PDA

View Full Version : WTF?! Добре, сега какво направих...

babity
09-23-2009, 19:02
Уж се спогодихме някак. Вече се обажда когато звъня, намазах роза, после намазах бонбони... ок. Уж бяхме свалили картите... Обаждам му се днес следобяд, че искам да го видя, макар за 15 мин да е. Ок, обади се, уморен беше, предложих да се видим друг път - отказа. Ок, тази вечер да е. Дойде, качих се, започнахме да говорим. Попита как е при мен, както обикновено, и аз му излях каквото ме мъчеше. Казах му, че баба ми е починала, някои дребни подробности... просто се увлякох, но не мисля, че съм казала прекалено много. Както вече съм писала обикновено се разхождаме с колата, после отбива някъде, едно "хубаво" и петата в задника... Ок, ама този път се разходихме, като през цялото време аз говорих, а като попитах нещо се оказа, че май не ме е слушал, после отговаряше разсеяно и откровено си ме кастреше (отговаря ми с една дума и/или ми се сопка). Питам какво има... получавам реакция точно все едно съм му бръкнала с цяла ръка в... дупето.

-Защо не отби?
-Къде да отбия?
-Където отбиваш обикновено...
-Сега не може. (видимо раздразнен)
-Какво има? Ядосан ли си, нещо да не съм направила?
-Оххх, ако пак ме питаш ще си помисля, че нещо не е наред и, че трябва да съм ядосан, а аз не съм...
-Сигурен ли си, че всичко е наред?
-Оффф, от другия път декларации ще почна да пиша за да си сигурна във всичко.

И общо взето бързаше да си ме остави до нас и да си тръгне. Били сме говорили за 15 мин, а той бил точен човек... Като видя, че не искам да си тръгвам започна да ми говори, ама пак разсеяно, с по една дума... Стана ми неудобно и си се изнесох, явно бе, че съм нежелана. Само не знам какво му направих...

LadyDi
09-23-2009, 19:04
Тва да не би да има неква предистория?

sweet_sorcerer
09-23-2009, 19:06
Тва да не би да има неква предистория?
И да има, и аз съм я изпуснала...
Ако няма - само по обясненията ти,бих заключила,че този е голям кретен и няма смисъл да си губиш времето с него. :-o

babity
09-23-2009, 19:12
Предисторията в резюме: Година - година и половина срещи на тъмно, по отбивки. Много сме се карали, накрая все се сдобряваме и... пак свършваме на отбивките. Не можел да се вижда с мен у нас, притеснявал се от нашите, не ходел по кафета... затова на отбивката. Преди време мрънках за сериозност... нищо. Една вечер се напих и му се обадих. Казах му, че е унизително да ме води по отбивките като долнопробна курветина и, че ако иска да имаме каквито и да е отношения занапред ще ме потърси. След 10 дни се обади, видяхме се, имаше роза, вече се обаждаше ако не съм се свързала с него (което не правеше преди) и... пак на отбивката. На следващия път, за именния ми ден бяха скъпи бонбони и... пак на отбивката. И това, което е по - горе е завършека на историята.

sweet_sorcerer
09-23-2009, 19:18
Според мен той не иска сериозни отношения с теб.Иска те само за ''отбивките''. Обаче важното в случая е ти готова ли си да сте си само SexBudies, или искаш нещо сериозно?

babity
09-23-2009, 19:26
Аз за сериозното му опявам откакто сме се видяли за пръв път. А днеска чисто физически имах нужда да се гушна в него и да си помълчим за 10 мин макс, а получих... разходка до магазина с колата му. Чак ми стана съвестно, че му отиде горивото, 'щото е повече път от тях до нас, отколкото от нас до магазина, поне 10 пъти повече...

ThePowerOfLove
09-23-2009, 19:32
Той да не те търси само заради сеска? Защото така ми изглежда, а връзка от такъв човек не трябва да очакваш.

sl0w
09-23-2009, 20:27
Изневерил ти е , или има много сериозен проблем . Сигорен съм в това което казвам от опит , просто си поговорете и разбери какво е станало . Успех :)

Extremescream
09-23-2009, 20:59
Mи положението е много тъпо.
Първо те има само за отбивката.
След това-нещо,с което да те залъже и пак на отбивката.
Не разбирам как го търпиш-очевидно те има само за секс.
Премисли нещата-дали ще продължава да те третира като курветина или като приятелка

Lyubeto
09-24-2009, 08:30
Аз не мога да разбера как една година , че и отгоре ти се унижаваш по такъв начин . Мрънкала за сериозна връзка от началото . Като виждаш , че не става ,защо продължаваш да се поддаваш ? Осъзнай се на време този човек само те използва . До теб му е когато иска да отидете на отбивката . Звучи грубо и гадно , но това е истината . Мирише от километри какво иска от теб . Не иска да идва у вас, не иска да ходите по кафета ... познай защо !
Уважавай себе си !

slun4ice_90
09-24-2009, 10:51
Чела съм предишните ти теми за въпросния и те съветвам да го зарежеш.Ти сама се нараняваш,а на него не му пука.Иска само секс,ти му го даваш и е доволен.Наистина уважавай себе си,защото,ако не го направиш няма кой. :wink:

lubomirky
09-24-2009, 10:58
Аз не мога да разбера как една година , че и отгоре ти се унижаваш по такъв начин . Мрънкала за сериозна връзка от началото . Като виждаш , че не става ,защо продължаваш да се поддаваш ? Осъзнай се на време този човек само те използва . До теб му е когато иска да отидете на отбивката . Звучи грубо и гадно , но това е истината . Мирише от километри какво иска от теб . Не иска да идва у вас, не иска да ходите по кафета ... познай защо !
Уважавай себе си !

++

bubals
09-24-2009, 11:28
:grin:

RaZzer
09-24-2009, 11:46
Уважавай себе си !

По-точно не бих могъл да се изкажа...

hottie
09-24-2009, 12:36
Според мен се крие/ те крие. Не е ясно защо, но е факт. Може да има друга или да иска а има друга ...може и да е нещо съвсем различно..

babity
09-24-2009, 18:51
Аз си мисля, че щом него получавам значи него заслужавам. Нямам воля за повече... или каквото и да е там друго все едно, просто не желая да си остана напълно сама. Напълно наясно съм си със ситуацията по принцип. Виждаме се, това ми носи няколко дни приятно настроение и малко самочувствие, колкото да знам, че все още някой би се прежалил и толкова... След време, като се сдухам нацяло... пак! Толкова за това, което си причинявам. Мисълта ми е, че аз продължавам да не намирам логика в действията му, не разбирам къде/с какво греша към него.

Хоти, да той ме крие. Не съм достатъчно представителна за обкръжението му и затова ме държи настрана.

NecroSadisticSadomiziers
09-24-2009, 18:56
Забий му метална тръба в мозъка и приключвай! :-x

TheBlueAvalanche
09-24-2009, 18:57
Уважавай себе си !
Наблягам на последното ! Наистина, много е нередно това, което правиш и това, което искаш от него - прекалено малко е. Имаш нужда от някого, който да те цени и обича наистина, е на някакъв.... като този.

sl0w
09-24-2009, 19:22
Ще си намериш друг , колкото по-бързо си намериш друг толкова по-добр за теб и по-лесно ще то забравиш.

babity
09-24-2009, 19:40
Мда, т'ва е моята идея. Изскача нещо по - добро и го зарязвам. Дотогава се уча да си ползвам к'вото имам...

TheBlueAvalanche
09-24-2009, 19:44
Няма смисъл да чакаш каквото и да е. Просто го зарязваш и това е. Всеки, на когото му пука за теб, е по-добър от него.

hottie
09-24-2009, 21:04
Аз си мисля, че щом него получавам значи него заслужавам. Нямам воля за повече... или каквото и да е там друго все едно, просто не желая да си остана напълно сама. Напълно наясно съм си със ситуацията по принцип. Виждаме се, това ми носи няколко дни приятно настроение и малко самочувствие, колкото да знам, че все още някой би се прежалил и толкова... След време, като се сдухам нацяло... пак! Толкова за това, което си причинявам. Мисълта ми е, че аз продължавам да не намирам логика в действията му, не разбирам къде/с какво греша към него.

Хоти, да той ме крие. Не съм достатъчно представителна за обкръжението му и затова ме държи настрана.

Надявам се, че не го прие с лоши чувства. Просто го казах от обективна гледна точка. И аз съм била в подобна ситуация с първото ми "гадже" когато бях на 14. Прекалено много се подценяваш и прекалено ниско самочувствие имаш. А мъжете харесват жени със самочувстяие. Не му позволявай да те мачка така. Явно си му "удобна" и после след няколко мили приказки, целувки и бонбони ти си пак при него. Не бива да си позволяваш да си играе с теб. Може би получаваш няколко дни или часове удовлетвореност, но после? Помисли си кое си струва повече.

babity
09-25-2009, 18:16
Не съм се засегнала, просто повтарям неговите думи. Благодаря за съвета!

vellvet
09-25-2009, 19:24
от това което пишаш тук оставам с впечатление че имаш страшно ниско мнение за себе си . извини ме и ме поправи ако греша. какво означава да се "примириш" с него поне да знаеш че някой се "прежалва" с теб ?!? този начин на мислене е абсурден ... няма човек който не заслужава достойно отношение, а неговото към теб повярвай ми не е такова. остави го махни го от живота си изправи се пред огледалото и първо се научи да обичаш себе си и тогава ще намериш някой който истински ще те обича!
>>колкото до въпроса къде бъркаш за да се държи така> бъркаш че изобщо се мъчиш да поддържаш отношения с този човек. извинявай но ти явно му досаждаш като му разказваш за себе си и проблемите ти. явно той иска просто да те чука на тъмно на задната седалка на колата.

!!! извинявай че съм толкова директна моля те не се сърди просто трябва да видиш истината, която си заровила съвсем умишлено и сама си започнала да забравяш. и преди да напишеш гневен отговор на поста ми се замисли над това което казах и разкарай тоя боклук !!!

<3 мир и любов <3

babity
09-25-2009, 19:43
Няма да пиша гневни отговори. Това е положението. Продължавам да мисля, че това заслужавам.

vellvet
09-25-2009, 20:49
а какво те кара да мислиш че не заслужаваш повече ...

babity
09-25-2009, 20:50
Не удовлетворявам исканията му, не съм достатъчно представителна за пред приятелите му... много са нещата, просто няк'ви насоки давам...

Dollystar
09-26-2009, 06:34
Само 1 не ми стана ясно.... Защо още си с него? :D

babity
09-26-2009, 20:17
Защото той е единствения, който мога да имам за момента. Ама колко го имам... и т'ва е под въпрос. Ще се мъча да го разкарвам...

MiRaCuLiXbb
09-26-2009, 20:41
Ако може да задам 1 въпрос... Според теб можеш ли да разчиташ на такъв човек в нужда? Въпросът е общ, но сама можеш да му вкараш конкретика. Доколкото прочетах се срещате от дъжд на вятър. Това ли разбираш под "човекът до мен"? Колкото до това какво заслужаваш и какво не - доста често човек получава каквото иска, затова първо реши какво точно желаеш от партньора си, a недей да се примиряваш със сегашното положение, което не изглежда розово предполагам за никого.

Bixel
09-26-2009, 20:54
по колко отбивки прайте на ден ? И какво точно правите там ? :>

umri
09-26-2009, 21:38
Какво означава да не си представителна? Я пусни снимка, нещо? Вместо самосъжаление пробвай да направиш следното. Приеми константите и промени променливите. Да съм по-точен.. нещата от външния ти вид, които не можеш да промениш просто ги приеми, а останалите като (килограми, прическа, държание, мнение за себе си, козметика и пр.) се опитай да ги промениш към положително и ще имаш добър резултат и следователно ще си повишиш самочувствието.

А да отговоря на останалите, които настоятелно задават риторичния въпрос: "Защо още го търпиш?" Ще отговоря: "Жените са мазохистки."

vellvet
09-27-2009, 07:02
една връзка има смисъл само когато прави двете страни щастливи

siskas93
09-27-2009, 07:40
Предисторията в резюме: Година - година и половина срещи на тъмно, по отбивки. Много сме се карали, накрая все се сдобряваме и... пак свършваме на отбивките. Не можел да се вижда с мен у нас, притеснявал се от нашите, не ходел по кафета... затова на отбивката. Преди време мрънках за сериозност... нищо. Една вечер се напих и му се обадих. Казах му, че е унизително да ме води по отбивките като долнопробна курветина и, че ако иска да имаме каквито и да е отношения занапред ще ме потърси. След 10 дни се обади, видяхме се, имаше роза, вече се обаждаше ако не съм се свързала с него (което не правеше преди) и... пак на отбивката. На следващия път, за именния ми ден бяха скъпи бонбони и... пак на отбивката. И това, което е по - горе е завършека на историята.

ти замисляла ли си се,че този човек може да си има сериозна приятелка!Щом не те искарва по кафета,по заведения,а и "След 10 дни се обади" нещо не се връзва.Вижда те се все натъмно,все по отбивките,всякаш се крие от някой,или ти не казваш всичко тук :(

Linns
09-27-2009, 09:26
Използва те за "отбивките", сега може да си е харесал или вече да е с някоя която не иска само заради това, а да е сериозен и затова иска да прекрати "отбивките" с теб, но не знае как да го направи ..

cinderella_gugutka
09-27-2009, 10:06
трябваше да си го оставила до сега според мен 8)

alone83
09-27-2009, 10:58
Боже, не мога да повярвам какво прочетох.. :shock: :shock: :shock: Абе ти нямаш ли малко акъл в тая глава? Като не можеш да имаш друг стоиш с тоя.. ПО-ДОБРЕ САМА, ОТКОЛКОТО С БОКЛУК! Я си вдигни малко самочувствието и не му давай да те мачка... Кво, ти да не би да си един парцал? Не си била представителна за приятелите му?! Та той си ти е казал, че за него си боклук, а ти още си мъкнеш парцалките след него... Еми ето затова ще те върти на малкия си пръст, щото знаеш само да си мълчиш и нищо не му казваш, всичко си приемаш.. Я вземи му викни да не ти говори така и ще подвие опашка... Я вземи се стегни и му тегли едната българска хубава майна... Не мога да те разбера, бе, гадно ти е, не знам си какво, а още седиш с него.. Искам да ми дадеш точно и ясно обяснение защо си с него! Не да е: "Ми щото друг няма и затова с него..".. Боже, направо.... :?

Чак се ядосах...

vas4e3to0
09-27-2009, 12:25
Как можеш да стоиш още с този боклук?? :shock: Той те иска само за "отбивките" и това е!?Не си представилна за приятелите му!? Какво? И още си с него? Ти нямаш ли достойнство? Осъзнай се!!! :shock:

shadow4e
09-27-2009, 15:02
Аз ще ти дам друг съвет. Виждала съм ти снимки и там все беше с шушлякови анцузи, ненагласена и тн. Опитай се да промениш стила си, това ще ти даде самочувствие. Аз лично също съм не съм с високо самочувствие/минала съм през периоди и на много ниско/, нямам и перфектното тяло, но никога не се изоставям. Стани по-женствена. Сложи малко грим, слагай токчета понякога, смени прическата и това не заради него, а за себе си. Така ще се почувстваш по-добре. Когато почнат да те заглеждат момчетата, когато излезнеш на улицата, ще се почувстваш по-добре. Разбирам те защо не искаш да се разделите, така че поне се възползвай от ситуацията, когато има мъж в живота на една жена, тя е доста по-склонна да прави разни промени със себе си.

Iv4eTy
09-27-2009, 15:13
Мен ако питаш те използва, когато му се дое*е и те води "на тъмно" и после когато не е в настроение.... не се занимавай с такъв човек.

ImmortalForever
09-27-2009, 15:39
Когато виждаш , че някой не те иска, просто осъзнай, че там не ти е мястото..няма какво да търсиш там..А както го описваш така с отбивките звучи много грозно и отвратително за теб.

moneycomeme
09-27-2009, 16:21
Мисля,че имаш нужда от сериозна връзка,нежност и мъжко внимание,които явно това момче не може да ти даде.Сама си извади изводите :) Успех

shoni7
09-27-2009, 18:21
..

babity
09-27-2009, 20:03
Аз ще ти дам друг съвет. Виждала съм ти снимки и там все беше с шушлякови анцузи, ненагласена и тн. Опитай се да промениш стила си, това ще ти даде самочувствие. Аз лично също съм не съм с високо самочувствие/минала съм през периоди и на много ниско/, нямам и перфектното тяло, но никога не се изоставям. Стани по-женствена. Сложи малко грим, слагай токчета понякога, смени прическата и това не заради него, а за себе си. Така ще се почувстваш по-добре. Когато почнат да те заглеждат момчетата, когато излезнеш на улицата, ще се почувстваш по-добре. Разбирам те защо не искаш да се разделите, така че поне се възползвай от ситуацията, когато има мъж в живота на една жена, тя е доста по-склонна да прави разни промени със себе си.

Тая забележка не мога да я приема. Не за друго, просто нямам спомен да съм качвала тук снимки по анцунг или ако съм качила е било заради гаврата. Определено нямам перфектна фигура, но от доста време насам не излизам как да е. Всеки има дни, в които не изглежда добре - и аз ги имам, но определено полагам грижи за себе си. Той само веднъж ме е виждал по анцунг, винаги съм се контела за него.

shadow4e
09-27-2009, 21:53
Явно съм се объркала нещо, извинявай, ако нещо си се засегнала :)

А тогава защо го е срам от теб? Приятелите му какви са, че толкова се притеснява? Правят се на гъзари и не могат да обущуват с хора, които не спадат към яките ли?

babity
09-27-2009, 22:31
Не, не съм се засегнала, просто не е в това проблема, не съм някоя мърла. Вероятно го притеснява това, както вече казах, че нямам идеална фигура, така да го кажа. А и вероятно смята, че няма да мога имам подходящ език пред приятелите му. Може действително да се отнася зле с мен, но това, че е много интелигентен, както и че приятелите му са такива не мога да го отрека. Преспокойно могат да бъдат сложени в графа костюмари.

GossipGirl89
09-28-2009, 00:26
Трябва да си оправиш малко мнението за себе си и да си вдигнеш самочувствието. От всичките неща, които прочетох разбрах, че ти си се примирила с положението, примирила си се с неговото мнение, че едва ли не си някаква парцалана там (без да се обиждаш)... И какво значи "Разбирам положението ама съм с него щото няма друг в момента" ?! :shock: Защо трябва да има друг, за да го зарежеш? Защо докато чакаш този "друг" да дойде трябва да се унижаваш по този начин? Винаги съм се придържала към принципа "По-добре сама отколкото зле придружена"! Не трябва да имаш толкова ниско мнение за себе си - трябва да се уважаш и харесваш и докато не почнеш да го правиш не очаквай другите да го правят... Покажи му, че ти не си някоя, с която може да се подиграва и гаври... че не си само за едната "отбивка" на задната седалка... Като се видите следващия път го направи луд и си тръгни с високо вдигната глава! И изобщо не си внушавай, че щом в момента няма никой друг трябва да се примириш и задоволиш с това положение! Друг ще дойде рано или късно, но недей докато го чакаш да позволяваш на някакъв нехранимайко да си прави гаргара с теб... Прати го при костюмираните му приятели или най-добре по дяволите ;)

scanadal
09-28-2009, 07:45
Не мога да разбера какво ти харесва в този човек.Сексът който правите ли е толкова страстен и обсебващ или пък вниманието което (НЕ)получаваш.Вземи се в ръце и го разкарай.Той те разиграва.Секс можеш да правиш с всеки.Да не е единствения мъж с пишка между краката :D Заслужаваш много повече.Отдели се от него и повярвай ми,съвсем скоро ще срещнеш някой който те цени.Не си струва заради едното ебане да му търпиш настроенията и лигавщините.Никой не отказва лесен,безплатен и неангажиращ секс и той именно по тази причина те търси ;)

babity
09-28-2009, 08:22
Ама ние не правим секс. Било прекалено важна стъпка и когато и двамата сме били убедени, че съм готова и го искам сме щяли, евентуално, да го направим. 'Щото аз съм обмисляла дали ще мога, по най - долния начин да го вържа за себе си ако спя с него, но първо: не съм сигурна в/с него и второ: от чисто практическа гледна точка, след като той не идва у нас, а аз нямам намерение да се ... хм... съвокуплявам в колата му, няма и как да се случи. То и не опира до интимните ни отношения. От година, че и повече се виждаме, и само два, максимум три пъти ми е било добре с него. И аз не му го пестя, старае се уж, ама като не съм сигурна в него не мога да се отпусна и... не става нищо. Е, става... той си взема неговото. Абсолютно единствено си седя с него, защото няма друг на хоризонта. В момента ежедневието ми е такова, че нямам контакти с нови хора и следователно не мога да си набележа следваща "жертва". Виждате ли, аз никога не съм преодолявала момчетата, които съм харесва/с които съм била, просто ги заменях с някой друг. И то не е нужно да съм ходила с този някой, а просто да ми харесва, да си мисля за него, да си ме радва просто. Усещам, че ако го отрежа сега ще ми е много тежко... Не искам да се заричам, защото последния път като се заричах пак свърших правейки свирки в колата, на отбивката, ама поне не му звъня вече.

beautifulstrangerfan
09-28-2009, 08:34
Все повече се убеждавам колко съм прав, когато твърдя, че повечето момичета в България не знаят какво искат от живота и имат потресаващо сбъркана ценностна система ..:]

babity
09-28-2009, 18:59
Не мисля, че имаш право да коментираш ценностната ми система и то не, защото ми е много голяма работата, а защото не ме познаваш. Това, че се опитвам да угодя всячески на някого, макар и да е равносилно на мазохизъм, не значи, че ценностната ми система не е наред или, че не знам какво искам. Знам, но не го получавам и затова вземам каквото мога да имам... Или мислиш, че ако пращях от кандидати щях да продължавам с това?

Днес го видях чисто и просто от скука. Обадих му се да си поговорим докато ми дойде автобуса и докато се полигавим автобуса беше минал и вече го чаках да дойде да ме вземе от спирката. Държеше да ми покаже, че той командва парада и то по възможно най - детинските начини... Намери, разбира се, причина да се цупи. Като не му угодих започна се държа все едно ми казва "к'вото и да правиш, ясна си ми" и накрая просто нямах търпение всичко да свърши и да се прибера у дома. Аз никога не съм му се хвърляла на врата... еми днеска го направих, просто не се чувствах на място, направих частта, от това, което поиска, която ми се понрави, отказах му останалото и се радвах, че наближавам до нас.

lipsvashh_mi
09-28-2009, 19:20
Изневерил ти е , или има много сериозен проблем . Сигорен съм в това което казвам от опит , просто си поговорете и разбери какво е станало . Успех :)
или ти изневерява с някой,и това го държи на кътни зъби...ако има сериозен проблем би трябвало да ти е споделил досега..поговори си с него и разбери какво му е

vellvet
09-29-2009, 20:36
извинявай но това звучи все по абсурдно ... излизате не правите нищо заедно не споделяте не се радвате не се гушкате не се целувате дори не се чукате заедно... ще прозвучи грубо но не се ли чувстваш като предмет за негово изпразване...

beautifulstrangerfan
09-29-2009, 20:46
Не мисля, че имаш право да коментираш ценностната ми система и то не, защото ми е много голяма работата, а защото не ме познаваш. Това, че се опитвам да угодя всячески на някого, макар и да е равносилно на мазохизъм, не значи, че ценностната ми система не е наред или, че не знам какво искам. Знам, но не го получавам и затова вземам каквото мога да имам... Или мислиш, че ако пращях от кандидати щях да продължавам с това?

Чела ли си романа "Тютюн"?..

babity
09-30-2009, 12:06

ДА, и?

NeonBlack
09-30-2009, 14:15
Много интелигентен бил... Пфхахахахаха. Как успяват да ви лъжат такива недоразвити дебили така и не съм разбрал досега.

babity, интелигентен мъж никога не би постъпил по подобен начин в твоята ситуация. Всъщност, никой Мъж не би го направил. В момента общуваш с някакъв плужек с претенции, който - гарантирам ти - би се насрал веднага щом около него стане по-горещо.

Както и да е, той те използва, май и ти го използваш, но и двамата губите от цялата работа. Защо въобще си написала темата?

babity
09-30-2009, 17:41
Не, той наистина е интелигентен. Дори мога да кажа, че в неговата сфера е един от най - добрите, а освен това се занимава и с обществено полезни дейности. Супер успял е за годините си, а както казах и средата му е такава, че се изисква от него да бъде такъв, какъвто е. Все едно, това е всичко, което е когато не е с мен. Както казах с мен е различен. В началото го виждах и следващите няколко дни не стъпвах, а се носех във въздуха от щастие, просто напоследък не е така и исках да се... приспособя към него, да видя нещата от неговата гледна точка. Както казах... за момента интереса ми стихна.

LyingMyWayFromU
09-30-2009, 18:13
ОМГ... не,моми4е не си добре,4естно! Не е нужно да се нагаждаш към някого-или си пасвате,или не! Не мога да разбера как може да кажеш, че летиш като си с него,като по твоите описания на практика нищо не правите? Това,че е учил много и знае много,не компенсира незрялото му, глупаво отношение към момиче,което се очаква,че след година и нещо заедно,е малко или много важно за него...Е,да очаква се... На него не му пука за теб сега,не му пука дали си тъжна,не му пука за чувствата ти,не му пука,че ти е гадно,няма да му пука и ако умреш. Съжалявам,че звучи така грубо,но си е факт. Аз не бих направила нито едно усилие да ощастливя човек,който ме прави нещастна и който по някой път ми купува розичка или бонбонче да ми замаже очите. Осъзнай се,смешно е. Вдигни глава и продължи напред! Всеки има право да бъде обичан, ти също го имаш. Не се подценявай,момиче! Така доникаде няма да стигнеш...

cherinka
09-30-2009, 18:59
Бил я изморен човека,бе кво толкова?!

beautifulstrangerfan
09-30-2009, 19:22
beautifulstrangerfan написа:

ДА, и?

Значи можеш да си отговориш сама на абсолютно всички въпроси, които задаваш ;]

umri
10-01-2009, 18:35

Подкрепям напълно мнението и искам да добавя само 1 нещо. Започни да ходиш на фитнес или да бягаш някъде поне 3 пъти седмично, вместо по цял ден да плющиш баници и да се самосъжаляваш, че никой не те харесва.

beautifulstrangerfan
10-01-2009, 20:02
Започни да ходиш на фитнес или да бягаш някъде поне 3 пъти седмично, вместо по цял ден да плющиш баници и да се самосъжаляваш, че никой не те харесва.

Това изказване направо ме разби и определено ми подобри значително настроението :D

glissgirl
10-02-2009, 20:28
Виж, два пъти съм била в твоето положение. Но единия път, тази така наречена връзка-провал се оказа най-хубавата ми връзка. Всичко започна преди дви години,когато се запознахме в една дискотека. Запознаха ни общи познати. Взе ми скайп и телефон. Тогава бях лудо влюбена в един,който не ме оценяваше. Този, за който говоря ме засипваше с покани , за къде ли не.... отказвах в продължение на близо година- Накрая така луднах по него...че сама се чудих.. Както и да е ...въпросното момче се оказа плейбой, забивал е всека..имал е приятелка през времето което ме е търсил...да не кажа 2... Но аз хлътнах..спах с него.. влюбих се... и попаднах в абсолютно същата ситуация като теб.. бях му само за секс,защо ли, ама давах му всичко което иска..когато иска..илизали сме точно 2.3 пъти и то не само двамата...криеше нашата връзка.... и си дадох сметка,че не съм му само за секс..зарязях го... :? :? :? след 10 дена ми писа,уговорихме се за секс...не му песах повече..не си дигах телефона..показах му безраличие..сега той наистина ме обича..по цял ден сме заедно..дори ме запозна с техните..той се промени. :grin: Това е моя съвет..ако го обичаш..зарежи го.. покажи му безразличие..откажи му секс...не му отговаряй на обажданията..Покажи му че ти пука.. 8) :? :shock: Бъди му интересна, ходи на места,където той излиза..с приятел иди...Ще го спечелиш с пълно безразличие..Защото момчетата искат,това което не могат да имат или тази която всички искат.Защото когато той види че те губи, ще се опита да ти се върне..но нека те спечери трудво..бъди загадъчна,интересна,привле кателна.. Бъди като чуждите..за да те иска..Все пак забранения плод е най-сладък...Може да ти отнеме време..На мен ми отне 4 месеця да си играя ня лоша и безразлична..беше ми трудно..но сега :grin: Бих направила това...ако и това не ти помогне..дуспата.. :-) Успех

ShtrudeL
10-02-2009, 20:29
О.о
Първо мнение - цял роман.
Представям си следващите.

babity
10-02-2009, 21:54
^Поне е смислен, за разлика от твоя.

glissgirl, съгласявам се с написаното, чудя се дали си струва. Мисля, че отново изпадам в един от блажените периоди на апатия и в случай, че е така искам да и се насладя напълно! Времето ще покаже...

glissgirl
10-02-2009, 22:07
Замисли струва ли си..защото може да се тормозиш като мен 3.4.5 месеца...и като го спечелиш накрая ще ти е писнало от него... режи го :-) но ако мислиш че щи ти бъде по-трудно..тогава се прави на тази която не може да има.. :-)

summerlove66
10-02-2009, 22:33
Ами нещо подобно беше и при мен, с малко разлики .. Просто гледай напред .. Не трябва да си с човек , на който му е все едно дали е с теб ..