View Full Version : Камери в класните стаи...
gLoRiToO
09-21-2009, 13:07
В нашто даскало от тая гоидна ни сложиха камери и във класните стаи,дори в салона по физическо имаме камера и е направо ужас.Има монитори в учителската стая и в кабинета на директора дето могат да ни видят когато искат. :? И във вашето даскало е толкова прецакано положението #-o
elito6754
09-21-2009, 13:11
Има тема в този раздел на същата тема. :-o
YouCantStopMe
09-21-2009, 13:15
Да,такива теми има доста.
И в нашето училище има,но не се оплаквам,нали?
К'во толкова ще правиш,че ти пречат камерите...
gLoRiToO
09-21-2009, 17:05
Ами примерно неможе да се преписва... ::: и даскалите не могат да ни пускат от часовете заради скапаните камери :o
Просто ще си измисля нов начин за преписване... Не ми пука, че има камера в стаята и не ми пука кой я гледа! :) Ще продължа да ям там, да си правя к'вото си правя винаги...и ако някой ден вляза в биг брадър ще съм подготвена ;)
chicksey
10-01-2009, 21:56
Това е толкова трагично просто.
1. Унижението - помислете си , затова ли ви роди майка ви.
2. Постоянно се чувстваш чест от експеримент. Излизаш от вас, некой те снима, камери те снимат по улицата, влизаш в 280 и там вече има, отиваш на училище, отвсякъде се показват камери.
3. БЕзсилието. И да не си съгласен, не може да се бориш с тези неща. Те не са парламент, държава или човек. Това е техническият прогрес. Но това че има измислени камери, не означава, че трябва да са в класните стаи.На тези, които ще кажат , че децата трябва да свикват, ще им кажа да не ги пращат на учелище, а на работа, да свикват ...
4. Погазване на конституцията.
5. Падна и последната крепост на свободата - училището - мястото, където децата правеха каквото си искат. Аз от 7и до 12и клас едно контролно не съм направил сам, всичко съм заимствал. Сега вече край на чупеенто на лампи без последствия и хвърлянето на чинове през прозореца и играта на кеч в стаята, цяла една епоха си отива, а беще толкова весело. Това беше последното място
, където децата можеха наистина да си играят. Никой вече не играе на улицата, всички са пред компютрите.
6. Дори и за порядъчните хора е огромно бреме да знаят, че всичко което правят се вижда и НЯМА минаване метър НИКЪДЕ.
Добре , че ние минахме без тях. За останалите, ограбено детство. Тъжно, нали ?
Това е толкова трагично просто.
1. Унижението - помислете си , затова ли ви роди майка ви.
2. Постоянно се чувстваш чест от експеримент. Излизаш от вас, некой те снима, камери те снимат по улицата, влизаш в 280 и там вече има, отиваш на училище, отвсякъде се показват камери.
3. БЕзсилието. И да не си съгласен, не може да се бориш с тези неща. Те не са парламент, държава или човек. Това е техническият прогрес. Но това че има измислени камери, не означава, че трябва да са в класните стаи.На тези, които ще кажат , че децата трябва да свикват, ще им кажа да не ги пращат на учелище, а на работа, да свикват ...
4. Погазване на конституцията.
5. Падна и последната крепост на свободата - училището - мястото, където децата правеха каквото си искат. Аз от 7и до 12и клас едно контролно не съм направил сам, всичко съм заимствал. Сега вече край на чупеенто на лампи без последствия и хвърлянето на чинове през прозореца и играта на кеч в стаята, цяла една епоха си отива, а беще толкова весело. Това беше последното място
, където децата можеха наистина да си играят. Никой вече не играе на улицата, всички са пред компютрите.
6. Дори и за порядъчните хора е огромно бреме да знаят, че всичко което правят се вижда и НЯМА минаване метър НИКЪДЕ.
Добре , че ние минахме без тях. За останалите, ограбено детство. Тъжно, нали ?Доста тъжно найстина. ;( ;( ++++ !
remix1912
10-01-2009, 22:09
Наще са сложени но не са вклчени още ,в някои стаи не са и сложени,според мен тези камери са пари на вятъра или по-скоро пране на пари.Те до като ги активират тея камери аз 100 човека ще съм заколил вече и остава въпроса за красота ли ще са?
При нас засега самоо по коридорите има...В стаите още нема :o
mjchristy
10-02-2009, 14:45
При нас засега самоо по коридорите има...В стаите още нема :o
и при нас :)
FlowerPower
10-02-2009, 14:51
камерите в класните стаи не са ги монтирали, но има нещо като кранче за чешма- явно подложка някаква. Ние я замеряме :D
mjchristy
10-02-2009, 14:53
камерите в класните стаи не са ги монтирали, но има нещо като кранче за чешма- явно подложка някаква. Ние я замеряме :D
:D :-D :razz: