View Full Version : Изневяра - прошка или обратното ?
LiveToWin
09-21-2009, 22:14
Така.. преди да си споделя проблема , моля ви не искам коментари от типа "кво питаш нас, оправяй се сам" . Не искам да ми кажете точно какво да правя, искам съвет или мнение това е :) Така проблема е следния - с приятелката ми днес правим 2 месеца беше много готино за пръв път си казахме "обичам те" говорихме си за връзката ни и т.н. Ии накрая на разговора когато я изпращах тя ми каза че ми е изневерявала (2 дена след като тръгнахме тя замина за седмица и половина за друг град и там е ходила с другия пич) Ии че това е проблема... имам си принципи и най главния от тях който не мога да простя - тя го е нарушила... Много ми е трудно защото наистина съм привързан към нея , но вече нито доверие и нямам нито нищо... Казва ми че ще направи всичко възможно стига да не я оставя , но просто не мога да простя такова нещо, за мен това е нещо много голямо дори и тогава да е нямало почти нищо между нас... Ии че бих искал да ми дадете леко съветче или мнение или каквото и да е да ми улесните решението... Никак не ми е лесно :(
LoveRetroMusic
09-21-2009, 22:16
Да обичаш значи да се промениш за човека до себе си, нещо такова беше. Принципи, остави ги. Ако сега вече не ти изневерява, ако мислиш че е била искрена с това " обичам те " продължете да бъдете заедно. :)
Zaharinka
09-21-2009, 22:16
Щом се е случило веднъж може и 2-ри път,а случи ли се 2-ри път знаеш как е нататък...грижовните мечета ще се погрижат
Да,предполагам ,че наистина не ти е лесно , но това е било едва в началото на връзката ви.Може би тя не е имала сериозни намерения към теб тогава.
LiveToWin
09-21-2009, 22:58
Дам , дано да сте прави :) Без zaharinka :lol: Мерси :)
любовта е изградена от компромиси напри малкия компромис а и ти го каза това е било на втория ден то наистина едва ли е имало нещто м/у вас така че и прости
Вариянт 1: Правиш компромис със себе си и собствените си принципи, защото самата любов е въпрос на много и трудни компромиси, и продължавате напред...
Вариянт 2: Биеш и шута, защото направи ли го веднъж, ще последва и 2-ри и 3-ти път и така само удължавате едно мъчения и за двамата, ако не, то за теб със сигурност...
Ти избираш! :)
sLadkaTa_LoRi
09-21-2009, 23:53
Вариянт 1: Правиш компромис със себе си и собствените си принципи, защото самата любов е въпрос на много и трудни компромиси, и продължавате напред...
Вариянт 2: Биеш и шута, защото направи ли го веднъж, ще последва и 2-ри и 3-ти път и така само удължавате едно мъчения и за двамата, ако не, то за теб със сигурност...
Ти избираш! :)
Подкрепям напълно ;)
Помисли сам над това дали би могъл да продължиш напред, защото колко и незначителна да е тази изневяра, аз лично не бих могла да бъда вече с този човек.
Ти решаваш!
Бате щом е изневерявала пак ще го направи не и се доверяваи на милите и думички!!!Няма да се промени никога ще става по лошо за напред,тегли и майната не е единствена пък и от скоро сте заедно!!!!
TheBlueAvalanche
09-22-2009, 04:48
Рано сутрин силните ми думи идват от вътре.... ARE YOU ALL OUT OF YOUR FREAKING MINDS ? Какво ви става бе, хора? Тя е признала, че му е изневерила, а не го крие ! Казала му е че го обича и че ще направи всичко за него !! Какво повече може да иска човек?? Не всеки заслужава втори шанс, но това момиче определено заслужава !
valdesbg
09-22-2009, 04:50
Ми човече - щом не можеш да простиш такова нещо(По скоро си решил че не искаш, по някакви си твои критерии) - биеш и шута и така.
Съвета ми е - порастни и мисли с главата си. А не с носа си.
lipsvashh_mi
09-22-2009, 04:52
ако толкова държиш на нея дай й 2ри шанс,но си имай 1 наум....
Аз съм на принципа-наранил ли ме е някой 1 път,пак ще го направи...и принципно не прощавам подобни неща :? Но пък може при вас нещата да са различни и мацката наистина да държи на теб! Искрено се надявам да е така :) Успех и най-важното-направи избора сам,не се влияй от мненията тук....Защото ако сгрешиш да не обвиняваш нас,а а ко пък изборът ти е верен-да знае,че заслугите за щастието ти са само и изцяло твои :)
valdesbg
09-22-2009, 04:59
Колежке, ти току що изяде хляба на една камара консултантски фирми + съветници.
Недей така :) Не всичко можеш да решиш на база личен опит. Хубавото е че той не е константа и лесно може да се променя :)
Thefrostless
09-22-2009, 05:35
И да й даде 2-ри шанс , връзката им вече никога няма да е същата както преди ....... :(
KiNgGRaND
09-22-2009, 06:16
И да й даде 2-ри шанс , връзката им вече никога няма да е същата както преди ....... :(
Те да не са заедно от толкова време че да не е както преди , а тя му е казала . Според мене продължете .
Bellatrix
09-22-2009, 06:25
Точно в тази ситуация аз бих простила.
За 2 дена може още да не те е приемала на сериозно. Нали важното е, че после нещата са се задълбочили между вас? :) Не, че тази и постъпка я оправдавам, напротив, доста е глупава, но при това положениене говори за някаква моментна грешка, а не за перманентно повтарящо се състояние. Ако вече те обича, това няма да се повтори.
От опит ти казвам: момиче, което не държи на теб, няма да ти признае изневяра.
valdesbg
09-22-2009, 06:28
Я Стелка :)
Ти като старите 5 лева е изгуби :)
LiveToWin
09-22-2009, 07:57
Боже, хора мерси ужасно много за съветите. Много съм ви благодарен , до голяма степен ме улеснявате , както казах , не искам точно да ми кажете какво да правя исках просто мнения и съвети и вие точно това ми дадохте , мерси отново :)
Bellatrix наистина ме накара много да се замисля и мисля че си напълно права, днес ще излизаме с нея (правим 2 месеца) и ще се изясним. Но както каза и един от пичовете тук , връзката ни едва ли ще бъде същата.. точно това си мислех и аз.
Сега всичко е до мен... ще държа в течение какво е станало xD
Огромни БЛАГОДАРНОСТИ на всички ! :)
Bellatrix
09-22-2009, 15:56
Я Стелка :)
Ти като старите 5 лева е изгуби :)
Хелоу :) :P
Боже, хора мерси ужасно много за съветите. Много съм ви благодарен , до голяма степен ме улеснявате , както казах , не искам точно да ми кажете какво да правя исках просто мнения и съвети и вие точно това ми дадохте , мерси отново :)
Bellatrix наистина ме накара много да се замисля и мисля че си напълно права, днес ще излизаме с нея (правим 2 месеца) и ще се изясним. Но както каза и един от пичовете тук , връзката ни едва ли ще бъде същата.. точно това си мислех и аз.
Сега всичко е до мен... ще държа в течение какво е станало xD
Огромни БЛАГОДАРНОСТИ на всички ! :)
Не се настройвай, че няма да бъде същата...Просто може би ще мине малко време докато всичко се изглади отново и стане както преди...Успех! :)
Animalistic
09-22-2009, 16:23
Ква прошка, бе?
Ще си избърша кубинките в нея, ако ми направи такъв номер...
Sexy_boy_94
09-22-2009, 16:26
Няма прошkа :o
Josefinne
09-22-2009, 18:31
Аз мисля, че трябва да й простиш. В началото на връзката е нормално човек да не е чак толкова влюбен, може да е мислила, че с вас няма да потръгне. Мисля, че щом ти е казала това и въпреки това ти е казала, че те обича, това нещо е зад нея, тя ти има огромно доверие, щом поставя в твоите ръце такава истина и най-вече - това означава, че това нещо е зад гърба й. Сметни, че тогава все още не сте имали истинска връзка, както имате сега.
Но истината е, че човек не може да се накара да прости. Той или прощава, или натиска злобата в себе си и накрая тя избликва. Затова е трудно друг човек да определи какво трябва да се направи, Дори да е правилно да се направи едно, ако ти не можеш да простиш или пък обратното - ти искаш да простиш, то това ще е най-правилното решение.
Независимо от последствията.
Моят съвет и да изчакаш и да видиш просто как решението само ще си дойде.
Айде успех и бай 8)
Така.. преди да си споделя проблема , моля ви не искам коментари от типа "кво питаш нас, оправяй се сам" . Не искам да ми кажете точно какво да правя, искам съвет или мнение това е :) Така проблема е следния - с приятелката ми днес правим 2 месеца беше много готино за пръв път си казахме "обичам те" говорихме си за връзката ни и т.н. Ии накрая на разговора когато я изпращах тя ми каза че ми е изневерявала (2 дена след като тръгнахме тя замина за седмица и половина за друг град и там е ходила с другия пич) Ии че това е проблема... имам си принципи и най главния от тях който не мога да простя - тя го е нарушила... Много ми е трудно защото наистина съм привързан към нея , но вече нито доверие и нямам нито нищо... Казва ми че ще направи всичко възможно стига да не я оставя , но просто не мога да простя такова нещо, за мен това е нещо много голямо дори и тогава да е нямало почти нищо между нас... Ии че бих искал да ми дадете леко съветче или мнение или каквото и да е да ми улесните решението... Никак не ми е лесно :(
Слушай са батко ти малко. Първо под "изневерила" какво да разбирам. Целуване ли, секс ли, и двете ли.. Виж щом ти го е признала добре си реагирал, че си се разсърдил, защото ако не беше реагирал така щеше да сметне, че може профилактично да ти "изневерява". Това, което трябва да направиш е да я накараш дълго време да ти доказва колко те обича, а ти да си леко недостъпен. Това е в + и за двамата, защото ем ти ще си предизвикателството за нея, ем ще дърпаш конците. Да си предизвикателство за една жена е най-важното, обичат да се борят за любовта си. Друго нещо, от което можеш да се възползваш е секса. Предполагам, че за два месеца трябва да сте го направили вече, но ако не сте... сега е момента. Кажи и нещо от сорта, че трудно може да си възвърнеш доверието й и тя трябва много да се постарае.
Принципно това, което тя е направила не е кой знае какво.. "изневерила" ти е в самото начало на връзката и след това си е признала, но е много удобен момент ти да се възползваш и ти казвам, че ако лесно и простиш вбъдеще ще ти прави същите номера и ще се разделите, а така като и покажеш, че при теб не вървят такива доста ще си помисли другия път дали ще ти изневери.
LiveToWin
09-22-2009, 20:37
"umri" пич , точно така мисля и аз. Винаги е много добре да покажеш на момичето кой ... не точно командва еми.. пфф не мога да намеря думата.. разбрахте ме :D Именно че ако и простиш много лесно тя ще си помисли че е напълно нормално и оп щом няма да се сърди що да не го направя пак... Ама иначе пак не е гаранция... както казват 99% от хората - има ли 1 път ще има и 2-ри , 3-ти и т.н. Дано да греша...
Както и да е , днес излязохме преди малко се прибрахме, от началото беше някакси .. неудобно никой нищо не казваше за случилото се но добре че тя почна темата.. Приказхме си на дълго и на широко, накрая след дълги разговори стигнахме до извода че ще продължим да бъдем заедно но колко време зависи от нея. Казах и че и давам нещо като изпитателен срок... така да го кажем, през който цяла връзка зависи от нея. Както каза "umri" тъй както е тръгнало може да ме огрее дори :D Така де , оказа се много добър ход защото е минал едва час от който не сме заедно - минимум 100 пъти ми каза "Обичам те" . Много е готино :)
Дано да се окаже че съм направил правилния избор . Мерси отново на всички 8)
Marinchety
09-22-2009, 20:47
обичаш ли прощаваш !
flowerlina
09-23-2009, 15:27
Аз изневяра не мога да простя! В момента съм в такава ситуация, разделихме се, аз страдам, той страда...но просто не мога
vesito13
09-23-2009, 16:53
Аз подкрепям като цяло мнението на Bellatrix, ти си си решил вече, но само ще ти кажа за това дали връзката ви ще се промени никога не може да си сигурен. Може да се промени и да се разделите, но може и да се получи една страхотна връзка, не може да знаеш докато не опиташ. Но не продължавай с една негативна нагласа, това няма да помогне :)
"umri" пич , точно така мисля и аз. Винаги е много добре да покажеш на момичето кой ... не точно командва еми.. пфф не мога да намеря думата.. разбрахте ме :D Именно че ако и простиш много лесно тя ще си помисли че е напълно нормално и оп щом няма да се сърди що да не го направя пак... Ама иначе пак не е гаранция... както казват 99% от хората - има ли 1 път ще има и 2-ри , 3-ти и т.н. Дано да греша...
Както и да е , днес излязохме преди малко се прибрахме, от началото беше някакси .. неудобно никой нищо не казваше за случилото се но добре че тя почна темата.. Приказхме си на дълго и на широко, накрая след дълги разговори стигнахме до извода че ще продължим да бъдем заедно но колко време зависи от нея. Казах и че и давам нещо като изпитателен срок... така да го кажем, през който цяла връзка зависи от нея. Както каза "umri" тъй както е тръгнало може да ме огрее дори :D Така де , оказа се много добър ход защото е минал едва час от който не сме заедно - минимум 100 пъти ми каза "Обичам те" . Много е готино :)
Дано да се окаже че съм направил правилния избор . Мерси отново на всички 8)
Не си разбрал някои неща но с времето и опита ще свикнеш. Като за начало.. не трябва от нея да зависи вашата връзка. Трябва от теб да зависи. Трябва всеки един момент тя да си мисли, че ако сбърка ти можеш да си тръгнеш. Трябва да знае, че ти си пич, който може да има която си поиска и да търси начин да те задържи. Точно в този момент от теб зависи дали вашата връзка ще продължи, дали ще продължи, как ще продължи. Пробвай, ако искаш някой път като се целувате да опипаш почвата и й направи намек, че трябва вече да отваря краката. Ако ти ръсне нещо от сорта, че не била готова можеш да използваш коза. "С теб сме вече толкова време, а пък не искаш... по-хубаво ли ти беше с ония, който едва познаваш." И след това се правиш на разсърден. Може да не е точно така, ама ти ще си прецениш ситуацията. За мен 2 месеца на сухо е МНОГО време, дори и момичето да е девствено. В крайна сметка каква файда от нея, ако не те задоволява... само нерви и кво... в края на деня пак дялкаш бастуна.. никакъв келепир от цялата работа. Само кахъри.
едит: Когато тя е сбъркала и се срещнете винаги мълчи гледай леко сърдито и я оставяй тя да говори. Все пак чакаш оправдания, обяснения и тн.
Момент сега. Само на мен ли ми прави впечатление, че тя му е "изневерила" 2 дни след като са "тръгнали"?
Вие какво? Официално казахте "от днес ходим"?
Връзка не се гради така... Връзката ви може да се е създала доста след този случай.
Много ми е интересно - как определихте, че ходите? Ти я целуна и бам! Тя вече е твоя маркирана територия?
Рано сутрин силните ми думи идват от вътре.... ARE YOU ALL OUT OF YOUR FREAKING MINDS ? Какво ви става бе, хора? Тя е признала, че му е изневерила, а не го крие ! Казала му е че го обича и че ще направи всичко за него !! Какво повече може да иска човек?? Не всеки заслужава втори шанс, но това момиче определено заслужава !
Добре нека и даде втори шанс,но после ще съжалява!
Защо да съжалява?
Защо да съжалява?
Глупъв вапрос , с лесен отговор . Да не изневери пак !?!
Глупъв вапрос , с лесен отговор . Да не изневери пак !?!
Айде да не се обиждаме на глупав и умен. Аз тоя отговор много добре го знам, но тей като гледам шансът тя да му изневери повторно е 50-50, както във всяка връзка.
Дай да не почваме никаква връзка от страх, че ще ни изневерят. ТОВА е глупавото.
LiveToWin
09-24-2009, 11:31
"Дай да не почваме никаква връзка от страх, че ще ни изневерят. ТОВА е глупавото."
Колкото и лошо нещо да е изневярата , така е. Тъпо е заради страх от изневяра да не почваме връзка. Колкото и верни да са двама души винаги има... не малък ами дори голям шанс все някой да изневери. Сад бът тру !
"Момент сега. Само на мен ли ми прави впечатление, че тя му е "изневерила" 2 дни след като са "тръгнали"?
Вие какво? Официално казахте "от днес ходим"?
Връзка не се гради така... Връзката ви може да се е създала доста след този случай.
Много ми е интересно - как определихте, че ходите? Ти я целуна и бам! Тя вече е твоя маркирана територия? "
Добре , така е много малко време е нищо не се е случило между нас все още но пак това си е изневяра."Тръгването" на нашите години си е точно излизаме целувка и опа вече ходим.След това се задълбочава връзката. Мисля че винаги и навсякаде е било така. Дори след тези 2 дена да не е била "задълбочена" дадена връзка ти си показал че искаш да бъдеш с дадения човек и дори вече си с него!
И по темата... Оправданието и беше цитирам "просто винаги търся по-добро" .Тогава не ме била познавала. Добре така е ама не би ли трябвало да ме опознае след това да търси "по доброто"...
Тогава много ме ядоса... Уат евър.
"Не си разбрал някои неща но с времето и опита ще свикнеш. Като за начало.. не трябва от нея да зависи вашата връзка. Трябва от теб да зависи. Трябва всеки един момент тя да си мисли, че ако сбърка ти можеш да си тръгнеш. Трябва да знае, че ти си пич, който може да има която си поиска и да търси начин да те задържи. Точно в този момент от теб зависи дали вашата връзка ще продължи, дали ще продължи, как ще продължи. Пробвай, ако искаш някой път като се целувате да опипаш почвата и й направи намек, че трябва вече да отваря краката. Ако ти ръсне нещо от сорта, че не била готова можеш да използваш коза. "С теб сме вече толкова време, а пък не искаш... по-хубаво ли ти беше с ония, който едва познаваш." И след това се правиш на разсърден. Може да не е точно така, ама ти ще си прецениш ситуацията. За мен 2 месеца на сухо е МНОГО време, дори и момичето да е девствено. В крайна сметка каква файда от нея, ако не те задоволява... само нерви и кво... в края на деня пак дялкаш бастуна.. никакъв келепир от цялата работа. Само кахъри."
Тя вече знае че по всяко време мога да си намеря друга , ревнува ме. И знае че по всяко време може да ми писне и да сложа край.Обаче също знае че съм супер мекушав и няма да го направя :D . Минус за мен...
Виж сега... не мисля че в дадена връзка най важното трябва да е секса. Добре важно е , приятно е но не е НАЙ ! Аз лично не искам да я притискам , когато е готова тогава , винаги ще уважа ре6ението и! За никаде не съм се разбързал, за мен е по важно на момичето да и е приятно, все пак на нея ще и бъде за пръв път :)
"едит: Когато тя е сбъркала и се срещнете винаги мълчи гледай леко сърдито и я оставяй тя да говори. Все пак чакаш оправдания, обяснения и тн."
Точно това и направих , когато излязохме да се изясним нали след като ми призна.. омг.. беше ужасна "среща" в продължение на час и нещо мълчахме. През живота си не съм мълчал толкова много. Аз се правих на инат тя незнам защо.. Накрая аз почнах темата , не издържах. Тя винаги отговаряше както можеше и после млъкваше.. Много се ядосвах.. Все аз трябваше да подд1ржам разговора. Ужасно беше !
girls_aloud_
09-24-2009, 12:58
Много кофти ситуация и тя е намерила кога да ти го каже...Обаче колкото и да я обичаш,колкото и да си привързан към нея за изневярата няма прошка и за мен по този въпрос няма две мнение :( И се пак тя не е последното момиче,всичко в тоя живот се преодолява след време.
Според мен ,за да ти признае това ,наистина държи на теб и иска един вид да започнете на чисто.Ако бях на твое място вероятно бих го превъзмогнала някак си ,но винаги ще си имам едно на ум :)Дано да е било първият и последният път,в който го прави :)
Колкото и да ми се иска да се съглася - не мога. Ако наистина е държала на него, нямаше да му признае. Ако държиш на един човек, ако "обичаш" един човек (каквото и да значи това на вашата възраст), няма да искаш съзнателно да му причиниш болка.
Пък и хората са казали: "Признат грях е половин грях. Непризнат грях не е никакъв грях" :)
Звучи тъпо, но тя е постъпила глупаво, като му е казала, с това само е разрушила крехкото доверие между тях.
Моят начин на мислене е същия. Веднъж признах изневяра, втори път няма да го направя, ако се случи. Говоря от опит... човек се учи.
shmurkam
09-24-2009, 22:40
Дай й втори шанс, било е съвсем в началото, тогава едва ли е изпитвала това, което сега(макар че не се знае сега колко точно е, но сиг е повече). Ние жените сме кухи лейки, понякога не знаем какво искаме...даже в повечето случаи :D :oops: 8-)
Щом ти е казала, значи й пука за теб и я гризе отвътре.
Как се лекува изневяра?
Аз съживявам темата да знайте,че нали не е хубаво да се пускат повтарящи се теми!
vesinka899
11-21-2009, 22:03
няма прошка
Прошка няма да,но как да превъзмогнеш мисълта,че са ти изневерили по брутален начин?
Ако все още са заедно, то... ЧЕСТИТИ 4 МЕСЕЦА :D
шибай я, да си я водиш в графата "ебал съм ги" и я заеби
А бе според мен ,това момиче е искренно . Тя също се е привързала към теб . За доверието ок , нямаш й , но пич ...
1. Били сте тръгнали преди 2 дни , какво очакваш . Не е имало чувства , не е имало почти нищо между вас двамата . Тя може да си е мислила че си несериозен и връзката няма да продължи повече от 1 седмица .
2. Ако принципите ти са толкова железни -ОК . Махни момичето .
3. Ако пък толкова много я обичаш , просто се опитай да го преодолееш ...
Всичко зависи от теб . Аз лично не знам как бих постъпил . Може би да я махна от живота си , или да бъда с нея . Само знам че тази нейна глупост щеше да ме изяде докато аз не направя същото, а не смятам че от това има смисъл ...
justonegirlwithonehope
11-22-2009, 09:47
Изневери и и ти и хем ще сте квит, хем ще спреш да се тормозиш .. а ако е с нейна приятелка още по-добре :D
на колко сте?
> направила го е в началото когато не е имало кой знае какви чувства и нещата не са били сериозни. не че е оправдание. ти си прецени дали можеш да и го простиш. аз лично ти предлагам да поговориш с нея и да и кажеш че я искаш само за себе си и нещата да бъдат по-сериозни. тя сама ще ти обясни защо и как е станало и дали споделя идеята ти.
всичко се оправя с хубав и откровен разговорор.
sunshinepp
11-22-2009, 12:25
на колко сте?
> направила го е в началото когато не е имало кой знае какви чувства и нещата не са били сериозни. не че е оправдание. ти си прецени дали можеш да и го простиш. аз лично ти предлагам да поговориш с нея и да и кажеш че я искаш само за себе си и нещата да бъдат по-сериозни. тя сама ще ти обясни защо и как е станало и дали споделя идеята ти.
всичко се оправя с хубав и откровен разговорор.
++ мдамм..
mOBSCENE
11-22-2009, 14:52
На мен ми прости.
Казах му го със сълзи на очи.Толкова много съжалявах ..и съжалявам.
Обичам го..това се случи преди 3 месеца и сега дори всичко е по-хубаво от преди.Никога не бих го направила отново!
Винаги когато се сетя за това ми се насълзяват очите.
Не винаги човек може да прости..прощава се когато се вижда ,че човек наистина съжалява!
SoStarstruck
11-22-2009, 14:57
Щом ти го е споделила значи е започнала мноооого да държи на теб през последните 2 месеца и й тежи на душата да го крие... Не я съди строго,не търси отмъщение. [-X
Assshley
11-22-2009, 17:54
Мога да ти кажа само,че почти при всички случеи партньора изнерверил ли е ще го повтори .. ама все пак зависи от човека.;)
soul1199
11-22-2009, 18:26
от една страна,щом се е усмелила да ти каже-значи наистина държи на теб и не иска да те загуби,но от друга това,което е направила е много лошо и изобщо не е мислила с главата си,нз,ако найстина толкова мн държиш на нея и дай още един шанс :)
rusoto_baby_f
11-22-2009, 18:46
Било е в началото на връзката ви, едва ли е осъзнавала какво ще изгуби..
А и като ти е признала е искала да бъде честна и искрена...ако е искала е могла да си премълчи...но явно е решила да бъде откровенна с теБ.. :)
Темата беше вдигната от мен миналата страница.Не става въпрос за девойката от страница едно
beachy_bunny
11-22-2009, 19:59
" 1-вата грешка простих ... и 2-рата ти грешка аз простих .. аз свикнах да прощавам а ти свикна да грешиш "
това винаги много ми е харесвало :-D
momchetoti
11-23-2009, 18:15
Според мен ако много си приварзан и щом тя дава сичко от себе си да не я зарежеш и даи 2 ри шанс , но ако го правиш го премисли добре !!
Не може да пренабрегваш твоите принципи тукутака . В цялата работа има мн варянти , но ти трябва сам да решиш какво да правиш
SoStarstruck
11-23-2009, 19:41
" 1-вата грешка простих ... и 2-рата ти грешка аз простих .. аз свикнах да прощавам а ти свикна да грешиш "
това винаги много ми е харесвало :-Dвярно бее,пзз Тони Стораро-Седем пъти :grin: