View Full Version : Въпрос
Здравейте имам чувството че единият ми е тестис е по малък бях пускал тема преди време но нещо не ме разбраха та значи Десния ми е по надолу така си ми е от както се помня обаче май си втълпявам че е по малък всъщост той си е де но е малко и мисля че ми е така по рожение сега забелязах че на дения по назад почти нямам косми по на рядко са и се чудех да не би да имам някакви разширени вени .. нито ме боли нито нищо..
dimitar_ak
09-24-2009, 15:28
Тестисите рядко са еднакви на размер
+1 :)
Anarchya2
09-24-2009, 17:54
+1 :)
+1001
Здравейте имам чувството че единият ми е тестис е по малък бях пускал тема преди време но нещо не ме разбраха та значи Десния ми е по надолу така си ми е от както се помня обаче май си втълпявам че е по малък всъщост той си е де но е малко и мисля че ми е така по рожение сега забелязах че на дения по назад почти нямам косми по на рядко са и се чудех да не би да имам някакви разширени вени .. нито ме боли нито нищо..
Споко бе пич,няма чифт ташаци на тоя свят които да са напълно еднакви.Радвай се,че не са иначе при бягане щяха да се удрят един в друг и щеше да имаш много болки :D
Дете невежо, в програмата ти за училище (онова там дето ти пише часовете) не случайно има една думичка Б-И-О-Л-О-Г-И-Я, да повторим пак Б-И-О-Л-О-Г-И-Я, която по някаква случайност не е синоним на "да пием в градинката пред даскалУ", ами означава клас, в който, ако беше стъпил повече от 3 пъти през изминалата година, щеше да имаш представа, защо чарковете ти са различни по големина. Да повторим пак Б-И-О-Л-О-Г-И-Я.... :(
Дете невежо, в програмата ти за училище (онова там дето ти пише часовете) не случайно има една думичка Б-И-О-Л-О-Г-И-Я, да повторим пак Б-И-О-Л-О-Г-И-Я, която по някаква случайност не е синоним на "да пием в градинката пред даскалУ", ами означава клас, в който, ако беше стъпил повече от 3 пъти през изминалата година, щеше да имаш представа, защо чарковете ти са различни по големина. Да повторим пак Б-И-О-Л-О-Г-И-Я.... :(
в 7ми клас и надолу не се учи билогия за частите на човешкото тяло така обширно :? аз помня че от 8ми клас я почнахме по така 8)
Sevgincho
09-24-2009, 18:50
Ами и аз преди се чудех , виждах че не са равни , но така ли иначе не попитах някой ... а ние не сме учили в 7 клас човешка анатомия а там едноклетични многоклетични , 8 клас почнахме .. :)
Ами и аз преди се чудех , виждах че не са равни , но така ли иначе не попитах някой ... а ние не сме учили в 7 клас човешка анатомия а там едноклетични многоклетични , 8 клас почнахме .. :)
точно,ехх добрите стари времена един вид :-)
ами нямам спомени да сме учили точно за ташаците :oops: мислех че е нормално ма някъде четох че не било на добре ако десния е по надолу и за това се уплаших :)
ами нямам спомени да сме учили точно за ташаците :oops: мислех че е нормално ма някъде четох че не било на добре ако десния е по надолу и за това се уплаших :)
ще ти дойде и 8ми клас и ще внимаваш в час по биология ;)
тогава и ако си чел теми от сорта "как и къде да си го пъхаме по време на секс" и знаеш там ала бала и темите за женската пещера ще ти помогнат при първия път макар че аз се справих доста добре първия път (без да съм чел нищо) че какичката даже се похвали на приятелките си 8) :oops:
Абе аз уж съм 10-ти клас ма почвам да се чудя как са ме пуснали до тук .. :-o
Абе аз уж съм 10-ти клас ма почвам да се чудя как са ме пуснали до тук .. :-o
ъ :-o
е трябваше да сте го учили
или сте го учили това и си спал в час или нещо са те прецакали :o
+
TheBlueAvalanche
09-24-2009, 20:27
Принципно левият е по-голям и е по-ниско от десния, ама не е болка за умиране, ако не е така...
+1
Да точно Левия ми е по-голям а десния ми е по надолу
travmiriaN
09-25-2009, 13:48
Радвай се че имаш тестиси ..
Доколкото помня мисля че имаше и тема за размера и други неща , но сега немога да я намеря :] :grin: