Влез

View Full Version : Любов....

Sunny_stz
09-21-2009, 12:01
Запознах се с едно момче преди 2 седмици някъде като бяхме с една приятелка и случайно срещнахме нейн познат и той беше с този негов приятел и аз си го харесах.По-нататък започнахме да излизаме заедно в компания и той ми сподели ,че в момента е ,,болен от любов'' ,заради едно момиче ,коеот се върнало при бившия си и го зарязало и не искал никаква връзка в момента (понеже аз му намеквах малко или много ),но той не искал да се възползва от мене,защото съм готина (така каза),иначе ако не бил наранен щял да ме сваля!Много ме е яд че го хванах точно в такъв период!!Аз си имам гадже,но какво от това,вече имам нужда от нещо ново,но искам съвет от вас,какво да правя,как да го съблазня???Не знам дали ме харесва поне малко,знам че е хлътнал по онази,но също така разбира,че съм готина и не знам какво съм за него.Каза ,че не мисли че съм момиче за един път,точно за това не ме е зарибявал...също така каза че ще помисли за нещо между нас,но за сега няма да има нищо....Аз преди седмица заминах да уча в София и тогава малко го позабравих като не го виждах и не си чатихме.Но като се прибрах в петъка си писахме и му казах да се видим и той се съгласи за събота и като го видях отново пламнах...това чувство ,исках да го целуна,но не можех ,той като не иска нищо не мога да направя......Иначе си говорихме доста и беше приятно,изпрати ме до нас и там си говорихме към 1 час..Много е готин ,защото е различен от другите,но също така толкова недостъпен...не знам какво да правя,освен да го чакам да забрави онази и да реши,как мислите???

ShtrudeL
09-21-2009, 12:02
...Не ме кефиш.

djudjulinkaa
09-21-2009, 12:09
Хмм доста объркващо, че хем не иска за сега нищо хем пък иска да излизате.. Бе харесва си те ама му е гадно за бившата.. Мен ако питаш по-добре спрете да излизате и т.н. , защото и на мен ми се беше случило така и щом сам си признава, че има чувства към другата има голяма вероятност да се върне при нея както стана с мен.. :)

Sunny_stz
09-21-2009, 12:30
...Не ме кефиш.

Тъй ше е :D

Sunny_stz
09-21-2009, 12:32
Хмм доста объркващо, че хем не иска за сега нищо хем пък иска да излизате.. Бе харесва си те ама му е гадно за бившата.. Мен ако питаш по-добре спрете да излизате и т.н. , защото и на мен ми се беше случило така и щом сам си признава, че има чувства към другата има голяма вероятност да се върне при нея както стана с мен.. :)

Ми не ме харесва достатъчно,че да имаме връзка!Но защо да спрем да излизаме и приятели да сме си пак ме устройва...,защо да губя едно приятелство?Може пък и да се получи нещо по-нататък...

RaZzer
09-21-2009, 12:39
Първо те съветвам да прекратиш сегашната си връзка, щом смяташ, че искаш нещо ново...
Относно момчето с разбитото сърце... продължавай да се въждаш с него, прекарвайте си добре и без да насилваш нещата, просто му дай малко време, за да осъзнае, че ти си това, от което има нужда... 8)

PurpleDream
09-21-2009, 13:25
Много е готин ,защото е различен от другите,но също така толкова недостъпен...не знам какво да правя,освен да го чакам да забрави онази и да реши,как мислите???
да да... искаш го, защото не можеш да го имаш, той е различен - естествено, че е различен, защото не те иска... каквото и да правиш майна за тебе няма да има значение, най- много накрая да прецакаш момчето...
вариант 1: забравяш го, той си страда по нея, ти си оставаш с гаджето или го зарязваш и търсиш друг (понеже ти сама каза, че ввече искаш нещо ново...няма да коментирам)
вариант 2: чакаш малко, той се пристрашава и тръгвате, ходите 1 месец (най- много 2 може би...) и накрая го зарязваш, защото си намерила някой "различен и недостъпен" и "искаш нещо ново"...
ако избереш вариант 1, поне няма да се гавриш с момечето :wink:

gentlelover
09-21-2009, 13:53
Искаш го... Опитай се да му влезеш в положението... Сложи се на негово място... Не те харесва какво означава?!?!?! Аз мн прятелки "харесвам".... Само с "харесване" нищо не става... Обесни му, че го обичаш и се надявай за най - доброто, очаквайки наи - лошото...

mirelinda
09-21-2009, 14:08
Много е готин ,защото е различен от другите,но също така толкова недостъпен...не знам какво да правя,освен да го чакам да забрави онази и да реши,как мислите???
да да... искаш го, защото не можеш да го имаш, той е различен - естествено, че е различен, защото не те иска... каквото и да правиш майна за тебе няма да има значение, най- много накрая да прецакаш момчето...
вариант 1: забравяш го, той си страда по нея, ти си оставаш с гаджето или го зарязваш и търсиш друг (понеже ти сама каза, че ввече искаш нещо ново...няма да коментирам)
вариант 2: чакаш малко, той се пристрашава и тръгвате, ходите 1 месец (най- много 2 може би...) и накрая го зарязваш, защото си намерила някой "различен и недостъпен" и "искаш нещо ново"...
Напълно подкрепям!! Той не иска връзка с теб, което те кара да го искаш още повече. Постави се на мястото на приятелят си ... как ще се почувства той, като разбре , че се срещаш с друг. Скъсай със сегашният си, пък после прави каквото искаш. И аз съм за вариант 1.

stup1fy
09-21-2009, 14:22
Любов....
no,not rly.

sladur4etyYy
09-21-2009, 14:53
Искаш го... Опитай се да му влезеш в положението... Сложи се на негово място... Не те харесва какво означава?!?!?! Аз мн прятелки "харесвам".... Само с "харесване" нищо не става... Обесни му, че го обичаш и се надявай за най - доброто, очаквайки наи - лошото...

аааахахахаха, това ще да е решението- обясняваш, че го обичаш. 8-) 8-) 8-) няма да коментирам просто... :D

авторке, според мен той си те държи кто резерва, защото е разбрал, че го харесваш. много момчета (и не само) правят така. дръпни се малко от него, за да се уплаши, че няма винаги, когато поиска, да си на линия и може и да му станеш интересна. а за бившата.. ако му влезеш под кожата, тя няма да е пречка. пречката тук е твоят приятел, с когото постъпваш супер нечестно. щом искаш нещо ново и различно, остави го. ти как бу се почувствала, ако разбереш, че той така се среща с разни, като не сте заедно? :?

NamelessRomantic
09-21-2009, 16:22
Ти си курва.Не знам дали са ти го казвали в скоро време,но някой трябваше да го направи просто.

stup1fy
09-21-2009, 16:40
Ти си к***а.Не знам дали са ти го казвали в скоро време,но някой трябваше да го направи просто.
Честно казано не беше нужно да я обиждаш и то с неподходящи думи.

Sunny_stz
09-21-2009, 20:26
Вижте сега.....не ме обиждайте без да знаете!!!Първо с гаджето ми сме от една година и нещо заедно и е нормално да ми се иска нещо ново и също така с това момче ,което излизаме няма нищо между нас,че да ме наричате курва!!!Тези,които имат такова мнение за мен да мълчат,не ми трябват мненията ви тук!!!!Така....не искам да оставям гаджето,като той ми е сигурен и мога да разчитам на него както и той на мен и също така с него се разбрахме като ида в София всеки да прави каквото си иска,понеже сме на разстояние и като се върна в Стара Загора да сме заедно!!Така...относно момчето трябва и аз да се направя на недостъпна за да ме пожелае....ще изчакам да и без това няма да е нищо сериозно,ако се получи нали ще съм в София..

Sunny_stz
09-21-2009, 20:32

Определено не искам да се гавря с момчето,от къде го измислихте???

PurpleDream
09-21-2009, 20:33
Вижте сега.....не ме обиждайте без да знаете!!!Първо с гаджето ми сме от една година и нещо заедно и е нормално да ми се иска нещо ново и също така с това момче ,което излизаме няма нищо между нас,че да ме наричате к***а!!!Тези,които имат такова мнение за мен да мълчат,не ми трябват мненията ви тук!!!!Така....не искам да оставям гаджето,като той ми е сигурен и мога да разчитам на него както и той на мен и също така с него се разбрахме като ида в София всеки да прави каквото си иска,понеже сме на разстояние и като се върна в Стара Загора да сме заедно!!Така...относно момчето трябва и аз да се направя на недостъпна за да ме пожелае....ще изчакам да и без това няма да е нищо сериозно,ако се получи нали ще съм в София..
ееееееее вие пък как може да и викате, че е к*рва....тц тц тц...момичето просто не иска да е само, иска във всеки град да си има гадже... :lol: :lol:

LoveRetroMusic
09-21-2009, 20:35
Горкото ти гадже ... ;\

PurpleDream
09-21-2009, 20:36
Горкото ти гадже ... ;\
е що бе? те имат отворена връзка, всеки прави каквото си иска.... 8-)

ShtrudeL
09-21-2009, 20:40
Вижте сега.....не ме обиждайте без да знаете!!!Първо с гаджето ми сме от една година и нещо заедно и е нормално да ми се иска нещо ново и също така с това момче ,което излизаме няма нищо между нас,че да ме наричате к***а!!!Тези,които имат такова мнение за мен да мълчат,не ми трябват мненията ви тук!!!!Така....не искам да оставям гаджето,като той ми е сигурен и мога да разчитам на него както и той на мен и също така с него се разбрахме като ида в София всеки да прави каквото си иска,понеже сме на разстояние и като се върна в Стара Загора да сме заедно!!Така...относно момчето трябва и аз да се направя на недостъпна за да ме пожелае....ще изчакам да и без това няма да е нищо сериозно,ако се получи нали ще съм в София..

Хубу. Не си курва. Кучка си. И то долна. Кво значи "Той ми е сигурен"? Знам отговора,но да го чуем и от теб. ...И какво като си с приятеля си година и нещо? И аз съм с моя година и 4 месеца ама нищо ново не искам. Нормално било...Нормално е за такива лигли,които не могат да са постоянни.
Абе чакай малко ти сама си го казваш,какво се обиждаш другите като го казват.
"Да се направя малко на недостъпна"
Еми ей такива където се правят на недостъпни са ебати курвите без извинение.
ГОРКИЯ ТИ ПРИЯТЕЛ.

PurpleDream
09-21-2009, 20:41
^ е недей убижда де, момичето не е виновно, че не знае какво иска.... :D

LoveRetroMusic
09-21-2009, 20:44
Горкото ти гадже ... ;\
е що бе? те имат отворена връзка, всеки прави каквото си иска.... 8-)

Една година, а тя среща някакъв мухал и веднага тръгва след него, преди дори да се е разделила със приятеля си ... мъка, мъка ! :(

Sunny_stz
09-21-2009, 20:53
Достатъчно!!!!Човек да не напише тема тук!!!Това беше грешка,че споделих,няма ли някой разумен съвет????Явно не възприемам гаджето си толкова на сериозно и за това искам нещо ново и какво лошо има в това???Вие пък много сериозни излязохте айде айдеее!!!!Кой знае колко сте ги сменили ,но нормално е млади сме,въпреки че съм била само с 2 момчета!!!!Не трябва на млади години връзките да се приемат толкова сериозно,преди бях така и страдах!!!Сега като не съм в града, да страдам като не е до мен ли?Освен това не тичам след никого ,ако иска той ще ме потърси!!Това е ,явно няма да пише никой ,който е на моето мнение!Аз си знам каква съм,няма нужда вие да ми казвате!

PurpleDream
09-21-2009, 20:57
Достатъчно!!!!Човек да не напише тема тук!!!Това беше грешка,че споделих,няма ли някой разумен съвет????Явно не възприемам гаджето си толкова на сериозно и за това искам нещо ново и какво лошо има в това???Вие пък много сериозни излязохте айде айдеее!!!!Кой знае колко сте ги сменили ,но нормално е млади сме,въпреки че съм била само с 2 момчета!!!!Не трябва на млади години връзките да се приемат толкова сериозно,преди бях така и страдах!!!Сега като не съм в града, да страдам като не е до мен ли?Освен това не тичам след никого ,ако иска той ще ме потърси!!Това е ,явно няма да пише никой ,който е на моето мнение!Аз си знам каква съм,няма нужда вие да ми казвате!
ахааам...а ти защо написа темата? искаше да прочетеш мнения на хора които мислят като теб или искаше различни гледни точки? щом си я написала ще търпиш коментари и псувни докато ти заключат темата :D
и ти кво имаше 1 гадже, то те заряза, ти страда и сегашното си гадже и за 5ст. ли го имаш? :D :D

LoveRetroMusic
09-21-2009, 20:57
Е ти какво търсиш, някой да ти каже "брао е, ти си супер" ? Ти си пуснала темата, така че става въпрос за теб, а не за другите колко са ги сменили и т.н ... Просто е смешно, че си с момче една година, само за газарията. На колко си ?

TheBlueAvalanche
09-21-2009, 21:03
ShtrudeL го каза. Иначе мога да продължа, ама не си струва да се хабя заради отрепка като теб.

Sunny_stz
09-21-2009, 21:15
Не го имам за 5 стотинки,много повече!!!Ако измерваме любовта в пари!!!Много уважавам сегашния си приятел!!Но вие явно не сте били с някого дълго време и да ви омръзне малко или много,защото постоянно правите едни и същи неща с този човек и нещете ли искате малко да се разнообразите????И това е лошо???А за този дето казва че съм отрепка,като ме видиш по телевизията някой ден ,ще си промениш мнението и ще видиш колко са жалки такива като теб!!!!

PurpleDream
09-21-2009, 21:17
Не го имам за 5 стотинки,много повече!!!Ако измерваме любовта в пари!!!Много уважавам сегашния си приятел!!Но вие явно не сте били с някого дълго време и да ви омръзне малко или много,защото постоянно правите едни и същи неща с този човек и нещете ли искате малко да се разнообразите????И това е лошо???А за този дето казва че съм отрепка,като ме видиш по телевизията някой ден ,ще си промениш мнението и ще видиш колко са жалки такива като теб!!!!
:lol: не може ли да разнообразите нещата които правите с приятеля ти бе мамка му, за 1 година толкова много неща ли сте правили или просто нямате акъл да изимслите нещо по- различно???

TheBlueAvalanche
09-21-2009, 21:19
Отрепки и по телевизията дават. И мен са ме давали, ама не го раздувам като п***а. Ако искаш разнообразие, кажи на момчето, с което си в момента да направите нещо различно, а не тичай по други мъже. "Не приемайте толкова сериозно връзките" Е това си е пълна глупост вече...

ShtrudeL
09-21-2009, 21:21
Тъпа си.

Sunny_stz
09-21-2009, 21:23
:lol: не може ли да разнообразите нещата които правите с приятеля ти бе мамка му, за 1 година толкова много неща ли сте правили или просто нямате акъл да изимслите нещо по- различно???

Ами явно не!!!Той е човек ,който си обича едно и също да прави!!!Не обича да разнообразява като мен!!!Задължително ли е като видиш ,че някой не е за теб и си една година с него да продължиш да си с него???Това е тъпо,когато нещата между вас са се изчерпали и няма вече какво да видиш от този човек???Много ограничено мислите според мен???Аз постоянно му казвам да отидем някъде ,той все ами не ми се ходи...мииии.....мене ми е безинтересно вече,но това не значи че не го уважавам!!!!!!

Sunny_stz
09-21-2009, 21:25
Отрепки и по телевизията дават. И мен са ме давали, ама не го раздувам като п***а. Ако искаш разнообразие, кажи на момчето, с което си в момента да направите нещо различно, а не тичай по други мъже. "Не приемайте толкова сериозно връзките" Е това си е пълна глупост вече...

Ами не са глупости,ти явно не си бил/а нараняван/а!!!Знаеш ли какво не пиши в тази тема вече!!!Не даваш компетентни мнения!!! ;)

PurpleDream
09-21-2009, 21:25
Тъпа си.
ако е за авторката- взе ми думите от устата :D :D

Sunny_stz
09-21-2009, 21:26
Тъпа си.

А ти си още по-ТЪП!!! ;)

TheBlueAvalanche
09-21-2009, 21:28
Ако няма какво повече да видиш, значи че това, което си видял, не те е задоволило. А това е коренно различно от "нещо различно". А ако искаше да спасиш връзката си с него, щеше да поговориш с момчето на четири очи. А ти явно си го отписала отдавна. Което значи, че не ти пука за него и си страшно зле.

ShtrudeL
09-21-2009, 21:28
Тъпа си.

А ти си още по-ТЪП!!! ;)

Добре,ако бях момче щеше да ме нараниш трайно психически. Признавам си.

П.П Може ли една поничка?

PurpleDream
09-21-2009, 21:30

Ами явно не!!!Той е човек ,който си обича едно и също да прави!!!Не обича да разнообразява като мен!!!Задължително ли е като видиш ,че някой не е за теб и си една година с него да продължиш да си с него???Това е тъпо,когато нещата между вас са се изчерпали и няма вече какво да видиш от този човек???Много ограничено мислите според мен???Аз постоянно му казвам да отидем някъде ,той все ами не ми се ходи...мииии.....мене ми е безинтересно вече,но това не значи че не го уважавам!!!!!!
човек колкото повече пошеш толкова по- тъпа ми изглеждаш...а какво правиш ако тръгнеш с тоя за който писа темата и след 3 месеца и той ти стане скучен и безинтересен, ще го зарежеш и ще търсиш нов? еми ти си ТЪПА бройкаджийка майна, не ми е ясно тая тема защо си я кръстила "Любов..." за заблуждение ли? заради такива кифли като тебе любовта отива подяволите...

ShtrudeL
09-21-2009, 21:30
Тъпа си.
ако е за авторката- взе ми думите от устата :D :D

Всъщност като не го казвам в цитат наистина мога да напсувам масово всички,без да разберат. ^^
Но да,в случая беше за авторката.

ShtrudeL
09-21-2009, 21:31
еми ти си ТЪПА бройкаджийка майна

Човече,звучиш като tuzaro ^_^

TheBlueAvalanche
09-21-2009, 21:34

Ами не са глупости,ти явно не си бил/а нараняван/а!!!Знаеш ли какво не пиши в тази тема вече!!!Не даваш компетентни мнения!!! ;)
Еми бил съм, просто съм по-силен от теб и не се отказвам след първото разочарование, което е неизбежно. А това разочарование, както каза Purpledream, те е превърнало в ТЪПА бройкаджийка майна

PurpleDream
09-21-2009, 21:35

заради 'майна' ли :D от форума ме зарибиха, доста хора го ползват :D

Sunny_stz
09-21-2009, 21:40
Такаааммм вие сте упорити обаче,нямате ли си друга работа,че да обиждате по форумите????Ами това е човек който неможе да се промени,колкото и да говорим!!От къде знаете ,че не сме си говорили до сега,толкова време сме били заедно,разделяли сме се и пак сме се събирали!!!Ми на вас нямам какво да обяснявам повече,вие сте невежи в любовта!Ако е имало любов,то тя вече се е изчерпила!!!Казах,че съм била с 2-ма сериозно,не съм изобщо бройкаджийка,броя тези,които са били стойностни!Няма да отговарям повече на тъпи постове,вие спамете колкото искате!!!Със здраве!!!

ShtrudeL
09-21-2009, 21:41

За цялото.Той така би се изказал,мисля. ^^

LoveRetroMusic
09-21-2009, 21:41
Омг, невежи вика. Говориш, че имаш сериозна връзка, а я захвърляш с лека ръка. Кой е невежия ? ;]

PurpleDream
09-21-2009, 21:43
Казах,че съм била с 2-ма сериозно,не съм изобщо бройкаджийка,броя тези,които са били стойностни!
тука малко се обърках както и да е.... като гледам как мислиш ЩЕ станеш бройкаджийка...аз пък ще си спамя не ми пречи :D

PurpleDream
09-21-2009, 21:44

За цялото.Той така би се изказал,мисля. ^^
хах еми може и все пак не е ли такава :D

PurpleDream
09-21-2009, 21:44
Омг, невежи вика. Говориш, че имаш сериозна връзка, а я захвърляш с лека ръка. Кой е невежия ? ;]
е ти пък разбери я, скучно му е на момичето :D :D :D

TheBlueAvalanche
09-21-2009, 21:45
Sunny_stz, а тогава защо не скъсаш с него? Тцтц... Зле, зле...

machoka
09-21-2009, 21:47
Кой бе? В Зеленото ще ти дам нЕкой друг съвет :D

PurpleDream
09-21-2009, 21:47
еми другия ако не я вземе ще остане сама, не е хубаво това :D :D
п.п. само спамя не ми обръщайте много внимание 8)

Sunny_stz
09-21-2009, 21:57

Какво зелено бе Васе???Дай ти съвет ,че тука хората само се заяждат горките... :Д:Д:Д:Д

sweet_sorcerer
09-21-2009, 21:58
еми другия ако не я вземе ще остане сама, не е хубаво това :D :D
п.п. само спамя не ми обръщайте много внимание 8)
Спам,ама вярно :-o

NamelessRomantic
09-21-2009, 22:12
Темата ме кефи нз що 8-) .
И да авторке,малко си курва...човека една година както ти самата каза е бил със теб и явно смята да продължи да си прави труда.Ти обаче просто искаш да го захвърлиш като играчка в ъгъла и айде следващия.Ако онзи,който планираш да сваляш знае ка си постъпила с предишния,надали ще иска да е с теб.
Faca it.

Sunny_stz
09-21-2009, 22:22
Темата ме кефи нз що 8-) .
И да авторке,малко си к***а...човека една година както ти самата каза е бил със теб и явно смята да продължи да си прави труда.Ти обаче просто искаш да го захвърлиш като играчка в ъгъла и айде следващия.Ако онзи,който планираш да сваляш знае ка си постъпила с предишния,надали ще иска да е с теб.
Faca it.

А този който свалям,какво ми каза как е постъпвал с момичетата хаха........но не ме интересува това!!Със всекие различно!!!Той каза че си отмъщавал на момичетата и само правил секс с тях и ги оставял,а от мен не искал да се възползва,защото съм била готина,той така каза!!Говорим си за много неща с него и не усещаме как минава времето!!!Сами си правете изводите каква съм!!!

ShtrudeL
09-21-2009, 22:25
Сами си правете изводите каква съм!!!

Аз вече си ги направих,че даже си и казах.
Едит: + това си наивна...не чакай...не точно наивна...глупава си ако си мислиш,че няма да е с теб заради това заради което е бил и с другите. Но не си глупава и само заради това спокойно...

TheBlueAvalanche
09-21-2009, 22:26
Sunny_stz, теоритично, може и да грешим за теб. Ама ти си си виновна за това, поради начина, по който разказа нещата излезе, че си лесна.

Sunny_stz
09-21-2009, 22:38

Едит: + това си наивна...не чакай...не точно наивна...глупава си ако си мислиш,че няма да е с теб заради това заради което е бил и с другите. Но не си глупава и само заради това спокойно...

Мдааа за това сега не е с мен нали..ако искаше само тва щеше да е с мен,но аз съм по-различна,дам грешите за мен ,но не ми пука! ;)

ShtrudeL
09-21-2009, 22:46

Мдааа за това сега не е с мен нали..ако искаше само тва щеше да е с мен,но аз съм по-различна,дам грешите за мен ,но не ми пука! ;)

То и лъвовете никога не нападат ей така жертвите си.

machoka
09-22-2009, 07:06

Какво зелено бе Васе???Дай ти съвет ,че тука хората само се заяждат горките... :Д:Д:Д:Д

Не знаеш 'зеленото' на гърба на Академията? Та каква студентка си ти тогава! Там си прекарваме 89% от лекциите през годината хАхХА ... нищо, ще те научим на тия тънканажи :D

перфектното място за съвети, в задимена атмосфера хХАхА

djuki
09-22-2009, 07:54
имаш си гадже , харесваш и сваляш друг ... хехе добре добре ! После с гаджето ти ще твърдиш , че си имате много доверие и можете да разчитата един на друг и как става това щом онзи пусне ли ти ти с лека ръка ще го зарежеш . Вземи реши , кой от двамата искаш и остави другия .Не е честно спрямо тях . Ако искаш онзи , рано или късно ще му мине бъди около него говорете си може да пламне искрата .

Sunny_stz
09-22-2009, 09:54

Не знаеш 'зеленото' на гърба на Академията? Та каква студентка си ти тогава! Там си прекарваме 89% от лекциите през годината хАхХА ... нищо, ще те научим на тия тънканажи :D

перфектното място за съвети, в задимена атмосфера хХАхА

Ееееми не го знам нали съм нова хаха,ми ще ме научите вие,ама само дето не пуша :razz:

machoka
09-22-2009, 09:58
аз па ще те запозная със, смея да твърдя най-добрата флейтистка от нашия випуск и въобще една от най-добрите по принцип за БГ и за света, която я приеха не знам си къде тая година и си пуши без проблем..

ти ще гълташ дим там, ще видиш че всичките ти колеги ще се събират там, няма да ходите на никакви лекции.. чакай само да захладнее малко.. та там ще си говорим на дълго и широко хАхА

Sunny_stz
09-22-2009, 10:11
аз па ще те запозная със, смея да твърдя най-добрата флейтистка от нашия випуск и въобще една от най-добрите по принцип за БГ и за света, която я приеха не знам си къде тая година и си пуши без проблем..

ти ще гълташ дим там, ще видиш че всичките ти колеги ще се събират там, няма да ходите на никакви лекции.. чакай само да захладнее малко.. та там ще си говорим на дълго и широко хАхА

Оооо как няма да ходя на лекции бе!!!За кво съм отишла да уча там!Няма да мога да си взема изпитите така!!!Е, само от някои лекции може да кръшнем,но иначе не!

LoveRetroMusic
09-23-2009, 10:35
Ама ти студентка ли си била ? Леле ... :(

Sunny_stz
09-24-2009, 16:46
Ама ти студентка ли си била ? Леле ... :(

Даааа,естествено!!!!В Музикалната академия в София със флейта-поп и джаз факултет!!!Нещо за което ти не можеш да си и мечтаеш :-D
Поради простата причина,че нямаш никакви заложби,а критикуваш хората във форума!!Е,нали трябва да има и такива като теб!!!

Sunny_stz
10-02-2009, 20:52
Еее LoveRetroMusic какво ще кажеш по въпроса?Безмълвен/на остана!!! :))))

PurpleDream
10-02-2009, 20:58
:lol: :lol:

ама не сериозно, днес много теми и коментари ме разсмиват... :lol: :lol:

Sunny_stz
10-02-2009, 21:42

Бреееей сериозно ли говорииииш??Ами радвам се за теб! ;)

PurpleDream
10-02-2009, 21:50

аз пък се радвам, че има хора които ме разсмиват :lol:

Sunny_stz
10-02-2009, 21:54

аз пък се радвам, че има хора които ме разсмиват :lol:

Ами трябва да има и такива все пак :))

PurpleDream
10-03-2009, 14:38
^ така е трябва и тук във форума на ден по няколко човека се намират