Влез

View Full Version : Втълпявам ли си ?!

go71n
09-24-2009, 23:18
Здравейте.
Аз съм пубер на 16 години и преди 9 месеца зарибявах една сладка девойка, но тя беше на 13 а аз на 15 и ми се струваше, че е малка и нещеш ли преди 1 месец я виждам и изпадам в транс :shock: :shock: :shock: страшно красива е станала , тя вече е на 14 а аз на 16 и вече не ми е малка 8-) обаче проблема е, че от 5 месеца ходи с някъв "рошльо", обаче си лафим по скайп и тя ми призна, че си пише повече с мен от колкото с фешъна, и нещеш ли тя скаса вчера с него. Тъй като той и знае паролата от скайп тя си прави нов и веднага ме аддва ( а тоя ме беше блокнал от стария й скайп ), обаче тя е ONLINE ама пише през 5 минути а има 10 абоната на кръст не е ставала от компа и не захваща никва тема на разговор, не си бяхме писали от около 1 седмица ( от както тоя ме блокна от скайпа и ) и в малкото и смислени отговори, след покана за кафе от моя страна тя каза, че съм бързал много. чата почна да става през 20 мин ( аз захванах WOW и не и пишех много много ), но после почнах пак да пиша настойчиво и тя като пише през 10 минути аз се изнервих ... тя се разлигави и аз и казах, че не се е променила и, че се държи като 5 годишна, и че ще изчакам да стане на 17 и тогава ще я поканя на кафе...

тааа вапроса ми е закво ме намери в скайп?!, иска ли нещо от мен ( повече от познанство/приятелство ) или аз си втълпявам и съм голям идиот...

П.С БЛАГОДАРЯ на този който е прочел по горе написаното надявам се да сте ме разбрали :)

PoLiToOo
09-25-2009, 01:30
абе приятелю..тя е на 14-идея си няма какво иска..няма какво да се занимаваш.. :P само нерви ще си образуваш..като гледам почнал си :?

fc
09-25-2009, 03:52
Скайп брато! На вън излез ;]

Linns
09-25-2009, 05:50
Иска да и ходиш по гъза, ето кво иска..
Те тия малките са такива..
Не се занимавай, или изчакай да порасне..

PrIvaTe
09-25-2009, 06:12
Иска да и ходиш по гъза, ето кво иска..
Те тия малките са такива..
Не се занимавай, или изчакай да порасне..
+1!
абсолютно съгласен
такива по скайп и импулс съм ги виждал ... :o детска история
аз я питам дали иска да излезем на кафенце ( 14 годишна) тя почва да ама такоз,ама онакоз, ама ти бързаш и ала бала и ала бала, и й казах виж какво ако искаш да ти ходя след гъза и да ме въртиш на малкия си пръст няма да стане,тогава тя млъкна и излязохме на кафе 8)

Dollystar
09-25-2009, 06:30
Защо просто не поговорите сериозно? Ако пък не иска да пише по скайп иди до училището й на голямото и тогава няма накъде да бяга :D

smileforyou12
09-25-2009, 07:05
Скайп, скайп..... Излезте поговорете, стига с този скайп!

FromAutumToAshes
09-25-2009, 07:19
Оффф не разбрахте ли, че тоя скайп повече пречи от колкото да помага... Иначе да.. какво очакваш от 14година п*кла дето знае само да се лигави и тем подобни ти и говориш нещо сериозно тя ти се смее.. Мани ги такива недоразвити. Тая иска внимание (поне от това което си писал до този извод стигам) т.е. няма да видиш нищо сериозно от това момиченце. Не се занимавай, намери си някое момиче на твойте години ще забележиш очевадната разлика.

MetalZone
09-25-2009, 07:21

Как ще говорят като нямат елементарен речник, не могат да комуникират...

PurpleDream
09-25-2009, 08:52
Оффф не разбрахте ли, че тоя скайп повече пречи от колкото да помага... Иначе да.. какво очакваш от 14година п*кла дето знае само да се лигави и тем подобни ти и говориш нещо сериозно тя ти се смее.. Мани ги такива недоразвити. Тая иска внимание (поне от това което си писал до този извод стигам) т.е. няма да видиш нищо сериозно от това момиченце. Не се занимавай, намери си някое момиче на твойте години ще забележиш очевадната разлика.
взе ми думите от устата 8)

go71n
09-25-2009, 11:19

Как ще говорят като нямат елементарен речник, не могат да комуникират...

металяга ходи си драскай жиците и не се заяждай...

е излезте ама като я каня тя вика -бързаш... няма каде да я видя освен да отида до училището й,но като отида там какво да говоря за 10 мин в м/у часието докато я открия м/учасието е свършило + това ако упече ще си влезне в стаята и няма да ходя да я гоня ... кафето е най добрия начин да сме 2мата и да говорим, но тя не иска... аз и викам аиде в събота ( утре ) тя ми вика на училище съм. викам следобяд ?! вечерта !?, тя вика не мога няма да е тая събота ( демек да мине 1 седмица ддз ) офф от давна знам, че ми е рано да се обвързвам сериозно, мимолетни връзки за ден два/кафе две и това е ако можеш чукаш ако неможе неможе и това е кво се вразвам :@ :@ :@

Kukumqvka
09-25-2009, 11:23
Е кат не иска,да си стои у тях..остави я.

sulley
09-25-2009, 11:47
Ми щом увърта и смяташ,че избързваш,оставия да си пасе.

Пък може и да й е кофти и объркана заради бившия,ако е така,тогава търси опора и приятел,но не и свалка.Един вид я разбирам. :-o

mArMaLaDkA
09-25-2009, 12:18
тя се разлигави и аз и казах, че не се е променила и, че се държи като 5 годишна, и че ще изчакам да стане на 17 и тогава ще я поканя на кафе...

8-) Евала!

От колко време се познавате? Може наистина да й е притеснено да излезе на кафе с теб, всякакви ги има. Поне аз така разсъждавам.
Като цяло обаче - заеби цялата история с девойката. Това, гаджето й да й има паролата за скайпа, да влиза, да пише и да й блокира абонатите е егати детската приумица.

Плюс това, тя си зарязва гаджето супер бързо, кво я бърка и да се върне при него със същата скорост(тя даже май вече го е направила :-o )? Някаква такава супер непостоянна, неосъзната е тая девойка. Умишлено ли се опитва да накара подир гъза й да ходят двама, или просто така са се стекли събитията... :?

sasha_90
09-25-2009, 13:47
Попринцип 14 годишните така се държат.

TheSickMind
09-25-2009, 13:48
Втълпяваш си, човек... на тази възраст само се лигавят и искат внимание. Потърси си някоя по-голяма.

go71n
09-26-2009, 16:47
бих казал развитие в застой ...

вчера цял ден не и писах, днес видях, че е сложила " ; ( " на скайп и я питах какво е станало зада плаче ( опит да и бъда приятел както ме посаветвахте ), тя не ми отговори, а после като погледнах скайп като се прибрах бях блокиран о.О казах си да го духа и някак си деня ми беше лек. Преди 5 минути ме отблокира и ми писа "хеи" аз и казах здр и това беше, след малко ме пита дали съм болен ( щото съм болен и съм написал на скайпа | болеен | и аз и казах "да" ) очаквах да каже " оправяй се бързо алабала " но уви след 3 минути поглеждам чата и тадам отново съм блокиран " това дете почва да ме самнява, че страда от раздвоение на личноста ......
п.с написах и смс - да не ме тарси повече и да не ме занимава с децките си истории и не искам да имам нищо общо с децкия и акъл ..
вече ще съм на едно дневки, в кафето/диското или там кадето се намирам за вечерта и ТОЧКА ............................ :@

п.с2 леко нервен съм :-# :-# :-#

DeteNaDiavola
09-26-2009, 17:01
и аз съм на мнението, че 14-годишните не знаят какво искат.. пубертет.. хормони.. глупости.. :lol:

REPRESSED
09-26-2009, 17:44
и аз съм на мнението, че 14-годишните не знаят какво искат.. пубертет.. хормони.. глупости.. :lol:
Мдааа, много точно казано.14 годишните по принцип не се славят с най-логичното мислене на планетата, така че това е нещо нормално, според мен.

vas4e3to0
09-26-2009, 17:51
И аз съм на мнението , че 14 годишните се лигавят и не знаят какво искат :D

evelinka1122
09-26-2009, 18:11
правилно си постъпил!

Marinchety
09-26-2009, 18:33
иска да и купиш кукла барби с която да си играе о.0

kidwestern
09-26-2009, 19:31
само за неореантираната ти душица,не те е блокнал той,а тя.
той няма от къде да и знае паса.
сбъркана е случва се има и такива всяка 2 от 10 е такава.

vas4e3to0
09-27-2009, 06:33
Бе тва момиче изобщо не те заслужава - е*и и майката и продължавай напред - не е единствена има и други момичета :-)

vesito13
09-27-2009, 06:43
Не се занимавай с нея. Няма смисъл :?

MaLkaTa_LaDy
09-27-2009, 08:08
Съгласна съм до толкова, до колкото скаъп пречи и тя е лигла. Ама да ми съдите по възрастта кой колко е пораснал, айде моля ви се...
А тя е малка лигла погледнато от негова гледна точка, през неговите очи. Кой знае защо е скъсала с гаджето си, може да са имали проблеми, но все още да има чувства към него. Ако и е било сдухано е нормално да не ти отговаря веднага и да няма желание въобще да контактува в момента с теб. Ааа да и за лигавенето мога да кажа аз как се чувствам понякога. Когато не съм в настроение за нищо, имам нежда да избягам от реалността и просто да се правя на весела, тогава мога да се разлигавя и от това ли олеква. [Зависи за какво лигавене става дума.] Но в такъв момент, с мен не може да се води нормален разговор.

Така че опитай се да го погледнеш от нейна гледна точка. Не я оправдавам за нищо, просто казвам, че не винаги нещата са такива каквто изглеждат.

П.п. Скайп мирише на лайна!

lipsvashh_mi
09-27-2009, 08:34
абе приятелю..тя е на 14-идея си няма какво иска..няма какво да се занимаваш.. :P само нерви ще си образуваш..като гледам почнал си :?
на същото мнение съм..намери си мацка на твойта възраст,дето ще ти подхожда повечко по акъл :-D

vas4e3to0
09-27-2009, 08:51
По-добре да не й обръщаш внимание - и аз не съм съгласна с това , че не всички момичета на 14 години се лигавят и не знаят какво искат - аз говоря само за нея!!! Зарежи я и се огледай - има много по-хубави и добри момичета от нея на твоята възраст пък и по-малки!!! Това е!!! :grin: