Влез

View Full Version : Той или той?

09-23-2009, 06:36
Здравейте,имам нужда от странично мнение.Значи аз и моят приятел не сме от един град,но въпреки това постоянно сме заедно.До преди 7месеца вичко беше наред,но вече доста се караме и то все за глупости.На мен много взе да ми липсва контактът с други приятели(мисля,че и на него).Лошото е,че и двамата сме много ревниви и един ден вече не издържах и излязох тайно с един приятел.Той обаче не беше сам,а с братовчед си.Излизах с тях доста пъти,по едно време се скарах с приятеля ми и почти щяхме да скъсаме.Докато бяхме скарани се целунах с братовчеда на моя приятел.Той взе мнаго да ме привлича и понеже имам проблема,че не усещам нищо по време на секс вече 1година,а бях пробвала всичко вече,реших да пробвам с другото момче как ще е и наистина видях къде досега е бил проблемът.Лошото е,че тва момче хлътна по мен и сега не знам как да ми кажа,че не искам да съм с него,имам голямо привличане към него,но и приятеля си обичам и не знам как да постъпя,знам,че всеки ще каже да си реша сама с кой,но просто не мога,а не искам да имам двама.. :?

Dollystar
09-23-2009, 06:42
Ако обичаше приятеля си нямаше да му изневеряваш и да имаш такава нужда изобщо. Ти просто си привързана към него. Скъсай го и ще видиш, че сичко ще се промени, няма незаменими хора.

PurpleDream
09-23-2009, 09:10
ахаа, изневеряваш на приятеля си съвсем умишлено, но да ти го обичаш разбира се...

littlebaby
09-23-2009, 09:44
Еми, от два стола, накрая ще паднеш на земята :?
Мисля, че си длъжна да си признаеш за изневярата. Били сте заедно 7месеца, поне заслужава да знае истината?!
На негово място, не бих ти го простила. И ако решиш да му споделиш за "похода" си, по - добре, не споменавай, че го обичаш. Ще звучи някак си малоумно, особено в комбинация с "Той взе мнаго да ме привлича и понеже имам проблема,че не усещам нищо по време на секс вече 1година,а бях пробвала всичко вече,реших да пробвам с другото момче как ще е и наистина видях къде досега е бил проблемът"...
Интересно ми е , къде е бил проблемът?
А относно другото момче, не знам, как се връзва да е с теб, след като вижда какво правиш с приятеля си? Нима не очаква, след време да му се случи нещо подобно? :D

bogzfaggot
09-23-2009, 10:06
Вие па като почнете,че човек като изневери значи не обича,сте ми много смешни,изневярата е плутско удоволствие,няма нищо общо с любовта,разбира се,чее ужасно да ти изневерят,но всеки прави грешки.Според мен сексут е важна част от една връзка,ако не чувстваш нищо,според мен нямаш кой знае какво привличане към приятеля си,а и като гледам нещата не вървят,по-добре приключете според мен,все пак това привличане го няма от година вече

MoOnLiGhT_ShAdOw
09-23-2009, 10:11
ахаа, изневеряваш на приятеля си съвсем умишлено, но да ти го обичаш разбира се...

Направо сте ми смешни с подобни изпълнения...

Ако въобще някога си имала нещо към приятеля си, нямаше да му изневериш. От едното уважение към него поне! Ясно е, че към себе си такова нямаш, щом си готова така да поднасяш тялото си. Бих ти препоръчала да не му казваш и да се надяваш той да не разбере - това наистина би разбило сърцето му, а едва ли го заслужава. И щом не чувстваш нищо с него, няма смисъл да мъчиш нещата. Скъсай и ще ти олекне, но не му казвай за това, че си била невярна! На твое място не бих и се занимавала с второто момче, защото ще ме е срам от самата мен за случилото се с него, но сигурно това съм само аз...

LadyDi
09-23-2009, 10:14
Аз само не разбрах, в крайна сметка, с другия успя ли да свършиш?

dimitar_ak
09-23-2009, 10:18
Ей ама като ви сърби защо си хващате гаджета, а не се ебете с кого ви падне неангажиращо?

Priceless
09-23-2009, 10:20
То.

littlebaby
09-23-2009, 15:08
Вие па като почнете,че човек като изневери значи не обича,сте ми много смешни,изневярата е плутско удоволствие,няма нищо общо с любовта,разбира се,чее ужасно да ти изневерят,но всеки прави грешки
То тогава, голяма любов показваш, щом изневеряваш...Ако обичаш истински някого, не би го наранил, а би направил всичко, само и само да е щастлив.
Изневярата не винаги е плътско удоволствие. Изневяра е, и да харесваш, някой друг, без да имаш сексуални контакти с него.

LoveRetroMusic
09-23-2009, 15:19
Скъсай с гаджето си, какъв е смисъла да сте още заедно ? Нямаш чувства към него, то си личи от постъпката ти. 8-)

ShtrudeL
09-23-2009, 15:19
Той!

ShtrudeL
09-23-2009, 15:21
И след като прочетох темата...
Не заслужаваш и двамата.

valdesbg
09-23-2009, 15:27
Ще ми се да се самоцитирам от предната тема. И ще го направя:

Омг...всички ли второкласници сте свършили по рано днес? :-o

vesito13
09-23-2009, 15:37
Вашата връзка с гаджето ти, като цяло, ми изглежда много кофти. Омръзнало ви е да сте заедно, но с приятели не излизате, ако излезеш с приятел трябва да се криеш!? Просто дали щеше да се появи братовчедът на приятеля ти (не съм много сигурна, а бе това второто момче), или не, няма много значение. Вашата връзка отдавна е просто като навик. За мен нямате бъдеще. Въпреки всичко, обаче ти сама си решаваш какво да правиш с тази ти връзка, точно както и дали да си с второто момче, аз лично не бих. :-o

Extremescream
09-23-2009, 18:14
Хм,всичко би било добре,стига да не беше изневерила.Разбирам да те привлича друго момче и да искаш да го целунеш и да спиш с него.Но от мисъл до действие разликата е голяма.Според мен не заслужаваш момчето с което си спала,той заслужава да е щастлив.А колкото до приятелят ти-ми ако той разбере какво ще направи?Ако няма проблеми с това,хубаво.Но ако има какво?
Ето какво-ще имаме следната картинка:
Едно момче,което е имало доверие на приятелката си,а тя му е кръшнала.
Друго момче,което се е надявало на връзка,но и то остава разочаровано.
И едно момиче,което очевидно не знае какво иска....

Josefinne
09-23-2009, 18:20
Според мен нещата с твоя приятел няма да се оправят, щом се карате, а и му изневеряваш, изпитваш привличане към друг. Задържа ви това, че сте били заедно повече време, познавате се и сте свикнали да сте заедно. Според мен трябва да му кажеш, че имаш нужда от време за себе си, да си сама и да скъсаш с него, уверявайки го, че просто в момента не искаш да имаш връзка с никого. И вероятно точно това ти трябва.