се полъскана.. С дразнещите си мнения превличаш внимание.. това е просто похвално.. ;)
LoveRetroMusic
09-21-2009, 21:10
ОООООООО, спри се с тея дълги постове. Не мога да проследя интригата така, защото не ми се чете. 8-)
ShtrudeL
09-21-2009, 21:18
*Ти си казваш мнениеето за себе си само когато си просиш комплимент или казваш на някой реалността само когато искаш да чуеш нещо хубаво за себе си ли ??? ми аз не съм така..
Като на никой не му пука и най-вече на теб защо ми отговаряш?
*Щото не мисля, че точно на теб треа да мълча.. ии щото в мн постовее просто няма как да замълча.. Не съм от типа хора който ще мълчат ;) ..
Усещаш ли колко си противоречиш?
*Не, не усещам.. Ти разбираш по един аз по друг начин нещата.. дали ти харесва или не.. твой проблем ;)
И хъм..всъщност в реалността наистина няма нищо общо с това което съм тук.
*Ем тва си е твой прблем .. но е тъпо да се правиш на това което не си ;) ..
Ако тук ще си кажа всичко каквото мисля,то на живо ще го омекотя ужасно много,дори мога да не те обидя с нищо.
*Еми научи се да си го казваш и в реалността.. живота не е зад монитора ;) .. а дали ще обидиш някой или не.. мнението за това.. а това кой как приема истината си е въпрос на отношение и на характер ;)
Но това е разговор на по-висока степен,която няма да разбереш.
*Казах го и пак ще го повторя.. Не ме познаваш за да каеш каквото и да било за мен ;) ..
Лично теб те коментирам за пръв път,не знам къде ме видя на всеки твой пост лигла такава.
*Лично мен да.. но мненията ми.. почти на всяко те има ;) .. иии не ми слагай етикети.. Погледни и оценявай себе си не се затруднявай и с другите ;) ..
Оо И разбира се,че имам какво да кажа,няма да си мълча.
*Мнението е като задника.. всеки го има но не всеки си го завира в задника освен ако ен са го поискали другите ;) ..
Като гледам изобщо не ми обърна внимание. Мерси все пак. ^_^
*Чувствай се полъскана.. С дразнещите си мнения превличаш внимание.. това е просто похвално.. ;)
Вниманието ми го създаде ти.
И престани и ти да ми раздробяваш коментара като Hilary_. Научете се да пишете в прав текст бе. Оо
Относно реалността..Мога да говоря каквото си искам и там.Научила съм се спокойно. Просто тогава мога и да съм толерантна или в повечето случай изобщо да не се занимавам с глупости. Ако те познавах реално нямаше да те отразя изобщо. За комплекса няма какво да коментирам - нищо не разбираш.
уу и не мисля,че това да се правиш на нещо което не си е проблем. Всеки човек е така всъщност. Просто си признавам,че не притежавам изкривения ви морал и елементарните ви емоции,които смятате,че ви правят по-добри. Това няма да го разбереш,така че по-добре не си прави труда да го коментираш.
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 21:19
ОООООООО, спри се с тея дълги постове. Не мога да проследя интригата така, защото не ми се чете. 8-)
Е янма как да напиша по накратко щото става спам.. ;дд аа ии на нея трябват подробни отговори.. ;дд тя е на друго ниво.. :D :D :D
Щрудел ли си поничка ли си кифла ли си .. безразлично ми е ква си.. излез от филма и виж кво става в реалния живот.. погледни хората около теб.. опитай се да ги разбереш ии тогава ми кажи кой са ти сложните емоции и с какво ти смяташ че си по различна и по каквото и да било от някой.. емм не че те разочаровам но в твой стил ще кажа.. не ме кефиш .. тъпа кифла.. ;) ..
И какво като се отклоняваме от темата? След като се получава някаква дискусия, значи темата си е ОК.
Това за секса с автора и зарибяването няма какво да го коментирам, самият ти изказ между другото е като на поп-фолк звезда, дето твърдиш, че нямало такива във форума.
Ухапи ме за силиконовата цицка тогава.
Пич,нима си мислиш,че това което говориш ме вълнува?
Сам си осра темата.Никой не ти е виновен.Get over it.
Priceless
09-21-2009, 21:20
Абееее .. я си лягайте !!! 8-)
ShtrudeL
09-21-2009, 21:25
Е янма как да напиша по накратко щото става спам.. ;дд аа ии на нея трябват подробни отговори.. ;дд тя е на друго ниво.. :D :D :D
Щрудел ли си поничка ли си кифла ли си .. безразлично ми е ква си.. излез от филма и виж кво става в реалния живот.. погледни хората около теб.. опитай се да ги разбереш ии тогава ми кажи кой са ти сложните емоции и с какво ти смяташ че си по различна и по каквото и да било от някой.. емм не че те разочаровам но в твой стил ще кажа.. не ме кефиш .. тъпа кифла.. ..
В реалността си се чувствам перфектно душко,но това ти няма как да го знаеш и по-добре. Имаш мнението точно на една поп фолк дива.
аа ии на нея трябват подробни отговори.. ;дд тя е на друго ниво..
Всъщност ти не можеш да се изкажеш по-умно и задълбочено. Така както се изказваш сега върви говори на хората от обкръжението си.
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 21:26
Всъщност темата не е осрана, а истинска и неподправена. На който не му харесва такава, да не пише в нея. You should get over that.
Между другото, никога не съм обичал щрудели .. много са мазни едни такива, направо да се преситиш, неприятна работа :]
Всъщност темата не е осрана, а истинска и неподправена. На който не му харесва такава, да не пише в нея. You should get over that.
Между другото, никога не съм обичал щрудели .. много са мазни едни такива, направо да се преситиш, неприятна работа :]
И кой те попита за мнението ти отностно щруделите?
I should get over what ,dude?Wake up!
Правиш тема за съседката си,след като наистина красиво описа всичко и за момент се хванах на лъжите ти ,че може би наистина имаш нужда от съвет и че я харесваш,а накрая започваш да се зарибяваш с момиче,което дори не познаваш.Първото на което попадна!Евала,you are the best.
ShtrudeL
09-21-2009, 21:32
Между другото, никога не съм обичал щрудели
Между другото и аз.
Sunny_stz
09-21-2009, 21:34
Темата изобщо не е ебавка, просто съм в странно настроение и затова реших да опиша случката и изобщо да пиша в тоя форум .. а вие се опитвате да опорочите всичко с някви профанни банички :D
Така е!!!Хората нямат никакво чувство за романтика!!!Само развалят мечтите!!!На къде отива света,особено в тоя форум ужас!!!Относно историята ти,добра е!!!Гледай по-често през прозореца и ако засечеш момичето я заговори!!Например с нещо ......извинете не съм ви виждал до сега,от скоро ли живеете тук,може някой ден да се видим на кафе ,ако не възразявате хехе :-D
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 21:37
Така е!!!Хората нямат никакво чувство за романтика!!!Само развалят мечтите!!!На къде отива света,особено в тоя форум ужас!!!Относно историята ти,добра е!!!Гледай по-често през прозореца и ако засечеш момичето я заговори!!Например с нещо ......извинете не съм ви виждал до сега,от скоро ли живеете тук,може някой ден да се видим на кафе ,ако не възразявате хехе :-D
От 8-мия до 2-рия добър разговор ще бъде :D :D :D
sunny_stz : прочети горните мнения,пича размисли.Вече не е влюбен в съседката си,той тръгна да се зарибява с първото момиче което му каза нещо мило в този форум.
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 21:39
sunny_stz : прочети горните мнения,пича размисли.Вече не е влюбен в съседката си,той тръгна да се зарибява с първото момиче което му каза нещо мило в този форум.
Еййй не с лошо хораа... Това че някой е казал нещо мило на някой не значи непременно зарибявка ;) ..
И мислите ли че след като той е направил тема и е описал толкова красиво нещата се размисля за некви 10 мин и почва "да се зарибява" с други? .. охх ..
LoveRetroMusic
09-21-2009, 21:40
Вече са си разменили скайповете, номерата и всичко ... Ама няма лошо. 8-)
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 21:42
И кой те попита за мнението ти отностно щруделите?
Ами не знам, просто реших да го споделя в общия хаос. :)
I should get over what ,dude?Wake up!
Правиш тема за съседката си,след като наистина красиво описа всичко и за момент се хванах на лъжите ти ,че може би наистина имаш нужда от съвет и че я харесваш,а накрая започваш да се зарибяваш с момиче,което дори не познаваш.Първото на което попадна!Евала,you are the best.
Най-после някой прозря истината - аз съм самият Сатана. Лъжа нагло и примамвам невинни девици по подъл начин. You know, it's better to reign in Hell than to serve in Heaven :D
Еййй не с лошо хораа... Това че някой е казал нещо мило на някой не значи непременно зарибявка ;) ..
И мислите ли че след като той е направил тема и е описал толкова красиво нещата се размисля за некви 10 мин и почва "да се зарибява" с други? .. охх ..
Верно съм малоумна,ама баш толкова не.
"Красива си от това което виждам на снимките"
"Ох,мръснико,аз поддържам тялото си с фотошоп,не точи лиги така"
Плиииийс..
Към човечеца ,който обича ретро музиката : А среща уговориха ли си?Може да се целуват пред съседката за да видим дали ще ревнува тя!
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 21:43
Вече са си разменили скайповете, номерата и всичко ... Ама няма лошо. 8-)
Скайпа трудно.. щото рядко го ползвам.. номера не си го давам на всеки аа под всичко.. не се сещам за друго .. така че няма нищо а още по-малко всичко.. ;дд
LoveRetroMusic
09-21-2009, 21:44
Ами като ще се целувате пред съседката, как ще се уговорите да се видите ... Нямате никаква организация. :?
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 21:44
"Ох,мраснико,аз поддържам тялото си с фотошоп,не точи лиги така"
Тука вече мога да кажа със 100% , че на нито една моя снимка няма ии 1 петно фото шоп!! и ако не ми вярваш може да се видим ..
LoveRetroMusic
09-21-2009, 21:46
На тая на профила ти се вижда, че няма фотошоп, ама то какво можеш да скриеш ... От светкавицата не се вижда нищо. :]
"Ох,мраснико,аз поддържам тялото си с фотошоп,не точи лиги така"
Тука вече мога да кажа със 100% , че на нито една моя снимка няма ии 1 петно фото шоп!! и ако не ми вярваш може да се видим ..
Аз ползвам фотошоп,проблем?
Другъде беше смисъла.Открий го!
ShtrudeL
09-21-2009, 21:47
Така е!!!Хората нямат никакво чувство за романтика!!!Само развалят мечтите!!!На къде отива света,особено в тоя форум ужас!!!
Хайде без масови изказвания?
И света не е този форум.
Щи дам идея ... земи едно фенерче през ноща и светкай към апартамента й :D :D 8-) може да те забележи..хммм ся по същество запознай се с нея... нищо няма да ти коства
LoveRetroMusic
09-21-2009, 21:49
Щи дам идея ... земи едно фенерче през ноща и светкай към апартамента й :D :D 8-) може да те забележи..хммм ся по същество запознай се с нея... нищо няма да ти коства
Той си намери друга, не го занимавай с глупости. 8-)
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 21:55
На тая на профила ти се вижда, че няма фотошоп, ама то какво можеш да скриеш ... От светкавицата не се вижда нищо. :]
Еми влезни ми в профила и ги виж ако не импулса и тогава обеснявай ;)
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 21:56
Направо не е истина какви интриги се плетат тука. Така като гледам, скоро ще ме ожените. Поне ми оправихте настроението, искрено се забавлявам с повечето коментари :]
То се е видяло, че не познавате истинските взаимоотношения между хората, непонятно ви е, че някой може да прояви симпатия към друг .. така че по-добре ходете си купете по един чифт сандалки от мола ..;]
LoveRetroMusic
09-21-2009, 21:58
ООООООО, извинявай ! Виждат ти се прашките, как можах да пропусна този факт. Съжалявам, много си красива, въпреки че дори не виждам лицето ти. :razz:
LoveRetroMusic
09-21-2009, 22:01
Направо не е истина какви интриги се плетат тука. Така като гледам, скоро ще ме ожените. Поне ми оправихте настроението, искрено се забавлявам с повечето коментари :]
То се е видяло, че не познавате истинските взаимоотношения между хората, непонятно ви е, че някой може да прояви симпатия към друг .. така че по-добре ходете си купете по един чифт сандалки от мола ..;]
Е, супер. Ще черпиш за сватбата. 8-)
Е, супер. Ще черпиш за сватбата. 8-)
Кой ще са жени е? Само се заробвате....
coolness
09-21-2009, 22:34
Много интирги ,много нещо... ама не изливайте злобата си върху абсолютно невиния човечец..бтв :D като видях ква злоба има в темата Как сте били облечени на бала си направо се оплаших...хора не бъдете толко злобни,моля ви :shock:
LiveToWin
09-21-2009, 22:38
Странно, но пък какво , щом момичето е било хубаво къв е проблема , че и се усмихнало , може да ти излезе късмета пич :P
Имаш грешна представа за думата "злоба"
Sunny_stz
09-21-2009, 22:45
Евала!!!!Някой да си го каже!!!!Трябва като си с един човек около година да си САМО С НЕГО!!!!Край,други нема!!Курва си ако си харесаш друг хахаха според повечето хора от форума!!!
ShtrudeL
09-21-2009, 22:48
Трябва като си с един човек около година да си САМО С НЕГО!!!
Да де. Оо Боже, колко много си противоречиш.И на думи,и на действия явно.
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 22:50
Каза го иронично.. Но ти нали си много умна и ен зацепи иронията! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ShtrudeL
09-21-2009, 22:52
Каза го иронично.. Но ти нали си много умна и ен зацепи иронията!
Иронично или не е глупаво и противоречиво.
Това ,че вашата представа е такава , не означава и че на всички е.
В този форум всеки ден се сблъсквате с различни хора,различни мнения,различни идеали и така нататък,толкова ли не ви го побира акъла?
Темата би трябвало да бъде заключена ,а колкото до оплакванията ви - кой какъв бил,кой какво мислил - не ме интересува.Има си администратори,модератори към които може да се жалвате колкото ви душа иска(друг е въпроса колко ще ви обърнат внимание на глупавите прищявки).
Темата вече няма смисъл.(въпрос на време беше)
TheBlueAvalanche
09-21-2009, 22:53
SinTeTichnaTaaa, я кажи защо си сложила точно тази снимка за аватар? Заради светкавицата, която те прикрива? Защото реално не се смяташ за хубава? И имаш нужда от комплимент? И после казваш, че не си си го просела ?
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 22:58
SinTeTichnaTaaa, я кажи защо си сложила точно тази снимка за аватар? Заради светкавицата, която те прикрива? Защото реално не се смяташ за хубава? И имаш нужда от комплимент? И после казваш, че не си си го просела ?
Сложила съм точно тази снимка защото ми харесва.. Харесва ми точно това че лицето не ми се вижда.. ако толкова си навит да го видиш имам снимки и в профила нагледай се.. ;дд Иии да определено ен се смятам за хубава.. не искам никой нищо да ми казва.. имам си изградено мнение за себе си.. защо когато някой го каже вие винаги държите да го изтълкувате погрешно.. Не искам от никой комплименти.. Не са ми нужни.. не вярвам на тях.. както казах имам си огледало.. а и не държа толкова на външния вид на другите за това не ме инт и кой какво мисли за мен само по външния ми вид!
Шит!!!!!!!!!! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе вече не казвам нищо.. тук всеки е толкова "озлобен" така да го кажа че само се чуди с кой и с кое точно да се заяде.. всяка точица може да бъде повод.. та камо ли изречение а кво да говорим за снимки...
Разни хора разни идеали!..
Приемайте го както искате ;) ..
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 23:14
И имаш нужда от комплимент? И после казваш, че не си си го просела?
Трудно някой може да си изпроси комплимент от мен, да не кажа, че е невъзможно. По принцип много рядко правя комплименти, само ако човекът отсреща наистина ги е заслужил.
Темата би трябвало да бъде заключена ,а колкото до оплакванията ви - кой какъв бил,кой какво мислил - не ме интересува. Темата вече няма смисъл.(въпрос на време беше)
Ти в каква роля го казваш това? На партиен секретар на форума ли, или може би на фелдфебел? Комунизмът и фашизмът обаче отдавна са в миналото, в днешно време се цени демокрацията. Така че ако хората имат какво да кажат, не трябва да бъдат спирани. След като постовете валят, значи темата не е изчерпана.
Разбира се, рядко правиш комплименти ,но ето ,че при първото срещнато момиче на което дупето му лащи като аватар ти правиш комплимент.
Предсказуем си и нищо повече.
Sunny_stz
09-21-2009, 23:21
Каза го иронично.. Но ти нали си много умна и ен зацепи иронията!
Иронично или не е глупаво и противоречиво.
Дам иронично беше и ти наистина не си достатъчно умна,че да зацепиш,тва вие го твърдите в предходната тема!
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 23:25
Разбира се, рядко правиш комплименти ,но ето ,че при първото срещнато момиче на което дупето му лащи като аватар ти правиш комплимент.
Аз не виждам лъщящи дупета на нито един аватар, виждам само средни пръсти на твоя.
А колкото до това, че съм предсказуем - нямаше да го твърдишq ако ме познаваше. Или може би ме познаваш, но не знаеш, че човекът, с който си пишеш тук, съм всъщност аз ;]
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 23:27
Извинявай ама от прашки до задник има голяма разлика.. Това какво и колко да ми се вижда аз решавам!.. А дали някой го одобрява или не.. абселютно ми е все тая.. така ми харесва така ще е.. Ако не ти харесва.. не гледай ;) ..
Авторе : Разбира се ,че моя аватар ти е проблем,защото не съм се показала по ГЪЗ.
SinTeTichnaTaaa : Ти трай.
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 23:36
Ми не няма да трая.. когато става въпрос за мен не няма да трая.. Иии аз пак не разбрах къде ти в тоя форум ми видя задника.. правиш ли разлика м/у задник ии бельо????????
Ми не няма да трая.. когато става въпрос за мен не няма да трая.. Иии аз пак не разбрах къде ти в тоя форум ми видя задника.. правиш ли разлика м/у задник ии бельо????????
Щом толкова много желаеш да отделя време за теб,добре,дано си доволна/поласкана и лайна.
Първо,ти смяташ ли ,че имаш годините за да качваш подобни снимки където и да било в интернет?Първо,тялото ти дори не е развито още ,но НЕ,нека се покажем пред света!Нали така?
Второ,нека помислим гъза ти ли е по-голям или прашките?(това не е обида)Много ясно ,че гъза ти.Тоест,по-голяма част от него се вижда от колкото тоя ластик там.
Трето,не искам и да си представям как би се почувствала собственатата ти майка ако види какви снимки имаш качени в интернет.(ИНТЕРНЕТ - в момента сигурно някой стар чичко маструбира на аватара ти)
Замисли се добре преди да говориш.Разбирам ,че си горда ама по тоя начин се излагаш публично.
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 23:46
Щом толкова много желаеш да отделя време за теб,добре,дано си доволна/поласкана и лайна.
Първо,ти смяташ ли ,че имаш годините за да качваш подобни снимки където и да било в интернет?Първо,тялото ти дори не е развито още ,но НЕ,нека се покажем пред света!Нали така?
Второ,нека помислим гъза ти ли е по-голям или прашките?(това не е обида)Много ясно ,че гъза ти.Тоест,по-голяма част от него се вижда от колкото тоя ластик там.
Трето,не искам и да си представям как би се почувствала собственатата ти майка ако види какви снимки имаш качени в интернет.(ИНТЕРНЕТ - в момента сигурно някой стар чичко маструбира на аватара ти)
Замисли се добре преди да говориш.Разбирам ,че си горда ама по тоя начин се излагаш публично.
Или аз съм сляпа или ти не гледаш която снимка трябва.. На тази снимка гъза ми не ми се вижда... И не не мисля. че съм голяма.. но мисля че съм достатъчно голяма за да преценя коя снимка да кача.. Не се чувствам горда.. по скоро сигурна.. ии не не ми пука дали някой мастурбира на нея или не.. и не мисля, че ще е точно намоя снимка.. точно тва ме рпави сигурна.. ;) .. има достатъчно порно и кви ли ен снимки за да спре на мойта ;) .. Иии дали задника ми е голям или не.. се тая.. мненията на жените са ми ясни ;) .. Ако не си виждала дебел задник.. чичко гугъл може да помогне ;) .. Не смятам че моя е точно "дебел" ;) .. Иии майка ми е виждала всяка една моя снимка ;) .. Така че спокойно.. не намесвай близки .. не знаеш обстоятелства и тем подобни ;) ..
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 23:49
Авторе : Разбира се ,че моя аватар ти е проблем,защото не съм се показала по "задни части".
При всички положения, съдейки по твоя аватар, а пък и по твоя изискан и съвсем незлоблив език, си голяма моралистка. Толкова голяма, че да имаш право да критикуваш всеки за стила му на обличане и да определяш кой във форума се излага и кой не.
Спри с тия емотиконки ,че ми извади очите вече [x_x]
Написах ,че не е обида , аз нося очела,а ти?Подсигури се!
Не намекнах ,че задникът ти е дебел.Няма нужда въобще да ти правя някакви намеци,аз си казвам всичко направо.Просто ти дадох елементарен пример,по които и 1ви клас дете би ме разбрало.Няма как дупето ти да е по-малко от някакъв конец,разбираш ли?Следователно,този конец НИЩО не скрива,следователно - дупето ти се вижда.Не ти пука?Let's face it,пука ти.Ако не ти пукаше въобще щеше да си биеш АЛТ+Ф4 и да не ми отговориш повече.
Отностно майка ти ,хайдее,няма да коментирам ,щом знае кви снимки имаш и нищо не ти е казала..Няма да коментирам просто.Семейното ти положение не ме интересува особено.
Авторе : Разбира се ,че моя аватар ти е проблем,защото не съм се показала по "задни части".
При всички положения, съдейки по твоя аватар, а пък и по твоя изискан и съвсем незлоблив език, си голяма моралистка. Толкова голяма, че да имаш право да критикуваш всеки за стила му на обличане и да определяш кой във форума се излага и кой не.
От кога бельото е стил на обличане?
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 23:55
Спри с тия емотиконки ,че ми извади очите вече [x_x]
Написах ,че не е обида , аз нося очела,а ти?Подсигури се!
Не намекнах ,че задникът ти е дебел.Няма нужда въобще да ти правя някакви намеци,аз си казвам всичко направо.Просто ти дадох елементарен пример,по които и 1ви клас дете би ме разбрало.Няма как дупето ти да е по-малко от някакъв конец,разбираш ли?Следователно,този конец НИЩО не скрива,следователно - дупето ти се вижда.Не ти пука?Let's face it,пука ти.Ако не ти пукаше въобще щеше да си биеш АЛТ+Ф4 и да не ми отговориш повече.
Отностно майка ти ,хайдее,няма да коментирам ,щом знае кви снимки имаш и нищо не ти е казала..Няма да коментирам просто.Семейното ти положение не ме интересува особено.
Я са аз теб да те питам щото явно си от по-отворените тука а останах с др впечатление.. явно си навътре с прашките.. ако ти си дигнеш нагоре.. а дънките ти останат на същото ниво на коеот си ги носиш и по принцип ... то тогава кое ти се вижда :D :D :D
и да те инт семейното ми положение нямаше да получиш информацията ;дд .. Дали ми е казала нещо или не.. не мисля, че това ти е ясно ;) ..
Това че ти отг не значи че ми пука.. а просто казвам че това което казваш не е така.. ;) .. ако реално ми пукаше.. вече да съм си сменила аватара или по-скоро да бях излезнала от форума и д ане го отворя повече.. ;дд
Тук всеки е настроен доста негативно това се вижда още първите 2 мин след като се регистрираш и напишеш първия си пост.. ;) .. Така, че .. Усмивка хора.. погледнете положителната страна на нещата ;)
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 23:56
Това, че съм преценила че на дадена снимка искам да ми се види не значи че така ходя по улиците.. на работа.. научилище и по принцип.. ;дд
beautifulstrangerfan
09-21-2009, 23:57
Не ти е коректно зададен въпроса .. Бельото е елемент от стила на обличане. Но по принцип стил на обличане е и това човек да ходи гол, стига да му харесва и да не нарушава някакви закони с голотата си :]
Ако мен мислиш за злобарка,някаква мома кипяща от негативна енергия,далеч си от истината.Посрещнах те с благо.А в момента просто отбивам времето с теб.
Иначе за стилът на обличане - говори го на автора тва ,не на мене.Той каза ,че е 'стил на обличане',рофл.
Такаа..Отностно дънките и прашките - тогава да,но в случая в който не носиш дънки кво остава друго освен да ти лъсне дупенцето?Аре стига,мисли малко,разбирам ,че ти се спи.
Не,не нося прашки.Не,няма и да нося прашки.Предпочитам бабешките килоти,доволна?Хм,може би не.Не ти пука?Ем супер,значи сме квит.
Не разбирам дори какво смислено видях още от самото начало на темата,имайки в предвид колко еднообразни са всички теми тук и как всеки втори автор има мозък сходен с този на локва.
Лека нощ от мен , благодаря за отделеното време.Няма да пиша повече в тази тема ,ако авторът или дупето имат някакъв проблем към мен - винаги могат да пишат на личен а да не ангажират хората с личните си глупости.
Аз винаги имам време за вас,чеда мои.И никога не ми писва да ви отговарям.
gentlelover
09-22-2009, 00:10
Жеснки бой...
Но съм съгласен с всяко едно мнение на stup1fy!!!
ХАХАаХахахахахахахахахахх .
Хахахаха. ахахахахахахах
хахахахахахахахах
омг.
омг.
Не знам защо ми е толкова смешнои.
Всъщност знам.
Да дали ще излезеш по задник на улицата или по бельо. Няма никва разлика
ОМФГ ОМФГ ОМФГ.
Прочетох целия разговор.
ОМФГ ОМФГ.
ОМФГ
ОМФ
ОМ
О
!!!!!
valdesbg
09-22-2009, 07:13
О Ем Джи...аз прочетох целия разговор...
:lol:
Ей това е единствената емотиконка която описва състоянието ми.
Priceless
09-22-2009, 07:36
При мен е тази : http://img.ineogen.ro/social/bg/ui/emotions/icon_slap.gif
LoveRetroMusic
09-22-2009, 08:56
Баси яката тема, ахахах. 8-)
ShtrudeL
09-22-2009, 09:25
Абе това е много кухо... SinTeTichnaTaaa Оо
хахаха :D :D кухо кат бамбук
ShtrudeL
09-22-2009, 09:31
Моята емотка <3 И нея искам да я смачкам (нагушкам)
http://i25.tinypic.com/25rmo08.jpg
Иди в некое село там има 8-)
ShtrudeL
09-22-2009, 09:35
Ама аз искам беличко и чистичко,пухкаво бебе на някоя зелена полянка. <3
Едит: Като тва на аватара ми дебело и пухесто.
Като се раждат са омазани в кръв и плацента.
ShtrudeL
09-22-2009, 09:41
Като се раждат са омазани в кръв и плацента.
http://th03.deviantart.net/fs45/300W/i/2009/142/a/4/Little_Lamb_by_KeenPhotography.jpg
ShtrudeL
09-22-2009, 09:49
уу и такова искам ^_^ <3 Леле колко ще го гушкам пък него ^_^
http://th03.deviantart.net/fs37/300W/f/2008/243/8/6/Koala_by_onesadlittleboy.jpg
http://th01.deviantart.net/fs17/300W/i/2009/234/a/3/Koala_by_Atmosphotography.jpg
http://th07.deviantart.net/fs19/300W/i/2007/240/8/0/Sleepy__dreamy__Koala_by_Monikaygifts.jpg
http://th08.deviantart.net/fs8/300W/i/2005/289/e/1/Koala_Cutie_by_indiexoxkittie.jpg
Да му изям сладките ушии <3 ^__^
Добре спирам,разлигавих се.
beautifulstrangerfan
09-22-2009, 10:42
Инфантилността, порива към неизживяното детство и отчаянието от празнотите в личния живот на някои потребители минаха всякакви граници .. :)
ShtrudeL
09-22-2009, 10:59
Инфантилността, порива към неизживяното детство и отчаянието от празнотите в личния живот на някои потребители минаха всякакви граници .. :)
Хубу.
Мойто детство си е изживяно и продължава да живее. <3
Пък и няма граници.
beautifulstrangerfan
09-22-2009, 11:16
Хубу.
Пък и няма граници.
Няма лошо, просто някой ден едни добри чичковци в бели престилки ще дойдат и ще те откарат в една хубава сграда с бели стени и много прозорци. Там ще си играете разни игри ;]
ShtrudeL
09-22-2009, 11:18
Хубу.
Пък и няма граници.
Няма лошо, просто някой ден едни добри чичковци в бели престилки ще дойдат и ще те откарат в една хубава сграда с бели стени и много прозорци. Там ще си играете разни игри ;]
...Добре. Безсилна съм срещу разбирачи (идиоти,които се мислят за умни).
beautifulstrangerfan
09-22-2009, 11:30
...Добре. Безсилна съм срещу разбирачи (идиоти,които се мислят за умни).
Безсилието ражда примирение /Сенека/. А пък примирението си е призната загуба.
Колкото до думата "идиот", ако се вгледаме в древногръцките й корени, тя би трябвало да се преведе като "човек, който не е като останалите". Така че не знам дали с нея обиждаш тези "разбирачи" или им правиш комплимент :]
ShtrudeL
09-22-2009, 11:33
Безсилието ражда примирение /Сенека/. А пък примирението си е призната загуба.
Ако поумнееш някога,ще ме разбереш. Какво загубих в случая?
Ми не можеш да кажеш,че чак имаш ,,контакти,, с нея.По-скоро само очен. :lol:
Но в някои случаи и това е достатъчно,така че действай,ако искаш.
beautifulstrangerfan
09-22-2009, 11:37
Като ти гледам предишните постове по темата, май си загубила доста неща, и то не сега, а доста отдавна. На първо място добрия тон и елементарната търпимост към околните ..
smiirnoff
09-22-2009, 11:47
ц, к'во е т'ва са ?!
10 странци за странницата от втория етаж - пфу :Д
ShtrudeL
09-22-2009, 11:50
Като ти гледам предишните постове по темата, май си загубила доста неща, и то не сега, а доста отдавна. На първо място добрия тон и елементарната търпимост към околните ..
Хубу. Аз не се чувствам губеща. Пък околните да се оправят.
Имам чувството, че тези момичета от форума имат опит и компетентност по много и различни теми, но очевидно не излизат от форума... Странна работа.
По темата... може и да се пробваш, но го обмисли добре без да се вкарваш в някакви филми. Жените обичат такива "приказки" и се филмират дълбоко. Има вероятност да си мисли за теб, защото реално колко често и се случва някой съсед да я гледа с бинокъл. Постави се на нейно място. Най-голямото предимство е, че ти е съседка за секс. Ще можеш да я утешаваш като е самотна... :D :D
Видял си я за първи път на терасата,а тя живее в отсрещния блок?!?Поне не сте ли се засичали някъде? :( А инак ако толкова много ти е харесала просто говори с нея.Все пак живее отсреща. :shock:
Josefinne
09-22-2009, 18:44
Следващия път й прати хартиено самолетче със скайп името ти :D
П.П.
И с послепис дали е омъжена :-)
SinTeTichnaTaaa
09-25-2009, 14:58
Следващия път й прати хартиено самолетче със скайп името ти :D
П.П.
И с послепис дали е омъжена :-)
;дд Пак скайп!.. ;дд
А тва с дали е омъжена.. :D :D :D :D :D :D
Добре че долавям иронията.. ;дд
LoveRetroMusic
09-26-2009, 14:55
Ако беше отишъл на концерта на Мадона щеше да я срещнеш :D
To know you
Is to love you
You're everywhere I go
And everybody knows
To love you
Is to be part of you
I wait for you with tears
And swallowed all my pride
Da da da da da da da da
Da da da da da
Beautiful Stranger :lol:
Там дебне глобала с неприятно спрейче! 8-)
:shock: :shock:
Потърси я :lol:
sunset_light
09-27-2009, 13:50
Дам,потърси я.
И ОМГ,
а бе не разбирам,прекалено много свободно време ли имате ,та да се нападате..
Шашави хора. :shock:
beautifulstrangerfan
09-27-2009, 14:10
а бе не разбирам,прекалено много свободно време ли имате ,та да се нападате..
Шашави хора. :shock:
И аз това се чудя :]
не прочетох цялата тема, защото сега нямам време, но какво стана?
запознахте ли се и нещо сериозно или още сте на процес на гледане от терасите :)
moneycomeme
09-27-2009, 16:25
Hаправи това,което чувстваш,че трябва да направиш без да се връзваш на коментари.Има много нелепи случки,от които са излезли страхотни любови ;]]]
vesito13
09-27-2009, 16:43
И след всички тея 10 страници има ли някаква развръзка :?:
явно май не...
ама вие изобщо ни сте ли се засичали?!
аз като ида на София, винаги се срещам със секси съдеската си :D
Ехее .. колко ми е познато, и аз се наблюдавам с моя любим през прозореца. :D :D :D Давай авторе запознай се с нея. :grin: :grin: :grin: В един квартал сте .. още по лесно. :grin: :grin:
miminka__94
09-30-2009, 08:52
радвай се,че съседката ти не е изтерична,защото ако беше и те беше видяла да я гледаш с бинокъл щеше да викне полицията... Преследвач на бордааа :o